Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
Δεν είναι από επιλογή είναι πολλές που ψάχνουν για σύντροφο και δεν βρίσκουν και αναγκαστηκα μένουν ανύπαντρες και ανύπαντροι ελεύθεροι. Άκου μπακουρια...

Για τις γυναίκες,δεν υπάρχει 'δεν βρίσκουν'

Υπάρχει 'ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ'

Για τους άντρες ισχύει το ακριβώς αντίθετο

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.163
Πόντοι
25.467

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
Για τις γυναίκες,δεν υπάρχει 'δεν βρίσκουν'

Υπάρχει 'ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ'

Για τους άντρες ισχύει το ακριβώς αντίθετο
Γενικα εχεις δικαιο αλλα απο ενα σημειο και μετα κακη εμφανιση+προχωρημενη ηλικια=εγγυημενο ραφι για την πλειονοτητα(αν και για καποιες απο αυτες αυτες μια αντιστοιχη απελπιδα περιπτωση θα βρεθει οντως)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.163
Πόντοι
25.467
Ειχα πάει έξω και μια ελλεινιδα με ένα αμάξι έβριζε μαλακα έναν ανθρωπάκο που την είχε κλείσει λίγο με το αμάξι η τυπισα χωρούσε να περάσει αλλά ήταν βλαμμένη ελλεινιδα..εγώ.ειμουνα ένα αμάξι πίσω..αν τι είχε κάνει σε εμένα..θα είχα κατέβει και θα της είχα ρίξει δύο τρις γρήγορες..ο ανθρωπάκος δεν της ειπε τίποτα..
Εσείς οι βαλκάνιοι είστε πολύ μπρουταλ αγορίνες. Η τεστοστερόνη κάνει υπερχείλιση και σας τρέχει από τα αυτιά. :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
και αμα μεινεις "μπακουρι" τι θα παθεις?Βιολογικο ρολοι δεν εχεις οποτε στα αρχιδια σου κιολας.Επισης,προσωπικα εγω λογω δουλειας συναναστρεφομαι παρα πολλες οικογενειες και 3 ειναι τα τινα:

1)χωρισμενοι/διαζευγμενοι/σε διασταση,εχει καταντησει να ειναι πλειοψηφια πλεον αυτο το μεριδιο,και στην συντριπτικη πλειονοτητα ευθυνονται οι γυναικες(οχι δεν μου εξομολογουνται τα θεματα τους αλλα κουβαλανε απειρη τρελα και οι περισσοτερες απο αυτες ειναι δυσαρεστες και να συνυπαρξεις μαζι τους στον ιδιο χωρο για πανω απο λιγα δευτερολεπτα)
2)απο τους δεσμευμενους(η δεσμωτες?),δυστυχισμενες φατσες/μουντρουχοι οσο δεν παει ιδιαιτερα οι αντρες
3)θεωρητικα μαζι,ο ενας απο τους 2 συντροφους μονιμως αφαντος/ανυπαρκτος.

Και θα μου πεις δεν υπαρχουν λειτουργικα ζευγαρια?Προφανως και ναι απλα μην κοροιδευεστε ειναι τραγικη μειοψηφια πλεον(και ακομη και αυτοι αντιμετωπιζουν πολλα θεματα λογω περιβαλλοντος και οχι μονο) και εισαι διατεθειμενος να ρισκαρεις το μεγαλυτερο κομματι της ζωης σου/καλυτερα χρονια στο οτι η αλλη και δεν στο παιζει νορμαλ ενω κρυβει 100 ψυχολογικα και οτι δεν θα σου κανει νερα στην πορεια?Εμενα μου φαινεται στην καλυτερη αφελες εκτος και αν βασικος για να μην πω μονος στοχος της ζωης σου ειναι να γινεις συντροφος/γονιος οποτε πασο.

Δεν είπε κανεις για γάμους και παιδιά

Λέμε να μην είσαι χωρίς γκόμενα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
Γενικα εχεις δικαιο αλλα απο ενα σημειο και μετα κακη εμφανιση+προχωρημενη ηλικια=εγγυημενο ραφι για την πλειονοτητα(αν και για καποιες απο αυτες αυτες μια αντιστοιχη απελπιδα περιπτωση θα βρεθει οντως)

Πρέπει να'΄ναι...πολύ κακή εμφάνιση

Με σκέτο κακή...δεν ε΄χουν θέμα εύρεσης άντρα

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0

οκ δεν εχεις το αγχος των παιδιων,ομως ολα τα υπολοιπα πρηξιματα θα τα τρως+ το "ποτε θα με αποκαταστησεις?"(αθανατη ελλαδαρα) οποτε my point still stands

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.635
Πόντοι
9.297
Όλες κάποιον τυλίγουνε από τη παρέα κύκλο τους μέχρι τα 35..κουτσες στραβες χοντρές.ολες βρισκουνε
Ισχύει.
Δεν γίνονται σαν πατημένα κρουασάν λόγω εγκυμοσύνης....έτσι ήταν και πριν!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.635
Πόντοι
9.297

Η γκόμενα με τον καιρό αρχίζει να διεκδικεί "μονιμότητα" λες και τρουπωσε ως συμβασιούχος στο Δημόσιο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
οκ δεν εχεις το αγχος των παιδιων,ομως ολα τα υπολοιπα πρηξιματα θα τα τρως+ το "ποτε θα με αποκαταστησεις?"(αθανατη ελλαδαρα) οποτε my point still stands

Μην τα θέλουμε κι όλα τέλεια

Και μόνο που θα'χεις συνοδό για καμια εκδρομή,εξόδους και τέτοια...για Ελλάδα,το τονίζω ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,είναι ανεκτίμητο

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0

Και μόνο που θα'χεις συνοδό για καμια εκδρομή,εξόδους και τέτοια...για Ελλάδα,το τονίζω ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,είναι ανεκτίμητο
μπα θετω πολυ ψηλοτερα την ψυχικη μου υγεια και ηρεμια απο το να μοστραρω την οποια γκομενα στα social η στους υπολοιπους μαλακες και να καυχιεμαι ποσο "τυχερος" ειμαι.

Αμα εχεις καψα να βγεις, βγες με αντροπαρεα η και μονος,δεν ειναι ντροπη :P

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.635
Πόντοι
9.297

Ελαχιστες ειναι τοσο λαρτζ ώστε να μην ψάχνουν αποκατάσταση.
Φίλη μου τα έχει με συμμαθητή της -με κάποια διαλειμματα-εδω και τριάντα χρόνια αλλά δεν ξέρουν τίποτα οι γονείς τους για να μην τους πρήζουν για γάμο.

• Like
Αντιδράσεις: EZclap

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.635
Πόντοι
9.297
μπα θετω πολυ ψηλοτερα την ψυχικη μου υγεια και ηρεμια απο το να μοστραρω την οποια γκομενα στα social η στους υπολοιπους μαλακες και να καυχιεμαι ποσο "τυχερος" ειμαι.

Αμα εχεις καψα να βγεις, βγες με αντροπαρεα η και μονος,δεν ειναι ντροπη :P
Τίποτα πιο ανδρικειο από μια μοναδική έξοδο .
Οι γκόμενες θέλουν παρέα γιατί δεν έχουν ο,τι έχουμε εμείς αναμεσα στα πόδια μας .
Αυτές έχουν αιδοίο και ανασφάλεια.

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
btw ασχετο αλλα το εχω καψει με τον συγκεκριμενο τυπο(βγαζει πολυ γελιο και θεωρω οτι ειναι οντως ταλαντουχος),αλλα περαν αυτου το ακολουθο τραγουδακι:

αν και "σατιρα" πιστευω πιανει ακριβως τον παλμο του γιατι οι γκομενες προτιμανε το διαδικτυακο

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
982
Πόντοι
81
100% από νορμάλ μέχρι ψυχακι.Απο 20χρονη φοιτήτρια μέχρι 60χρονη (ναι υπάρχουν κι αυτές με βλέψεις).Ο,τι είναι στην σφαίρα της σχέσης να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις αυτά κι άλλα τόσα πιο κουφά.Οταν είσαι ο τρίτος,ο γαμεας της,ο τσιμπολόγος παίρνεις τον μεζέ χωρίς τα αρνητικά μιας σχέσης βεβαίως.Για αυτό έχει επικρατήσει σε πολλές παρέες το "εμπρός παιδιά,τι κάθεστε; παντρευτείτε επιτέλους!"(για να γαμησουμε κι εμείς). Οποιαδήποτε γυναίκα, μικρή ή μεγάλη,Ελληνίδα ή ξένη,πάντα έχει στο εμπρός πίσω ή μπροστά μέρος του μυαλού της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας νυφουλα κ φυσικά να αποκτήσει ένα παιδί.Οσο αυτό τρεναρεται ή δεν βλέπει ορίζοντα ή/και πέφτει μπουλινκγ/πρεσινγκ από άλλες στην δουλειά και την οικογένεια,χτυπάνε κόκκινα οι ορμόνες της και η τρέλα της.Αυτη είναι και μια αιτία που μια παντρεμένη ή χωρισμένη με παιδί που έχει κλείσει τέτοιες εκκρεμότητες,ξεσκίζεται κ ξεκωλιαζεται πιο άνετα με τους εραστές της παρά με τον άντρα της,διότι και φθαρθηκε η σχέση αλλά και σαν τιμωρία για Χ,ψ λόγους.Τιμωρια πρέπει να γίνει ψυχογραφημα τι θεωρεί μια γυναίκα.Τιμωρια μπορεί να λογίζεται γιατί δεν της πήρες το ψ και πήρες το κ για δώρο,γιατι πήρες φρατζολα και όχι μπαγκέτα που σου είπα,γιατί έκλανες το βράδυ μέχρι τα πιο σοβαρά.Καλυτερα εκδίκηση που είναι προφεσορισες σε αυτό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.036
Πόντοι
3.656
Αυτη είναι και μια αιτία που μια παντρεμένη ή χωρισμένη με παιδί που έχει κλείσει τέτοιες εκκρεμότητες,ξεσκίζεται κ ξεκωλιαζεται πιο άνετα με τους εραστές της παρά με τον άντρα της,διότι και φθαρθηκε η σχέση αλλά και σαν τιμωρία για Χ,ψ λόγους.Τιμωρια πρέπει να γίνει ψυχογραφημα τι θεωρεί μια γυναίκα.Καλυτερα εκδίκηση που είναι προφεσορισες σε αυτό.
Αυτά τα έχεις δει σε τσόντες και ιταλικό πορνοκωμωδίες 70s ....
Δεν σου έχουν τύχει ούτε εσένα, ούτε σε γνωστούς.

Για να πηδήξεις παντρεμένη ... πρέπει να έχεις χρόνια οικογενειακή σχέση.... και πολύ τρέξιμο ...

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
982
Πόντοι
81
Αυτά τα έχεις δει σε τσόντες και ιταλικό πορνοκωμωδίες 70s ....
Δεν σου έχουν τύχει ούτε εσένα, ούτε σε γνωστούς.

Για να πηδήξεις παντρεμένη ... πρέπει να έχεις χρόνια οικογενειακή σχέση.... και πολύ τρέξιμο ...
Μου έχει κάτσει,δεν βλέπουμε όλοι σινεμά.

Εντάξει Σαλιέρι μικρός έβλεπα με τρέλα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.036
Πόντοι
3.656
Μου έχει κάτσει,δεν βλέπουμε όλοι σινεμά.

Εντάξει Σαλιέρι μικρός έβλεπα με τρέλα.
Μία κάποτε ... και έγινε ιστορία ....

Μην το ψάχνεις.
Το πήδημα στην ελλάδα .... είναι όπως και η ελληνική οικονομία .....

ΓΤΠ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Ακουσε Μαγκι,
Νομιζω οτι ειμαστε φορουμ, ανταλλάζουμε αποψεις κ εμπειριες ωστα να βοηθησουμε καποιους φιλους...
Αν ισχυει αυτο να σου απαντησω.....
=====αν το βλεπεις τοξικα...δεν μπορω να κανω κατι εγω σε αυτο.......
Η Πραγματικοτητα--εσεις την Αναφέρεται-- εκει ειναι δυσκολη,
οπως και οι σχεσεις.....
για αυτον τον λογο τοσο κερατο και διαζυγια....τοση μοναξια-ανεξαρτητα εαν εχουν γκομενο-α
η εαν διασκεδαζουν-ζουν ερωτικα.... μονες ψυχες.... αδεια σακια....

Προσωπικα, Δεν εχω καμια ηττα, ζω οπως ολοι μας το Σημερα, οπως αυτο λειτουργη
Απευθυνθηκα στους φιλους, πως να λειτουργησουν με το 70-80% των γυναικων
που ειναι αυτης τις νοοτροπιας που ειναι........

Δηλαδη το καθε καριολακι, που θα ζητηση απο τον καθενα που την γουσταρει,
την οποια μαλακια του η θα του βγαλει τα ψυχολογικα του προβληματα....
ο αλλος πρεπει να γινει ο σακος του μποξ για την καθε κακογαμημενη η παρατημενη γκομενα.....
ελεος κοριτσακι μου.....
οι καλες γκομενες....εκτος εξαιρεσεων η ατυχιας...
ειναι με την οικογενεια τους, με τα παιδια τους, με την αξια τους.....
αυτες που περιφερονται απο καβλι σε καβλι---- ΝΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ----
Ειναι για συγκεκριμενη ΧΡΗΣΗ.... Καταλαβες.......
Δεν εχουν καμια αξια σαν γυναικες
--ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ---να μην παραξηγουμαστε....
--Αξια σαν άνθρωπος εχει και η τελευταια ιεροδουλη.....--το εννοω αυτο--
Αλλα οχι και να κανουν τις καμποσες τα τσουλακια.....
Ζουμε για να τις Γαμαμε και να περναμε καλα μαζι τους.....
Τις εχουμε για διασκεδαση...ολες αυτης της κατηγογοριας......

Ξυπνια εισαι ελπιζω με καταλαβαινεις.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε Πιστευεις οτι γενικως, παιζει κατι αλλο...??
οποτε δικιο εχω οτι μιλας για πατσαβουρες ...και εφοσον ξεκαθαρισες και δεν τα εβαλες σε ενα καζανι βοηθας να μην νομιζουν οτι ολες ετσι ειναι ..απλο ηταν ....οποτε τωρα που ειναι ξεκαθαρο τι διαβαζω αν θες και κανα κλουβι να τις βαζεις εκει θα το λατρεψεις..:grin::grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.635
Πόντοι
9.297
btw ασχετο αλλα το εχω καψει με τον συγκεκριμενο τυπο(βγαζει πολυ γελιο και θεωρω οτι ειναι οντως ταλαντουχος),αλλα περαν αυτου το ακολουθο τραγουδακι:

αν και "σατιρα" πιστευω πιανει ακριβως τον παλμο του γιατι οι γκομενες προτιμανε το διαδικτυακο
Αυτό το disco -ειδες ηχόχρωμα με έφτιαξε τα μάλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom