Η μαζα δεν ειναι ολοι στην ιδια οποτικη με εμας ουτε χρονικα ειναι στο ιδιο θελω...οποτε εδω συζηταμε για το φλερτ και οτι και τα 2 φυλα εχουν τα ιδια προβληματα με τις γυναίκες να εχουν περισσότερα...οποτε αν θελουμε συζητηση ας είμαστε ποιο συγκεκριμένοι...
Βασική διαπίστωσή μου.
Οι άνδρες έχουμε πολύ μεγαλύτερη λύσσα για σεξ , για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
Εγώ προσωπικά , μπορεί να ήμουν ακραίο δείγμα , αλλά σίγουρα όχι μοναδικός.
Έχει πολλούς σαν εμένα και χειρότερους.
Από τα 12 ήθελα να πηδάω συνέχεια. Μετά από .... σχεδόν 40 χρόνια ... δεν υπάρχει μείωση επιθυμίας ....
Συνομίληκες γυναίκες ; Τι έβλεπα ; Μέχρι ... τα 15-16 πολλές πλήρη αδιαφορία ...
μετά ναι , γκομένιζαν για ξεκίνημα και κάποιες εμπειρίες ... αλλά μέχρι 21-23 ... μετά αραλίκι με σχέσεις ....
και αραιότερο παιχνίδι ........ ενώ εγώ μπορεί να είχα γκόμενα στα 25 και να έπαιρνα 2 βίζιτες τη βδομάδα
και να πήγαινα και 6-8 μπουρδελότσαρκες ........
Μονιμοποίηση σχέσεων σε φάση συμβίωσης γάμου ;; κάπου στην αρχή ... γύρω στα 30 ... οκ ασχολούνται αι γυναίκαι ...
ΜΕΤΑ ;;; ΑΡΑΛΙΚΙ ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ..... με 3πηδήματα το μήνα .... κομπλέ ........
Εμείς ;;;; ίδια λυσσασμένα σκυλιά όπως στα 13 !
Αν μέτραγα γαμήσια που θέλουμε έκαστος να ρίξει ;;
Θα έλεγα μέχρι τα 50 .... με 365 μέρες το χρόνο .......
αν υπολογίζεις από τα 12 μέχρι τα 50 είναι 38 χρόνια .... 13870 μέρες ....
εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος ... να έριχνα στις 13870 μέρες ..... 30.000 γαμήσια ....
και οι γυναίκες ;;; καμιά .... 1000αρα .... βαριά