Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0
το να μιλισεις σε αγνωστη ειτε στο δρομο ειτε στα σοσιαλ ειναι σαν να παρακαλας με εμμεσο τροπο.
με ποιο σκοπο της μιλας?
δεν ειναι ανοητη καταλαβαινει τι εχεις στο μυαλο σου οτι θες κατι απο αυτη(να γαμησεις) οποτε αυτη εχει εξουσια πανω σου ενω εσυ οχι. γιατι? γιατι πολυ απλα δεν εχεις καποιο διαπραγματευτικο χαρτι.

θελει κατι αυτη απο σενα? οχι γαμια βρισκει οτι ωρα θελει δε περιμενε εσενα γιατι να σου απαντησει χανοντας χρονο

εσυ θες κατι απ αυτη? ναι να γαμησεις αρα σε εχει στο χερι διοτι εσυ για να γαμησεις εισαι εξαρτημενος απ αυτην

οποτε στην ουσια απλα παρακαλας εισαι σα τον ζελεσκι που θελει να ειναι στις διαπραγματευσεις χωρις να εχει τιποτα να διαπραγματευτει
Χαχα και τι προτείνεις μάστορα; Να καθόμαστε άπραγοι για να μη παρακαλάμε; Αυτά που λες τα ξέρω εγώ.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε γκόμενα.Οχι να γαμαμε μόνο σε τανες.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.180
Πόντοι
1.056
Τι λες ρε φίλε;

Δηλαδή δεν σου μιλάνε οι ελλεεινίδες...στην Ερμού...στο ινσταγκραμ...στις ντίσκο;

Αφού έτσι μας λένε εδώ...οι γαμιάδες των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών

Εσύ που σου πέφτουν λίγες οι ελλεηνιδες και σου άξιζαν Σκανδιναβές παρθένες τοπ μοντελς ακόμη να απαντήσεις..

Αφού στην Ελλάδα όλα παίζουν μέσω κύκλων και προξενιών, γιατί εσένα το κελεπούρι δε σκέφτηκε κανείς να σε προξενέψει με καμία της ίδιας εξαιρετικής κλάσης εσένα;
Ρητορική η ερώτηση...

Τέλος ,σε καμία ήπειρο και σε καμία θάλασσα αυτού του πλανήτη, δε υπάρχει γυναίκα που θα γοητευόταν από κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται σαν sadman ή subzero..
Η μιζέρια είναι παγκόσμιο αντικαυλωτικό..

Μιλήστε τώρα τα ναυάγια και οι μπαρμπες για το μπλοκ,τις ξένες,το Tinder,το Instagram ενώ δεν έχετε την παραμικρή εμπειρία..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.180
Πόντοι
1.056
Χαχα και τι προτείνεις μάστορα; Να καθόμαστε άπραγοι για να μη παρακαλάμε; Αυτά που λες τα ξέρω εγώ.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε γκόμενα.Οχι να γαμαμε μόνο σε τανες.

Άσε τους στον ύπνο τους...

Οι γυναίκες παραπονιούνται μονίμως ότι οι άντρες δεν προσεγγίζουν πλέον..
Άσε τους να νομίζουν ότι όλες είναι μαλακοφεμινίστριες που θα τους καταγγείλουν αν τις φλερτάρουν..

Κλασσικά αφηγήματα ακοινώνητων μακ γκάου και υποψηφίων δράκων του Σέιχ Σου..

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0

Άσε τους να νομίζουν ότι όλες είναι μαλακοφεμινίστριες που θα τους καταγγείλουν αν τις φλερτάρουν..

Δε είναι λύση να καθόμαστε άπραγοι πάντως το μόνο συγουρο είναι αυτό.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Πολλοί δεν κάνουν τίποτα και περιμένουν να γαμήσουν μόνο από κονέ και κινήσεις άλλων ή μόνο σε μασατζίδικα κλπ.
Πχ έχω φίλο που λέει ότι βαριέται να μιλήσει σε γκόμενες, να φλερτάρει. Θέλει να πάει απλά στο ραντεβού και να γαμήσει, απόρροια των ετών που πληρώνει για να γαμάει! Ετσι δε γίνεται δουλειά όμως.
Κατ'εμε το όλο παιχνίδι με το φλερτ, καλώς ή κακώς είναι πλέον online. Το φλερτ έξω έχει μειωθεί δραματικά και όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται και άλλο. Είναι η ίδια τάση με το online eshoping, με το online food ordering κλπ. Ετσι έχουμε και το online dating.
Εμένα από τις δικές μου ιστορίες και εμπειρίες πχ, το 90% είναι από γνωριμίες μέσω online dating και το 10% από γνωριμίες μέσω κοινής παρέας, από συναδέλφους κλπ. Το ιδανικό είναι μέσω γνωριμιών από την παρέα και τον κύκλο σου αλλά το Pool εκεί είναι συγκεκριμένο και εξαντλείται σύντομα.
Και όταν μιλάμε για φλερτ έξω σε μπαρς κλπ, τις περισσότερες φορές καταλήγει στο να πάρεις το instagram και πάλι online να εξελιχθεί το φλερτ. Αυτή είναι η εποχή μας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.058
Πόντοι
27.261
τι κρίμα να μην έχουμε μαζί μας το μεγαλοψυχολόγο και πτυχιούχο σεμιναρίων ντετινγκ&φλερτ, Ανέστη Ζαπάτα.
θα μας έδινε συμβουλές για σίγουρα αποτελέσματα και ίσως να μας αποκάλυπτε και κάνα μυστικό του τρικ η' τιπ... αν είμασταν τυχεροί.
δυστυχώς μόνο εκλεκτά μέλη είχαν πάρει τις συμβουλές του... μέσω πμ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.181
Πόντοι
736
τι κρίμα να μην έχουμε μαζί μας το μεγαλοψυχολόγο και πτυχιούχο σεμιναρίων ντετινγκ&φλερτ, Ανέστη Ζαπάτα.
θα μας έδινε συμβουλές για σίγουρα αποτελέσματα και ίσως να μας αποκάλυπτε και κάνα μυστικό του τρικ η' τιπ... αν είμασταν τυχεροί.
δυστυχώς μόνο εκλεκτά μέλη είχαν πάρει τις συμβουλές του... μέσω πμ.
Dog Hug GIF

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση όσον αφορά την προσέγγιση των Ελληνίδων.

Σίγουρα υπάρχουν ονειροπαρμένες, ξινές,με μύτη ως τα ουράνια.
Υπάρχουν όμως και γυναίκες (αρκετές) που είναι και εμφανίσιμες, σοβαρές, λογικές.

Αυτές οι γυναίκες ούτε θα δώσουν βάση στα social, ούτε όμως θα προσεγγιστούν εύκολα στο δρόμο, γιατί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές εξαιτίας της τρομολαγνείας των ΜΜΕ και των μιτούδων.Πρέπει να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη τους για να τις κατακτήσεις.

Για εμάς μπορεί το sex να είναι ο πρωταρχικός στόχος, για εκείνες όμως δεν είναι, άσχετα αν το επιθυμούν.
Οι αξιόλογες γυναίκες πρέπει να βλέπουν επάνω σου προοπτική (όχι απαραίτητα γάμο).
Είναι σαν τους φοιτητές που όταν τελειώνουν τις σπουδές τους προσλαμβάνονται από κάποιον όχι για τις ανύπαρκτες ουσιαστικές τους γνώσεις, αλλά για την σιωπηρή τους υπόσχεση (μέσω των πολυετών τους σπουδών) ότι είναι ικανοί να κοπιάσουν προκειμένου να μάθουν και να εξελιχθούν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.087
Πόντοι
6.056

Σε ποιον παραπονιούνται;Μονο σε σένα;

Γιατί εδώ στην Ελλάδα...αν δεν φοράς κανα μπλουζάκι 'i live in Switzerland' δε σε κοιτάνε καν

Θα μου πεις...και στο εξωτερικό μπορεί να τους κάτσουν υποψήφιοι Μπρέιβικ...αλλά εκεί παίρνουν τα ρίσκα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.181
Πόντοι
736

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.058
Πόντοι
27.261
  • Like
Αντιδράσεις: Magi

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.087
Πόντοι
6.056
Εσύ που σου πέφτουν λίγες οι ελλεηνιδες και σου άξιζαν Σκανδιναβές παρθένες τοπ μοντελς ακόμη να απαντήσεις..

Αφού στην Ελλάδα όλα παίζουν μέσω κύκλων και προξενιών, γιατί εσένα το κελεπούρι δε σκέφτηκε κανείς να σε προξενέψει με καμία της ίδιας εξαιρετικής κλάσης εσένα;
Ρητορική η ερώτηση...

Τέλος ,σε καμία ήπειρο και σε καμία θάλασσα αυτού του πλανήτη, δε υπάρχει γυναίκα που θα γοητευόταν από κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται σαν sadman ή subzero..
Η μιζέρια είναι παγκόσμιο αντικαυλωτικό..

Μιλήστε τώρα τα ναυάγια και οι μπαρμπες για το μπλοκ,τις ξένες,το Tinder,το Instagram ενώ δεν έχετε την παραμικρή εμπειρία..

Και που ξέρεις εσύ αν δεν μου προξενεψαν ή δεν μου προξενεύουν;Επειδή δεν τα γράφω εδω πέρα;

Πίστεψε με,αν ήθελα να'μουν κι εγώ παντρεμένος με κάποιο μπάζο...θα ήμουν ήδη.Δυστυχώς,αυτές που μου άρεσαν ή μου αρέσουν...και όχι τιποτα μουνάρες, απλώς όχι μπάζα...είτε είναι καπαρωμένες απο χρόνια,είτε δεν τους κάνω εγώ.

Κι αυτά για σκανδιναβές παρθένες δεν ξέρω που τα διάβασες,ή με μπερδεύεις με καναν άλλο ή τα βγαλες πάλι απ'το κεφάλι σου

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.087
Πόντοι
6.056
Πολλοί δεν κάνουν τίποτα και περιμένουν να γαμήσουν μόνο από κονέ και κινήσεις άλλων ή μόνο σε μασατζίδικα κλπ.
Πχ έχω φίλο που λέει ότι βαριέται να μιλήσει σε γκόμενες, να φλερτάρει. Θέλει να πάει απλά στο ραντεβού και να γαμήσει, απόρροια των ετών που πληρώνει για να γαμάει! Ετσι δε γίνεται δουλειά όμως.
Κατ'εμε το όλο παιχνίδι με το φλερτ, καλώς ή κακώς είναι πλέον online. Το φλερτ έξω έχει μειωθεί δραματικά και όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται και άλλο. Είναι η ίδια τάση με το online eshoping, με το online food ordering κλπ. Ετσι έχουμε και το online dating.
Εμένα από τις δικές μου ιστορίες και εμπειρίες πχ, το 90% είναι από γνωριμίες μέσω online dating και το 10% από γνωριμίες μέσω κοινής παρέας, από συναδέλφους κλπ. Το ιδανικό είναι μέσω γνωριμιών από την παρέα και τον κύκλο σου αλλά το Pool εκεί είναι συγκεκριμένο και εξαντλείται σύντομα.
Και όταν μιλάμε για φλερτ έξω σε μπαρς κλπ, τις περισσότερες φορές καταλήγει στο να πάρεις το instagram και πάλι online να εξελιχθεί το φλερτ. Αυτή είναι η εποχή μας.

Οι γυναίκες άμα θέλουν,μπορούν να στην κάνουν πολύ εύκολη τη γνωριμία.Χωρις να σπας το κεφάλι σου για το τι να πεις.

Άμα η άλλη πχ κοιτάει στα μάτια,γελάει εύκολα,δεν κοιτάει το κινητό της,σημαίνει ότι γουστάρει

Άμα έχει κανα βαριεστημένο βλέμμα,κοιτάει όλη την ώρα το κινητό,δε ρωτάει τίποτα για σένα,τοτε χέσε μέσα

ntinos-x

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
901
Πόντοι
86
Οι γυναίκες άμα θέλουν,μπορούν να στην κάνουν πολύ εύκολη τη γνωριμία.Χωρις να σπας το κεφάλι σου για το τι να πεις.

Άμα η άλλη πχ κοιτάει στα μάτια,γελάει εύκολα,δεν κοιτάει το κινητό της,σημαίνει ότι γουστάρει

Άμα έχει κανα βαριεστημένο βλέμμα,κοιτάει όλη την ώρα το κινητό,δε ρωτάει τίποτα για σένα,τοτε χέσε μέσα
Ε ΝΑΙ...............Ετσι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom