Έχω απορία πώς ζούνε με 400ευρω το μηνα οι ελλεινιδες..τόσα λεφτά δεν φτάνουν ούτε για τα έξοδα τους,πχ ρούχα παπούτσια τσάντες μακιγιάζ,πόσο μάλλον για τη ζωαρα που κάνουν οι πιο πολλές με ταξίδια σε εξωτερικό και νησιά,ακριβά εστιατορια μπαρ και κλαμπ με μπουκαλια κάθε Παρασκευή και Σάββατο,μάλλον οι πιο πολλές έχουνε κάποιον αγαπουλη-χορηγο από πίσω που τις δίνει τα πιο πολλά λεφτά και αυτές απλά δουλεύουνε τετράωρα για να μην τις λέει ο κόσμος τεμπελες
μην πας μακριά.....
Οι περισσότερες σκηνοθετούν ολόκληρα σενάρια για να βγάλουν μια φωτογραφία, δανείζονται η μία από την άλλη ο,τι βρουν κλπ.
Μιλάμε για ολόκληρη ιστορία!
Τώρα, όσο για το άλλο περί χορηγού, τσίμπα ένα μικρό στόρυ γρηγόρο:
Παλιά τραβιόμουν για κάποιους μήνες με μια τύπισσα, ωραία γκόμενα μεν, αλλά άφραγκη. Μόλις στα 36 της κατάφερε να μείνει μόνη της, ζούσε με τους γονείς της κλπ.
Με το 'καλημέρα' με σπίτωσε και προσκολλήθηκε πάνω μου...
Φαινόταν πως της έλειπαν τα μεγαλεία των ντουζενιών της, μέσα της πονούσε που μεγάλωνε, μυρίστηκα ότι η σχέση αυτή δε θα φτούραγε.
Σε κάποια φάση βρήκα αφορμή να την κάνω πανηγυρικά, και της είπα χύμα: 'εσύ θέλεις έναν μπαμπάκα να σε νταντεύει κι έναν να σε γαμάει στις καύλες σου. Θα σε αφήσω να βρεις τον μπαμπάκα να σε πηγαίνει βόλτες και εκδρομούλες, κι αν γουστάρεις θα βρισκόμαστε να βγάζουμε τα γούστα μας όταν θες'.
Το τι βρισίδι έφαγα, δε λέγεται.......
και μάντεψε:
περνάει μισός χρόνος, και πήρε να μου ευχηθεί στη γιορτή μου. Συναντηθήκαμε, μου είπε πως τα φτιαξε με έναν ναυτικό και ήταν πολύ 'χαρούμενη'.
Μετά πήγαμε παρέα στο hotel prive στο
Μεταξουργείο...
Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά είναι πραγματικά θλιβερό να καταντάει έτσι μια σχέση με μια γυναίκα που ζήσατε μαζί-έστω και για λίγο!
Κοινώς, πολλές γυναίκες απλά αρκούνται στο να βολεύουν τις επιθυμίες της όπως μπορέσουν, άκοπα!
Ο λαός το είπε:
''Αλλος γαμάει κι άλλος πληρώνει'