Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.037
- Πόντοι
- 3.506
προτού βγάλω απωθημένα με μπινελικια για όλες τις απανταχού πατσαβουρες που έχω γνωρίσει
Όσοι μιλάνε για 7.5αρια και πάνω , δεν είναι άτομα που έχουν θέση στο σάιτ
Η διεθνοποίηση του μουνιού με τα σοσιαλ μίντια έχει κάνει και την τελευταία βοσκοπούλα από την Αμπχαζια που η μάνα της δε ήξερε τι πάει να πει κρέας ,να έχει επίδοξους γαμιαδες ενεδεχομενως και εξ αποστάσεως χορηγούς χωρίς να κάνει κάτι.
Αυτό προκαλεί μια έξτρα πληθωριστική τάση στο αιδοιο μεσαίας βαθμίδας 5-7.5.
Μιας και πολλοί άσχημοι έχουν λεφτά , οι ωραίοι δεν μπορούν να γαμησουν τις ωραίες. Έτσι ρίχνουν τα στανταρτς. Έτσι άντρες του επιπέδου 4-10 την πέφτουν σε μουνες επιπέδου 5-7,5 , ανεβάζοντας την τιμή.
Μόνη λύση να γαμαμε 3αρια η να την κάνουμε για Αφρική με τον κίνδυνο φυσικά να καταλήξουμε σε κάνα καζάνι σαν μεσημεριανό κάποιου κογκολεζου
Καταδρομικες επιθέσεις με βαλκανικούς ευρωπυραυλους
Λες και οι αγαπουληδες γαμάνε στο τζάμπα τις καργιολες. Τις χλεμπονιαρες
Όσοι μιλάνε για 7.5αρια και πάνω , δεν είναι άτομα που έχουν θέση στο σάιτ
Η διεθνοποίηση του μουνιού με τα σοσιαλ μίντια έχει κάνει και την τελευταία βοσκοπούλα από την Αμπχαζια που η μάνα της δε ήξερε τι πάει να πει κρέας ,να έχει επίδοξους γαμιαδες ενεδεχομενως και εξ αποστάσεως χορηγούς χωρίς να κάνει κάτι.
Αυτό προκαλεί μια έξτρα πληθωριστική τάση στο αιδοιο μεσαίας βαθμίδας 5-7.5.
Μιας και πολλοί άσχημοι έχουν λεφτά , οι ωραίοι δεν μπορούν να γαμησουν τις ωραίες. Έτσι ρίχνουν τα στανταρτς. Έτσι άντρες του επιπέδου 4-10 την πέφτουν σε μουνες επιπέδου 5-7,5 , ανεβάζοντας την τιμή.
Μόνη λύση να γαμαμε 3αρια η να την κάνουμε για Αφρική με τον κίνδυνο φυσικά να καταλήξουμε σε κάνα καζάνι σαν μεσημεριανό κάποιου κογκολεζου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμάκι κάνει ο αρχηγός λέμε.Αυτά είναι πού έλεγα καί εγώ τήν άλλη φορά.
Γιά εμένα ο Balkan, κάνει κανονική συναλλαγή επαγγελματικού Sex!!
-Τώρα αυτός μιλάει γιά Σπόνσορινγκ, εκεί είχαμε διαφωνήσει-
Καταδρομικες επιθέσεις με βαλκανικούς ευρωπυραυλους
Λες και οι αγαπουληδες γαμάνε στο τζάμπα τις καργιολες. Τις χλεμπονιαρες