ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Αν πάντως τα βάλεις σε ένα απλό excel πρωτόλειο κιόλας θα καταλάβεις ότι ΣΗΜΕΡΑ, ξανατονίζω ΣΗΜΕΡΑ, είναι εντελώς ασύμφορο να τρέχεις πίσω από τα μουνιά. Κοστίζουν πολύ σε χρήμα και σε ψυχολογία. Αν βρεις μια καλή κοπέλα, συνήθως από νεαρές ηλικίες τότε πάω πάσο - αλλά αν έχεις φτάσεις τα 41 όπως είμαι εγω τότε τι να κυνηγήσω; Για πες μου; όλε ςμα όλες κοιτάνε πορτοφόλια - και το πολύ να βρω κανα μπάζο που κι αυτό θα μου πρήζει τον πάπαρο για ένα μέτριο σεξ.Μόνο οι βλάκες άντρες ακολουθούν τον δρόμο της μοναξιάς.Ειναι ωραίο δηλαδή να είσαι μόνος σου για πάντα και να γαμας κούνια δημοσίας χρήσεως ανοιγμένα ?τουλάχιστον η Ελληνίδα έχει στενό μουνι όχι τώρα ανοιγμένο σα σαμπρέλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς αυτό!ΔΥ του χιλιαρικου ειναι ενταξει μονο αν εχει παρει γονικη παροχη σπιτι και αμαξι και του μενουν 6-7 κατοσταρικα για γουστα. Διαφορετικα ειναι μια μιζερια και μιση, μονο ως σωγαμπρος στην επαρχια εχει πιθανοτητες που οι βλαχογκομενες που εχουν προικα θελουν εναν πρωτευουσιανο δασκαλο, μπατσο, καραβανα γαμπρο για βλαχοστατους