Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχω γνωστή που έγινε αγνώριστη με πλαστικές μύτη,σαγόνι,έβαλε κ ψεύτικους μπλε φακούς.Από ασχημόπαπο έγινε κούκλα και μοιράζει χυλοπίτες.Μεσα σε αυτή την κατάσταση με φουλ μακιγιάζ κ ωραιοποίηση έχω χασει αυτή την καβλα που είχαν μερικές καβλοφατσες με μυτογκες κ ειδικά σε συνδυασμό με μεγάλα στήθη, που εβλεπα παλαιότερα.Τωρα σπάνια βλέπεις τέτοιες φάτσες δυστυχώς.
τι διαολο ετσι εμοιαζε πριν?

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
971
Πόντοι
81
Είχε αντρικό σαγόνι και πλακουτσωτη μύτη,καστανή κατά τα άλλα και μικρή σχετικά 30χρ.Εφτιαξε καριέρα ,δεν το λες και λίγο με ένα γενικό ρεκτιφιε.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Τουλάχιστον πάλια έβλεπες και καμία όμορφη Ρουμανα πολωνεζα αλβανιδα ρωσοουκρανη μεταναστρια. Τώρα έφυγαν όλες οι ξένες.. Και στην Αθήνα τα ρειτς είναι ελλεινιδες σε ποσοστό 99τα εκατό.. Μια απέραντη ελλεινικη ξινίλα στους δρόμους του αθηναμπαντ.ειδικα βόρεια προάστια σε κάτι Χαλάνδρι Κηφισια μαρουσι οι ελλεινιδες πρέπει να είναι σε ποσοστό το 100 τα εκατό των γυναικών.. Τραγική έλλειψη επιλογών!!! Τουλάχιστον Σαλονίκη εχει και καμία ομορφουλα Ρώσο πόντια γεωωργιανη..
Τι εννοείς έφυγαν? Ήμουν την Κυριακή Κυψέλη στον πεζόδρομο, Φωκίωνος Νέγρων, εκτός από νέγρους ήταν τίγκα σε ουκρανές. Περνούσαν όλες με το κινητό στο χέρι, φωνάζανε κάτι σε πουτανιάρικα Κομμουνιστικά μέσα, κάνανε πλαφ πλαφ με τα φουσκωτά χείλια όσο μιλούσαν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επιστροφή από Βραδυνή βόλτα.. Οι δρόμοι έξω σαν βομβαρδισμενοι..ειδα αρκετές ψωλοπαρεες με αμάξια να κόβουν βόλτες και πολύ λίγα μουνια.. Τα ελλεινα γιδακια στη κοσμαρα τους κοιτούσαν το κινητό τους.. Μια άλλη μπαζολα είχε βγάλει το σκύλο βόλτα.. Γενικά πολύ αντί ερωτική κατασταση

Ενταξει, χειμωνας ειναι ρε μαν, καθημερινη πριν απο γιορτες. Τι περιμενεις να δεις; Ολο το βορειο ημισφαιριο ετσι ειναι αυτες τις μερες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.828
Πόντοι
216
Εγώ πάντως ελάχιστες λεσβιες βλέπω.. Συνήθως ειναι κατι χοντρές με γυαλιά..ομορφη λεσβια δεξε χω δει ποτέ..οι ελλεινιδες. Όλες πουτσες τρώνε.. Απλά τις τρώνε από λεφτάδες, η από μαλακες από τη παρέα, κύκλο τους
Έτσι ήταν παλαιότερα φίλε μου!

Επειδή ο τομεας που δουλεύω περιέχει αρκετή συναναστροφή και με νεότερες ηλικίες (25-35) σε πληροφορώ πως τα τελευταία δυο χρόνια έχω δει αρκετές περιπτώσεις κανονικών και όμορφων κοριτσιών να διατηρούν κανονικά κι επίσημα σχέση με ομόφυλες....
Μιλάμε για κατάντια...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.828
Πόντοι
216
Έχω γνωστή που έγινε αγνώριστη με πλαστικές μύτη,σαγόνι,έβαλε κ ψεύτικους μπλε φακούς.Από ασχημόπαπο έγινε κούκλα και μοιράζει χυλοπίτες.Μεσα σε αυτή την κατάσταση με φουλ μακιγιάζ κ ωραιοποίηση έχω χασει αυτή την καβλα που είχαν μερικές καβλοφατσες με μυτογκες κ ειδικά σε συνδυασμό με μεγάλα στήθη, που εβλεπα παλαιότερα.Τωρα σπάνια βλέπεις τέτοιες φάτσες δυστυχώς.
Σε νιώθω απόλυτα!
Έχει εκλείψει παντελώς αυτή η ποικιλομορφία που βλέπαμε παλιά. Το καταλαβαίνεις φουλ αυτό κι όταν δεις καμμιά παλαιότερη 90΄ς ταινία ή σειρά.
Κάτι εντελώς απόκοσμα χαρακτηριστικά που σου βγαζαν μια αρρώστια, να τις γαμήσεις κρυφά δίχως αύριο και να κάνεις αίσχη μαζί τους. Κάτι αλλοίθωρες, κάτι στραβοστομιασμένες, που φανταζόσουν να τις χύσεις υπό παρακμιακές συνθήκες, απλά και μόνο για την καλτίλα!
Έχουν εκλείψει.....

Βέβαια, να πούμε και μια αλήθεια, ενώ στα 90'ς έβλεπες μεν και κάποιες γνήσια ωραίες γυναίκες, οι περισσότερες έμοιαζαν σα να χουν βγει από καφενείο του Λουτρακίου. Δε βλέπονταν οι περισσότερες ελληνίδες τότε, απλα οι λίγες ωραίες, ήταν ΟΝΤΩΣ ωραίες και φυσούσαν!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό οικονομικό σκανάρισμα πού κάνουν οι μέτριες -5άρια καί 5.5άρια- χαμούρες Ελλεηνίδες, στούς υποψήφιους "Γαμπρούς" είναι τουλάχιστον τά παρακάτω.
Σέ γκόμενες παραπάνω από μέτριες ανεβαίνει αρκετά...τό οικονομικό πακέτο!!

-Σπίτι ιδιόκτητο 70 τ.μ καί πάνω, έστω καί σέ μέτρια περιοχή.
-Αυτοκίνητο τουλάχιστον 15Κ.
-Εισόδημα 1000 ευρώ καί πάνω -Ασχετα άν είναι από εργασία η από παθητικό εισόδημα-
-Τραπεζικές καταθέσεις πάνω από 15Κ.

-Καί μετά αναρωτιούνται πολλοί Ελληνοψωλαράδες γιατί δέν βγάζουν γκόμενα-

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.453
Πόντοι
456
Επιστροφή από Βραδυνή βόλτα.. Οι δρόμοι έξω σαν βομβαρδισμενοι..ειδα αρκετές ψωλοπαρεες με αμάξια να κόβουν βόλτες και πολύ λίγα μουνια.. Τα ελλεινα γιδακια στη κοσμαρα τους κοιτούσαν το κινητό τους.. Μια άλλη μπαζολα είχε βγάλει το σκύλο βόλτα.. Γενικά πολύ αντί ερωτική κατασταση
Για όποιον θυμάται:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, μόλις ξεκίνησε η κρίση το 2010, έφυγε μαζί με την οικογένεια για Λονδίνο.
Όταν τη ρώτησαν "γιατί", είπε ότι δε θέλει τα παιδιά της να βρίσκονται στην Αθήνα που θα περνάει δύσκολα (και θα γίνεται τριτοκοσμική φυσικά...").

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί υπάρχει άνδρας σέ ροή χρόνου πού νά γαμεί αδύνατη ?
Θά τήν έχει γιά πίπες τήν χοντρή η θά βρεί άλλη ? Εδώ τρόμαξε νά βρεί αυτή τήν μοναδική γκόμενα του, άλλη θά βρεί ? Πολύ χλωμό.
Γιά τίς προτεραιότητες τής ζωής, υγεία, μάσα, ρέκλα, καλή παρέα καί τά πρός τό ζήν...συμφωνώ απόλυτα!!
Ακριβώς. Κανένας άνδρας στον πλανήτη δεν γαμάει την ίδια γυναίκα σε ροή χρόνου. Δεν γίνεται να την θέλει συνέχεια.
Θα την βαρεθεί ή θα του σπάσει τ αρχίδια οπότε στύση πάπαλα. Τι κάνει λοιπόν; πάει να βρει άλλη.
Αν δεν βρει άλλη να γαμάει, είναι άξιος της μοίρας του. Ο άνδρας πρέπει να γαμάει λίγο ή πολύ.
Αν δεν γαμάει, δεν λειτουργεί σωστά. Είναι αυτονόητο αυτό.

:rockon:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
έπεσε το νήμα μετά την αισθητή απουσιά του σαμπ. Θα σας έλεγα εγω καμία ιστορία από λάιβ πεσίματα, αλλά 4 μέρες τώρα με έχει καθηλώσει σπίτι ο κορονοϊός, με βάρεσε ο άτιμος :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς. Κανένας άνδρας στον πλανήτη δεν γαμάει την ίδια γυναίκα σε ροή χρόνου. Δεν γίνεται να την θέλει συνέχεια.
Θα την βαρεθεί ή θα του σπάσει τ αρχίδια οπότε στύση πάπαλα. Τι κάνει λοιπόν; πάει να βρει άλλη.
Αν δεν βρει άλλη να γαμάει, είναι άξιος της μοίρας του. Ο άνδρας πρέπει να γαμάει λίγο ή πολύ.
Αν δεν γαμάει, δεν λειτουργεί σωστά. Είναι αυτονόητο αυτό.

:rockon:
Τό πιό σύνηθες φαινόμενο είναι νά τού σπάσει τά αρχίδια η γκόμενα, μέ τήν όλη στάση καί συμπεριφορά της.
Φυσικά καί τό ίδιο "Φαγητό κάθε μέρα δέν μπορείς νά τό τρώς" άρα είναι σχεδόν σίγουρος ο χωρισμός.
Τώρα τίθεται τό ερώτημα στό ότι πρέπει οπωσδήποτε ο άνδρας νά έχει σεξουαλικές επαφές, γιά νά έχει ισορροπία στήν σεξουαλική καί ψυχική του υγεία.
Εννοείται πώς αυτό τό θεωρούμε κατά κάποιο τρόπο δεδομένο, κάτω όμως από συγκεκριμένες προυποθέσεις. Τί εννοώ ?
Οτι η γκόμενα "Πού θά βρεί" νά είναι τής αρεσκείας του, καί όχι λύση ανάγκης λόγο τού ότι...δέν μπορεί νά βρεί άλλη. -Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις -
-Καί μήν ξεχνάμε ότι οι άνδρες πού μπορούν νά τό κάνουν αυτό -Νά βρίσκουν γκόμενες- είναι η μειοψηφία-

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Τουλάχιστον πάλια έβλεπες και καμία όμορφη Ρουμανα πολωνεζα αλβανιδα ρωσοουκρανη μεταναστρια. Τώρα έφυγαν όλες οι ξένες.. Και στην Αθήνα τα ρειτς είναι ελλεινιδες σε ποσοστό 99τα εκατό.. Μια απέραντη ελλεινικη ξινίλα στους δρόμους του αθηναμπαντ.ειδικα βόρεια προάστια σε κάτι Χαλάνδρι Κηφισια μαρουσι οι ελλεινιδες πρέπει να είναι σε ποσοστό το 100 τα εκατό των γυναικών.. Τραγική έλλειψη επιλογών!!! Τουλάχιστον Σαλονίκη εχει και καμία ομορφουλα Ρώσο πόντια γεωωργιανη..
Ενώ Τιρανα είναι μέσα στις τηγανοκεφαλες μουναρες που μυρίζουν απλυτη μουνιλα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έτσι ήταν παλαιότερα φίλε μου!

Επειδή ο τομεας που δουλεύω περιέχει αρκετή συναναστροφή και με νεότερες ηλικίες (25-35) σε πληροφορώ πως τα τελευταία δυο χρόνια έχω δει αρκετές περιπτώσεις κανονικών και όμορφων κοριτσιών να διατηρούν κανονικά κι επίσημα σχέση με ομόφυλες....
Μιλάμε για κατάντια...
εχει τυχει να με αγριοκοιτάξει λεσβια μια φορα στο δρομο επειδη κοιτουσα τη γκομενα της.Αν μου λεγε καμια μαλακια δε ξερω πως θα αντιδρουσα γιατι συνηθως γυναικες δε βαραω.Μαλλον θα γελαγα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Και επειδή απο μπαζόλα έγινε κάπως πιο σουλουπωμένη με τον κοπτοράπτη, απο κόμπλεξ μοιράζει χυλόπιττες. Γενικά δεν χρειάζεται να είναι η άλλη θεά για να σε καβλώσει. Πολλές φορές, αυτό που περιγράφεις είχε την κάβλα του και μάλιστα εκείνες σε διέλυσαν στο γαμησί. Τώρα μονο ωραιοπάθεια και φιλαρέσκεια και απο εκεί και πέρα παπάρια μαύρα. Πηδιουνται για να πηδηχτουν και δεν ευχαριστιούνται τίποτε. Είναι λες και πηδάς κομοδίνα. Με όσες μικρές έχω βρεθεί, εξωθεσμικές όχι του επαγγέλματος, απλά με έβλεπαν σαν πιθανό sugar daddy και για αυτό μου κάθονταν, μπας και κονομήσουν κανένα κινητάκι, ταξίδι κτλ κτλ κτλ...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Δε μπορώ το κόσμο που λένε " κάνε καμάκι σε όποια βρεις , όλο και κάποια θα σου κάτσει ".

Πάτε καλά ρε ; Άμα συμμετέχω σε όλους τους διαγωνισμούς στο twitter , το facebook και το instagram όλο και κάτι θα κερδίσω. Άμα είναι 30 κιλά σκυλοτροφή ;

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Ακομα με Ελληνιδες ασχολειστε?
Εγω τις εχω ξεγραψει τελειως. Τελευταια βγηκα με μια πιτσιρικα 24χρονων δικηγορος που μετα το γαμησι την αφησα να κανει αυγα για πρωινο και της λεω δεν κανεις scrambled eggs? Με ρωτησε τι ειναι αυτο. Εν τελει μαγειρεψαμε μαζι(δηλαδη εγω) γιατι ειχε σαστισει
Ρε ουτε αυγο δεν κανουν τι στον πουτσο τους μαθαινει η μανα τους στο σπιτι?

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Δε μπορώ το κόσμο που λένε " κάνε καμάκι σε όποια βρεις , όλο και κάποια θα σου κάτσει ".

Πάτε καλά ρε ; Άμα συμμετέχω σε όλους τους διαγωνισμούς στο twitter , το facebook και το instagram όλο και κάτι θα κερδίσω. Άμα είναι 30 κιλά σκυλοτροφή ;
είναι όμως αλήθεια ότι είναι καλύτερο από το να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. προσωπικά μου αρέσει σαν χόμπι κιόλας, εγώ το βλέπω ότι πάω μια βόλτα για περπάτημα και θα μιλήσω και σε καμία, αν δω ευνοϊκές συνθήκες, έτσι να περάσει ωραία η ώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom