Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (12 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.224
Πόντοι
456
Θυμάμαι δύο ανάλογα περιστατικά που έχω δει και μου έχουν κάνει εντύπωση.
Το πρώτο ήταν όταν περίμενα σε ουρά για ΑΤΜ και μια τύπισσα έβριζε και είχε βάλει τις φωνές στο σύντροφο της. Στο μεταξύ ο άλλος είχε κατεβάσει μούτρα και έλεγε σε παρακαλώ πολύ μη φωνάζεις. Ρόμπα είχαν γίνει.

Το δεύτερο ήμουν στην Αλεξάνδρας με το αυτοκίνητο καλοκαίρι, οπότε όλοι είχαν ανοιχτά παράθυρα. Στη δίπλα λωρίδα ήταν ένα ζευγάρι και στο αυτοκίνητο η τύπισσα τα έχωνε άσχημα και φώναζε στον τύπο. Όταν ξεκίνησε η κίνηση ο τύπος, μάλλον επειδή τα είχε δει όλα, ξεκίνησε να αλλάζει λωρίδα χωρίς να δίνει καν σημασία τι γίνονταν δίπλα του και όπως ήταν φυσικό τράκαρε. Δώστου καινούργιες φωνές η άλλη.

Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει άντρα να κάνει τέτοια δημόσια σκηνικά. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μιλάμε για καβγαδάκια, που είναι νορμάλ στα ζευγάρια, αλλά λες και σου έβαζε τις φωνές ο λοχαγός στο στρατό.

Πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν επειδή πολλοί, άντρες και γυναίκες, για κάποιο λόγο εγκλωβίζονται σε σχέσεις με τοξικά άτομα αντί να προχωρήσουν με κάποιον πιο νορμάλ.
Kαι σε εμενα εχουν τυχει υστερικα ξεσπασματα ακομα και δημοσια
Σιγα μην καθομουν να τσακωθω
Τις πηγα στο σπιτακι τους, τις ευχηθηκα καλο απογευμα και δεν απαντησα ποτε ξανα σε τηλεφωνο ή μυνημα
Πουτσα μου, τις ειχα ηδη ξεμουνιασει και καποιες πιο μερακλουδες ξεκωλιασει

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.256
Πόντοι
1.446
Πάντα απορούσα γιατί τέτοια ζευγάρια υπάρχουν και γιατί άτομα χαμηλών τόνων πάνε και μπλέκουν με βίαιους χαρακτήρες
Ένας λόγος είναι ότι συχνά δε ξέρεις τι χαρακτήρας είναι ο άλλος, παίρνει χρόνο να το καταλάβεις και in the meantime έχεις κολλήσει. Αυτό ήταν πιο σπάνιο παλιότερα που το φλερτ ήταν κυρίως μέσω φίλων κλπ. οπότε μπορούσες να έχεις μια εικόνα/ να ρωτήσεις για τον άλλο. Τώρα ξεκινάνε πολλές σχέσεις online και είναι πιο εύκολο να την πατήσεις. Επίσης, πολλοί (κυρίως γυναίκες νομίζω) όταν είναι κολλημένοι με κάποιον νομίζουν ότι μπορούν να τον αλλάξουν, οπότε μένουν στη σχέση προσπαθώντας αυτό αντί να βρουν ένα άλλο άτομο.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.224
Πόντοι
456
Ένας κοινός λόγος είναι ότι πολλές φορές απλά δε ξέρεις τι χαρακτήρας είναι ο άλλος, σου παίρνει χρόνο να το καταλάβεις και in the meantime έχεις κολλήσει. Αυτό ήταν πιο σπάνιο παλιότερα που το φλερτ ήταν κυρίως μέσω φίλων κλπ. οπότε μπορούσες να έχεις μια εικόνα/ να ρωτήσεις κοινούς φίλους για τον άλλο. Τώρα ξεκινάνε πολλές σχέσεις online και είναι πιο εύκολο να την πατήσεις. Επίσης, πολλοί (κυρίως γυναίκες νομίζω) όταν είναι κολλημένοι με κάποιον νομίζουν ότι μπορούν να τον αλλάξουν, οπότε μένουν στη σχέση προσπαθώντας αυτό αντί να βρουν ένα άλλο άτομο.
Eδω διαφωνουμε
Μου παιρνει γυρω στα 5 λεπτα να καταλαβω τι καπνο φουμαρει ο αλλος, ισως καποτε να μου επαιρνε καμια βδομαδα
Ειδα την ξαδερφη μου πριν, εχει κορη μια χαρα κοπελιτσα που την ειδα στο ig με εναν μπουλη επαγγελματος μαγειρα που δεν μπορει να στεριωσει δουλεια
Ειπα στην ξαδερφη πως η κορη της δεν ειναι για τον μπουλη και μπορει να βρει κατι καλυτερο. Με την ανιψια απεφυγα να μιλησω καθοσον ειμαι τραχυς στην εκφορα του λογου και ενδεχομενως να την τρομαζα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.067
Πόντοι
6.056
Θυμάμαι δύο ανάλογα περιστατικά που έχω δει και μου έχουν κάνει εντύπωση.
Το πρώτο ήταν όταν περίμενα σε ουρά για ΑΤΜ και μια τύπισσα έβριζε και είχε βάλει τις φωνές στο σύντροφο της. Στο μεταξύ ο άλλος είχε κατεβάσει μούτρα και έλεγε σε παρακαλώ πολύ μη φωνάζεις. Ρόμπα είχαν γίνει.

Το δεύτερο ήμουν στην Αλεξάνδρας με το αυτοκίνητο καλοκαίρι, οπότε όλοι είχαν ανοιχτά παράθυρα. Στη δίπλα λωρίδα ήταν ένα ζευγάρι και στο αυτοκίνητο η τύπισσα τα έχωνε άσχημα και φώναζε στον τύπο. Όταν ξεκίνησε η κίνηση ο τύπος, μάλλον επειδή τα είχε δει όλα, ξεκίνησε να αλλάζει λωρίδα χωρίς να δίνει καν σημασία τι γίνονταν δίπλα του και όπως ήταν φυσικό τράκαρε. Δώστου καινούργιες φωνές η άλλη.

Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει άντρα να κάνει τέτοια δημόσια σκηνικά. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μιλάμε για καβγαδάκια, που είναι νορμάλ στα ζευγάρια, αλλά λες και σου έβαζε τις φωνές ο λοχαγός στο στρατό.

Πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν επειδή πολλοί, άντρες και γυναίκες, για κάποιο λόγο εγκλωβίζονται σε σχέσεις με τοξικά άτομα αντί να προχωρήσουν με κάποιον πιο νορμάλ.

Αν ο άντρας βρίζει τη γυναικα/γκόμενα του δημοσίως,ο περίγυρος θα πέσει πάνω του να τον φάει

Αν η γυναίκα βρίζει τον άντρα της δημοσίως...δεν τρέχει κάστανο.Ίσα ίσα που οι τριγύρω φεμινιστριες και πυρφόροι,θα λένε 'μπράβο στην κοπέλα...καλα του τα'πε του αλήτη...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.067
Πόντοι
6.056
Λάθος...από Κεντρική και Αν.Ευρωπη ξερουν αγγλικά τόσο οσο γιατί τώρα μπήκαν σε ρυθμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε.ενω εμείς είμαστε εξοικειωμένοι με την γλώσσα αυτοί από μωρά λόγω τηλεόρασης κτλ.

Όσο να'ναι,όταν δεν μιλάς στην μητρική σου γλώσσα,πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κομπιάσματος,παύσεων κλπ.Εμεις εδώ δεν το μιλάμε και πουθενά το αγγλικό για να το εξασκούμε.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.256
Πόντοι
1.446
Μην μπερδεύεις πάλι Ελλάδα με εξωτερικο,σχεσεις online δεν υπάρχουν εδώ
Αν "εδώ" είναι το χωριό σου δεν υπάρχουν γιατί θα είστε μια οικογένεια με 3 παιδιά που έμεινε γιατί έχει πολλά χωράφια, 4 γιαγιάδες over 85 και εσύ, οπότε practically δε μπορεί να προχωρήσει το project. Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε ξέρω ούτε ένα single που να του κόβει λίγο και να μην έχει παίξει με γκόμενες που γνώρισε σε SM και apps.

Τελευταία τροποποίηση:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
846
Πόντοι
81
Όσο να'ναι,όταν δεν μιλάς στην μητρική σου γλώσσα,πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κομπιάσματος,παύσεων κλπ.Εμεις εδώ δεν το μιλάμε και πουθενά το αγγλικό για να το εξασκούμε.
Ισχύει, το μονο θετικό είναι ότι στα αγγλικά λέμε λιγότερες μαλακίες για αυτό το λόγο του κομπιάσματος χι χι.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.633
Πόντοι
456
Πρακτικά πάντως αν το δεις δεν έχει λάθος σε αυτό που λέει. Άσχετα με το τι λέμ εεμείς για όλες αυτές.
Αυτές δεν θα πάνε να κάνουν πολύ βαριές σωματικές η ανθυγεινές δουλειές όπως εξόρυξη πετρελαίου/φυσικού αερίου, κουβάλημα, βαριες ηλεκτρολογικές εργασίες κλπ γιατί θα σου πούνε είμαι γυναίκα και δεν μπορώ να κάνω αυτές τις δουλειές αλλά θέλουν ισότητα στην πληρωμή. Να δουλεύεις ως "επηρρεαστής" για να βγάλεις ένα μεροκάματο στην καθισιά σου όλοι μπορούμε να το κάνουμε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.932
Πόντοι
3.556
Από το «Δεν έχω κύκλο»

Στο «δεν έχω προφισενσι»

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
846
Πόντοι
81
Ασχετο, γράφω ένα άρθρο για τη φάση με τις τύπισσες που ψάχνουν χορηγούς, κράζοντας και τους μ@λακες χορηγούς βέβαια. Λέτε να μου την πέσουν όλες οι φεμινίστριες από τα Lidl που το παίζουν ανεξάρτητες αλλά θέλουν και τη χορηγία τους;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.742
Πόντοι
9.297
Στο είπα κι άλλη φορά...κάνε χαλαρά βόλτες στον Λευκό Πύργο....θα βρεις στόχους...ευτυχώς δεν θα χρειάζεται να φοράς σακάκια με διπλωμένα μανίκια όπως ο Ψάλτης ,ο Μιχαλόπουλος και ο Γαρδελης τα σούπερ καμάκια των '80s!!!
Aλλα μην είσαι και με φόρμες και σπορτεξ σαν κάνα καγκουρολαθροειδες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.067
Πόντοι
6.056
Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε ξέρω ούτε ένα single που να του κόβει λίγο και να μην έχει παίξει με γκόμενες που γνώρισε σε SM και apps.

Ναι,ειδικά Θεσσαλονίκη γίνεται χαμος...Απο τιντερογνωριμίες...ινσταγκραμογνωριμιες...φεισμπουκογνωριμίες.Δεν προλαβαινουμε να βγαίνουμε... :jerking:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.256
Πόντοι
1.446
Ναι,ειδικά Θεσσαλονίκη γίνεται χαμος...Απο τιντερογνωριμίες...ινσταγκραμογνωριμιες...φεισμπουκογνωριμίες.Δεν προλαβαινουμε να βγαίνουμε... :jerking:

Παίκτη, αν διαβάσεις προσεχτικά, λέω "όποιον του κόβει λίγο". Γιατί είσαι σίγουρος ότι εννοούσα εσένα;

Στο μεταξύ, λες μένεις σε μικρή επαρχία αλλά ξέρεις για τα apps στη Θεσ/κη, αν γαμάνε οι μαθητές στην Αθήνα, αν έχει γκόμενα ο ξάδελφος του Εμπαπέ στο Παρίσι, αν κάνει παρτούζες ο κηπουρός του Μπέκαμ στο Λονδίνο, μόνο για το Τόκιο και τις γκέισες δεν έχεις γράψει ακόμα. Και εννοείται no clue, απλά φαντασιώσεις to be justified in life . Σαν προχτές που λες πάω σε μαγαζιά στην Αθήνα Σάββατο βράδυ και βλέπω μόνο ψωλαρία, σου λέω πού πήγες συγκεκριμένα και πότε και δεν απάντησες ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.148
Πόντοι
6.056
Λάκη, τουλάχιστον όσοι κάνουν like στα δικά μου posts δεν είναι πικρόχολοι emo παρθένοι...:hi:
Βαλκάνιε ... από το glyfomounix .... μεγαλύτερα σιχάματα στο μπου είναι ελάχιστοι .
Ίσως μόνο μπαρόκ και άγιος.
Να τους χαίρεσαι τους νέους σου ... φίλους ....

Κάνετε και παρεούλα στο μπλοκ .
Φαντάζομαι θα χτυπάτε τρελά μουνέτα.
Ξέρουν όλοι ... τι ψάχνει ο γλυφομουνίξ ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.148
Πόντοι
6.056
Σαν προχτές που λες πάω σε μαγαζιά στην Αθήνα Σάββατο βράδυ και βλέπω μόνο ψωλαρία, σου λέω πού πήγες συγκεκριμένα και πότε και δεν απάντησες ποτέ.
Ρε τύπε .... η κηφισίας σάββατο 23.00 έχει νέκρα ....
στην παραλιακή μυρίζει θάνατο ....

Τι προσπαθείς να πεις ;
Ότι έχει ξενύχτι και ζωάρα ;;; Έλεος.

Μη μας θυμίζεις το Λεκλέρκ ... που έλεγε ότι κάποια σουσάδικα των ΒΠ ... ήταν γεμάτα ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.148
Πόντοι
6.056
Θεσσαλονίκη στο έχω ξαναπεί ... θέλει ζεμπεκιά, χασάπικα , χασαποσέρβικα , καρσιλαμά .........

Στα πέριξ ... παίζεις και με κανά τικ .... σέρα ... σερενίτσα ....

Τι να σε κάνω .... έτσι έχει το θέμα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.148
Πόντοι
6.056
Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε ξέρω ούτε ένα single που να του κόβει λίγο και να μην έχει παίξει με γκόμενες που γνώρισε σε SM και apps.
Υπερβάλεις λίγο .
Σε χάλασε η Αγγλία.
Κι εκεί ... αγγλίδα με παπού άγγλο ... δεν πλησιάσες σε απόσταση εντός ωφέλιμου βεληνεκούς ένφιλντ ...

Στην καλύτερη περίπτωση με παπού κούλη στα τζαϊπούρ και στο ισλαμαμπάντ ....
Μην πω .... taungyyi ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.148
Πόντοι
6.056
Ρε αρτίστα, αυτά δεν είναι posts, είναι οι Αδελφοί Καραμάζοβ. Summarize your theories να γίνει κουβέντα.
Τυπάρα .... δεν έκανα μάνατζμεντ σε αγγλικό κολλέγιο στο σέφιλντ ....
Θέλει καλά ελληνικά ... και σοβαρές γνώσεις για να με παρακολουθήσεις.

Αλλιώς έχει ντιτζέη σαν το μπαρόκ με διχάλα παντόφλα ...
και αστέρες των αθηναϊκών σινεμά ... σαν το γλυφομουνίξ , τον κολλητό του Βαλκάνιου ....

Έχει και παππούδια κοντούς βαψομαλλιάδες. Βάζουν πολλές ψηφοφορίες αυτοί ,
δεν γράφουν μεγάλα κείμενα.

Βασικά θέματα ... πόσες φορές γάμησε κώλο ο λάκης ...
γάμαγε κώλο ο λάκης με λιπαντικό μουνόζουμα ή σάλιο ....

πως υπολογίζουμε την εκκεντρότητα της έλλειψης στα αρχίδια του λάκη ....
επηρεάζουν οι τρίχες ή όχι ...

κτλ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom