Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
811
Πόντοι
361
Αυτές με τις οποίες θέλει να σε προξενέψει ο περίγυρός σου,συγγενείς ,φίλοι και γνωστοί,
ειναι και το πραγματικό σου επίπεδο.
Οποιαδήποτε αμφιβολία επί αυτού, σε κάνει γραφικό κλόουν τύπου γεροντοκόρου Ασλαμά.

Αν σε προξενευουν με μπάζα,είσαι μπαζο.
Αν σε προξενεύουν με μάνες,γεροντοκόρες,ημιΑΜΕΑ,είσαι για τον πουτσο.

Αν σε προξένευαν με τα μη μπάζα που επιθυμείς,δε θα ειμασταν εδώ τώρα να γράφουμε..

Εννοείται ότι αν έχεις καβαλήσει τα 40, όσες είχαν το πακέτο και όχι σκατά στο κεφάλι τους, έχουν καπαρωθει από καιρό.
Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι να ανεβάσεις επίπεδο για να ισοσκελίσεις το age gap.

Έτσι ήταν και είναι παντού..

Εγώ προσπαθώ να κρατάω ψηλά σώμα,εισόδημα,χώρα διαμονής,κ.λ.π. για να μπορώ να έχω απαιτήσεις και όχι αυταπάτες

Αν παρέμενα στο χωριό μου με τα υπόλοιπα ναυαγια, θα γαμουσα max καμιά γυφτοβουλγάρα με τρία παιδιά και θα έμπαινα εδώ να κράζω τις Ελληνίδες..
Όλα ωραία ! , έχω πεθάνει στο γέλιο με τον όρο 'ημιΑΜΕΑ' , ωραίος !!! .

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
βλεπω ενα σωρο προφιλ απο νεαρες ελληνιδες τυπου 1.60 και 90 κιλα, να πετανε βυζι εξω και να εχουν 20 χιλιαδες ακολουθους,
ξερετε εσεις καποιον νεαρο κοντουλη και παχουλο που να τον θελει εστω μια για την εμφανιση του? κλασμενο τον εχουν ολες μεχρι και οι γριες.
αφου εχουμε γεμισει λιγουρες απελπισμενους που πανε απο το ενα προφιλ στο αλλο και την πεφτουν σε οτι κινειται, επειδη η αλλη πεταξε βυζι νομιζει οτι εχει καυλες και θα πηδιεται με οποιον ναναι, ειναι και λιγουρες και στοκοι, και το θεμα ειναι οτι πλεον εχουν αυξηθει δραματικα αυτα τα ατομα,
μπαινει η αλλη στο προφιλ της, γινεται χαμος απο κολακευτικα σχολια, υστερα την γνωριζεις εσυ απο κοντα στον πραγματικο κοσμο και δεν σου δινει σημασια ας εισαι εσυ 1,93 και ωραιος και γυμνασμενος.
τι να καθεσαι στην τελικη να κανεις κοπλιμεντα και να χαλας λεφτα για μια νεαρη μπαζολα.
γιατι σε αυτη αν δεν της δειξεις ενδιαφερον δεν θα ασχοληθει καν μαζι σου, πολυ απλα θα πει τοσοι με θελουν θα βρω αλλον να με αγαπησει και με ωραια εμφανιση.
Όταν βλέπεις έξω αγέλες γυναικών με επιφανειακή αξία Βαθμών 1 μεχρι 5, να έχει την απαίτηση άντρες 8 μέχρι 10 να είναι προσγειωμένοι και "στη σειρά"...(Ουσιαστικά να τις επιβεβαιώνουν όπως ο μέσος κακομοίρης)

Ένας από τους κύριους λόγους αν όχι ο κυριότερος που πρέπει να είσαι στα αρχίδια σου και να μην τις παίρνεις στα σοβαρά βλέποντας μόνο αυτό που είναι και όχι κάτι "άλλο".

Διότι αν οι μπαζόκαδοι έχουν τέτοιες προαπαιτήσεις προς ωραίους λόγω του simping φαινομένου, τότε σκεφτείτε τι απαιτήσεις θα έχουν σε μια σχέση με εναν μεροκαματιάρη κακομοίρη της διπλανής πόρτας... Όλα αυτά για ένα used up πούσι που φέρνουν στο "τραπέζι".

Μόνο με πανέμορφες οντότητες θα ασχολείστε. Αν το έχετε με τα Αγγλικά, μόνο με ξένες.

Πούλα στις ριολες ένα όνειρο. Πήδα τες και πέτα τες.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Πολλοί μπερδεύουν τις μαλακισμένες ευαισθησίες των γυναικών με την θρησκεία, τα ζώα και τα καλλιτεχνικά (ειδικά όταν είναι στην μέση ηλικία) και νομίζουν ότι είναι αδύναμες και ευαίσθητες σε σχέση με τους άντρες... ΛΑΘΟΣ... Τα φαινόμενα απατούν... Ας σκεφτεί κάποιος ότι αντέχουν τον πόνο στην γέννα που είναι στην κορυφή της κλίμακας του πόνου...
Για όποιον μπονόμπο δεν έχει καταλάβει πως λειτουργούν οι γυναίκες η απάντηση είναι απλή: Οι σχέσεις για τις γυναίκες είναι θέμα ανταγωνισμού και ναρκισσιστικής/κοινωνικής κυριαρχίας, όχι θέμα ρομάντζου και πραγματικού "ερωτα".

Η παρανόηση ότι οι γυναίκες είναι ρομαντικά πλάσματα είναι η μεγαλύτερη ψυχολογική προβολή/ανάγκη που έχουν προβάλλει οι άντρες προς τις γυναίκες από αρχαιοτάτων χρόνων.

Οι γυναίκες είναι ψυχρές υπολογιστικές μηχανές.

Άφησε τες εντελώς ελεύθερες και σε μία κοινωνία χωρίς ισορροπία, με αδύναμους σωματικά και πνευματικά άντρες, χωρίς αξίες και ηθική και θα δείτε στο άψε σβήσε ποιος είναι το πραγματικό ζώο από τα δύο φύλα.

Έτσι εξελίχτηκαν.

Τέλειο υποκατάστατο δεν υπάρχει πουθενά, ούτε τέλεια σύντροφος. Όλα αυτά που αποζητά ο μέσος φτωχός άντρας απ' τις γυναίκες όπως η θαλπορή, είναι επειδή ψάχνει αντικατάσταση της μητρικής αγάπης που λάμβανε (ΕΑΝ έλαβε και πότε καθώς πολλές μάνες εβγαζαν και βγάζουν τα ψυχολογικά τους σε αθώες ψυχές).

Όπως και λόγω έλλειψης επιλογών. Προφανώς αν είχες αβέρτα μνια να στην πέφτουν (καθώς αυτό ψάχνουν όλοι οι άντρες, σεξουαλική εκτόνωση, ποικιλία, είμαστε φτιαγμένοι γι αυτό) δεν θα είχες καμία τέτοια ανάγκη. Μετά τα 60 σου ίσως να την είχες επειδή η τεστοστερόνη καταλαγιάζει και θέλεις συντροφιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.286
Πόντοι
1.446
Γιατί εδώ στην Ελλάδα...αν δεν φοράς κανα μπλουζάκι 'i live in Switzerland' δε σε κοιτάνε καν

Tύπωσε στον Tshirtmaniac ένα μπλουζάκι "Ι live in Switzerland" να γαμάς αβέρτα αφού είναι τόσο απλό ρε bro, 20 ευρώ κάνει.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.812
Πόντοι
2.356
Ναι όμως δε κάθονται στο άγνωστο φλερτ αυτό πρέπει να το γνωρίζετε πλέον όλοι.
ναι γιατι δε ξεκινας φλερταροντας αλλα πειραζοντας...

το φλερτ ερχεται οταν υπαρχει ανοχη στο πειραγμα,χαβαλε και το σηκωνει η αλλη...

η διερευνητικη του αντρα ειναι το να κανεις την αλλη να τσιμπησει... απο εκει και περα το πιθανοτερο ειναι βεβαια τα χαρτια που θα σου παιξει η αλλη πως δε θα σου αρεσουν... πχ θα πεσεις σε στοκο, σε φεμιναζι, σε γατομανα... θα πατηθει καποιο κουμπι πολυ ευκολα....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.944
Πόντοι
3.556
Σε ποιον παραπονιούνται;Μονο σε σένα;

Γιατί εδώ στην Ελλάδα...αν δεν φοράς κανα μπλουζάκι 'i live in Switzerland' δε σε κοιτάνε καν

Θα μου πεις...και στο εξωτερικό μπορεί να τους κάτσουν υποψήφιοι Μπρέιβικ...αλλά εκεί παίρνουν τα ρίσκα
Στάμπα και τατου όλοι ότι ζούμε Ελβετία και έχουμε προφισενσι

Και να κυκλοφορούμε με χουλα Χουπ για να λέμε έχουμε κύκλο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.220
Πόντοι
736
Στάμπα και τατου όλοι ότι ζούμε Ελβετία και έχουμε προφισενσι

Και να κυκλοφορούμε με χουλα Χουπ για να λέμε έχουμε κύκλο
το θελω σε small και αν εχει στενη γραμμη σε medioum size ..:hi:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Αυτό που έχει βάση σε όσα έχουν γραφτεί,είναι ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δεις Ελληνίδα να υψώνει φωνή,να μιλάει με στραβό στόμα,να μπινελικώνει,κ.τ.λ. συγκριτικά με μια δυτική.
Αυτό είναι στοιχείο κουλτούρας ή καλύτερα υποκουλτούρας,μιας και αυτά πιθανόν έβλεπε στο περιβάλλον της,ενώ η δυτική όχι.

Τέτοια χαρακτηριστικά Ελληνίδων έχουν και οι Ιταλίδες,Ισπανίδες,ειδικά οι νότιες.

Αυτό που επίσης έχει βάση είναι ότι δυτικές και σλαβες,είναι κατά μέσο όρο καλύτερες σε εμφάνιση.
Δηλαδή μεγαλύτερη αναλογία σε 7άρια,8άρια,κ.ο.κ.
Επίσης οι δυτικές συνήθως δε μεγαλώνουν σαν η εμφάνιση να είναι το υπερατού τους και δίνουν έμφαση σε αλλά στοιχεία τους.

Όμως για όσους έχουν ζήσει με δυτικές και σλαβες,ξέρουν ότι έχουν και αρνητικά στοιχεία που συνήθως οι Ελληνίδες δεν έχουν.

Προσωπικά,σε αυτή την στροφή της ιστορίας,θεωρώ τις Ελληνίδες κατά μέσο όρο χειρότερη επιλογή από κέντροευρωπαίες και σλάβες,για αυτό και δεν ασχολούμαι.
Όποιος λοιπόν δε γουστάρει Ελληνίδες,ας ασχοληθεί με τις ξένες της αρεσκείας του.

Το να κράζει κάθε μέρα τις Ελληνίδες δεν φέρνει τίποτα..

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.096
Πόντοι
6.056
Όποιος λοιπόν δε γουστάρει Ελληνίδες,ας ασχοληθεί με τις ξένες της αρεσκείας του.

Το να κράζει κάθε μέρα τις Ελληνίδες δεν φέρνει τίποτα..

Με ποιες ξένες να ασχοληθεί εδώ πέρα;Που να τις βρει;

Θέλοντας και μη,με ελλεεινίδες θα ασχοληθεί.Δυστυχώς

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
15
Πόντοι
0
ναι γιατι δε ξεκινας φλερταροντας αλλα πειραζοντας...

το φλερτ ερχεται οταν υπαρχει ανοχη στο πειραγμα,χαβαλε και το σηκωνει η αλλη...

η διερευνητικη του αντρα ειναι το να κανεις την αλλη να τσιμπησει... απο εκει και περα το πιθανοτερο ειναι βεβαια τα χαρτια που θα σου παιξει η αλλη πως δε θα σου αρεσουν... πχ θα πεσεις σε στοκο, σε φεμιναζι, σε γατομανα... θα πατηθει καποιο κουμπι πολυ ευκολα....
Δε έχω αυτοπεποίθηση για να φλερτάρω όμως επειδή φοράω γυαλιά νοιωθω με ασχημαινουν και δε έχω αυτοπεποίθηση

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.944
Πόντοι
3.556
Οι ελλεινιδες έχουν ένα βλαχομπινελικι και είναι καρικατούρα ψευτομαγκιας αλλα δύσκολα θα βρεις ελληνίδα να λέει , γαμηθηκα με τρεις αυτή τη βδομάδα και αν δε σαρεσει σημαίνει πως είσαι μισογύνης, η δύσκολα να τη βρείτε να γαμαει σκυλαραπα και να μεγαλώνει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άντρες

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Με ποιες ξένες να ασχοληθεί εδώ πέρα;Που να τις βρει;

Θέλοντας και μη,με ελλεεινίδες θα ασχοληθεί.Δυστυχώς

Έχω γράψει ότι όσοι είστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τουριστικά μέρη,δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Έχω είτε σπουδάσει,είτε εργαστεί στις δύο αυτές πόλεις,τις επισκέπτομαι έκτοτε συχνά και ξέρω τι παίζει.

Όσοι θέλετε να παραμείνετε στην ενήλικη ζωή σας στην Καλαμπακα να τριγυρνάτε με κάνα Navara,να έχετε γονείς-συγγενεις κοντά και κάνα δίπατο κληρονομιά από τον παππού, δεν μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα και μια ντουζίνα Τσέχες στα πόδια σας

Έχω γράψει πολλάκις τι θα γαμουσα αν έμενα στο χωριό μου και ήμουν αναπληρωτής σε κάνα τοπικό Λύκειο.
Δεν έχω αυταπάτες

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: akis..

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Δε έχω αυτοπεποίθηση για να φλερτάρω όμως επειδή φοράω γυαλιά νοιωθω με ασχημαινουν και δε έχω αυτοπεποίθηση
Γυναικοκεντρικό παραμύθι, προωθούμενο από γυναίκες ή άντρες με γυναικεία σκέψη από κούνια η " αυτοπεποίθηση " που αναμασούν.

Δεν έχει να κάνει με κάποια αυτοπεποίθηση το αν θα γαμήσεις, έχει να κάνει με το αν αισθάνεται άνετα μαζί σου ή άλλη. Αν αισθάνεται ανώτερη εμφανισιακά (ένδειξη για κυριαρχία ενός που αντιλαμβάνεται ότι είναι κατώτερος βιολογικά -οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει Φθόνος του Πεους ( Φρόυντ) από σένα κυρίως η τουλάχιστον ίση με σένα.

Εκτός φυσικά αν κάποιος με εμφάνιση ξεφτιλιστεί ολότελα, ώστε να αποδείξει στην κάθε ανασφαλή νάρκισσο σαβούρα ότι την θέλει πραγματικά.

Οι γυναίκες δεν κάνουν σχέση, ούτε καν ξεπέτες θα έλεγα με άντρες που τις εκτοπίζουν εμφανισιακά. Με εξαιρέσεις ίσως οι οποίες κατα 99% θα είναι μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, κι αυτό για να την πουν στις όμορφες φίλες τους. Και συνήθως ο εμφανίσιμος ήταν ικέτης του κερατά. Άπειρα παραδείγματα σε γνωστούς "chads" φίλους που παρακαλούσαν κάδους για μήνες. Αηδιαστικό.

Αν έχεις φήμη αλλάζει βέβαια το θέμα αλλά δεν έχει και κάποια αξία πάλι η εμφάνιση του άντρα, διότι η κάθε χρυσοθήρας με ιεραρχικές ανοδικές τάσεις θα γαμηθεί με τον πιο άθλιο για να πάρει αυτό που θέλει.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.096
Πόντοι
6.056
Έχω γράψει ότι όσοι είστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τουριστικά μέρη,δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Εγώ είτε σπουδάσει,είτε εργαστεί στις δύο αυτές πόλεις,τις επισκέπτομαι έκτοτε συχνά και ξέρω τι παίζει.

Ρε άνθρωπε,καλώς ή κακώς,ούτε φύγαμε όλοι εξωτερικό,ούτε είμαστε μόνιμοι σε τουριστικά μέρη.

Λες δεν έχουν δικαιολογία όσοι ζουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Κι εγώ σου λεω ότι κι εκεί,άμα δεν σε βοηθάει η δουλειά σου να γνωρίζεις γυναίκες και γενικά κόσμο,θα καταλήξεις κι εκεί φάντασμα και δουλεια-σπιτι-δουλειά.Θα παρακαλάς για την πολυπόθητη σχέση που θα σε σώζει απ'τη μοναξια και τα μπουρδέλα...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.096
Πόντοι
6.056
Δεν έχει να κάνει με κάποια αυτοπεποίθηση το αν θα γαμήσεις, έχει να κάνει με το αν αισθάνεται άνετα μαζί σου ή άλλη.

Εννοείται δεν έχει να κάνει με αυτοπεποίθηση.

Για τον μέσο άντρα,πλέον είναι θεμα τύχης και μόνο το αν θα γνωρίσει και αν θα γαμήσει

Να επιλεγεί αυτός απ'τους δεκάδες άλλους υποψήφιους που έχει η καθεμιά

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.270
Πόντοι
456
Όμως για όσους έχουν ζήσει με δυτικές και σλαβες,ξέρουν ότι έχουν και αρνητικά στοιχεία που συνήθως οι Ελληνίδες δεν έχουν.
Αν και δεν εχω τεραστιο δειγμα με δυτικες και σλαβες που εχω ζησει, θα ελεγα οτι λειτουργουν με χρονοκαθυστερηση στα αρνητικα εν σχεσει με τις ελληνιδες, θα ειναι πιο ηπιες αλλα κατα βασει ιδιες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.268
Πόντοι
6.056
Καμια δε σου μιλάει Ελληνίδα στο άγνωστο κατά τη γνώμη μου.Εκτος και αν είσαι ο σπαλιαρας.Εκεί όλες μιλάνε και άγνωστοι να είναι.Το θέμα είναι δε είμαστε σπαλιαρες όλοι εδώ.
Και με πορσικό .... και αν έχεις άλλα φαντεζί στοιχεία ........

Αν είσαι ένας από τους 1000 χαμάληδες που περνάνε ανά λεπτό στη .... συγγρού ... ναι δεν σου μιλάνε.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Οι ελλεινιδες έχουν ένα βλαχομπινελικι και είναι καρικατούρα ψευτομαγκιας αλλα δύσκολα θα βρεις ελληνίδα να λέει , γαμηθηκα με τρεις αυτή τη βδομάδα και αν δε σαρεσει σημαίνει πως είσαι μισογύνης, η δύσκολα να τη βρείτε να γαμαει σκυλαραπα και να μεγαλώνει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άντρες

Άσε τύπε..
Οι περισσότεροι έχουν δει στην Πλάκα μερικές ξαθούλες να τους χαμογελανε με την τυπική δυτική ευγένεια και ονειρεύονται κουφέτα στην Στοκχόλμη

Θες να σου γράψω ένα ακόμη..
Τα ξεφτιλικια που μπορεί να έχει κάνει μια μέση δυτική σε κάποια φάση της ζωής της εξαιτίας του αλκοόλ και μπορεί να μην τα θυμάται καν ή να τις τα εξιστορίσουν και να πει απλά,οκέι είχα πιει λιγάκι,δεν τα έχει κάνει ούτε η πιο αλκοόλα ξεφτιλισμενη ελληνιδα.

Οι περισσότεροι Έλληνες απλά δεν δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία από πραγματική συμβίωση με δυτικές ή σλαβες

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Αν και δεν εχω τεραστιο δειγμα με δυτικες και σλαβες που εχω ζησει, θα ελεγα οτι λειτουργουν με χρονοκαθυστερηση στα αρνητικα εν σχεσει με τις ελληνιδες, θα ειναι πιο ηπιες αλλα κατα βασει ιδιες

Όλες οι γυναίκες είναι κατά βάση ίδιες,απλά σαν λαοί έχουμε κάποια στοιχεία κουλτούρας που μας ξεχωρίζουν

Άλλη η δική σχέση μας π.χ. με το αλκοόλ..
Την γύμνια..
Το παρελθόν..
και ένα σωρό άλλα πράγματα..
Και άλλη η δική τους.

Σε μερικά είναι καλύτεροι από εμάς,σε άλλα πράγματα, γάμα τα..

Μιλάμε για μέσο όρο και κάνουμε προφίλινγκ για την οικονομία της συζήτησης
Είχα και Γερμανίδα με ευαίσθητα νεύρα όπως και Ελληνίδες μια χαρά κορίτσια με ίσιο στόμα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
204
Πόντοι
21
Σήμερα είχα ρεπό κι έριξα μια δύωρη γαμησάρα με ένα μωρό που έχω καμακώσει. Επταράκι με συμπαθέστατο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Κάποιοι άλλοι ας συνεχίσουν να μιλούν για κύκλους και τετράγωνα ή να πηγαίνουν στις πουτάνες σε περιορισμένα προγράμματα με το ρολόι. Αυτή είναι η μοίρα τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom