Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.731
Πόντοι
1.056
Πέφτει η αξία της,αλλά δε σημαίνει ότι δε θα βρει,ειδικά αν είναι και ψιλοεμφανισιμη.Αυτή πως τον βρήκε τον Ολλανδό λεφτά;

Στην Ιμπιζα σε καλλιτεχνική εκδήλωση μάλλον θα πρακολουθούσαν μαζί όπερα του Πουτσίνι.

Makedonialover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Καλά την είδαν και οι Ελληνίδες οτι μπορούν να παίξουν μπάλα στα ευρωπαικά σαλόνια και φυσικά τον πίνουν.
Ρε μάγκες πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε σχέσεις δε έχουν νόημα τα μπουρδέλα όμως.Ξερω οι Ελληνίδες είναι δύσκολες και περίεργες όχι ότι και οι άντρες πάμε πίσω έχουμε κάνει τα λάθη μας και γι'αυτό γίναν έτσι.Πρεπει όμως να κάνουμε σχέσεις αυτό είναι το νόημα τα μπουρδέλα είναι μουφα.Εγω συμφωνώ με σαμπζερο που θέλει σχέση και όχι μπουρδέλα αλλά δυστιχως πολλοί άντρες δε είναι ωραίοι και δε μπορούν να βρουν κοπέλα και τα μπουρδέλα είναι η μόνη λύση γιαυτους και δυστιχως μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86

βρειτε τι ρατσα ηταν ο δραστης και κερδιστε ενα κουτι λουκουμια!!!!
το εχω γραψει αρκετες φορες στο παρελθον, υπαρχουν αρκετες ελληνιδες που πανε και γνωριζουν αλλοδαπους, που εχουμε γεμισει κοντα στο 1 εκατομμυριο στην ελλαδα, δεν της κανει τα χατηρια ο ελληνας, εε βρισκει αλλοδαπο αυτη, για καθε μουνακι νεαρης ηλικιας αντιστοιχουν 2 πουτσες νεαρης ηλικιας στην ελλαδα ,
το προβλημα το εχουν οι ελληνες να βρουνε γκομενα πολυ απλα γιατι η ψωλαρια ειναι αριθμητικα διπλασια απο τα μουνια, καθονται και παρακαλανε το καθε μπαζο και τρωνε ακυρα απο ψωνισμενες αχρηστες

Makedonialover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
το εχω γραψει αρκετες φορες στο παρελθον, υπαρχουν αρκετες ελληνιδες που πανε και γνωριζουν αλλοδαπους, που εχουμε γεμισει κοντα στο 1 εκατομμυριο στην ελλαδα, δεν της κανει τα χατηρια ο ελληνας, εε βρισκει αλλοδαπο αυτη, για καθε μουνακι νεαρης ηλικιας αντιστοιχουν 2 πουτσες νεαρης ηλικιας στην ελλαδα ,
το προβλημα το εχουν οι ελληνες να βρουνε γκομενα πολυ απλα γιατι η ψωλαρια ειναι αριθμητικα διπλασια απο τα μουνια, καθονται και παρακαλανε το καθε μπαζο και τρωνε ακυρα απο ψωνισμενες αχρηστες
Μπα μη το λες οι Πακιστανοί και μεσανατολιτες μόνο σε πουτανες τους νοιάζει να πάνε δε πάνε με γυναίκες από Ελλάδα.Κοιτα εγώ δε κοιτάω άσπρος μαύρος κοιτάω χαρακτήρες δηλαδή αν κάποιος ή κάποια έχει σωστό χαρακτήρα δε κοιτάω εμφάνηση.Η ψυχή είναι που μετράει.Απλα να λες οι Πακιστανοί και μεσανατολιτες είναι γενικά στη πλειοψηφία όχι καλοι στη ψυχή αλλά αν κάποιος απο αυτούς έχει καλή ψυχή τοτε δε θα τον αντιπαθησω επειδή είναι μαύρος η σκούρος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.703
Πόντοι
9.297
H Eλλεινιδα δεν σέβεται τον Έλληνα και θα αντέξει με τον λάθρο που τις έχει τις γυναίκες για σκουπιδιασμα;

Makedonialover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
H Eλλεινιδα δεν σέβεται τον Έλληνα και θα αντέξει με τον λάθρο που τις έχει τις γυναίκες για σκουπιδιασμα;
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι οι λάθρο μόνο σε πουτανες τους νοιάζει να πάνε δε είναι για σχέσεις οπότε και οι Ελληνίδες δε θα πάνε με αυτούς εφόσον δε κάνουν για σχέσεις και δε σέβονται τις γυναίκες.Βεβαια μπορεί να υπάρχουν έστω μερικοί από αυτούς που να έχουν καλή ψυχή αυτοί είναι συμπαθείς για μένα γιατί εγώ κοιτάω τη ψυχή όχι το χρώμα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σκατα ως άνθρωποι.Επισης θα σου πρότεινα κάτι να κοιτάξεις να κάνεις καμιά σχέση και να αφήσεις και λίγο τα μπουρδελα.Η σχέση είναι ότι καλύτερο.Ξερω δε υπάρχουν και πολύ εύκολα σωστές Ελληνίδες αλλά σε αυτό φταίμε και εμείς οι άντρες που κάναμε λάθη και τις κάναμε τόσο σκατα τις πιο πολλές αλλά προσπάθησε να κάνεις σχέσεις αυτό είναι το νόημα τα μπουρδέλα είναι επιπλαστες ερωτικές στιγμές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.703
Πόντοι
9.297
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι οι λάθρο μόνο σε πουτανες τους νοιάζει να πάνε δε είναι για σχέσεις οπότε και οι Ελληνίδες δε θα πάνε με αυτούς εφόσον δε κάνουν για σχέσεις και δε σέβονται τις γυναίκες.Βεβαια μπορεί να υπάρχουν έστω μερικοί από αυτούς που να έχουν καλή ψυχή αυτοί είναι συμπαθείς για μένα γιατί εγώ κοιτάω τη ψυχή όχι το χρώμα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σκατα ως άνθρωποι.Επισης θα σου πρότεινα κάτι να κοιτάξεις να κάνεις καμιά σχέση και να αφήσεις και λίγο τα μπουρδελα.Η σχέση είναι ότι καλύτερο.Ξερω δε υπάρχουν και πολύ εύκολα σωστές Ελληνίδες αλλά σε αυτό φταίμε και εμείς οι άντρες που κάναμε λάθη και τις κάναμε τόσο σκατα τις πιο πολλές αλλά προσπάθησε να κάνεις σχέσεις αυτό είναι το νόημα τα μπουρδέλα είναι επιπλαστες ερωτικές στιγμές.
Κανείς λάθος...εγώ ο ίδιος ,έχω πάρει από το χέρι πληγωμένους από ελλεεινιδες και τους πήγα σε γνωστές μου ...έτσι...για να νιώσουν πως είναι η ζωή.
Και μετά γύρισαν πίσω στην τραυματική ζωουλα τους...όμως έχοντας ένα χαμόγελο απέραντης ευτυχίας τουλάχιστον μέχρι να νιώσουν ξανα την επαφή από το φθοροποιό χέρι της καθημερινότητας.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.977
Πόντοι
2.036
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς και τώρα έχω μείνει και χωρίς παρέες που θα μπορούσαν να μου γνωρίσουν κάποια και με το πουλί στο χέρι γιατί μου έχουν κοπεί τα φτερά με αυτά που βλέπω και ακούω και δεν έχω κουράγιο για φλερτ. Που το έχω ξεχάσει κι αυτό πώς γίνεται. Χάλι. Δε γαμιέται... Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή, να φτιάξω την εικόνα του μπυροκοιλιά χαζομπαμπά και βλέπουμε...
Ευτυχώς για σένα, είσαι στο σωστό σάητ τύπε μου. Οπως είπε και ο Καζαντζάκης "μια αστραπή η ζωή μας ΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ". Ορμα!...

Makedonialover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Κανείς λάθος...εγώ ο ίδιος ,έχω πάρει από το χέρι πληγωμένους από ελλεεινιδες και τους πήγα σε γνωστές μου ...έτσι...για να νιώσουν πως είναι η ζωή.
Και μετά γύρισαν πίσω στην τραυματική ζωουλα τους...όμως έχοντας ένα χαμόγελο απέραντης ευτυχίας τουλάχιστον μέχρι να νιώσουν ξανα την επαφή από το φθοροποιό χέρι της καθημερινότητας.
Εντάξει ξέρεις και εσύ ότι δε έχουν νόημα τα μπουρδέλα.Το ίδιο είναι να έχεις τη κοπέλα σου χεράκι χεράκι να τη γαμας στο σπίτι και να κάθεστε μετά αγκαλιά μέσα από τα σκεπάσματα και να έχει ένα βλέμμα ευτυχίας ?άκου που σου λέω δε συγκρίνονται αυτά με τα 10 λεπτά 20 λεπτά των στούντιο και τη 1 ώρα εσκορτ.Ξερω είναι δύσκολες οι Ελληνίδες αλλά φταίμε εμείς που τις καταντήσαμε έτσι.Προσπαθησε να κάνεις σχέσεις και άσε τα μπουρδέλα για μια φορά στο τόσο.Καλα κάνει ο σαμπζερο που θέλει κοπέλα και δε τα συζητάει καν τα μπουρδέλα δίκιο έχει απόλυτο,ο πιο σωστός είναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.703
Πόντοι
9.297
Εντάξει ξέρεις και εσύ ότι δε έχουν νόημα τα μπουρδέλα.Το ίδιο είναι να έχεις τη κοπέλα σου χεράκι χεράκι να τη γαμας στο σπίτι και να κάθεστε μετά αγκαλιά μέσα από τα σκεπάσματα και να έχει ένα βλέμμα ευτυχίας ?άκου που σου λέω δε συγκρίνονται αυτά με τα 10 λεπτά 20 λεπτά των στούντιο και τη 1 ώρα εσκορτ.Ξερω είναι δύσκολες οι Ελληνίδες αλλά φταίμε εμείς που τις καταντήσαμε έτσι.Προσπαθησε να κάνεις σχέσεις και άσε τα μπουρδέλα για μια φορά στο τόσο.Καλα κάνει ο σαμπζερο που θέλει κοπέλα και δε τα συζητάει καν τα μπουρδέλα δίκιο έχει απόλυτο,ο πιο σωστός είναι.
Δεν έχει νόημα να έχεις σχέση αν καταλήγεις με μια ξενερωτη που σε έχει κάτσε σήκω καθιστώντας σε ένα άβουλο ον.
Έτσι καταντανε πολλοί...

Makedonialover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Δεν έχει νόημα να έχεις σχέση αν καταλήγεις με μια ξενερωτη που σε έχει κάτσε σήκω καθιστώντας σε ένα άβουλο ον.
Έτσι καταντανε πολλοί...
Ναι αλλά γαμας ώρες την έχεις για μέρες είστε χεράκι χεράκι μαζί και δε της δίνεις λεφτά στη μάπα απλά τη κερνάς που είναι πιο διακριτικό και ωραίο από το να τα δίνεις σε μια βλαχοτσατσα καραγκιόζα.Μη παραμυθιαζεσαι αδερφέ να κάνεις σχέσεις στη ζωή σου αυτό είναι το νόημα και στη τελική καλύτερα να τα χαλάς στη κοπέλα σου που σε θέλει γι'αυτό που είσαι παρά σε μια πουτανα που δε σε θέλει και μετά θα τα τρώει με το καραγκιόζη νταβατζη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.990
Πόντοι
3.656

Ο λιμπρετίστας του βέρντι ... τα είχε πάρει όλα χαμπάρι για τις γυναίκες .... πριν 160 χρόνια !!!!

Ιταλός γαρ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom