Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.847
Πόντοι
216
ΔΥ του χιλιαρικου ειναι ενταξει μονο αν εχει παρει γονικη παροχη σπιτι και αμαξι και του μενουν 6-7 κατοσταρικα για γουστα. Διαφορετικα ειναι μια μιζερια και μιση, μονο ως σωγαμπρος στην επαρχια εχει πιθανοτητες που οι βλαχογκομενες που εχουν προικα θελουν εναν πρωτευουσιανο δασκαλο, μπατσο, καραβανα γαμπρο για βλαχοστατους
Μολις τον βρουν όμως μετα πάνε και σκυλογαμιούνται με τους ΙΤ γιατί βαριούνται :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Έχω εδώ και λίγες μέρες επικοινωνία με μια κουκλάρα από τη Βενεζουέλα, 38 ετών χωρισμένη χωρίς παιδιά. Επειδή είναι πολύ χάλια η κατάσταση εκεί, λέει ότι αν αποφασίσουμε ότι ταιριάζουμε για σχέση, ψήνεται να έρθει να μείνει εδώ. Να είναι μούφα ή αλήθεια αυτό που λέει;
Υπάρχει μεταναστευτικό ρεύμα προς Ισπανία, αλλά γενικώς ψάχνουν να πιαστούν από όποιον μπορούν στην Ευρ. Ένωση. Αν τα βρουν καλά στη χώρα του μένουν, αν όχι πάνε Ισπανία, έχοντας αποκτήσει πριν ευρωπαική υπηκοότητα για να κινούνται άνετα. Αν κάνεις παιδιά μαζί της είναι ένα ρίσκο γιατί, αν φύγει, θα τα πάρει κατά πάσα πιθανότητα με το νόμο και μετά θα πηγαινοέρχεσαι να τα βλέπεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706

Where And How To Find Good Quality Women Overseas ? (The Mistakes To Avoid)​

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.970
Πόντοι
25.467
Τα είχαμε χύμα, μας ήλθαν και τσουβαλάτα. :coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Συνειδητοποίησα πως η ποιότητα των γυναικών που συναναστρεφόμουν μικρός (22-33), ήταν αρκετά ανώτερου επιπέδου από όσες συναναστρέφομαι τώρα (35+).
Αν είσαι 35+ αλλά όχι 45+ , σε παίρνει και για οικογένεια και για όλα.

Με το παραπάνω που λες, συμφωνώ και ίσχυε για πολλούς άνδρες, εκείνες τις εποχές .
Αν είχες κύκλο και οικογένεια με κάποια άνεση , σε παρακάλαγαν γκομενάρες από καλές οικογένειες, με μόρφωση κτλ . Το θέμα είναι ότι σε επίπεδο σχέσεων , ήταν πιο μπροστά από εμάς.
Αυτές θέλαν οικογένεια στα 23, εμείς θέλαμε να πίνουμε 3 μπουκάλια ουίσκι έκαστος το βράδυ και την επόμενη να πάμε για μπάνιο .... για να δοκιμάσουμε το τζιτιάϊ του κολλητού στο γαλαξίδι κοκ ....
Αυτές ήταν μια χαρά, εμείς ήμασταν για τον πούτσο.

Και ήταν και το άλλο. Επειδή ήμασταν για τον πούτσο, φερόμασταν σαν τον γουντμαν και τον κριστώφ κλάρκ στις ταινίες τους.Θέλαμε με το καλησπέρα, να μας πιπιλίσουν το πουτσοκέφαλο και να αρχίσουμε να τους φτύνουμε το κωλοτρυπίδι, για να τους γεμίσουμε το κωλάντερο ψωλόχυμα.

Και έμπαινε και το δίλημα ... γιατί να ξενυχτάω σε κλαμπ μπουζούκια και ταβέρνες ....
όταν με 35.000 δρχ γαμάω ρωσίδα βολλεϋμπολίστρια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.970
Πόντοι
25.467
Πσσσσσσσσσσσσσσς!

Τι σου είναι η εμπειρία!!!!

:coffee:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.764
Πόντοι
1.206
Έχω εδώ και λίγες μέρες επικοινωνία με μια κουκλάρα από τη Βενεζουέλα, 38 ετών χωρισμένη χωρίς παιδιά. Επειδή είναι πολύ χάλια η κατάσταση εκεί, λέει ότι αν αποφασίσουμε ότι ταιριάζουμε για σχέση, ψήνεται να έρθει να μείνει εδώ. Να είναι μούφα ή αλήθεια αυτό που λέει;
Πώς θα αποφασίσετε ότι ταιριάζετε πριν τη φέρεις; Θα πας στη Βενεζουέλα κανένα 3μηνο να την τεστάρεις;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Ο άλλος λέει πάνε και πιάνε κουβέντα στα mall 40 χρονών μαντράχαλος :jerking:

Εδώ ούτε στα mall της Πολωνίας δε γνωρίζεις πλέον,θα γνωρίσεις στης Ελλάδας :jerking:

Ρε παρτε το χαμπάρι,με ελλεεινίδες δεν παίζουν γνωριμιες στο τυχαίο.Όποιος περιμένει τυχαίες γνωριμίες,ζει στην πιο λάθος χώρα που θα μπορούσε
Εδώ που τα λέμε τυπάρα ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ....

Αν μένεις όπως σε κόβω ... στους τοπ νομούς της μακεδονίας....
κιλκίς ... γρεβενά ... ημαθία ....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΚΙ ΕΚΕΙ ....

Μη λέμε μαλακίες .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.866
Πόντοι
5.506

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Ημαθια βγαζει δυνατα πουτανακια
Επειδη εχω ζησει και επαρχια, νομιζω οτι εκει γαμιουνται ακομα περισσοτερο λογω βαρεμαρας και περιορισμενων επιλογων. Μου την επεφταν χυμα και δεν λεω μαλακιες, αλλα ειχα σχετικα καλο στατους εκει χωρις να ειμαι πλουσιος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Εδώ που τα λέμε τυπάρα ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ....

Αν μένεις όπως σε κόβω ... στους τοπ νομούς της μακεδονίας....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΚΙ ΕΚΕΙ ....

Μη λέμε μαλακίες .

Ενώ αν κάνεις καμάκι...στους σκατονομούς Αττικής,Θεσσαλονίκης κλπ...έχεις επιτυχία;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Πώς θα αποφασίσετε ότι ταιριάζετε πριν τη φέρεις; Θα πας στη Βενεζουέλα κανένα 3μηνο να την τεστάρεις;
Είναι κι αυτό ένα θέμα...
Δεν ξέρω πραγματικά!
Ίσως θα την έφερνα εδώ για διακοπές.
Πάμε κι όπου βγει είμαι αυτή την περίοδο της ζωής μου.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Αν δεν τις έχεις όμως,δεν τις βρίσκεις.

Κι αυτ΄΄ες όμως,με παντρεμένους ψάχνονται.Γιατί φοβούνται τους ελεύθερους μην κολλήσουν πάνω τους.Και εννοείται,μόνο Αθήνα,επαρχία δύσκολα να ξενοπηδηχτεί κάποια και να τη συζητάει όλο το μέρος
-Γι αυτό είπα 'αν τις έχεις'...

-Όσο για τις παντρεμένες δεν θα το έλεγα πως προτιμούν ντε και καλά τους παντρεμένους. Αναλόγως τι τους πουλάς. Αν η άλλη ξέρεις πως μπορεί να περάσει ωραία σε έξοδο μαζί σου και να ξεσκάσει, και σε βλέπει σαν τον 'κουλ/ασυμβίβαστο εργένη' θα σε προτιμήσει από τον παντρεμένο.
Τουλάχιστον οι περισσότερες που ξέρω ούτε σέβονται ούτε εκτιμούν τους παντρεμένους. Τους βλέπουν σαν κακομοίρηδες λιγούρια, σου λέει 'τρως παντόφλα απτη γυναίκα σου και γυρεύεις να βγάλεις γούστα μαζί μου? Θα τα πληρώσεις, καριόλη'. Κάτι τις χαλάει.
Ενώ εάν τους το παίζεις πως είσαι στ αρχίδια σου, άνετος και λίγο τρελάκιας, σου λέει 'αυτός εδώ είναι ωραίος τύπος, έχει φάση θα περάσουμε καλά και δεν θα μας ζαλίσει μετά κιόλας'.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Μπορει καποιος να μου πει πως γινετε να γαμας πιο ευκολα παντρεμενες γυναικες απο ελευθερες....και το λεω γιατι εχω κατ ιδιαν εμπειρια δεν το λεω γιατι το ακουσα απο καπου....
Φίλε, αν κοιτάξεις καλά γύρω σου, οι περισσότερες 30+ που ψάχνονται είναι είτε παντρεμένες είτε δεσμευμενες.
Οι ελεύθερες από μια ηλικία και μετά είτε ψάχνουν για ψυχική πατερίτσα/παρεούλα του κώλου, είτε κωλόχαρτο να βγάλουν τη χολή τους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Με το παραπάνω που λες, συμφωνώ και ίσχυε για πολλούς άνδρες, εκείνες τις εποχές .
Αν είχες κύκλο και οικογένεια με κάποια άνεση , σε παρακάλαγαν γκομενάρες από καλές οικογένειες, με μόρφωση κτλ . Το θέμα είναι ότι σε επίπεδο σχέσεων , ήταν πιο μπροστά από εμάς.
Αυτές θέλαν οικογένεια στα 23, εμείς θέλαμε να πίνουμε 3 μπουκάλια ουίσκι έκαστος το βράδυ και την επόμενη να πάμε για μπάνιο .... για να δοκιμάσουμε το τζιτιάϊ του κολλητού στο γαλαξίδι κοκ ....
Αυτές ήταν μια χαρά, εμείς ήμασταν για τον πούτσο.

Και ήταν και το άλλο. Επειδή ήμασταν για τον πούτσο, φερόμασταν σαν τον γουντμαν και τον κριστώφ κλάρκ στις ταινίες τους.Θέλαμε με το καλησπέρα, να μας πιπιλίσουν το πουτσοκέφαλο και να αρχίσουμε να τους φτύνουμε το κωλοτρυπίδι, για να τους γεμίσουμε το κωλάντερο ψωλόχυμα.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό όμως! Το πιασες μπαμ! Τα θυμάσαι κι εσύ....
Γι αυτό κι αυτές αφού είδα κι αποείδαν με τα ρεμάλια εμάς τότε, σταδιακά άρχισαν να λακίζουν. Είτε με μεγαλύτερους, είτε με τύπους που θεωρούσαμε 'φλώρους' επειδή δεν είχαν χλωμιάσει απτο αλκοολ και τις κραιπάλες.......

Θυμάμαι να μας φαίνεται αστείο και απόκοσμο όταν φίλη μας μας γνώρισε τον νέο της γκόμενο τότε (σήμερα άνδρας της) ο οποίος δούλευε σε μια ναυτιλιακή, ξυπνούσε πρωί κλπ. Μας φαινόταν πολύ βαρετός (οκ, ήταν λίγο).
Το παιδί προσπαθούσε από μικρός να εξελιχθεί, προέρχονταν από κατεστραμμένη οικογένεια κι ήθελε να φτιάξει τη δική του. Και το έκανε, και είναι πολύ μάγκας που τα κατάφερε.

Εμείς δεν είχατε τέτοιες έννοιες. Μας ενδιέφερε ποιά δίνει κώλο, αν μπορούσαμε να δανειστούμε την SL του θείου ενός βλαμμένου φίλου μας, που θα παιξει φασούλα και ποιά θα φασώσουμε.
Κατά κάποιον τρόπο, την πατήσαμε ακριβώς όπως την πατάνε κι οι χαζογκόμενες.
Ευτυχώς για εμάς όμως, οι άνδρες έχουν καλά ψωμιά και στα 40 τους, μπορείς να παίξεις καλή μπαλίτσα αρκεί να είσαι κάπως δομημένος στη φάση σου.
Ούτε τον λεφτά να κάνεις, ούτε τον νταή, ούτε τον γαμπρό. Απλά να είσαι κουλ και ωραίος με τη φάση σου, να βλέπεσαι, και να περνάς ωραία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Θες να'σαι ανάρπαστος γκόμενος και king ή να βρίσκεις έστω μετριογαμήσιμες για να γλυτώνεις αγαμία και μπουρδέλα;Νομίζω το δεύτερο δε χρειάζεται τριχίλιαρο.Βέβαια,χωρίς μεταφορικό μέσο σ'αυτή την ηλικία,είναι μείον.Δεν παίζει καθόλου οικονομική βοήθεια απο τους δικούς σου να πάρεις έστω ένα φθηνό αμάξι;
Τεχνικά όπως έχει πει και το μέλος @batraxomouris κάποιος πρέπει να είναι ΣΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΑΛΑΚΑΣ και ειδικά τη σημερινή εποχή για να έχει πράγματα που δεν χρειάζεται. Τα έχω ξαναγράψει για το αμάξι εδώ μέσα και μάλιστα τέρμα αναλυτικά.

Καταλάβετέ το, πλέον ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ το αμάξι, δεν είναι εποχές 2010 ούτε καν 2020...Δεν έχει πουθενά να πας με αμάξι παρά μόνο εκδρομές. Δεν συμφέρει και δεν το χρειάζομαι. Και θα ήμουν πολύ μουνόδουλος μαλάκας για να έχω αμάξι μόνο και μόνο για να βγάλω γκόμενα. Αν λοιπόν η γκόμενα μου ρίξει "άκυρο" για το αμάξι αύριο θα μου ρίξει άκυρο για κάτι άλλο...

Φυσικά με ενδιαφέρει να γλιτώνω τα άθλια μπουρδέλα και την αγαμία αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε σε αυτή τη ζωή να τα έχουμε όλα. Το θεωρώ ανόητο να πάρω αμάξι για να βρίσκω να γαμάω. Είχα 15 χρόνια αμάξι και αρκετά καλό - πάλι δεν πολυγαμούσα λοιπόν...

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
66
Πόντοι
0
38 χωρισμένη στη Βενεζουέλα θα σε βλέπει σαν τζόκερ .
Πρόσεχε μην στείλεις φράγκα .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Κοντα ειμαστε ηλικιακα, υπαρχουν πολλες 35ρες χωρισμενες που απλα ψαχνουν να καλοπερασουν και μερικες κρατιουνται ανταγωνιστικες. Πιο ευκολα γαμαω τωρα παρα οταν ημουν 20
Αυτη που ηταν μουναρα στα 25, θα ειναι μουναρα και στα 35 αν δεν εχει παχυνει και μαλιστα καθεται και πιο ευκολα
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο - και εγώ σε κάτι τέτοιες "απευθύνομαι" - εννοώ στις χωρισμένες 35+ ωστόσο, όσο και αν σου φανεί περίεργο δεν τα καταφέρνω και θα σου παραθέσω τους λόγους:
- Οι περισσότερες είναι σε φάση της ζωής τους που έχουν "παραγκωνίσει" το σεξ στη ζωή τους.
- Κοιτάνε το όφελος, για παράδειγμα στη δουλειά μου κάτι χωρισμένες γκομενίζουν με κάτι υψηλόβαθμα στελέχη για να ευνοηθούν.
- Κοιτάνε και πάλι πολύ το οικονομικό συμφέρον και να μπορείς να είσαι συνέχεια δίπλα τους οικονομικά.
- Δεν με βοηθάει ο εργασιακός χώρος. Και τι εννοώ; Αν πχ εσύ κινείσαι σε χώρους όπου διαρκώς περνάει κόσμος και κάθε μέρα διαφορετικές τότε ίσως κάνεις κάτι - αλλά εγώ είμαι σε "πόστο" που βλέπω ίδιες φάτσες ΜΟΝΟ και μπορείς με συγκεκριμένες να παίξεις. Αν λοιπόν από εκεί φας άκυρο τότε "γεια σας".

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Φίλε, αν κοιτάξεις καλά γύρω σου, οι περισσότερες 30+ που ψάχνονται είναι είτε παντρεμένες είτε δεσμευμενες.

Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι τέτοιο.Και βασικά...δε βλέπω καμία να ψάχνεται σ'αυτές τις ηλικίες.Ούτε καν οι ελεύθερες (όσες ελάχιστες είναι ακόμα ελεύθερες δη΄λαδή).Αλλά κι αν ψαχτούν,θα το κάνουν μόνο με άτομο του περιβάλλοντος τους,συνάδελφο,φίλο φίλης κλπ .Όχι με κάποιον που θα δουν έξω ή σε μαγαζί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom