Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η δικια μου γνωμη ειναι να σταματησουμε γενικα να το συζηταμε και να δειχνουμε πως και καλα μας "ενοχλει" να κοιταξουμε να βγαλουμε κανα φραγκο... παραπανω και να μην σπαταλαμε χρονο για την καθε μαλακισμενη και να περναμε καλα οποτε μπορουμε στα μπουρδελα - στουντιο κτλπ....Στην τελικη μια χαρα περναμε... απλα δεν εχουμε πολυ χρονο και αισθηματα... και νταξει ποιος τα χεζει τα αισθηματα αμα στο τελος τα πληρωσει ακριβα? Υπομονη θελει απλα

Και αμα σου κατσει κατι που δεν ειναι μαλακιστηρι και θελει οντως να γαμηθει να περασει καλα μαζι σου και να μην κοροιδεψει χωνεσαι... ειδαλλως αφηστε τες με τους μαλακες.... χανουμε εμεις? χανουνε και αυτες... πανε με μαλακες επειδη ειναι ανικανες να αντιμετωπισουν εναν αντρα με προσωπικοτητα... νομιζεις δεν το εχουν σκεφτει? δεν εχουν μιζεριασει? γιατι ειναι κομπλεξικες? γιατι ξερουν πως μπορουν να χουν μονο τα μαλακισμενα...Απο εναν πιο σοβαρο αντρα παιρνουν ποδαρακι.... εχω 2 φιλες αυτη τη στιγμη αρκετα μουναρες.... με την μια δεν μιλαμε τοσο με την αλλη μιλαγαμε... την εψηνα κιολας αλλα τελικα εφαγα χυλοπιτα οχι επειδη ειμαι ασχημος ισα ισα μια χαρα μιλαγαμε και μου αφηνε περιθωρεια κατι που σημαινει πως εμφανισιακα τουλαχιστον με θεωρουσε ισαξιο αλλα επειδη καταλαβε πως μαλακας δεν προκειται να γινω... τα χουνε και οι 2 με "πολυ καλα παιδια" κατα τα αλλα ομως μου ειπαν πως εμφανισιακα δεν αξιζουν....μονες τους μου το ειπαν... ξερετε τι σημαινει αυτο φανταζομαι  ;)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736

Αφιερωμένο στα καλά παιδιά των φιλενάδων σου  ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.209
Πόντοι
506
...Ρε παπάρες...να σας δώσω κανα τηλεφωνάκι να πάτε Μόσχα να γαμήσετε κανα ΜΟΥΝΑΡΟ με 100 δολαριάκια να ξελαμπικάρετε και να σταματήσετε να μας τα πρήζετε με βλακοαναλύσεις για τις ντόπιες χαμούρες???

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
...Ρε παπάρες...να σας δώσω κανα τηλεφωνάκι να πάτε Μόσχα να γαμήσετε κανα ΜΟΥΝΑΡΟ με 100 δολαριάκια να ξελαμπικάρετε και να σταματήσετε να μας τα πρήζετε με βλακοαναλύσεις για τις ντόπιες χαμούρες???

Αδελφέ τα 100 $ πλέον,  ούτε καν στο Kievo δεν φτάνουν για Μούναρο, καμιά Odessa μόνο ή από Ρωσσία κανένα Hamparofsk ... Τι κονέ εσύ έχεις στην Μόσχα με 100$ ?  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ελοιωσα ρεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κακως εκανε σολο καριερα ο τυπος
επρεπε να ρθει τσαρκα μαζι μασ στη φυλης

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Περίοδος Διεύρυνσης

Η ξαδέλφη μου η Χαρά μπήκε κλαίγοντας στο διαμέρισμά μου εκείνη τη μέρα και μου είπε ότι χώρισε με τον Γιώργο. ‘‘Εντάξει, μην κάνεις έτσι, αφού όλο μαλώνατε τελευταία‘‘ προσπαθούσα να την καθησυχάσω. ‘‘ Δεν κλαίω γι΄ αυτό‘‘ μου είπε, ‘‘κλαίω που θα χάσω το καθημερινό σεξ‘‘. ‘‘Θα έχεις όμως χρόνο για καινούρια χόμπι, η σχέση κλέβει πολύ χρόνο‘‘ της είπα. ‘‘Το ξέρω‘‘ είπε και διέγραψε μπροστά μου τη λέξη ‘‘αυνανισμός‘‘ από την ‘‘Πνευματική Λίστα‘‘ που κρατούσε γιατί είχε πλέον πολλά να κάνει. ‘‘Μισώ την ενήλικη ζωή‘‘ μουρμούρισε.

Άρπαξα ένα περιοδικό να της διαβάσω το ζώδιό της, μπας και της φτιάξω το κέφι, ήλπιζα να έγραφε για καινούριο έρωτα. Αλλά έγραφε: “διεύρυνση’’. ‘‘Δηλαδή τι διεύρυνση, πνευματικών οριζόντων;” ρώτησε η Χαρά κι άρπαξε πάλι την Πνευματική Λίστα για να προσθέσει κάτι, αλλά εγώ είπα μόνο: “Ωχ!’’

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΙ;

Υπάρχει μια παράξενη περίοδος στη ζωή κάποιων single που λέγεται ‘‘Περίοδος Διεύρυνσης’’‘. Ξεκινά πολύ απλά και ξαφνικά, χωρίς να προηγηθεί κάποιο προειδοποιητικό σημάδι- εκτός κι αν διαβάζεις τα ζώδια. Γιατί θυμάμαι πολύ καλά το ζώδιο της Νάνσυ έγραφε ‘‘διεύρυνση’’ εκείνη την εβδομάδα που ξεκίνησε να κοιμάται και με ένα κορίτσι, όπως και της Άντζελας, μιας άλλης φίλης μου ‘‘διεύρυνση’’ έγραφε το ζώδιο πριν ξεσπάσει μια περίοδο ζωής για εκείνη όπου ικανοποιούσε όλες τις φαντασιώσεις που έχει καταγράψει η ανθρωπότητα, και της Άλκηστης ‘‘διεύρυνση’’ έγραφε όταν άρχισε να κοιμάται με δυο φίλους μαζί. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλες πια είναι η Περίοδο Διεύρυνσης –εκείνες οι μέρες που καθώς περπατάς όλο σταματάς και ψάχνεις τις τσέπες σου γιατί έχεις την εντύπωση ότι κάτι σου λείπει αλλά είναι που άφησες το σημείο G σου σε κάποιον ξένο καναπέ. Σαν κάτι να παθαίνει το ορμονικό σου σύστημα, να επηρεάζει το νευρικό και να γυρίζει το κεφάλι σου γύρω γύρω σαν στον Εξορκιστή ψάχνοντας το σεξ με κάθε τρόπο. Μπορεί βέβαια να μην είναι και ορμονικό, να είναι θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι άνθρωποι όταν είναι single σκέφτονται ‘‘ωραία, άρα οφείλω να ζήσω σαν single’’. Και η single ζει μεν unloved, αλλά έχει hot σεξουαλικές εμπειρίες. Εξάλλου δεν ξέρει πότε θα είναι ξανά single, μπορεί αύριο να γνωρίσει κάποιον στο περίπτερο και να τον παντρευτεί ή μπορεί να την πατήσει ένα αμάξι πριν φτάσει στο περίπτερο, οι συνειρμοί είναι αστείρευτοι λίγο πριν αποφασίσεις να τα κάνεις όλα στο κρεβάτι.

I M A SEXUAL ANIMAL

Αρχές Οκτώβρη η Χαρά κάνει σεξ με δυο κολυμβητές με τους οποίους έκαναν μαζί προπόνηση- η κολύμβηση ήταν κι αυτή στην Πνευματική Λίστα. Όχι ‘‘κάνει σεξ με δυο κολυμβητές έναν- έναν”, “κάνει σεξ με τους δυο κολυμβητές μαζί’’. Αρχή κολυμβητικής σεζόν δηλαδή κι είναι ήδη ‘‘εκείνο το κορίτσι στα αποδυτήρια, θυμάαασαι; ”.

Τέσσερις μήνες αργότερα μου χτυπά τρεις το πρωί το κουδούνι. Ανοίγω, έχει μαζί της μια παράξενη τύπισσα με κοντό μαλλί και με πίρσινγκ στα χείλη κι είναι κι οι δυο μεθυσμένες. Απ΄ ότι καταλαβαίνω, η Χαρά θέλει να κοιμηθούν στο διαμέρισμά μου, γιατί δε μπορεί να πάει κορίτσι στο σπίτι των γονιών της. (Της είχα πει πάντως ότι για κάποιο λόγο δε μου ακούγεται καλή ιδέα να πάει Αγίου Βαλεντίνου σε lesbian bar στο Γκάζι). Της κάνω νόημα να έρθει στην κουζίνα, ‘‘μη μου πεις αλήθεια ότι θέλεις να κοιμηθείς με αυτήν’’ λέω. Η Χαρά κοιτάζει έξω απ΄ την κουζίνα, ξανακοιτάζει, ‘‘να πάρει‘‘ ψιθυρίζει ‘‘ στο μπαρ δεν της έλειπε μισό φρύδι’’.

Ένα πρωί, συναντιόμαστε κι οι δυο στην κουζίνα μου, εγώ κοιτάζω το σουτιέν που βρίσκω μέσα στο κουτί με τα δημητριακά και λέω ‘‘να σε ρωτήσω κάτι βρε Χαρά;’’ ‘‘Ρώτα με ότι θες εκτός από τον Παγκόσμιο Πόλεμο’’ λέει η Χαρά,  ‘‘μα σου άρεσε πραγματικά το άγνωστο αδύνατο αγόρι με το περιλαίμιο που έφυγε πριν λίγο από εδώ;’’ ρωτάω.  ‘‘Εντάξει, δε μου άρεσε πολύ’’ λέει η Χαρά, ‘‘αλλά δεν ήταν για μένα, ήταν για την ομάδα‘‘. ‘‘Ομάδα’’ αποκαλεί πλέον εκείνη και τον κόλπο της.

Ένα άλλο πρωινό στην κουζίνα μου αναλύει αυτό που αποκαλεί ‘‘ψευδαίσθηση της ομάδας μπάσκετ’’: “Oι μπασκετμπολίστες είναι κούκλοι έτσι όπως τους βλέπεις όλους μαζί. Όταν όμως τους παίρνεις έναν-έναν δεν αξίζουν”. Kαι μια άλλη μέρα μου μιλά για έναν fuck buddy της που θεωρεί αδελφή ψυχή και γυρίζουν μαζί σε swingers clubs. Ο πρώην κολλητός του fuck buddy λέει, προσπαθούσε να γίνει κι εκείνος φίλος με την Χαρά, αλλά η τελευταία του είπε ότι δεν χωρούσε στην φιλία τους παρά σαν DP (Double Penetration). Τι της συνέβαινε και μεταλλάχθηκε; Μήπως έπρεπε να απευθυνθώ σε έναν ειδικό; Μήπως έπρεπε να μιλήσω στην οικογένεια και να φύγουμε για Αμερική ώστε η Χαρά να βγάλει τον πρόγραμμα των SA (Sex Addicts);

WILD THING YOU MAKE MY HEART SING

H Nάνσυ μου έλεγε ότι είμαι συντηρητική, ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και υπάρχει για όλους η περίοδος του πειραματισμού όταν είναι single- ανάλογα πόσο πειραματισμό αντέχει κάθε ψυχοσύνθεση. Άλλοι έχουν ανάγκη για κάποιο λόγο να σπάνε τα ταμπού τους, σε άλλους ακόμη κι ένα one night stand μπορεί να αφήσει ενοχές και τραύματα. ‘‘Αλλά η Χαρά είχε μια υποβόσκουσα υπέρμετρη σεξουαλικότητα που κόχλαζε και την καταπίεζε, κι έτσι, τώρα που είναι έτοιμη, επιθυμητή και χωρίς σχέση, κάπου πρέπει να διοχετεύσει όλη αυτή την σεξουαλική ενέργεια‘‘ κατέληξε. (!) Εμένα δε με ένοιαζε πόσο έτοιμη και επιθυμητή ήταν η Xαρά, με ένοιαζε που θα κατέληγε εκεί που τα πέη πάνε για να πεθάνουν. Δεν ξέρω πού ακριβώς είναι αυτό, αλλά το άκουσα στην συζήτηση δυο αγοριών κάποτε. Ο ένας αποκαλούσε κάποιο κορίτσι ‘‘ποδήλατο της γειτονιάς’’ κι ο άλλος έλεγε ότι δεν θα έκανε σεξ μαζί της με τίποτα, ‘‘η τύπισσα είναι εκεί που τα πέη πάνε για να πεθάνουν‘‘.

Πρέπει να είναι φρικτός τόπος, και να πάσχει από παντελή έλλειψη ρομαντισμού. Γιατί εκεί τίθεται το θέμα. Μετά την Περίοδο Διεύρυνσης, μπορείς να επιστρέψεις εκεί που ήσουν πριν;

Για να ερωτευτείς χρειάζεται μια καλή δόση αθωότητας, να πιστεύεις ότι ναι, υπάρχει εκείνος ο Ένας και Μοναδικός. Να πιστεύεις στις ματιές, στις ενέργειες, στην μαγεία των ανθρώπων κι ότι το σεξ είναι η Ένωση. Ναι, χρειάζονται αυτά για να μείνεις με έναν άνθρωπο. Όταν όμως έχεις σπάσει κάθε privacy της σεξουαλικότητάς σου, μπορείς πια να πιστέψεις στο παραμύθι; Ή θα κάνεις πια σεξ από κεκτημένη ταχύτητα, για χαβαλέ και για εμπειρίες;

Τέλος πάντων, δεν μιλούσα πια για την σεξουαλική της ζωή και την συμβούλευα να μην μιλά ούτε εκείνη γιατί η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για καμιά Διεύρυνση. Της έχωνα προφυλακτικά στην τσέπη και παρακαλούσα τον Θεό να την σώσει από τα ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα). Με τον αδελφό της συνεδριάζαμε στα καφέ και ψάχναμε απαντήσεις. Μήπως την στρέσαρε η δουλειά κι έψαχνε εξτρίμ σπορ να χαλαρώσει; Mήπως την τραυμάτισε η τελευταία της σχέση; Μήπως είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοτιμωρούνταν; Aλλά οι μόνοι που αυτοτιμωρούνταν ήταν εμείς που βασανιζόμασταν από την αγωνία- η Χαρά φαίνονταν μια χαρά. Eξωτερικά τουλάχιστον.

Εσωτερικά δεν ξέρω τι συνέβαινε, μπορεί η Χαρά μετά την Περίοδο Διεύρυνσης να κατέληγε ή λεσβία ή σαδομαζοχίστρια ή παρτουζιάρα ή και τα τρία μαζί. ‘‘Να την κρατήσουμε στην οικογένεια αλλά να τη στειρώσουμε‘‘ λέγαμε με τον αδελφό της.

Κι όμως, κάποτε τελείωσε η Περίοδος Διεύρυνσης- έναν χρόνο κράτησε. Κατάλαβα ότι τελείωνε τη μέρα που η Χαρά έλεγε ότι έστειλε μήνυμα ‘‘σε σκέφτομαι’’ στον fuck buddy της. Εκείνος δεν απάντησε αρχικά, οπότε εκείνη έστειλε μήνυμα ‘‘εσυυυύ;’’. Γιατί όπως αποφάνθηκε η Χαρά, ‘‘τελικά, είναι καλό να σπας τα ταμπού σου για να διαπιστώσεις τι σου αρέσει όντως και τι όχι. Αλλά όσο μακριά κι αν πας την σεξουαλικότητά σου, θα επιστρέψει εκεί που είναι η κλίση της’’. Κι η Xαρά ήταν ένα στρέιτ κορίτσι με mainstream σεξουαλικότητα και μονογαμικές τάσεις. Ε, και μια παραπάνω κλίση στο δράμα ομολογώ την είχε από παιδί.

Έτσι πάτησε κάτι κλάματα στον fuck buddy της και του είπε ότι είναι η αδελφή ψυχή της. Και ξαφνικά κόπηκαν οι ανοιχτωσιές κι έβγαιναν σε ρομαντικά dinner. Τι να πει κανείς…

(δημοσιεύτηκε στην στήλη του Cosmopolitan, ‘‘Sex ‘n the single girl’’)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
διαβαζεις cosmo???
ορκιζομαι.... :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
διαβαζεις cosmo???
ορκιζομαι.... :2funny: :2funny:

Οχι ριχνω καμια ματια στο παραπανω site που βαζει κειμενα και απο το περιοδικο που ειπες...σαν ιδεολογικο μανιφεστο της νεοελληνιδας ανωριμης χαζογκομενας ειναι αλλα εχει και την πλακα του... :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Συγχωνευθηκε το θεμα μου με ενα απο τα πιο θρυλικα τοπικ  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αμα αυτα τα ελεγε ενας ανδρας [εκτος απο το ομοφυλοφιλικο κομματι] θα ηταν τεραστιος μαγκας  :-
Μαλακιες λεει το κειμενο βασικα αλλα σε αυτο το σιτε υπαρχουν πολυ χειροτερα κειμενα απο αυτο.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Αμα αυτα τα ελεγε ενας ανδρας [εκτος απο το ομοφυλοφιλικο κομματι] θα ηταν τεραστιος μαγκας  :-
Μαλακιες λεει το κειμενο βασικα αλλα σε αυτο το σιτε υπαρχουν πολυ χειροτερα κειμενα απο αυτο.

Καλα οχι...το προβλημα μου δεν ειναι οι παρτουζες η οτι τους επαιρνε 50 50...ο καθενας κανει στο κρεβατι του οτι γουσταρει....απλα η "ηρωιδα" του κειμενου σου βγαζει λιγο μια αισθηση σοβαρης πουριτανικης καθωςπρεπει κυρατσας που εκανε την συντομη σεξουαλικη "επανασταση" της για να επιστρεψει μετα στα "ηρεμα και ασφαλη λιμανια" και στον δεμενο γαιδαρο σαν να μην τρεχει τιποτα....πολυ υποκρισια και δηθεν...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να σταματήσουν οι βλαμμένες να φοράνε uggs, γιατί είναι που είναι χαμηλοκώλες, έχουν γάμπες ύψους ίσα με τσιγάρο, φοράνε και αυτά τα σακιά για παπούτσια και μοιάζουν με νεάντερνταλ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να σταματήσουν οι βλαμμένες να φοράνε uggs, γιατί είναι που είναι χαμηλοκώλες, έχουν γάμπες ύψους ίσα με τσιγάρο, φοράνε και αυτά τα σακιά για παπούτσια και μοιάζουν με νεάντερνταλ.

μαλακα τι αηδια μοδα. χτες το συζηταγα αυτο

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λιγες ωρες πριν, βραδια του Αγ. Βαλεντινου, βρεθηκα σε καφετερια στην Φ. Νεγρη. Μου εκανε εντυπωση το ξελιγωμενο βλεμμα μερικων μπαζων-πατσαβουρων ελληνιδων. Η αγαμια μαλλον εχει χτυπησει κοκκινο, μπορουσες να το διαβασεις στο μετωπο τους: "θελω αντρα". Σε ομαδες των 2-3 (μονο γυναικες), μαλλον εψαχναν για τα "ψωνια" της τελευταιας στιγμης, για να μην νιωσουν μοναξια τετοια μερα. Περαστικα τους. 10 χρονια πριν, δεν εβλεπες τετοια απελπισια και λυσσα. Ηταν ολες ψηλομυτες. Ομορφες-ασχημες ολες ειχαν ΤΙΣ απαιτησεις... ακομα και οι χοντρες (γιατι βλεπετε αυτες εχουν ωραιο προσωπο :jerking:)

Βρε βρε πως αλλαζει ο κοσμος.... Αντε και εις ανωτερα κοριτσια, και με Πακη συντομα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λιγες ωρες πριν, βραδια του Αγ. Βαλεντινου, βρεθηκα σε καφετερια στην Φ. Νεγρη. Μου εκανε εντυπωση το ξελιγωμενο βλεμμα μερικων μπαζων-πατσαβουρων ελληνιδων. Η αγαμια μαλλον εχει χτυπησει κοκκινο, μπορουσες να το διαβασεις στο μετωπο τους: "θελω αντρα". Σε ομαδες των 2-3 (μονο γυναικες), μαλλον εψαχναν για τα "ψωνια" της τελευταιας στιγμης, για να μην νιωσουν μοναξια τετοια μερα. Περαστικα τους. 10 χρονια πριν, δεν εβλεπες τετοια απελπισια και λυσσα. Ηταν ολες ψηλομυτες. Ομορφες-ασχημες ολες ειχαν ΤΙΣ απαιτησεις... ακομα και οι χοντρες (γιατι βλεπετε αυτες εχουν ωραιο προσωπο :jerking:)

Βρε βρε πως αλλαζει ο κοσμος.... Αντε και εις ανωτερα κοριτσια, και με Πακη συντομα.

ρε τυπε εγω εχω την εντυπωση πως παλαιοτερα 4-5 χρονια πριν
εβρισκες ευκολοτερα γκομενα απο οτι τωρα.... πολυ ευκολοτερα βασικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom