Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Οι Πολωνέζες απορούν γενικά με τους μεσογειακούς πόσο εύκολοι είναι και τους κάθονται αμέσως χωρίς τσιριμόνιες.
Αμα πει ανατολική πήγα στο ξενοδοχείο του και με γάμησε αντί να δούμε ταινία όπως νόμιζα θα γελάνε όλοι.
Πες μας και το άλλο ... ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ !!!!!!!!!!!!

Θα βγει ανατολικιά ... να φάει αστακούς .... με κρασάρες των 300€ ....
μετά τραπέζια σε κλαμπ ... με μπελούγκα σπέσιαλ με παρελκόμενα .....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ... ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ .... ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ;;;;;;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΘΕΙ ;;;;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.000
Πόντοι
1.056
Πες μας και το άλλο ... ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ !!!!!!!!!!!!

Θα βγει ανατολικιά ... να φάει αστακούς .... με κρασάρες των 300€ ....
μετά τραπέζια σε κλαμπ ... με μπελούγκα σπέσιαλ με παρελκόμενα .....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ... ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ .... ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ;;;;;;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΘΕΙ ;;;;

Αυτά τα έμαθαν στη Δύση.Ουκρανία άμα έκαναν κάτι τέτοιο θα ακολουθούσε ομοβροντία χειρότερη και από το Κουρσκ.Δεν παίζουν αυτά ούτε κατά διάννοια.Κερνάω γεύμα σημαίνει γαμάω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Αυτά τα έμαθαν στη Δύση.Ουκρανία άμα έκαναν κάτι τέτοιο θα ακολουθούσε ομοβροντία χειρότερη και από το Κουρσκ.Δεν παίζουν αυτά ούτε κατά διάννοια.Κερνάω γεύμα σημαίνει γαμάω.
Τι αντριλίκι .
Παλιάς κοπής.

Αιθέρες.
Κέρβεροι !

Άλογα ρε μαλάκες .... άλογα .... γαμάνε μες στα μποφόρια !!!!!!!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.000
Πόντοι
1.056
Βασικά Ουκρανία,Ρωσία άμα δε σε αφήσει να κεράσεις και πληρώσει τα δικά της που πρακτικά δε γίνεται ποτέ σημαίνει οτι δε γαμάς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.855
Πόντοι
9.297
Ελληνίδα playmate και Ολλανδός επιχειρηματίας.Της τα πήρε όλα πίσω ο Ολλανδός μετά το χωρισμό,διαμέρισμα,αμάξι,καταθέσεις ακόμα και τα παιδιά σιγά μην την πατούσε σαν Ελληνας.

Έτσι ρε...δεν είναι όλοι οι άνδρες μαλακες νεοέλληνες για να εκτονώνεται για τα ψυχολογικά της η κάθε ελλεεινιδα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.000
Πόντοι
1.056
Τι αντριλίκι .
Παλιάς κοπής.

Αιθέρες.
Κέρβεροι !

Άλογα ρε μαλάκες .... άλογα .... γαμάνε μες στα μποφόρια !!!!!!!

Εδώ οι Ρωσίδες περιμένουν τον άντρα να ανοίξει την πόρτα.Αμα δεν ανοίξεις την πόρτα απο το ταξί δε βγαίνουν έξω.Αν δεν ανοίξεις την πορτα του ρεστωράν κάθονται και περιμένουν στο κρύο.Μετά κοντοστέκονται και περιμένουν να τους βγάλεις το παλτό ή τη γούνα αλλιώς δεν μπαίνουν στο χώρο να καθήσουν στο τραπέζι.
Μιλάμε για καταστάσεις που βλέπεις σε φιλμ νουάρ δεκαετίας 50,γοητεία του παλιού κόσμου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Εδώ οι Ρωσίδες περιμένουν τον άντρα να ανοίξει την πόρτα.Αμα δεν ανοίξεις την πόρτα απο το ταξί δε βγαίνουν έξω.Αν δεν ανοίξεις την πορτα του ρεστωράν κάθονται και περιμένουν στο κρύο.Μετά κοντοστέκονται και περιμένουν να τους βγάλεις το παλτό ή τη γούνα αλλιώς δεν μπαίνουν στο χώρο να καθήσουν στο τραπέζι.
Μιλάμε για καταστάσεις που βλέπεις σε φιλμ νουάρ δεκαετίας 50,γοητεία του παλιού κόσμου.

Απ'τους Ρώσους δε νομίζω να τα ζητάνε αυτά

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
1731449971041.jpeg

images

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.855
Πόντοι
9.297

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.000
Πόντοι
1.056
Κοιτάξτε τον αραπάκο πώς μιλάει σε αμερικανίδες φοιτήτριες και πώς αυτές ανταποκρίνονται.

Αμα πάει κανάς Ελληνας να κάνει τα ίδια σε Ελληνίδες στο Campus θα εισπράξει ροχάλες ή φάπες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
Ό,τι και να λέμε, είναι γεγονός πως η παραβατική συμπεριφορά έλκει τις γυναίκες που χουν διάφορα θέματα.
Έχω παρατηρήσει πως αρκετές γνωστές μου που έμπλεκαν με αποβράσματα μια ζωή, είχαν ένα κοινό μεταξύ τους: μισούσαν τους πατεράδες τους για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Επίσης αρκετές παρτόλες που γνωρίζαμε, συχνά τύχαινε να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.
Μάλλον ασυναίσθητα νιώθουν κάποια ικανοποίηση μέσα απτην αυτοκαταστροφή τους, πως έτσι 'τιμωρούν' τους γονείς του κατά κάποιον τρόπο.
Έχω την εντύπωση πως είναι όχι απλά σύνηθες στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν αυτονόητο.
Δεν είναι το κλασικό αφήγημα πως γουστάρουν τα 'κακά παιδιά' απλά, είναι πως θα καυλώσουν με ακραία σαπίλα κι αθλιότητα πολλές.
Κρίμα είναι όμως γιατί για χάρη ναρκέμπορων και αποβρασμάτων μένουν πολλά άξια και ωραία παλικάρια με το πουλί στο χέρι.
Γι αυτές χεστήκαμε!

Πάντως έχει πολλή πλάκα όταν βλέπεις εκεί κάτι καημένους μαλάκες να κοπανιούνται στα γυμναστήρια, να χρεώνονται μέχρι τον λαιμό κλπ ίσα για να φανούν μήπως του κοιτάξει καμμιά σάπια, κι αυτές να πιπώνουν μπάρμεν σε τουαλέτες!

Έχω έναν τέτοιο γνωστό μου, γεροντοκόρος του κερατά που νομίζει πως θα του κάτσει γυναίκα παριστάνοντας τον τζέντλεμαν. Εννοείται πως τον τρολλάρω δειχνοντάς του άσχετες έξω 'τη βλέπεις αυτή τη μουνάρα? την πήραν παρτούζα δυό γνβστοί μου για ένα γραμμάριο κόκα' και τρελαίνεται!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.933
Πόντοι
3.506
Πάντως έχει πολλή πλάκα όταν βλέπεις εκεί κάτι καημένους μαλάκες να κοπανιούνται στα γυμναστήρια, !
Μπήκα για πέντε λεπτά πριν κοιμηθώ και μου γαμησες την ψυχολογία με το ποτάμι αλήθειας σου

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.758
Πόντοι
736
Ηρθε τις προάλλες ελληνιδα φιλη με το κινητο στα χερια και το καμπανακι να βαραει αλύπητα για τα like και τα μηνυματα στο instagram....

Να σου πω κουκλιτσα ολους αυτους τους ξερεις? Οχι μου λεει

Αυτοι σε ξερουν σε γνωριζουν? Οχι μου λεει ...Οποτε κουκλιτσα τα καμπανακια που μας πριζουν τοση ωρα ειναι η αναγκη που εχουν καποιοι να το κανουν και στα αρχιδια τους ποια εισαι δεν σε ξερουν και απο εχθες ........απλα επεσες εσυ εκεινη την στιγμη στο ψαχτηρι μεσα στις χιλιαδες ..
Ε μαλλον μου λεει ...και για αυτο εισαι η ωραια ?:2funny::2funny: σιγα το αγχος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.331
Πόντοι
6.056
Κοιτάξτε τον αραπάκο πώς μιλάει σε αμερικανίδες φοιτήτριες και πώς αυτές ανταποκρίνονται.

Αμα πάει κανάς Ελληνας να κάνει τα ίδια σε Ελληνίδες στο Campus θα εισπράξει ροχάλες ή φάπες.
μουφα ειναι αυτοι οι χαζοβιοληδες ρε συ

εχει και κατι βιντεο που και καλα μανουριαζουν με κατι "θανατηφορες συμμοριες" με τατου στα μουτρα κλπ και μολις τραβανε τα γκανια οι γκανστα τους λενe "πλακα ειναι" και γινονται φιλοι :2funny:

οχι οτι δεν πουλαει το interracial ...μια χαρα πουλαει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
17χρονη έξω από ένα σχολείο παρέα με άλλες κακομαθημενες νεο εκκολαπτομενες ελλεινηδες, και η μάνα είχε σκύψει σαν την δούλα για να της δέσει το κορδόνι και την ρωτούσε αν θέλει 2 πλο κόμπο στο δέσιμο κ αυτές χαζογελούσαν. Όλες αυτές θέλουν ένα εισιτήριο για Καμπούλ χωρις επιστροφή,- μόνο έτσι θα στρώσουν χαρακτήρα κ θα προσγειωθουν ανωμαλα ξεκαβαλοντας το ροζ συννεφάκι της πριγκίπισσας Χυση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Kαμμια νορμάλ στα μυαλά γυναίκα δεν γοητεύεται από αυτά τα σκουπίδια.
Για το απλουστατο λογο ότι η μπόχα από τα σκουπίδια θα πλήξει με κάποιον τρόπο και αυτές τις γυναίκες που την απολαμβάνουν μέχρις ενός σημείου.
Μέχρι να τις πλήξει η μπόχα όμως, και πολλές κατά τεκμήριο ''νορμάλ'' θα γοητευτούν και θα νιώσουν την έλξη από το περιθωριακό στοιχείο. Δε νομίζω να μην έχουν υπάρξει παραδείγματα στον περίγυρο καθενός αντίστοιχων καταστάσεων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.855
Πόντοι
9.297
Μέχρι να τις πλήξει η μπόχα όμως, και πολλές κατά τεκμήριο ''νορμάλ'' θα γοητευτούν και θα νιώσουν την έλξη από το περιθωριακό στοιχείο. Δε νομίζω να μην έχουν υπάρξει παραδείγματα στον περίγυρο καθενός αντίστοιχων καταστάσεων.
H διάφορα είναι στο αν θα αφεθούν να τις πιάσει η μπόχα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.933
Πόντοι
3.506
17χρονη έξω από ένα σχολείο παρέα με άλλες κακομαθημενες νεο εκκολαπτομενες ελλεινηδες, και η μάνα είχε σκύψει σαν την δούλα για να της δέσει το κορδόνι και την ρωτούσε αν θέλει 2 πλο κόμπο στο δέσιμο κ αυτές χαζογελούσαν. Όλες αυτές θέλουν ένα εισιτήριο για Καμπούλ χωρις επιστροφή,- μόνο έτσι θα στρώσουν χαρακτήρα κ θα προσγειωθουν ανωμαλα ξεκαβαλοντας το ροζ συννεφάκι της πριγκίπισσας Χυση.
Και η μάνα μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom