papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.492
- Πόντοι
- 27.261
όλα τα πουτανάκια μου μαζεμένα στο μαντρί για πότισμα
Zapata method of male self - improvement and evolution
όλα τα πουτανάκια μου μαζεμένα στο μαντρί για πότισμα
α ρε μαλακα μπεμπη..πανε και οι ατοβελτιωσεις,τα αμαξια ,πανε ολαΕισαι μικρή ακομη κροσακι,ας σου πουν οι παλιότεροι
ποσα ψεμματα μωρε μαλκακα θα πεις ακομα,ΠΟΣΑ;Γιατι πανε ρε χαζοβιολη?
Εχω παρει golf gti
Του ειπα του προμοτορα μια κοντρα με το μαουνι το καγιεν που λεει οτι ταχα οτιι εχει και τον εχει παει διαρροια.
Ετοιμαζομαι να το παω 500 αλογα απο 300 που βαραει τώρα
ναι στανταρ...αει ρε χαμενε παραπεραΓιατι ψεμα ρε παπαρα...
Η μεθοδος της αυτοβελτιωσης ισχύει και κανω μαθηματα ψυχολογίας.
ευτυχως που εκδηλωθηκεΣτο έφτιαξα
εισια και εσυ που καθεσαι και εξηγειςTroll mode off
Αν ήσουν ψυχολόγος δεν θα έγραφες σε συνεχές επιθετικό και προσβλητικό μοτίβο,ούτε θα θεωρούσες ότι είχες το αλάθητο.
Αντιθέτως θα είχες εξαιρετικές ικανότητες σε διάλογο και πραγματικές σπουδές στον εν λόγω κλάδο.
τι μπουτσα σε κερασα ρε κατσικοβλαχε?Στησε κώλο και παρε βαθια ανασα
πουθενα δεν εχεις παει ρε Μυνχαουζεν σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι και γελανε με την παρτη σουΣκασε μωρη λουγκρα που θα μου πεις να κανω παραπερα.
Εγω ρε μαλακα συνεχόμενα βελτιωνομαι διαβαζω σπουδαζω ψάχνομαι ειμαι στα μεσα και στα εξω.
Δεν καθομαι να κοιταω το ταβάνι.
Εχω φουλ προγραμμα για ολα.
Και στο εξωτερικο πηγα και σε πολλες χωρες και ξαναγύρισα εδω και ξαναδιαβαζω ψυχολογια και αμαξια αλλαζω και μουνακια εχω σε ροστερ οπως ειπα με τη μεθοδο της αυτοβελτίωσης η οποία με βοηθησε και η πουτανοποίηση με ειχε βοηθήσει με χρηματικο ποσο στη μούρη.
Ενα βραδι δικο μου ολη σου η ζωη
βαράω παλαμάκια και το ντέφι και έτσι κουνάς το στραποναρισμενο σου κωλαράκι στο ρυθμό μουΕσυ δεν κερασες οταν επρεπε στη γυναικα σου τη πρωην ρε παπαρακο...
Και οταν τα έμπλεξε με τον γαμια της λεει πρωτη φορα βλεπω παντρεμενη γυναικα παρθένα.
Πιστευε το,εγω για πιο λόγο να σου αποδειξω το αντίθετο,δεν θελω να σε πιασω γκόμενα.
Απλα δεν μπορείτε να διανοηθείτε οτι ενας ανθρωπος μπορεί να κάνει τοσα πραγματα μαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλε και τη συνέχεια ποσους κοπαναει μετα.
Ετσι σας παω εδω μεσα ολα ενα ενα
τι θα του βαλεις πανω φιλε ζαπατα να το αυτοβελτιωσεις με +200 αλογατα?Γιατι πανε ρε χαζοβιολη?
Εχω παρει golf gti
Του ειπα του προμοτορα μια κοντρα με το μαουνι το καγιεν που λεει οτι ταχα οτιι εχει και τον εχει παει διαρροια.
Ετοιμαζομαι να το παω 500 αλογα απο 300 που βαραει τώρα
με τόσο σπέρμα που ρούφηξες και ανέδειξες το ταλέντο σου στο φάρδεμα του πρωκτού, δημιούργησα bou-τσόντα και σε έκανα πρωταγωνιστήΒαλε και τη συνέχεια
ξερνάει σπέρμα λόγω υπερχείλισης το πουστράκι του Λεοντίου.Σκασε μωρη λουγκρα που θα μου πεις να κανω παραπερα.
Εγω ρε μαλακα συνεχόμενα βελτιωνομαι διαβαζω σπουδαζω ψάχνομαι ειμαι στα μεσα και στα εξω.
Και στο εξωτερικο πηγα και σε πολλες χωρες και ξαναγύρισα εδω και ξαναδιαβαζω ψυχολογια και αμαξια αλλαζω και μουνακια εχω σε ροστερ οπως ειπα με τη μεθοδο της αυτοβελτίωσης η οποία με βοηθησε και η πουτανοποίηση με ειχε βοηθήσει με χρηματικο ποσο στη μούρη.
ένα βράδυ στο αγκύρας και μια απογευματινή στο οριεντάλ, το πουστράκι του λεοντίουΤο μυαλο σου στα χυσαμολια μωρη κερατωμενη λουγκρα.
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσς!Σκασε μωρη λουγκρα που θα μου πεις να κανω παραπερα.
τι θα του βαλεις πανω φιλε ζαπατα να το αυτοβελτιωσεις με +200 αλογατα?
ρε μαλακα βγες λιγο εξω να σε χτυπησει λιγο ο αερας η ανοιξε κανα παραθυρο τουλαχιστον να μπει φρεσκο αερακιBρισκω χρόνο για ολα λουλη
Εσυνδεν βρισκεις?
ναι ρε στανταρακιΡε μαλακα στη πλατεία ειμαι με μπυρονια και βρώμικο.
Χαλαρωνω με τα φιλαρακια