Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (9 μέλη και 82 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το θέμα είναι να συνδιάζεται με αποδεκτή εμφάνιση.
αυτο το αποδεκτη ειναι το κλειδι τυπε.γιατι οι περισσοτεροι πατσοκοιλιαδες ελληνες 40-50αρηδες θελουν το 20χρονο πιπινι με την κορμαρα...και επειδη δεν τους καθεται,την λενε ελλεηνιδα.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το αποδεκτη ειναι το κλειδι τυπε.γιατι οι περισσοτεροι πατσοκοιλιαδες ελληνες 40-50αρηδες θελουν το 20χρονο πιπινι με την κορμαρα...και επειδη δεν τους καθεται,την λενε ελλεηνιδα.

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαγκες μια μακρινη μου ξαδερφη τους γειωνε ολους και την νομιζα για ελλεηνιδα

αλλα τωρα βρηκε εναν και τον παρακαλαει.... απλα θελουν να βρουν αυτον που θελουν αυτες

η μαλακια ειναι πως μεχρι να τον βρουν ισως παιζουν με μερικους αλλους παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ
στην αντιληψη του καθενος ειναι να το κοψει οταν βλεπει πως δεν παιζουν προοπτικες

μολις δειτε πως κατι δεν τραβαει απλα καντε την ηρεμα και ωραια.... θα το βρουν μπροστα τους το μονο σιγουρο!!!!

Δεν συμφερει τωρα να καθεσαι να λες οτι σε επαιξαν γιατι τους δινεις αξια και να δειχνεις αναποτελεσματικος.

Ηρεμα και ωραια το κοβεις και τελειωνει το συστημα για να μην δειξεις και εσυ οτι σε επαιξε

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

αλλα τωρα βρηκε εναν και τον παρακαλαει.... απλα θελουν να βρουν αυτον που θελουν αυτες

η μαλακια ειναι πως μεχρι να τον βρουν ισως παιζουν με μερικους αλλους παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ
στην αντιληψη του καθενος ειναι να το κοψει οταν βλεπει πως δεν παιζουν προοπτικες

μολις δειτε πως κατι δεν τραβαει απλα καντε την ηρεμα και ωραια.... θα το βρουν μπροστα τους το μονο σιγουρο!!!!

Δεν συμφερει τωρα να καθεσαι να λες οτι σε επαιξαν γιατι τους δινεις αξια και να δειχνεις αναποτελεσματικος.

Ηρεμα και ωραια το κοβεις και τελειωνει το συστημα για να μην δειξεις και εσυ οτι σε επαιξε

To Πιο σωστο που διαβασα εδω μεσα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ε προφανως καλε :|

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

μα η κλασικη ελλεηνιδα ετσι ειναι ρε στρακο...κολλημενη μονιμα μ εναν μαλακα που συνηθως την εχει στ @@ του

ακομα κι αν εχουν χωρισει κι εχουν περασει 3 χρονια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506

...Τι λες πάλι ρε ΒΛΑΚΕΝΤΙΑΔΗ?? Άντε πήγαινε σε καμιά συγκέντρωση να βγάλετε κανα φράγκο, γιατί σας βλέπω Δ Εθνική.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Ρε υπαρχουν κοπελες με καλο χαρακτηρα. Βεβαια φαινονται εκτος εποχης για μερικους, αλλα δεν παυουν να ειναι σοβαρες...

Και σοβαρες και elegante και φινετσατες.....Αλλα δεν ειναι για τον "μεσο ορο" και οπως σκεφτεται αυτος προφανως.... :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και σοβαρες και elegante και φινετσατες.....Αλλα δεν ειναι για τον "μεσο ορο" και οπως σκεφτεται αυτος προφανως.... :grin:
Και επειδη ο μεσος ορος στην ελλαδα ειναι πλειοψηφια,την πληρωνουμε και εμεις δικε μου που ειμαστε μειοψηφια και κατα πολυ ανωτεροι και διαφορετικοι .... :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ετσι. καλυυυτερα παρθενος μητσο μ. :2funny:
Το φυλαω για την πρωτη νυχτα του γαμου....  :rolleyes:

Σκεψου πραγμα που θα βγαλει ο κιτσος μου και ξεφωνητα που θα ακουγονται.....  :fuck1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γυρισα απο την πιατσα αριστοκρατη μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε βαριεσαι...και εγω που το ονομα μου ειναι γραμενο στο λιμπρο ντορο με χρυσα γραμματα....μονο τον τιτλο εχω....φακες και εσυ φακες και εγω... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom