Ό,τι και να λέμε, είναι γεγονός πως η παραβατική συμπεριφορά έλκει τις γυναίκες που χουν διάφορα θέματα.
Έχω παρατηρήσει πως αρκετές γνωστές μου που έμπλεκαν με αποβράσματα μια ζωή, είχαν ένα κοινό μεταξύ τους: μισούσαν τους πατεράδες τους για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Επίσης αρκετές παρτόλες που γνωρίζαμε, συχνά τύχαινε να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.
Μάλλον ασυναίσθητα νιώθουν κάποια ικανοποίηση μέσα απτην αυτοκαταστροφή τους, πως έτσι 'τιμωρούν' τους γονείς του κατά κάποιον τρόπο.
Έχω την εντύπωση πως είναι όχι απλά σύνηθες στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν αυτονόητο.
Δεν είναι το κλασικό αφήγημα πως γουστάρουν τα 'κακά παιδιά' απλά, είναι πως θα καυλώσουν με ακραία σαπίλα κι αθλιότητα πολλές.
Κρίμα είναι όμως γιατί για χάρη ναρκέμπορων και αποβρασμάτων μένουν πολλά άξια και ωραία παλικάρια με το πουλί στο χέρι.
Γι αυτές χεστήκαμε!
Πάντως έχει πολλή πλάκα όταν βλέπεις εκεί κάτι καημένους μαλάκες να κοπανιούνται στα γυμναστήρια, να χρεώνονται μέχρι τον λαιμό κλπ ίσα για να φανούν μήπως του κοιτάξει καμμιά σάπια, κι αυτές να πιπώνουν μπάρμεν σε τουαλέτες!
Έχω έναν τέτοιο γνωστό μου, γεροντοκόρος του κερατά που νομίζει πως θα του κάτσει γυναίκα παριστάνοντας τον τζέντλεμαν. Εννοείται πως τον τρολλάρω δειχνοντάς του άσχετες έξω 'τη βλέπεις αυτή τη μουνάρα? την πήραν παρτούζα δυό γνβστοί μου για ένα γραμμάριο κόκα' και τρελαίνεται!