unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 456
Kαι σε εμενα εχουν τυχει υστερικα ξεσπασματα ακομα και δημοσιαΘυμάμαι δύο ανάλογα περιστατικά που έχω δει και μου έχουν κάνει εντύπωση.
Το πρώτο ήταν όταν περίμενα σε ουρά για ΑΤΜ και μια τύπισσα έβριζε και είχε βάλει τις φωνές στο σύντροφο της. Στο μεταξύ ο άλλος είχε κατεβάσει μούτρα και έλεγε σε παρακαλώ πολύ μη φωνάζεις. Ρόμπα είχαν γίνει.
Το δεύτερο ήμουν στην Αλεξάνδρας με το αυτοκίνητο καλοκαίρι, οπότε όλοι είχαν ανοιχτά παράθυρα. Στη δίπλα λωρίδα ήταν ένα ζευγάρι και στο αυτοκίνητο η τύπισσα τα έχωνε άσχημα και φώναζε στον τύπο. Όταν ξεκίνησε η κίνηση ο τύπος, μάλλον επειδή τα είχε δει όλα, ξεκίνησε να αλλάζει λωρίδα χωρίς να δίνει καν σημασία τι γίνονταν δίπλα του και όπως ήταν φυσικό τράκαρε. Δώστου καινούργιες φωνές η άλλη.
Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει άντρα να κάνει τέτοια δημόσια σκηνικά. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μιλάμε για καβγαδάκια, που είναι νορμάλ στα ζευγάρια, αλλά λες και σου έβαζε τις φωνές ο λοχαγός στο στρατό.
Πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν επειδή πολλοί, άντρες και γυναίκες, για κάποιο λόγο εγκλωβίζονται σε σχέσεις με τοξικά άτομα αντί να προχωρήσουν με κάποιον πιο νορμάλ.
Σιγα μην καθομουν να τσακωθω
Τις πηγα στο σπιτακι τους, τις ευχηθηκα καλο απογευμα και δεν απαντησα ποτε ξανα σε τηλεφωνο ή μυνημα
Πουτσα μου, τις ειχα ηδη ξεμουνιασει και καποιες πιο μερακλουδες ξεκωλιασει