Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
14
Πόντοι
0
το να μιλισεις σε αγνωστη ειτε στο δρομο ειτε στα σοσιαλ ειναι σαν να παρακαλας με εμμεσο τροπο.
με ποιο σκοπο της μιλας?
δεν ειναι ανοητη καταλαβαινει τι εχεις στο μυαλο σου οτι θες κατι απο αυτη(να γαμησεις) οποτε αυτη εχει εξουσια πανω σου ενω εσυ οχι. γιατι? γιατι πολυ απλα δεν εχεις καποιο διαπραγματευτικο χαρτι.

θελει κατι αυτη απο σενα? οχι γαμια βρισκει οτι ωρα θελει δε περιμενε εσενα γιατι να σου απαντησει χανοντας χρονο

εσυ θες κατι απ αυτη? ναι να γαμησεις αρα σε εχει στο χερι διοτι εσυ για να γαμησεις εισαι εξαρτημενος απ αυτην

οποτε στην ουσια απλα παρακαλας εισαι σα τον ζελεσκι που θελει να ειναι στις διαπραγματευσεις χωρις να εχει τιποτα να διαπραγματευτει
Χαχα και τι προτείνεις μάστορα; Να καθόμαστε άπραγοι για να μη παρακαλάμε; Αυτά που λες τα ξέρω εγώ.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε γκόμενα.Οχι να γαμαμε μόνο σε τανες.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.178
Πόντοι
1.056
Τι λες ρε φίλε;

Δηλαδή δεν σου μιλάνε οι ελλεεινίδες...στην Ερμού...στο ινσταγκραμ...στις ντίσκο;

Αφού έτσι μας λένε εδώ...οι γαμιάδες των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών

Εσύ που σου πέφτουν λίγες οι ελλεηνιδες και σου άξιζαν Σκανδιναβές παρθένες τοπ μοντελς ακόμη να απαντήσεις..

Αφού στην Ελλάδα όλα παίζουν μέσω κύκλων και προξενιών, γιατί εσένα το κελεπούρι δε σκέφτηκε κανείς να σε προξενέψει με καμία της ίδιας εξαιρετικής κλάσης εσένα;
Ρητορική η ερώτηση...

Τέλος ,σε καμία ήπειρο και σε καμία θάλασσα αυτού του πλανήτη, δε υπάρχει γυναίκα που θα γοητευόταν από κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται σαν sadman ή subzero..
Η μιζέρια είναι παγκόσμιο αντικαυλωτικό..

Μιλήστε τώρα τα ναυάγια και οι μπαρμπες για το μπλοκ,τις ξένες,το Tinder,το Instagram ενώ δεν έχετε την παραμικρή εμπειρία..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.178
Πόντοι
1.056
Χαχα και τι προτείνεις μάστορα; Να καθόμαστε άπραγοι για να μη παρακαλάμε; Αυτά που λες τα ξέρω εγώ.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε γκόμενα.Οχι να γαμαμε μόνο σε τανες.

Άσε τους στον ύπνο τους...

Οι γυναίκες παραπονιούνται μονίμως ότι οι άντρες δεν προσεγγίζουν πλέον..
Άσε τους να νομίζουν ότι όλες είναι μαλακοφεμινίστριες που θα τους καταγγείλουν αν τις φλερτάρουν..

Κλασσικά αφηγήματα ακοινώνητων μακ γκάου και υποψηφίων δράκων του Σέιχ Σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom