Δεν τρεχει κατι με αυτες,με εμας τρεχει που τις δινουμε αξια μονο και μονο για να ειμαστε εστω και φιλικα με αυτες απο κοντα.Ας σταματησουμε τις γελοιοτητες και ας ασχολουμαστε και με εμας και οσα θελουμε πραγματικα χωρις να πιεζομαστε κανωντας μονο οτι βολευει εκεινες γιατι κανουν οτι τους συμφερει αυτες.Και μην βλεπετε ασχημο το να γαμαμε μονο με λεφτα,και τι εγινε?Ετυχε καποιοι να ειμαστε ωραιοι τι να κανουμε θα ανεχομαστε μια ζωη την καθεμια?Τα καλυτερα σας ευχομαι!
Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζυγου του. Μάλιστα, ο 52χρονος μετά τον
www.newsit.gr
Αλέξανδρε εσύ είσαι;
Μόνο που εσύ είσαι 53 (γεννηθείς το 1971) και όχι 52 που γράφει το άρθρο...
Αλλά θα μου πεις δημοσιογραφάκια είναι αυτά...
Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζυγου του. Μάλιστα, ο 52χρονος μετά τον
www.newsit.gr
Αλέξανδρε εσύ είσαι;
Μόνο που εσύ είσαι 53 (γεννηθείς το 1971) και όχι 52 που γράφει το άρθρο...
Αλλά θα μου πεις δημοσιογραφάκια είναι αυτά...
Οι ελλεινιδες το έχουν παραγαμησει και τα φτιάχνουν μόνο με πλούσιους.. στο σούπερ μάρκετ σημερα ήταν μια ελλεινιδα καλή οχτάρι με ωραίο σωμα 25αρα με το γκόμενο της..αυτός ήταν 30αρης μπουχεσας με γυαλιά και αν και φορούσε ακριβο μπλουζάκι αρμανι φαινότανε οι πατσες γύρω γύρω επειδή το μπλουζάκι ήταν άσπρο..τους ακολούθησα και ο τύπος είχε ενα ασπρο Τέσλα έφυγε μαζί με την ελλεινιδα..και εμείς καθομαστε τόσα χρόνια και ρωτάμε τι συμβαίνει με τις ελλεινιδες...
.. στο σούπερ μάρκετ σημερα ήταν μια ελλεινιδα καλή οχτάρι με ωραίο σωμα 25αρα με το γκόμενο της....τους ακολούθησα και ο τύπος είχε ενα ασπρο Τέσλα έφυγε μαζί με την ελλεινιδα..
Οι ελλεινιδες το έχουν παραγαμησει και τα φτιάχνουν μόνο με πλούσιους.. στο σούπερ μάρκετ σημερα ήταν μια ελλεινιδα καλή οχτάρι με ωραίο σωμα 25αρα με το γκόμενο της..αυτός ήταν 30αρης μπουχεσας με γυαλιά και αν και φορούσε ακριβο μπλουζάκι αρμανι φαινότανε οι πατσες γύρω γύρω επειδή το μπλουζάκι ήταν άσπρο..τους ακολούθησα και ο τύπος είχε ενα ασπρο Τέσλα έφυγε μαζί με την ελλεινιδα..και εμείς καθομαστε τόσα χρόνια και ρωτάμε τι συμβαίνει με τις ελλεινιδες...
μα εχω δωσει την απαντηση γιατι συμβαινει πλεον πολυ συχνα το φαινομενο μια νεαρη κοπελα εκει γυρω στα 25 να βρει πατσαβουριδες λεφταδες.
οι πιο πολλες απο αυτες εχουν τελειωσει αχρηστες σχολες πανεπιστημιου, που δεν τους παρεχει επαγγελματικη αποκατασταση, οσες απο αυτες το παιρνουν αποφαση να δουλεψουν καπου αλλου ως πωλητρια ή να φτιαχνει καφεδες ή να παει σεζον ως σερβιτορα, πηγαινουν για καποιους μηνες τρωνε την πικρα και μετα δεν ξαναπανε, υστερα ειτε τα ξυνουν τρωγοντας λεφτα απο γονεις ή θα βρουν κανα αγαπουλη ευκολο θυμα με λεφτα να του τα φανε χοντρα. πιο παλια που υπηρχε η αποκατασταση στο δημοσιο για τις γυναικες και δεν υπηρχε αυτο το χαλι στον ιδιωτικο τομεα, οι γυναικες επελεγαν και με βαση την εμφανιση, τωρα την αλλη την ενδιαφερει να μην σαπιζει ολη μερα στην δουλεια και να εχει παροχες απο τον αλλον οπως χλιδατες διακοπες και ψωνια γιατι εχουμε και την μαλακια του ινσταγκραμ που πρεπει η αλλη να ανεβαζει οτι κανει γαματη ζωη για να νιωθει οτι αξιζει στον κοσμο και να ζηλευουν οι αλλοι
Εδώ παιδιά στη φωτο που εβαλα ο ακροατης εοναι ξαπλωμενος και απο πανω ο συντροφος του αγκαλιαζονται με παθος,είναι σε παραλία στο Λαγονήσι μαζί με τον σύντροφο του για ένα ερωτικό 2ημερο σε ακριβό ξενοδοχειο επειδή ο σύντροφος του ακροατή έχει φράγκα.
Στη φώτο που στέλνω είναι ο υπουργαρας με τον γλυφομουνιξ,ο γλυφομουνιξ είναι ο καραφλος αφου μας εχει πει οτι ειναι ο καραφλος και ο άλλος είναι ο υπουργαρας δίνουν μια τρυφερή αγκαλιά σα ζευγάρι που είναι σε βολτίτσα στη βουλιαγμένη που έχουν πάει,τι γλυκό ζευγαράκι που είστε να ζήσετε κουκλίτσες μου.
πες τα αδερφε ειλικρινα συμφωνω μαζι σου και οι ελληνιδες για μενα δε ειναι καθολου ωραιες κοπελες,ισως ειναι γιατι εμενα μου αρεσουν οι ρουμανες οι σλαβες κοπελες δε μπορω τις βλαχοελληνιδες.Μαρεσουν οι μαυρομαλες λεπτες ή κανονικες με γαλανα ή πρασινα ματια ή και μαυρα δε εχω κανενα θεμα.
Εγώ έχω φότο τον ακροατή παρέα με το σαντμαν.ο ακροατής είναι με μαβρο μαλλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ετσι είναι πάνε για δουλειά κανα μήνα τρώνε τη πουτσα με τα εξαημερα δεκαωρα και με το πρωινό ξύπνημα πέντε το πρωί..και στο τέλος παρατάνε τις δουλειές και βρίσκουνε χορηγό..έχει κλείσει και το δημόσιο σαν επιλογή που ήτανε πιο καλα αφού πλέον μόνο με
σο διοριζουν..και όλες οι ελεεινιδες ψάχνουν με μανία..το χορηγό για να τις ζει..και άσχημος και χοντρός να είναι δεν τις νοιάζει..λεφτά να έχει..
Ναι σωστά.αλλα άμα έχεις σχεση με ένα μουνι Οχταρι ας πούμε..θα τη γαμας κάθε μέρα όση ώρα θες εσύ..και τρις και τέσσερις φορές τη μέρα.επισης θα έχεις και παρέα για να βγαίνεις για διακοπες..για αυτό όλοι κάνουνε σαν τρελοί να βρούνε μια ελλεινιδα για να κάνουν σχέση.η σχέση σου δίνει πολλά advantages πως να το κανουμε