You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
οι παλιότεροι σε τρωνε για πρωινο..Εισαι μικρή ακομη κροσακι,ας σου πουν οι παλιότεροι
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
δεν ειναι κροs η Μαγκι , γυναικα κανονικη ειναι . Μην τσακωνεστε βρε πρωι πρωιοι παλιότεροι σε τρωνε για πρωινο..
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
καλημερα.. δεν ειναι καυγας ειναι η μοστρα του ανεστακο σαν..μην του χαλας τη ρενταδεν ειναι κροs η Μαγκι , γυναικα κανονικη ειναι . Μην τσακωνεστε βρε πρωι πρωι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι αλλα βγηκε αλλο ποιο μεγαλο ..τι να κανω?Χαχαχαχαχα
Μπες πιο πισω πολυ πιο πισω να δεις πως με ετρωγαν.
Καθε φορα δεχομαι μαζικη επίθεση απο 3 4 και 5 ταυτόχρονα
Οταν τη πέφτουν μαζικα αυτο σημαινει οτι δεν μπορουν να με αντιμετωπίσουν
Τα εχει κοψει ρε φιλε
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
εσυ αμεσω ομωs να απαντησειs ε,καλημερα.. δεν ειναι καυγας ειναι η μοστρα του ανεστακο σαν..μην του χαλας τη ρεντα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
Ναι ..παιζει με το πουλακι μουεσυ αμεσω ομωs να απαντησειs ε,
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
με το μουνακι σου το ωραιο θεs να πειsΝαι ..παιζει με το πουλακι μου
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
δεν διαβάζεις καλα καλο μου ...μεχρι και εσυ του ειπες δεν ειμαι κρος και λεει οτι το έκοψαμε το μουνακι σου το ωραιο θεs να πειs
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
βρε γυναικα ειναι η Μαγκι, δουλευε με αλλο ονομα κ σε στουντιο κτλ κ αλλου γυναικα κανονικη ειναιδεν διαβάζεις καλα καλο μου ...μεχρι και εσυ του ειπες δεν ειμαι κρος και λεει οτι το έκοψα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
σου εχω πει κανε ενα μπανιο τιποτα εσυ..Χεσμενο το ειχα ρε κροσακι
σου λενε ανοιξε παραθυρο να μπει αερακι τιποτα εσυ...και μετα λες γιατι σε γαμαμε στα ξεφτιλικια ,,ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
Αυτος τρωει σάλια απο τις νορμαλ οποτε εμενα που κανω οτι θελω και απολαμβανω τα γουστα μου ειμαι εφιαλτηςβρε γυναικα ειναι η Μαγκι, δουλευε με αλλο ονομα κ σε στουντιο κτλ κ αλλου γυναικα κανονικη ειναι
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
την εχειs δει απο κοντα ? την ξερειs ? το εχετε κανει ? βρε γυναικα ειναι κανονικη , ξεκολλαΤα εχει κοψει δε φιλε..
φιλικα στα λεωτην εχειs δει απο κοντα ? την ξερειs ? το εχετε κανει ? βρε γυναικα ειναι κανονικη , ξεκολλα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
Μην χαλας το χρονο σου..ενα κουβαδακι με τρυπουλα ειναι ...την εχειs δει απο κοντα ? την ξερειs ? το εχετε κανει ? βρε γυναικα ειναι κανονικη , ξεκολλα
φιλικα στα λεω
Και για πες μου εσυ γαμας? η βρισκεις δικαιολογίες και βλεπεις παντου τερατα σαν τον ανεστακο σαν ?
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 809
- Πόντοι
- 86
Μαγκι στειλε φωτο να σε δουνε να το πιστεψουνΜην χαλας το χρονο σου..ενα κουβαδακι με τρυπουλα ειναι ...
Και για πες μου εσυ γαμας? η βρισκεις δικαιολογίες και βλεπεις παντου τερατα σαν τον ανεστακο σαν ?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
δεν σε βλεπω καλα τυπε ...Μαγκι στειλε φωτο να σε δουνε να το πιστεψουν
για να μην απαντας σημαίνει ουτε εσυ γαμας...
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
Ναι συνηθως οταν τους ξεσκιζω μετα βγαζουν μουτρακια γιατι δεν εχουν τα λεφτα να ερθουν ξανα και ετσι αρχιζουν το κλαμα ..εχω συνηθίσει ...εχουν παθος με την ηττοπάθεια..Δεν θα ηθελα να παω μαζι της.
Την εχω δει τοτε στο στούντιο τη μισοριξια σε πασαρελα.
Ο φιλος μου έλεγε ότι ειναι τραβελακι
Συμφωνώ εστω και εγχειρισμένη θα φανουν οι τομές
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
η δουλεια μου και ο τροπος ζωης εδω και πολλα χρονια...Καλα ονειροπολεις μωρη λερα.
παντως γελασα ταν ειπες οτι μια νυχτα απο την δικη σου θα ειναι ολοκληρη η ζωη του αλλου..
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
ελα αλβανακο μην ασχολησε με κροσακια αλλα με τις γυναικες ...νεο παιδι εισαι μην τα παρατας...και να ξερεις σε ολες τις γυναικες αρεσει το καμακι σε λογικα πλαισια...ειναι μεχρι να βρεις αυτην που θα ειναι για εσενα..Μαγκι είσαι κροσακι?βιζακια έχεις?πάντως αν έχεις βιζακια και μακριά μαλλιά ειδικά τραβελακι.οχι κροσακι
εγω στον τρελο δεν λεω ναι ....αντιθετα κανε κλυσμα και ελα να με απολαυσει ο κωλος σου και θα ισιωσει και το στομα σου..Λεγε μωρη οτι εισαι κροσακι να ληξει το θέμα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.484
- Πόντοι
- 3.936
Φυσικα για κατι πιο σοβαρο δυστυχως ειναι μονοδρομος το παπουτσι απο τον τοπο σου. Αλλοδαπη εξ ανατολων σπανιο να εχει περιουσια, ιδιοτητα και να βαζει το χερι στην τσεπη. Εκει τα παιρνεις ολα επ' ωμου. Απο τις ελλεινιδες -1 στις 1000 μπορει να συμβει αυτο, δηλαδη να την εχουν προικισει oι δικοι της και να εχει ενα σοβαρο επαγγελμα που να αποδιδει. Ενω και οι δυτικες εχουν την δουλεια τους και την διαθεση να συνεισφερουν κι αυτες τα μισα. Αλλωστε η γυναικα ειναι σαν το σκυλι οπως την διδαξεις θα μαθει.εγω ψηφιζω Ελλαδα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 736
ΚΑΤΣΕ...Αν σου σκασω καταμουτσουνια θα σε κολλήσω στον τοιχο.
Σηκώνω 100 κιλα μπαρα να ξέρεις
Λοιπον φτανεις στο ραντεβου μας και οπως πλησιαζεις τρως μια καλη πετρα στη μουρη και καπακι αλλη μια ....δεν θα χρειαστεί να κανω τιποτα αλλο...
οπως βλεπεις εσυ θες αγκαλιτσες εγω οχι