Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμα θες να κερνιεσαι η να γκομενισεις ρε ηλιθια να βγαινεις μονο με τις φιλες σου. Αλλα προφανως και ο μαλακας "φιλη" σου ειναι και δε ντρεπεται τα μουτρα του.
Και δεν εχω δυο μετρα δυο σταθμα, προσωπικα δε γκομενιζω ποτε οταν συνοδευω φιλες μου.
Αει γαμησου τωρα μη ρωτας πραματα που δε θα καταλαβεις
οκι απλα δε το θεωρω νορμαλ αυτο που λες...
τι να κανουμε τωρα?
λέει ότι εσείς και τα παιδιά δε σεβαστήκατε το παιδί που σας συνόδευε.
δεν έχει άδικο, εδώ που τα λέμε όταν είμαστε μιξντ παρέα δεν είναι ωραίο να έρχονται σφηνάκια για τις κοπέλες (ούτε και μου έχει τύχει απ' ό,τι θυμάμαι).
καλύτερα να πας να μιλήσεις σε όποια έχεις βάλει στο μάτι και ν'αφήσεις τα κεράσματα  :sunglasses:
καταρχην τα παιδια δεν ηταν αγενη.σφηνακι ηρθε κ γ το παλικαρι.

ξεκολλατε ρε με τις μαλακιες.

ημαστε φιλοι 100χρονια.παντα μαζι βγαινουμε.αμα ηταν ετσι ολοι μπακουρια θα ημασταν,

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμα θες να κερνιεσαι η να γκομενισεις ρε ηλιθια να βγαινεις μονο με τις φιλες σου. Αλλα προφανως και ο μαλακας "φιλη" σου ειναι και δε ντρεπεται τα μουτρα του.
Και δεν εχω δυο μετρα δυο σταθμα, προσωπικα δε γκομενιζω ποτε οταν συνοδευω φιλες μου.
Αει γαμησου τωρα μη ρωτας πραματα που δε θα καταλαβεις
ΕΣΥ συνοδευεις γυναικες?????αυτες το ξερουν?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όλες πλάτη τους είχατε; Σε σινεμά είσασταν;
στο μπαρ καθομασταν κ ο μπαρμαν οπως προειπα ειναι φιλος.ειχαμε πιασει την κουβεντα.αμα ησουν σαλονικιος θα σου ελεγα το μαγαζι .αν εχεις παει θα καταλαβεις γτ ξερεις την διαρρυθμιση.,

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για πες σε μας τους Θεσσαλονικιούς Λουκ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στο μπαρ καθομασταν κ ο μπαρμαν οπως προειπα ειναι φιλος.ειχαμε πιασει την κουβεντα.αμα ησουν σαλονικιος θα σου ελεγα το μαγαζι .αν εχεις παει θα καταλαβεις γτ ξερεις την διαρρυθμιση.,

για πες που?
αν και στα κουλτουροφοιτητομαγαζα που στανταρ πας δεν παταω.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
hello :sunglasses:
γτ μας κράζετε πάλι? :coffee:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ξεκολλατε ρε με τις μαλακιες.

ημαστε φιλοι 100χρονια.παντα μαζι βγαινουμε.αμα ηταν ετσι ολοι μπακουρια θα ημασταν,

κοίτα, είναι σωστό το "άμα θες να γκομενίσεις βγαίνεις με φίλες".

είναι αλλιώς η δυναμική όταν υπάρχουν και άντρες στην παρέα. όχι ότι γίνεστε το χαρέμι του καθενός, αλλά η μιξντ παρέα δεν προσφέρεται για κεράσματα, δεν είναι ωραίο. είναι δείγμα σεβασμού προς τον άντρα, όπως και δείγμα σεβασμού προς τη γυναίκα να μην γκομενίζει αυτός όταν βγαίνετε. το ότι κάποιος είναι κολλητός σου δεν σημαίνει ότι αρνείσαι την αντρική του φύση, όπως και το αντίθετο για τις γυναίκες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο μπονατσος που ζητησα σε συνδιασμο με το οτι θα πηγαιναν τα παιδια στην πορεια τους στειλε μαλλον.
αν λεγατε πως βλεπετε και ραδιο αρβυλα θα πλακωναν χρυσαυγουλα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για το έντεχνο ήταν το γέλιο, όπου ακούω έντεχνο,πυξ λαξ,πλιάτσικας και σια ο.ε μου βγαίνει  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για το έντεχνο ήταν το γέλιο, όπου ακούω έντεχνο,πυξ λαξ,πλιάτσικας και σια ο.ε μου βγαίνει   :2funny: :2funny: :2funny:
γτ ρε?ωραιο μαγαζι ειναι...εκτος αν ακους αλλο ειδος μουσικης οποτε....

αν λεγατε πως βλεπετε και ραδιο αρβυλα θα πλακωναν χρυσαυγουλα!
μπα.η αρβυλα ειναι μοδα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε λουκ, για να καταλάβω, σου φαίνεται άσχημο το να πεις όχι σε άλλα κεράσματα?  :think:

άμα σου την πέφτει κάποιος που δε βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον πάνω του, τι κάνεις? κάθεσαι και χαμογελάς μέχρι να έρθει η ώρα να φύγεις απ'το μαγαζί? μετά θα έχει άδικο να λέει αυτός ότι ενδιαφερόσουν αλλά ήθελες παραπάνω ψήσιμο?  :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ακούω εντελώς άλλο είδος ΜΟΥΣΙΚΗΣ κι όχι πολικάντικης ψευτοεπαναστατικής κλαψομουνίασης από την έντεχνη κονόμα α.ε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε λουκ, για να καταλάβω, σου φαίνεται άσχημο το να πεις όχι σε άλλα κεράσματα?  :think:

άμα σου την πέφτει κάποιος που δε βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον πάνω του, τι κάνεις? κάθεσαι και χαμογελάς μέχρι να έρθει η ώρα να φύγεις απ'το μαγαζί? μετά θα έχει άδικο να λέει αυτός ότι ενδιαφερόσουν αλλά ήθελες παραπάνω ψήσιμο?  :2funny: :2funny:
στο ειπα κ πιο πανω.πρωτη φορα μου τυχαινει να κερνανε κι αλλο χωρις να εχουμε πει κατι"καλο"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom