Σπάνιο είναι το φαινόμενο να τη βγάζουν όλοι αυτοί που αναφέρεις με τα βασικά. Κι αποφάσισε τι εννοείς με τον όρο βασικά, διότι το ξεκίνησες ως «κέρασμα, θέατρο, συναυλία» και μετά, απαντώντας στον George71, το επέκτεινες και σε «ταξίδια, κέντρα διασκέδασης». Στη δεύτερη περίπτωση ενδέχεται να ξεφεύγουμε από τα βασικά και να μιλάμε για ένα πλαίσιο ζωής. Οπότε φυσικό είναι πολλές νεαρές να κάνουν κρα για να ξεφύγουν από ένα χαμηλό πλαίσιο ζωής που έχουν και να ζήσουν πιο φανταχτερά.
Ένα πλαίσιο ζωής που θα προσφέρεις κοστίζει. Κι έπειτα δεν ξέρεις τι άλλα έξοδα για γκόμενες έχει πληρώσει ο καθένας από όλους αυτούς που ανέφερες, είτε ως δώρα είτε για να καλύψει κάποιες ανάγκες τους.
Για να πάει 25άρα σε 50άρη τζάμπα (δηλ με ελάχιστα έξοδα) θα πρέπει αυτός να της ασκεί κάποιου είδους πνευματική επιρροή δηλ να είναι κανένας γκουρού σε κάτι κι αυτή να είναι κανένα χαζοπούλι ή ψυχικά εξαρτημένη.
Πρόσεξε Καλόγερε τί εννοώ, γιά νά γίνω πιό κατανοητός!!
Ενας άνδρας 50άρης 55άρης 60άρης+ πού είναι χωρισμένος η άγαμος, μέ καλό οικονομικό επίπεδο π.χ πάνω από 8000 ευρώ τόν μήνα!!
Εχει τό σπίτι του τό αμάξι του καί μετρητά στήν τράπεζα γιά ώρα ανάγκης. Παίζει ρόλο άν δέν έχει παιδιά, άν έχει είναι πιό σφιχτός οικονομικά.
Αυτό τό άτομο δέν τό έχει σέ τίποτα νά χαλάει καί 6000 καί 8000 ευρώ τό μήνα γιά πλάκα, γιά νά κάνει αυτό πού τού αρέσει.
Οι γκόμενες π.χ 28άρες 30άρες κάνουν ουρά γιά νά τίς διαλέξει, διότι σού λένε θά κάνουμε βόλτες, κανένα ταξιδάκι, μαγαζιά διασκέδασης κτλ.
Οχι όμως όπως τό λένε οι "Αλλοι" δηλαδή σέ μορφή Σπονσορέ. Η Σπονσορέ μορφή σού λέει Κύριε εγώ θέλω π.χ 1000 ευρώ τόν μήνα γιά νά βρισκόμαστε!!
Ενώ ό άλλος μόνο άν αποφασίσει νά πάει ταξίδι, καί θέλει νά τήν πάρει μαζί του θά πληρώσει τά έξοδα.
Δέν υπάρχει δηλαδή οικονομική ταρίφα στήν σχέση, απλά η γκόμενα είναι αυτό πού λές βελτιώνει τό ανύπαρκτο επίπεδο ζωής της. Πού έτσι καί αλλιώς αυτός,
ο άνδρας θά τά χάλαγε τά χρήματα. Στήν περίπτωση αυτή τά αξιοποιεί μέ αυτό τόν τρόπο.
-Ξέρεις πόσοι καλλιτέχνες ασκούν επιρροή στίς γκόμενες ? Εκατοντάδες δεκάδες, νά μήν πώ χιλιάδες, ε ναί χρειάζεται νά διαφέρεις από τήν μάζα εννοείται-
Ρε τυπάρα ... τι να λέμε τώρα ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ....
Αν μετρήσουμε σε ένα καλό φαγάδικο .... πιατέλες ....
το 75% .... πληρώνεται για γκόμενες από συνοδούς που δεν τις γαμάνε !
Οι οποίες θεωρούν φυσιολογικό οι μαλάκες να τις κερνάνε ....
και θεωρούν και τελείως ανεξάρτητες μεταβλητές το ότι τις κερνάνε ... και το αν θα γαμηθούν μαζί τους.
ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ , ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΝΕ , ΧΩΡΙΣ ΠΗΔΗΜΑ.
Και θα μου πεις ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Το θέμα είναι ότι βρίσκουν μαλάκες που κερνάνε χωρίς να γαμάνε.
Μέχρι και 3μερα τις πάνε .... σε χειμερινά ... και κοιμούνται σαν αδελφάκια !!!!!!!
ΝΑΙ ΠΑΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ 35+ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ... ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΟΝΣ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΟΥΓΚ ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ...
για τέτοιους μαλάκες μιλάμε ...........
Ε καλύτερα ct - cg μια ζωή.
Ε καλά άν μιλάμε γιά βλαμμένους άνδρες τότε ναί -Πού έχεις δίκιο είναι πάρα πολλοί άνδρες-
Αλλά εγώ μιλάω γιά άτομα περπατημένα, πού ξέρουν πολύ καλά νά χειριστούν τίς καταστάσεις μέ τίς μούνες!!
-Ατομο τής "Πιάτσας" δέν υπάρχει περίπτωση νά τόν πιάσουν μαλάκα οι γκόμενες, ούτε μέ ενέσεις-