Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21
Σιγα μη μεινει γυναίκα χωρις σοσιαλ

Ολο και κανα κρυφο προφιλ θα έχει

Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο, αλλά σπίτι τους είναι, τα παραμέσα αυτοί τα γνωρίζουν!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656
Πλέον είναι απαραίτητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Διαφωνώ.Προσωπικά,μου ήταν τελειως άχρηστα και γι'αυτο τα παρατησα

Για τις γυναίκες είναι πηγή επιβεβαίωσης και ναρκισσισμού,αλλά για τους άντρες δε βλέπω καμια χρησιμοτητα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ.Προσωπικά,μου ήταν τελειως άχρηστα και γι'αυτο τα παρατησα

Για τις γυναίκες είναι πηγή επιβεβαίωσης και ναρκισσισμού,αλλά για τους άντρες δε βλέπω καμια χρησιμοτητα.
Η χρησιμότητα είναι η επικοινωνία. Συνήθως όσοι άντρες απορρίπτουν τα ΜκΔ είναι άνθρωποι που απογοητεύονται κ περιμένανε να βρουν γκόμενες από εκεί...δεν είναι έτσι. Εγώ έχω Facebook, linkedin, Instagram και μια χαρά είναι. Ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσω ως κύρια εργαλεία αλλά ως βοηθητικά στην επικοινωνία και σε κάποια παρουσία για να με βλέπουν κ να βλέπω φίλους που μένουν πολύ μακριά.
Ποτέ μου δεν έχω γκομενισει με άγνωστες από εκεί - και σπάνια και με γνωστές μου το έκανα.

Με μέτρο όλα χρειάζονται. Δεν πορωνομαι.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Να τονίσω ότι είναι αμοιβαίο, οπότε δεν βλέπω κάποια επιβολή, αν και όπως προείπα τείνει προς την φασιστική πλευρά. Κι εγώ διατηρώ τα προφίλ μου, χωρίς να είμαι ενεργός, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα και περισσότερο για να χαζεύω στην τουαλέτα, αντί να διαβάζω το "Ε" της κυριακάτικης ελευθεροτυπίας.
Ακριβώς αυτό. Έχω ενεργό προφίλ και το χρησιμοποιώ σαν εφημερίδα και όχι να κοιτάζω κώλους ή να ψαρεύω γκομενάκια ανάμεσα σε γνωστές κ άγνωστες.

Κακά τα ψέματα αν δεν έχεις σοσιαλ θα ζεις στο πλήρες σκοτάδι.
Σε προσωπικό επίπεδο όσους ξέρω που δεν έχουν έχουν είτε πολύ σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους πχ αστυνομικοί ή δικαστικοί ή τους το επιβάλει η γυναίκα ή ο αδύναμος χαρακτήρας τους και συνήθως έχουν τη δικαιολογία που είναι κ αληθής: "Δεν έχω σοσιαλ γιατί μου αποσπούν τη προσοχή και χάνω χρόνο."

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656
Ακριβώς αυτό. Έχω ενεργό προφίλ και το χρησιμοποιώ σαν εφημερίδα και όχι να κοιτάζω κώλους ή να ψαρεύω γκομενάκια ανάμεσα σε γνωστές κ άγνωστες.

Κακά τα ψέματα αν δεν έχεις σοσιαλ θα ζεις στο πλήρες σκοτάδι.

Γιατί πληρες σκοτάδι;Δηλαδή απ'το ιντερνετ δεν διαβαζεις ειδήσεις κλπ;Πρέπει να έχεις σοσιαλ;Αν θελεις διευκρίνησε το αυτό

Όσον αφορά τα σοσιαλ,κοίτα όλοι ξέρουμε ότι ο κυριος στόχος των περισσοτέρων δεν είναι η επικοινωνία αλλά η φιγούρα και το κυνήγι των likes και followers.Οι φίλοι αν θέλουν να σε βρουν,σε παίρνουν τηλέφωνο.Αλλιώς είναι 'φίλοι' που περιμένουν τα like σου

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.514
Πόντοι
446
Nαι...αλλά αγαπάω πιο πολύ από την γκόμενα την ζωή μου.
Τι να την κανεις την ζωη χωρις γκομενΕΣ; Μετα απο καποια ηλικια ισως εχουμε ορεξη μονο για ουζομεζεδες και ταβλι

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.514
Πόντοι
446
Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να είσαι αποκομμένος από την κοινωνία. Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, σε αυτό που κάνουν κάποιες και το "επιβάλλουν" στους γκόμενους ή τους άνδρες τους...

Πλέον είναι απαραίτητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Εδώ εγώ που δεν ποστάρω καθόλου συχνά όταν θα βάλω στορι ή ποστ όλοι με θυμούνται και με ρωτάνε που χάθηκες κ λαϊκ κ τέτοια...
Κοίταξε, αν θες να χτυπήσεις άγνωστη γκομενα, το ig λειτουργει σαν βιογραφικο. Και συνηθως για να σε επιλέξει καποιος αγνωστος για οτιδηποτε, δουλεια, γκομενικά, παρεες κλπ, ενα ειδος βιογραφικού ειναι απαραιτητο

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Καλημέρα! Οριακά βγήκα ο φταίχτης που την έβαλε να το αναλογιστεί αυτό, μη παίρνοντας απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα/σενάριο. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα απάντηση, περισσότερο προσπαθούσα να στρέψω έναν καθρεύτη προς το μέρος μπας και δει τι κάνει. Για την ιστορία, δεν περίμενα πολύ για να μου απαντήσει και της είπα "σε βλέπω και βλέπω μια σαπίλα". Μετά σηκώθηκα και έφυγα.

Για την επιβεβαίωση σου απήντησα ήδη πως όλοι την επιζητούμε (π.χ. βράβευση, αναγνώριση από γονείς ανώτερους κτλ.) Αυτά όλα είναι υγιή και καλώς υπάρχουν. Αυτό που είναι νοσηρό είναι η υπέρμετρη αναζήτηση επιβεβαίωσης. Πώς προκύπτει αυτή? Προσωπική μου άποψη είναι η ύπαρξη και γιγάντωση των μέσω δικτύωσης! Ο/Η κάθε τριτοτέταρτος/η έχει ένα προφίλ, το οποίο του εξασφαλίζει πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων (πρόσεξε, ΟΧΙ πληροφορίας, γιατί η πληροφορία απαιτεί την επεξεργασία των δεδομένων), τον οποίο, είναι πασιφανές πλέον, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ή, σε καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί να διαχειριστεί επαρκώς. Έπειτα υπάρχουν γύπες, κοράκια κτλ (όχι μόνο αρσενικά, αλλά και θηλυκά) τα οποία καρπώνονται αυτής της αμάθειας/ημιμάθειας.
Για να κλείσω, θα πω το εξής. Τα παραπάνω κακώς υπάρχουν, αλλά πλαισιώνονται από μια νέα γενιά η οποία, λαϊκά μιλώντας, βαριέται που ζει και κουράζεται που αναπνέει! Ως εκ τούτου αρχίζει να εκλείπει από το DNA μας η περιέργεια και η ανάγκη για αναζήτηση/εξερεύνηση. Ωπ! Πιάστηκα στην παγίδα μου (βλέπε αναζήτηση/εξερεύνηση), πάρε μια woke agenda για να ψάχνεις μια δήθεν γαμωταυτότητα που δεν ενδιαφέρει κανέναν στο τέλος της ημέρας και σου κάνει κάθε πτυχή της ζωής σου πιο δύσκολη!
Καλά της είπες τύπε, για τη σαπίλα που έγραψες αναφέρομαι. Όσο για το ότι σε κατηγόρησε και από πάνω, κλασική αντίδραση νάρκισσης ελλεηνίδας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.298
Πόντοι
9.297
Τι να την κανεις την ζωη χωρις γκομενΕΣ; Μετα απο καποια ηλικια ισως εχουμε ορεξη μονο για ουζομεζεδες και ταβλι
Aνδρας που δεν σέβεται τον εαυτό του αλλά βάζει τις γυναίκες πάνω από όλα μάλλον πιο πολύ γυναίκα είναι...με την έννοια ότι εξαρτάται όχι από τον εαυτό του αλλά από την γυναίκα του η την γκόμενα...κοινώς αιδοιοδουλος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Κοίταξε, αν θες να χτυπήσεις άγνωστη γκομενα, το ig λειτουργει σαν βιογραφικο. Και συνηθως για να σε επιλέξει καποιος αγνωστος για οτιδηποτε, δουλεια, γκομενικά, παρεες κλπ, ενα ειδος βιογραφικού ειναι απαραιτητο
Πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας για να προσπαθήσω να προσεγγίσω άγνωστη μέσω Instagram στα 41 μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί πληρες σκοτάδι;Δηλαδή απ'το ιντερνετ δεν διαβαζεις ειδήσεις κλπ;Πρέπει να έχεις σοσιαλ;Αν θελεις διευκρίνησε το αυτό

Όσον αφορά τα σοσιαλ,κοίτα όλοι ξέρουμε ότι ο κυριος στόχος των περισσοτέρων δεν είναι η επικοινωνία αλλά η φιγούρα και το κυνήγι των likes και followers.Οι φίλοι αν θέλουν να σε βρουν,σε παίρνουν τηλέφωνο.Αλλιώς είναι 'φίλοι' που περιμένουν τα like σου
Δεν είναι 100% όπως τα λες. Φυσικά δεν έχεις λάθος στα περισσότερα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.514
Πόντοι
446
Πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας για να προσπαθήσω να προσεγγίσω άγνωστη μέσω Instagram στα 41 μου.
Οπουδηποτε και να την γνωρισεις instagram θα ανταλλαξετε πριν τον αριθμο του τηλεφωνου
Aνδρας που δεν σέβεται τον εαυτό του αλλά βάζει τις γυναίκες πάνω από όλα μάλλον πιο πολύ γυναίκα είναι...με την έννοια ότι εξαρτάται όχι από τον εαυτό του αλλά από την γυναίκα του η την γκόμενα...κοινώς αιδοιοδουλος.
Τις γυναικες τις γλενταμε για την παρτη μας και οχι για την δικη τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.298
Πόντοι
9.297
Οπουδηποτε και να την γνωρισεις instagram θα ανταλλαξετε πριν τον αριθμο του τηλεφωνου

Τις γυναικες τις γλενταμε για την παρτη μας και οχι για την δικη τους
Μην είσαι τόσο σίγουρος ..όταν "σοβαρεψει" η φάση μάλλον αυτές γλεντανε.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.514
Πόντοι
446
Μην είσαι τόσο σίγουρος ..όταν "σοβαρεψει" η φάση μάλλον αυτές γλεντανε.
To που θα καταληξουμε με μια γυναικα, ειναι στο χερι μας.
Αν θα ξοδεψουμε 100 η 100.000 ευρω, αν θα δαπανησουμε 10 ωρες η μια ζωη, εμεις αποφασιζουμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656

Απλα εγώ δεν ασπάζομαι το 'ε΄χω σοσιαλ,άρα...υπάρχω'

Ξέρω ότι στην Ελλάδα κι αυτό ειναι ένα απ'τα δεκάδες ταμπού,αν λες ότι δεν ασχολείσαι σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Θα μου ήταν χρήσιμα μονο αν μπορούσες να γνωρίζεις γκόμενες,αλλά απο τη στιγμή που είναι σχεδον αδύνατο,μου είναι παντελώς άχρηστα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.621
Πόντοι
6.056
Πάντα πίστευα ακράδαντα, ότι η δεύτερη πληθυσμιακά πόλη, η θεσσαλονίκη , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ της αθήνας. Συγκεκριμένα :

1)Λίγο περισσότερες μπάνικες γκόμενες.
2)Λιγότερο ψώνια οι μπάνικες γκόμενες και όλες γενικά οι γκόμενες.
3)Λιγότερο εύπορες συνολικά οι μπάνικες γκόμενες, Λιγότερο ακριβές. Έχουν λιγότερα, ζητάνε λιγότερα, ικανοποιούνται με λιγότερα.
4)Λιγότεροι μαλάκες με έτοιμο πανεύκολο χρήμα, να χαλάνε την πιάτσα.
5)Λιγότεροι ξένοι , ανταγωνιστές για τον έλληνα παίκτη .
6)Περισσότερο θυληκές γκόμενες, λιγότερα φρικιά , βλήματα , παρακατιανές , εναλλακτικές , άσχημες να τις βλέπεις και στην όψη , αντιαισθητικές, ταγάρια , φρικιά , κατσαπλιαδογκόμενες, εναλλακτικές , πατσαβούρες,αναρχοαυτόνομες , αναρχοκουμμούνες κτλ .
7)Πιο θυληκό ντύσιμο .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656
Πάντα πίστευα ακράδαντα, ότι η δεύτερη πληθυσμιακά πόλη, η θεσσαλονίκη , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ της αθήνας. Συγκεκριμένα :

3)Λιγότερο εύπορες συνολικά οι μπάνικες γκόμενες, Λιγότερο ακριβές. Έχουν λιγότερα, ζητάνε λιγότερα, ικανοποιούνται με λιγότερα.
6)Περισσότερο θυληκές γκόμενες, λιγότερα φρικιά , βλήματα , παρακατιανές , εναλλακτικές , άσχημες να τις βλέπεις και στην όψη , αντιαισθητικές, ταγάρια , φρικιά , κατσαπλιαδογκόμενες, εναλλακτικές , πατσαβούρες,αναρχοαυτόνομες , αναρχοκουμμούνες κτλ .
7)Πιο θυληκό ντύσιμο .

Ρε Λάκη...για το μεγαλύτερο χωριο της Ελλάδας μιλάς;

Για φοιτητής με σπιτι κέντρο,είναι μια χαρά.Μετά είναι...γαμησε τα.

Συμφωνώ στο ότι εδώ έχει λιγότερους λεφτάδες.Και λογικό γιατί ΄το χρήμα και τα π΄΄αντα όλα είναι στην Αθήνα.

Και για τις γκόμενες,κατεβαινοντας κάποιες φορές Αθήνα τα τελευταια χρονια,δεν είδα μεγάλες διαφορές.Μη σου πω οτι εκει καλύτερες είδα

Άλλο ένα μεγάλο υπερ της Αθήνας είναι και οι ΑΠΕΙΡΕΣ τουριστριες το καλοκαίρι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.621
Πόντοι
6.056
Και για τις γκόμενες,κατεβαινοντας κάποιες φορές Αθήνα τα τελευταια χρονια,δεν είδα μεγάλες διαφορές.Μη σου πω οτι εκει καλύτερες είδα
Τυπάρα , σαλόνικα , βλέπεις πιο πολύ καλσόν , φούστα , φόρεμα , σκίσιμο , γόβα , ξώβυζο , πλατινέ μαλλί , παγέτα , βάψιμο στυλ πορνοστάρ 90s τις παλιές καλές ανατολικές.

Αν σου αρέσει η ιδρωμένη κάλτσα με το κουρελέ βρωμερό αθλητικό και το ξεφτιλισμένο τζην που θυμίζει ροκ-ιντυ εξώφυλλο βινυλίου 80s-70s , τότε ναι η αθήνα είναι ο τόπος σου.
Επίσης σαλόνικα νομίζω , πρέπει να έχει και λιγότερες αγάμητες από άποψη , μισανδρία , φεμινισμό , αφοσίωση στην ... παγκόσμια επανάσταση ... αέναη πάλη των τάξεων ... πίστη στην αυτοδιαχείριση ... την κολλεκτίβα ... τις ... συλλογικότητες !

Αθήνα, μην κοιτάς τις τοπ , στα ψωνισμένα. Αυτές είναι σαν να μην υπάρχουν . Ενοχλούνται που τις κοιτάς.
Αν δεν έχεις πόρσε, κότερο , βίλλα στη μύκονο, δεν σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να αναπνέεις.

Για το λιγότερους λεφτάδες ... δεν το συζητώ. Μπορεί να δεις πάνω τυπά με mx5 ή 320 20ετίας
να έχει πολύ πιο καυλερό τεμάχιο από φλώρους αθήνα με πόρσε ή σουβ 5ετίας των 100Κ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356

7)Πιο θυληκό ντύσιμο .
Ισχύει αυτό. Τι να κάνουμε που μένω Αθήνα;....

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
523
Πόντοι
81
Τυπάρα , σαλόνικα , βλέπεις πιο πολύ καλσόν , φούστα , φόρεμα , σκίσιμο , γόβα , ξώβυζο , πλατινέ μαλλί , παγέτα , βάψιμο στυλ πορνοστάρ 90s τις παλιές καλές ανατολικές.

Αν σου αρέσει η ιδρωμένη κάλτσα με το κουρελέ βρωμερό αθλητικό και το ξεφτιλισμένο τζην που θυμίζει ροκ-ιντυ εξώφυλλο βινυλίου 80s-70s , τότε ναι η αθήνα είναι ο τόπος σου.
Επίσης σαλόνικα νομίζω , πρέπει να έχει και λιγότερες αγάμητες από άποψη , μισανδρία , φεμινισμό , αφοσίωση στην ... παγκόσμια επανάσταση ... αέναη πάλη των τάξεων ... πίστη στην αυτοδιαχείριση ... την κολλεκτίβα ... τις ... συλλογικότητες !

Αθήνα, μην κοιτάς τις τοπ , στα ψωνισμένα. Αυτές είναι σαν να μην υπάρχουν . Ενοχλούνται που τις κοιτάς.
Αν δεν έχεις πόρσε, κότερο , βίλλα στη μύκονο, δεν σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να αναπνέεις.

Για το λιγότερους λεφτάδες ... δεν το συζητώ. Μπορεί να δεις πάνω τυπά με mx5 ή 320 20ετίας
να έχει πολύ πιο καυλερό τεμάχιο από φλώρους αθήνα με πόρσε ή σουβ 5ετίας των 100Κ.
Μαγκα μου εισαι παρα πολυ σωστος σε οτι λες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom