Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.075
Πόντοι
12.756
Εννοείται!!!

Γι αυτό άλλωστε και πήραμε μεγαλόσωμες σκύλες.

Δόλωμα για τον Λάκη :coffee:
ωρες ωρες απορω πως εχω γαμησει κατι ελαχιστα μουνια στην ζωη μου
κανονικα δεν επρεπε καν να το τολμησω
ενταξει εχω και την μουνοπαγιδα το σαξο:coffee:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206

θα ξανατονισω οτι οσες βλεπεται εξω προκλητικα ντυμενες ειναι κυριως μικρες και απλα μεγαλοδειχνουν και νομιζουν καποιοι οτι οι ελληνιδες οι τριανταρες ειναι τρομερα μοντελα και εχουν κεφι για γνωριμιες, ρεε σε τετοιες ηλικιες οι τυπισσες εξω θα βγουν ειτε με γκομενο να τις παει κατευθειαν στο μαγαζι ειτε θα βγουν 5 γκομενες μαζι, ντυμενες παντοτε σεμνα γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν κανενα επειδη εχουν βαρεθει τα πεσιματα και αν καποιος τις μιλησει θα φανε ακυρο κατευθειαν με απαξιωτικο τροπο

η κοπελια στην φωτο ειναι 19 χρονων, ενω καλλιστα οι πιο πολλοι εξω που την βλεπουν θα νομιζουν οτι ειναι καμια δεκαετια μεγαλυτερη
επισης στην δευτερη φωτο διακρινεται μια παρεα πισω απο κατι μεσηλικες που ενας απο αυτους την κοιταζει τοσο λιγουριστικα, εεε κατι τετοιοι κυκλοφορουν παρεα μαζι σαββατο βραδυ με την ελπιδα να τους κατσει καποια στον δρομο για γνωριμια, αλλα ποια αφου κυριως μικρες εχει εξω για γνωριμιες

καλα εννοειται στα σχολια στην φωτο της εχει μπει ο καθε πικραμενος λιγουρας να γραψει την μαλακια του με την φοβερη ελπιδα του μια στο τρισεκατομμυριο να του απαντησει η αλλη

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Μαλακίες γράφεις.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μπόλικες προτάσεις, ενώ οι αντίστοιχοι άνδρες, όχι .
Παρόλα αυτά πολύ περισσότερες γυναίκες , ενώ έχουν αρκετές προτάσεις, δεν επιλέγουν κανέναν
από αυτούς που τους κάνουν προτάσεις και μένουν αγάμητες.
Τελικά ψοφάνε με μουρλόχαπα και σκύλους , μόνες.

Οι άνδρες, συνήθως όταν έχουν επιλογές, βολεύονται με κάποια από αυτές. Ακόμη κι αν δεν είναι τοπ για αυτούς.
Πολύ πιο σπάνιο να επιλέξουν να καταντήσουν μόνοι , με μουρλόχαπα και σκυλιά.

Άλλη μία απόδειξη για αυτό . Οι άνδρες όταν δεν έχουν επιλογές, τα σκάνε για σεξ.
Για αυτό τόσες πολλές γυναίκες το πουλάνε αυτό και κονομάνε χοντρά.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και έλλειψη , θα υπήρχαν και άνδρες που πουλάνε πούτσα.
Σχεδόν δεν υπάρχουν . Αν υπάρχουν κάτι λίγοι , η αναλογία είναι 20.000 εκδιδόμενες προς 1 ζιγκολό .

Συμπέρασμα αναμφισβήτητο .
Οι άνδρες για πολύ μεγαλύτερο διάστημα στη ζωή τους θέλουν να ρίχνουν πολύ περισσότερα γαμήσια.
Από αυτά που θέλουν να φάνε οι γυναίκες.
Λοιπον παμε νοερά να αραξουμε ακροπολη και να εχουμε θεα τη μαζα ....

Η μαζα δεν ειναι ολοι στην ιδια οποτικη με εμας ουτε χρονικα ειναι στο ιδιο θελω...οποτε εδω συζηταμε για το φλερτ και οτι και τα 2 φυλα εχουν τα ιδια προβληματα με τις γυναίκες να εχουν περισσότερα...οποτε αν θελουμε συζητηση ας είμαστε ποιο συγκεκριμένοι...

Καταλαβαίνω οτι η εμπειρίες σου σε κανα επιχηρηματια της ζης αλλα δεν ειναι ολα για το σφυρι..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
ωρες ωρες απορω πως εχω γαμησει κατι ελαχιστα μουνια στην ζωη μου
κανονικα δεν επρεπε καν να το τολμησω
ενταξει εχω και την μουνοπαγιδα το σαξο:coffee:
Εμάς τους δύο έπρεπε να μας πνίξουν οι μανάδες μας στο νεροχύτη σαν τα γατιά.
:coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Η μαζα δεν ειναι ολοι στην ιδια οποτικη με εμας ουτε χρονικα ειναι στο ιδιο θελω...οποτε εδω συζηταμε για το φλερτ και οτι και τα 2 φυλα εχουν τα ιδια προβληματα με τις γυναίκες να εχουν περισσότερα...οποτε αν θελουμε συζητηση ας είμαστε ποιο συγκεκριμένοι...
Βασική διαπίστωσή μου.
Οι άνδρες έχουμε πολύ μεγαλύτερη λύσσα για σεξ , για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
Εγώ προσωπικά , μπορεί να ήμουν ακραίο δείγμα , αλλά σίγουρα όχι μοναδικός.
Έχει πολλούς σαν εμένα και χειρότερους.
Από τα 12 ήθελα να πηδάω συνέχεια. Μετά από .... σχεδόν 40 χρόνια ... δεν υπάρχει μείωση επιθυμίας ....

Συνομίληκες γυναίκες ; Τι έβλεπα ; Μέχρι ... τα 15-16 πολλές πλήρη αδιαφορία ...
μετά ναι , γκομένιζαν για ξεκίνημα και κάποιες εμπειρίες ... αλλά μέχρι 21-23 ... μετά αραλίκι με σχέσεις ....
και αραιότερο παιχνίδι ........ ενώ εγώ μπορεί να είχα γκόμενα στα 25 και να έπαιρνα 2 βίζιτες τη βδομάδα
και να πήγαινα και 6-8 μπουρδελότσαρκες ........

Μονιμοποίηση σχέσεων σε φάση συμβίωσης γάμου ;; κάπου στην αρχή ... γύρω στα 30 ... οκ ασχολούνται αι γυναίκαι ...

ΜΕΤΑ ;;; ΑΡΑΛΙΚΙ ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ..... με 3πηδήματα το μήνα .... κομπλέ ........

Εμείς ;;;; ίδια λυσσασμένα σκυλιά όπως στα 13 !

Αν μέτραγα γαμήσια που θέλουμε έκαστος να ρίξει ;;
Θα έλεγα μέχρι τα 50 .... με 365 μέρες το χρόνο .......
αν υπολογίζεις από τα 12 μέχρι τα 50 είναι 38 χρόνια .... 13870 μέρες ....

εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος ... να έριχνα στις 13870 μέρες ..... 30.000 γαμήσια ....

και οι γυναίκες ;;; καμιά .... 1000αρα .... βαριά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ποσο ηλιθιος :coffee:

διαβασε τα γραπτα σου ..
Ξεκολλα κι εσυ βρε περιεργη
Μιλαμε για ανθρωπο που τον ξερουμε χρονια στα πολιτικα θρεντ

Ειχαν βγει το 2023 τα εξιτ πολς με ΝΔ 15 μοναδες μπροστα και ελεγε οτι ειναι ολα ψεματα και εχει μυστικες δημοσκοπησεις οτι ο Συριζα εχει 35%

Και οταν εφαγε την 20ποντη, μετα απο τα νευρα λεει εσπασε τα παντα στο σπιτι του

Κι εσυ ψαχνεις τωρα να βρεις την λευκη μυγα με τον συγκεκριμενο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ωρες ωρες να ξερεις εχω κανει νεο συκωτι απο τα γελια..λενε κατι πετυχημενα ολοι και ολες κατουριεσαι απο τα γελια
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΘΛΙΒΟΜΑΙ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Βασική διαπίστωσή μου.
Οι άνδρες έχουμε πολύ μεγαλύτερη λύσσα για σεξ , για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
Εγώ προσωπικά , μπορεί να ήμουν ακραίο δείγμα , αλλά σίγουρα όχι μοναδικός.
Έχει πολλούς σαν εμένα και χειρότερους.
Από τα 12 ήθελα να πηδάω συνέχεια. Μετά από .... σχεδόν 40 χρόνια ... δεν υπάρχει μείωση επιθυμίας ....

Συνομίληκες γυναίκες ; Τι έβλεπα ; Μέχρι ... τα 15-16 πολλές πλήρη αδιαφορία ...
μετά ναι , γκομένιζαν για ξεκίνημα και κάποιες εμπειρίες ... αλλά μέχρι 21-23 ... μετά αραλίκι με σχέσεις ....
και αραιότερο παιχνίδι ........ ενώ εγώ μπορεί να είχα γκόμενα στα 25 και να έπαιρνα 2 βίζιτες τη βδομάδα
και να πήγαινα και 6-8 μπουρδελότσαρκες ........

Μονιμοποίηση σχέσεων σε φάση συμβίωσης γάμου ;; κάπου στην αρχή ... γύρω στα 30 ... οκ ασχολούνται αι γυναίκαι ...

ΜΕΤΑ ;;; ΑΡΑΛΙΚΙ ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ..... με 3πηδήματα το μήνα .... κομπλέ ........

Αν μέτραγα γαμήσια που θέλουμε έκαστος να ρίξει ;;
Θα έλεγα μέχρι τα 50 .... με 365 μέρες το χρόνο .......
αν υπολογίζεις από τα 12 μέχρι τα 50 είναι 38 χρόνια .... 13870 μέρες ....

εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος ... να έριχνα στις 13870 μέρες ..... 30.000 γαμήσια ....

και οι γυναίκες ;;; καμιά .... 1000αρα .... βαριά
Φυσικα εχεις περισσότερο χρονο για το πεος σου διοτι ο καπιταλισμος την γυναίκα σκίζει σαν σαρδέλα στην καθημερινότητα αλλιώς και εμεις εκει θα ηταν το μυαλο μας κοντα στους αριθμούς σου.....

Η κοινωνιολογία εχει χαράξει τον ηλιο για το που θα κοιτάνε τα ένστικτα μας...

Για να ευδοκιμήσουν οι αριθμοι σου στο σημερινο περιβαλλον πρεπει να δεις αν εχεις και τον ανάλογο χωρο στο νευρικο σου σύστημα.

Το να φορτονεσε χωρις να εχεις αποθηκευτικο χωρο κλαψα θα περιφερεις..

Το χαος ειναι η ο μορφη αισθητική στην εξερεύνηση του χρονου αναμεσα σε στοιχεία που ρέουν ...δεν θελει γκρινια μεσιε οπως και αν σε λενε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Φυσικα εχεις περισσότερο χρονο για το πεος σου διοτι ο καπιταλισμος την γυναίκα σκίζει σαν σαρδέλα στην καθημερινότητα αλλιώς και εμεις εκει θα ηταν το μυαλο μας κοντα στους αριθμούς σου.....

Η κοινωνιολογία εχει χαράξει τον ηλιο για το που θα κοιτάνε τα ένστικτα μας...

Για να ευδοκιμήσουν οι αριθμοι σου στο σημερινο περιβαλλον πρεπει να δεις αν εχεις και τον ανάλογο χωρο στο νευρικο σου σύστημα.

Το να φορτονεσε χωρις να εχεις αποθηκευτικο χωρο κλαψα θα περιφερεις..

Το χαος ειναι η ο μορφη αισθητική στην εξερεύνηση του χρονου αναμεσα σε στοιχεία που ρέουν ...δεν θελει γκρινια μεσιε οπως και αν σε λενε...
Ο καπιταλισμος "σκιζει τη γυναικα σαν σαρδελα"?
Αριστερη εισαι καμαρι μου?

"Το χάος ειναι η ομορφη αισθητικη στην εξερευνηση του χρόνου αναμεσα σε στοιχεια που ρέουν"? Πεθαινωωωωωωωωωωωωω

Θα το βαλω υπογραφη αυτο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Ο καπιταλισμος "σκιζει τη γυναικα σαν σαρδελα"?
Αριστερη εισαι καμαρι μου?

"Το χάος ειναι η ομορφη αισθητικη στην εξερευνηση του χρόνου αναμεσα σε στοιχεια που ρέουν"? Πεθαινωωωωωωωωωωωωω

Θα το βαλω υπογραφη αυτο
Μαυρη. καμάρι σου .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Από νευρικό , προφανώς δεν έχεις ιδέα, αν δεν έχεις ιατρικές σπουδές, οπότε άστο απέξω, δεν χωράει στην κουβέντα.

Η κοινωνιολογία ... αυτή τη στιγμή η αγάμητη ελληνική κοινωνία επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν ό,τι γουστάρουν
ενώ από τους άνδρες απαιτεί να είναι .... λόρδοι της βικτωριανής αγγλίας ....

οι οποίοι όμως δεν έχουν να κάνουν ... με μιλαίδες .... αλλά με σκυλούδες με νοοτροπία τρούμπας
που θυμίζει δέσπω διαμαντίδου σε ταινία ........ δύσκολο πόστο .......

Πέρα από αυτά, το ότι οι γυναίκες και από τη φύση σας, αντέχετε κάργα την αγαμία, δεν αλλάζει.
Είναι αλήθεια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Βασική διαπίστωσή μου.

Μπα

Εγώ βλέπω και οι άντρες πρώτα σχέση ψάχνουν παρά σεξ.

Απόδειξη,τα τόσα μπακούρια και τα άδεια μπουρδέλα.Όλοι παρακαλάνε απο'δω κι απο΄'κει για σχέση.Βρίσκουν γκόμενα και την παρακολουθούν 24/7 μη μιλήσει με καναν άλλο

Σεξ,κάτι γέροι,κάτι μακροχρόνιοι παντρεμένοι,μόνο αυτοί ψάχνουν

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Από νευρικό , προφανώς δεν έχεις ιδέα, αν δεν έχεις ιατρικές σπουδές, οπότε άστο απέξω, δεν χωράει στην κουβέντα.

Η κοινωνιολογία ... αυτή τη στιγμή η αγάμητη ελληνική κοινωνία επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν ό,τι γουστάρουν
ενώ από τους άνδρες απαιτεί να είναι .... λόρδοι της βικτωριανής αγγλίας ....

οι οποίοι όμως δεν έχουν να κάνουν ... με μιλαίδες .... αλλά με σκυλούδες με νοοτροπία τρούμπας
που θυμίζει δέσπω διαμαντίδου σε ταινία ........ δύσκολο πόστο .......

Πέρα από αυτά, το ότι οι γυναίκες και από τη φύση σας, αντέχετε κάργα την αγαμία, δεν αλλάζει.
Είναι αλήθεια.
Αυτο που αναφερεις ειναι μια πλευρα απο τις πολλες πλευρες που εχει η κοινονια μας ......

Εσυ τι δουλεια εχεις με τις πλεμπες εφοσον την εχεις δει ανώτερος ...ως ανώτερος επρεπε να μας λες για τις περιπέτειες που εχεις εφόσον εισαι ποιο άξιος .... θες τιποτα μπινελικια για να σου ερθει σωστα το σοβρακο?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Εσυ τι δουλεια εχεις με τις πλεμπες εφοσον την εχεις δει ανώτερος ...ως ανώτερος επρεπε να μας λες για τις περιπέτειες που εχεις εφόσον εισαι ποιο άξιος .... θες τιποτα μπινελικια για να σου ερθει σωστα το σοβρακο?
Δεν είπα ότι είμαι ανώτερος.
Δεν μπαίνω όμως σε χωράφια που αγνοώ.

Είμαι ένας παλαίμαχος ρομαντικός πορνο ταξιδιώτης που πέρασε άπειρες ώρες της ζωής του
με πληρωμένες πορνο απολαύσεις ........ και βλέπει με οδύνη ότι πέρα από την ολική διάλυση της κοινωνίας που μεγάλωσε
έχει έρθει και η φτώχια στην πορνο αγορά ...........

Κάτι σαν συνδιασμό Δον Κιχώτη, Φάουστ , Οδυσσέα των πορνείων είμαι .......

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Δεν είπα ότι είμαι ανώτερος.
Δεν μπαίνω όμως σε χωράφια που αγνοώ.

Είμαι ένας παλαίμαχος ρομαντικός πορνο ταξιδιώτης που πέρασε άπειρες ώρες της ζωής του
με πληρωμένες πορνο απολαύσεις ........ και βλέπει με οδύνη ότι πέρα από την ολική διάλυση της κοινωνίας που μεγάλωσε
έχει έρθει και η φτώχια στην πορνο αγορά ...........

Κάτι σαν συνδιασμό Δον Κιχώτη, Φάουστ , Οδυσσέα των πορνείων είμαι .......
Μπραβο οπως εσυ ειχες τον τροπο σου να περασεις καποια πραγματα οπως ηθελες ετσι ολοι μας βρισκουμε τον τροπο να κανουμε τελικα αυτο που θελουμε ....

Η κοινωνια δεν ειναι αγαμητη ...γαμανε ολοι παντου ...Οι κοινωνια ειναι κακως γαμημενη γιατι η σύγχυση εγινε συνήθεια..και καποιοι κύλησαν στην απάθεια ..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Η κοινωνια δεν ειναι αγαμητη ...γαμανε ολοι παντου ...Οι κοινωνια ειναι κακως γαμημενη γιατι η σύγχυση εγινε συνήθεια..και καποιοι κύλησαν στην απάθεια ..
Εγώ πάλι , θα έλεγα ότι ο μέσος άγγλος ναυάγιο επιδοματάκιας .... γαμάει όσο δέκα πορσικο μερσεντάκιδες άπλες χλίδες
γλυφαδο κηφισιώτες στην ελλάδα ....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.522
Πόντοι
4.546

Stories