Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Βλακεντιε δεν ηξερα πριν 13 χρόνια, μεσα σ αυτα τα χρόνια εριχνα τη γυναίκα σου 100 φορες.
Αν θες παμε κοντρουλα σε κανα μαγαζάκι να δεις πως παιζεται η μπάλα και τι θα πει μεθοδος της αυτοβελτιωσης.
Η πιο αποτελεσματικη μεθοδος ειναι αρέσει δεν αρεσει και χρυπα τον κωλο σου οσο θες
Τύπε αρχιζεις να μου θυμιζεις την Ματινα Μανταρινακη, που πηγαινε σε ψυχολογο για να βελτιωθει η αυτοπεποιθηση της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τον Κασσελάκη είσαι;
Εξηγουνται πολλά τωρα ε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
αλλη μια τυχαια συμπτωση

Dec 5, 2023
Ολα σιγα σιγα θα τα μαθω 5 μερες είμαι,τα μουνια τις Τσέχες που εχει εδω δεν τις εχεις στα ονειρα σου,κατσε εκει κυπρο με τις μυτουδες εσυ.
Yesterday at 10:46 PM
Αρχοντα αξιζει να μεινει καποιος τσεχια σλοβακια Πολωνία?
Δυτικος εννοω?
Και απο θεμα ζωης και απο γκόμενες?
Εχω παει πολωνια και τσεχια και γουστάρω μονιμη διαβίωση
:cool2:
Ποιες σερβιέτες ρε σουργελο?σε εχω κανει να με σκέφτεσαι ολη τη μερα 24 ωρες,οπου μηνυμα μου πεταγεσαι σαν πουτσα.
Ξέρεις ποσο σου εχω βιασει τη ψυχουλα και δεν το έχεις παρει χαμπαρι?
τι να βιασεις ρε ανεστακο Ζαν με το πουλακι σου, που σε εχω κανει καθημερινο κωλοχαρτο :2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Εσυ δεν ησουν ικανος να ικανοποιησεις τη πρωην σου ρε βλακακο....
Σου ελεγε η κακομοιρα ξεσκισε πηδα με τίποτα εσυ,εκει στη μιναρελα την έβρισκες καλύτερα.
Αγανακτησε και πηγε με τον γαμια.
Arrested Development Crying GIF by HULU

:sopase:

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
815
Πόντοι
81
Τι να κάνω?ωραίες είναι...αλλά η μια είναι ταμιας στο σούπερ μάρκετ..την έπεσα μια φορά..και μετά της τη πέφτανε και οι άλλοι πίσω από εμένα στην ουρά.μαλακια..η άλλη δουλεύει στο να καφέ που πάω και παίρνω καφέ..ωραίο μπεμπέ..αλλά πάντα έχει κόσμο..της χαμογελάω μιλάω ομορφα μου χαμογελάει..αλλά αν της τη πέσω.θα τη φέρω σε δυσκολη θέση αφού πάντα έχει δύο τρία μπακουρια που πίνουν καφέ στο τραπεζάκι..πάλι καλά που έχει και τις αλβανίδες..και νιώθουμε και λίγο ότι μετράμε σαν άντρες..γιατι με το κλασιμο που μας ρίχνουν οι ελλεινιδες..νομίζουμε ότι είμαστε..τέρατα..
τα λες περιεργα ρε τυπε αλλα τελος παντων

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.203
Πόντοι
25.467
τα λες περιεργα ρε τυπε αλλα τελος παντων
Μπορεί να τα λέει περίεργα, αλλά στη ψηφοφορία για τις θεωρίες προσέγγισης και έλκυσης θηλέων,οι κ.κ Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε και Καβαλοκαλαμόγερος τον βλέπουν με το κυάλι. :coffee:

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
58
Πόντοι
0
εγω βλεπω παντως εξω οτι τα καλα κομματια,απο 6 και πανω ειναι πιασμενα..καλα ποτε βρηκαν γκομενο??ποσους γαμιαδες εχουν να διαλεξουν απο τη παρεα τους και τα σοσιαλ?και ακομα δε μπηκε το καλοκαιρι..
Επειδή απλά είναι γκόμενες , για αυτό βρίσκουν. Πάντα κάποιος θα βρεθεί να ασχοληθεί μαζί τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Τι επαθες ρε μπουλη...η καριολα η πρωην σου καθε βραδι ξεσκιζεται δεν χορταίνει πουτσα
γιουφτολέλο, πάνε πλάγιασε γιατί αύριο θα σε κάνω κοκορέτσι... στραποναρισμένο πουστράκι του Λεοντίου :effemine:
αν ημουν ιεροδουλη θα ηθελα να με λενε κασιαννη
Zapata method of male self - improvement and evolution

:2funny::2funny::2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.740
Πόντοι
1.706
Καλά και γυμναστηριο που πάμε πάλι αόρατοι είμαστε στις ελλεινιδες.εγω τώρα που πάω σχεδόν κάθε μέρα.και φορτωνω τρία σκούπ πρωτεινη τη μερα.μόνο κάτι αλβανίδες με κοιτάνε.οι ελλεινιδες ούτε να με φτυσουνε
.γενικά Ελλάδα δε δουλεύει τίποτα..για να βρεις γκόμενα..μόνος αν έχεις λεφτά..η αν είσαι στην ίδια παρέα,κύκλο με την ελλεινιδα..και γίνει εύκολα το προξενιό..και σου έρθει η ελλεινιδα στο πιάτο..άμα καθεσε να τη πέφτεις σε αγνωδτες..είναι σαν να έχεις μια καραμπίνα..και να βαράει στον ουρανό στα κουτουρου..μια στο εκατομμύριο..μπορεί να πετύχεις τίποτα..
Βρε μπας και σε πήραν χαμπάρι πως ξερογλύφεσαι με τον κώλο του Θέμη??
Κοινώς πως είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ και του λόγου σου???

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Ποιον θα κανεις κοκορετσι ρε ηλιθιο βλήμα...
Που αν σε παρω στο στενο μαρκάρισμα εδω μεσα θα γελασει ολο το σαιτ.
Εισαι η απόλυτη ξεφτιλα του αντρικού είδους,εσενα έπρεπε να σε είχαν παράδειγμα προς αποφυγη για τα νεα παιδιά.
Χθες εφαγε 3πλετα η πρωην σου απο το γαμια της
με τον γκώλο στριμώχνεις ανεστακο Ζαν, όπως με την καναδεζα ? :effemine:
Η καναδεζα damazonia ειναι κορυφη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Καλα αλλους ομως αφησε η γκομενα στα κρυα του λουτρου και ξεσκιστηκε με τον γαμια.
πως σε έχω ξεκωλιασει έτσι ρε ανεστακο Ζαν... πώς?
γα πες πόσο περισσότερο σου έχω φαρδυνει την πρωκτοτρυπουλα σου από την Καναδέζα και την Τόρι ? :effemine:
Σε κανονικο προγραμμα,μια χαρα κοπελα ειναι και γενικα δεν λεει μη το ενα μη το αλλο.
Ειναι ματουρι καθαρο να ξερεις κοντα στα 50 την κοβω με πολλα χιλιομετρα και τεραστια εμπειρια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Ποιον εχεις ξεκωλιασει ρε σούργελο?
Εγω σε εχω κανει να παραμιλας.
Κατσε εσυ ψαχνε αλλα προφιλ και να μου τα μοστραρεις εδω μεσα.
Δεν εχεις επιχειρηματα δεν ξερεις τι να πεις.
Εγω ρε βλακα αν σε παω στενο μαρκάρισμα θα πλανταξεις,αλλα εχω αλλες δουλειές οποτε για πιο λογο να ασχοληθω με σενα...
πόσα ξέρει η σουφρα σου μαρή λολομπριτζιτα του Λεοντίου, που μου έμαθες και την αυτοβελτιωση στη διαδρομή αγκυρας-οριεντάλ και καναδεζας-Τόρι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.203
Πόντοι
25.467
Χθες εφαγε 3πλετα η πρωην σου απο το γαμια της

Μαιτρ! Λύσετε μου μια απορία παρακαλώ.

Πως και έχετε τόσες πολλές και ακριβείς πληροφορίες για την πρώην σύντροφό του Παπαφίλιππου; Από που αντλείτε την τόσο λεπτομερή πληροφόρηση; :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.374
Πόντοι
1.346
Λύσετε μου μια απορία παρακαλώ.
Θείε, άσε τα κογιότ της γκρίνιας και λύσε μου μια ακόμη απορία: όταν ήσουν ημιπιτσιρικάς πώς αποκαλούσατε τις τότε ελλεηνίδες; :think:
Παλιοκαριόλες; :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.203
Πόντοι
25.467
Θείε, άσε τα κογιότ της γκρίνιας και λύσε μου μια ακόμη απορία: όταν ήσουν ημιπιτσιρικάς πώς αποκαλούσατε τις τότε ελλεηνίδες; :think:
Παλιοκαριόλες; :confused:

Είχαμε δύο κατηγορίες.

Τις φακλάνες και τα τσόκαρα.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.636
Πόντοι
506
Την έπιασαν στα πράσα να παίρνει λεφτά με εκβιασμό και παρόλα αυτά την αθώωσαν... Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει δηλαδή για να τιμωρηθεί; :headbang:
Απλά αίσχος.
αμα ηξερε απο πιπες! Εσεις δηλ εαν ησασταν δικαστης τι θα κανατε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.203
Πόντοι
25.467
Ρε τον παρατησε και τα έμπλεξε με αλλον,μονος του το είπε εδω μεσα.
Πιστεύεις τωρα η πρωην του κοιμάται με τον γαμια σαν αδερφακια το βραδι?νομίζεις οτι δεν την ξεσκιζει?

Το ότι θα συνουζιάζονται είναι σίγουρον, και ούτως είναι πλήρως αποδεκτή η αναφορά σας. Το πόσες φορές όμως και από ποιά τρύπα πως το γνωρίζετε; :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Η δικια μου δεν ξέρει αλλα η δικια σου κατι ξερει,ειναι πρωταθλήτρια,ρουφαει 20ποντα καβλια ανετα
από το πολύ πουτσοσκαμπιλο που σε έχω κεράσει, δε ξέρεις τι ψέμα να πεις και παραμιλάει η σουφρα σου ανεστακο Ζαν.
εγω τυπε εχοντας φαει φολα από αφεντρες διάσημες κατεληξα στα στουντιο ψάχνοντας την αφεντρα που μου κανει κλικ και μετα από απανωτες δοκιμασιες βρηκα χρυσα φλουρια χωρις να τα ακριβοπληρωνω.
κουμπαρα με χρυσά φλουριά στον έχω κάνει τον πρωκτουλη σου πουστρακι του Λεοντίου

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom