εβλεπα πριν το first dates, και ειχε καποιες κατω των 30, και ολες εκαναν δουλειες στυλ δημοσιες σχεσεις σε κλαμπ , μπαριστα και σερβιτορα. αυτες οι δουλειες ειναι για το πολυ 30-35χρονων να ασχοληθει καποια, υστερα αναγκαστικα θα πρεπει η αλλη να αλλαξει επαγγελμα ή να βρει κανα μαλακα χορηγο που θα τον εκμεταλλευεεται.
για δημοσιο πλεον δεν υπαρχει η επιλογη να δουλεψει καποια ως μονιμη να την χωσει καποιος με βυσμα ενω ειναι αχρηστη, πανε αυτα εδω και χρονια, αρα μαντεψτε με ποιον θα καταληξει η αλλη για γαμο και σοβαρη σχεση.
Αν κάποιος είναι μαλακας και τις πάρει καλά να πάθει. Αν και γνωρίζω καλά παιδιά , άπειρα που πήρανε πουτανες για γυναίκες και το πληρώσανε/πληρωνουν ακριβά για χρόνια , να πρόσεχαν. Για μόνιμη δεν παίρνεις ένα καρκατσουλιο
Όπως λες και εσύ τύπε το μήνα... Αν είχα τη δυνατότητα θα επέλεγα να γαμάω τι ελλεηνίδες και έπειτα να τις ξεφτιλίζω αλλά δεν έχω το πορτοφόλι, οπότε...
Τι επάγγελμα να αλλάξουν οι ελλεινιδες?αφού είναι άχρηστες..δουλεύουν εκεί πάρτ Ταιμ σερβιτορες τρις μερες τη βδομαδα..μέχρι να βρούνε το χορηγό απο τα βόρεια προαστια με τη πορτοφόλα.τσονταρει και ο μπαμπάς..μια χαρά τη βγαζουν
Τρώνε και τις πουτσες τους ότι ώρα θέλουνε αυτές..καλά περνάνε..εμείς τι κάνουμε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελλάδα ελλεινιδες είναι οι πιο πολλές..αυτές που λες Ουκρανες είναι ελάχιστες στην Ελλάδα..στη γειτονιά μου οι ελλεινιδες πλησιάζουν ποσοστά..Βόρειας Κορέας..οπότε αναγκαστικά θέλω δε θέλω τις τρωω στη μάπα..μακάρι να είχα επιλογες
Ας πούμε ότι μπορούσες να ξοδέψεις το μηνιάτικο σου σε μία μέρα, θα μπορούσες να την τουμπάρεις και να σου κάτσει; Ρητορική η ερώτηση αλλά δείχνει το πόσο κομπλεξικά πλάσματα είναι οι ελλεηνίδες.
Μέχρι κι οι Αλβανιδες στο first dates πανε να βρουν άντρα.Σου λέει απ'το να καταντήσουμε με καναν αλβανο ψυχακια leader και να βρεθούμε σφαγμένες,καλύτερα με Έλληνα κι ας είναι και αμεα
Ναι σωστά.αλλα άμα έχεις σχεση με ένα μουνι Οχταρι ας πούμε..θα τη γαμας κάθε μέρα όση ώρα θες εσύ..και τρις και τέσσερις φορές τη μέρα.επισης θα έχεις και παρέα για να βγαίνεις για διακοπες..για αυτό όλοι κάνουνε σαν τρελοί να βρούνε μια ελλεινιδα για να κάνουν σχέση.η σχέση σου δίνει πολλά advantages πως να το κανουμε
Φιλε δεν το δινουν ολες,εχω πετυχει ζευγαρια που ακομα δεν χουν παντρευτει και τους τρωει η αγαμια.
Γενικά πολλες το σεξ το εχουν για αγγαρεία
Τωρα για συντροφια ναι ισχύει.
Απλα ο μεσος αντρας προτιμαει τη σχέση περισσοτερο για κοινωνικους λογους.
Π.χ σεξ μπορεί να καλυφθει απο τον αγοραιο αλλα εκεί ειναι αλλα τα ρισκα χρημα η ιερόδουλη να ειναι καλη ο χρόνος η βρωμα κλπ
Ουσιαστικά το σεξ ειναι περισσότερο περιπετειωδες απο οτι με τη σχεση.
Σε κάποιους αυτο αρεσει βεβαια.
Φιλε δεν το δινουν ολες,εχω πετυχει ζευγαρια που ακομα δεν χουν παντρευτει και τους τρωει η αγαμια.
Γενικά πολλες το σεξ το εχουν για αγγαρεία
Τωρα για συντροφια ναι ισχύει.
Απλα ο μεσος αντρας προτιμαει τη σχέση περισσοτερο για κοινωνικους λογους.
Π.χ σεξ μπορεί να καλυφθει απο τον αγοραιο αλλα εκεί ειναι αλλα τα ρισκα χρημα η ιερόδουλη να ειναι καλη ο χρόνος η βρωμα κλπ
Ουσιαστικά το σεξ ειναι περισσότερο περιπετειωδες απο οτι με τη σχεση.
Σε κάποιους αυτο αρεσει βεβαια.
Τι δε το δίνουν βρε φίλε πλάκα μας κανεις?άμα έχεις σχεση στο δίνουνε στο πιάτο κάθε μερα και κόλο και πίπες και δαγκοματα στα βιζια..ειδικά οι 20αρες 25αρες σκυλογαμιουντε
Εσύ παλι λες ότι όλοι αυτοί με γκόμενες εκεί έξω δεν τις γαμανε?εγώ λέω τις καταξεσκιζουνε κάθε μέραμ ειδικα στις διακοπες τις ξεφτιλιζουνε ότι ώρα θέλουν πρωί βράδυ..αφού πληρώνουν κιόλας σαν καλοί χορηγοί..που ζείτε?όλες οι ελλεινιδες ξεσκισμενες είναι.μη κοιτάτε που εμείς δεν έχουμε γκόμενα
Και νομίζουμε ότι δε γαμιουντε..
Τι δε το δίνουν βρε φίλε πλάκα μας κανεις?άμα έχεις σχεση στο δίνουνε στο πιάτο κάθε μερα και κόλο και πίπες και δαγκοματα στα βιζια..ειδικά οι 20αρες 25αρες σκυλογαμιουντε
Εσύ παλι λες ότι όλοι αυτοί με γκόμενες εκεί έξω δεν τις γαμανε?εγώ λέω τις καταξεσκιζουνε κάθε μέραμ ειδικα στις διακοπες τις ξεφτιλιζουνε ότι ώρα θέλουν πρωί βράδυ..αφού πληρώνουν κιόλας σαν καλοί χορηγοί..που ζείτε?όλες οι ελλεινιδες ξεσκισμενες είναι.μη κοιτάτε που εμείς δεν έχουμε γκόμενα
Και νομίζουμε ότι δε γαμιουντε..
Mην μπερδεύεις τα παντρεμένα ζευγάρια που τα έχει πάρει η κάτω βόλτα με άγχος,λογαριασμούς ,δουλειές κτλ με τα φοιτητακια που ο μήνας έχει εννιά και δεν τα νοιάζει για τίποτα πραγματικα.
Και οι Αλβανίδες και όλες οι γυναίκες αν βάλουν μπρος για σπίτι και σκέφτονται τι θα μαγειρέψουν και πως θα πληρωθούν οι λογαριασμοί ξενερωτες θα είναι και αυτές....
Σωστός έτσι είναι. Ξέρω περιπτώσεις αντρών που έχουν την εξής αποψη:
Καλύτερα να μας τα φάνε οι πουτανες......παρά μια πουτανα που από τον ενθουσιασμό μας την παντρευτουμε μας πάρει το μυαλό κ την πατήσουμε αργότερα!! ο γάμος είναι μεγάλο λαχείο....
Γενικά από 25 και κάτω στην Ελλάδα είναι τόσο μαλακισμενα που νομίζουν ότι όλη η κοινωνία τους χρωστάει, ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αλλά αν η αλλη βλέπει τη μάνα της να κυκλοφορεί σαν την τελευταία τσουλαρα τι θα κανει; Ξεμπούρδελα οικογένειες, πατεράδες απόντες, ίνσταγκραμ 10 ώρες τη μέρα και δώστου
Moνο χλιδανεργοι και τύποι που δεν πληρώνουν ενοίκιο γιατί ζουν με τους γονείς τους είναι πολύ ορεξατοι..όταν ζεις μόνος και έχεις να πληρώσεις ενοίκιο και λογαριασμούς δεν έχεις πολλά περιθώρια για σεξ.
Γενικά από 25 και κάτω στην Ελλάδα είναι τόσο μαλακισμενα που νομίζουν ότι όλη η κοινωνία τους χρωστάει, ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αλλά αν η αλλη βλέπει τη μάνα της να κυκλοφορεί σαν την τελευταία τσουλαρα τι θα κανει; Ξεμπούρδελα οικογένειες, πατεράδες απόντες, ίνσταγκραμ 10 ώρες τη μέρα και δώστου
Σε όλη τη δύση η γενια Ζ (generation z) είναι γραφικοί μπετοβλακες δεν ισχυεί μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Έχω έναν κύπριο (27 ετων) στη δουλεία που πιστεύει ανήκει στην άρχουσα τάξη και μας φέρεται υποτιμητικά όποτε τον βλέπω με πιάνει αναγούλα και τάση για εμετό.
Τι επάγγελμα να αλλάξουν οι ελλεινιδες?αφού είναι άχρηστες..δουλεύουν εκεί πάρτ Ταιμ σερβιτορες τρις μερες τη βδομαδα..μέχρι να βρούνε το χορηγό απο τα βόρεια προαστια με τη πορτοφόλα.τσονταρει και ο μπαμπάς..μια χαρά τη βγαζουν
Τρώνε και τις πουτσες τους ότι ώρα θέλουνε αυτές..καλά περνάνε..εμείς τι κάνουμε..
Ελλάδα ελλεινιδες είναι οι πιο πολλές..αυτές που λες Ουκρανες είναι ελάχιστες στην Ελλάδα..στη γειτονιά μου οι ελλεινιδες πλησιάζουν ποσοστά..Βόρειας Κορέας..οπότε αναγκαστικά θέλω δε θέλω τις τρωω στη μάπα..μακάρι να είχα επιλογες
και εγω σερβιτορος ειμαι σε καφετερια οχι μονο σερβιτορος βεβαια πλενω ποτηρια καθαριζω τουαλετες σκουπιζω το μαγαζι μαζευω τα βρωμικα τραπεζια και κλεινω μαγαζι κλειδωνω καρεκλες και παω μεσα μαξιλαρια μη τα κλεψει κανεις
οι ελληνιδες μεχρι τα 25 ειναι γτπ θελουν φλωρους αντρες ντυνοται σα πορνες και ειναι αντιπαθητικες πολυ εε ρε ισλαμ που τους χρειαζεται,εμεις οι αντρες να παμε σε χωρα μουσουλμανικη να βρουμε τη υγεια μας πηξαμε εδω περα με τις γλωσσουδες τις ελληνιδες,θελω να βρω μια απλη κοπελα για σχεση και δε μπορω να τη βρω με τις κωλοελληνιδες.
Εδω στο βιντεο εσυ εισαι αυτος με τα ροζ μαλλια και ο γλιφομουνιξ ειναι ο αλλος με τα μακρια μαλλια,τα λενε οι κοπελες με ποιους αντρες θα γαμιοντουσαν,μπραβο κοπελες μου.
Να κάνει τις κοπέλες απλές σωστές για σπίτι με αυρα ανατολίτικη και όχι αύρα ευρωπαϊκή και να τις κάνει να μη βγάζουν όλη τη ώρα γλώσσα και να έχουν τουπέ,τι ρωτάς τα αυτονόητα?που δε μπορώ να βρω μια απλή κοπέλα να με εμπνεει να κάνω μια σχέση,όλες ψωναρες είναι.
Και μετά τα ξεφτιλικια που τρώνε από το χορηγό..άγριο σεξ με το ζόρι..σεξ από κόλο..δαγκώματα στα βιζια..χυσίματα στη φάτσα..καταπίνουν τα μουρλοχαπα..πάνε σε ψυχολόγο..και γράφουν αμπελοφολοσοφοες στο φεισμπουκ και το ινσταγκραμ..τρελά ψυχολογικά έχουν οι ελλεινιδες..
Δεκτόν...φαντάσου να είχαν κοπεί και τα σοσιαλ ...θα είχαν σαλταρει από τις ταράτσες...εμ θελουν καλή ζωή εμ δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη...από πού να τις πιασεις;