Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
καθε μερα βλεπω γυναικες χοντρο-εμφανισιμες κιολας να μιλανε χειροτερα για απο το bou.com
Τα μέλη μας έχουν επίπεδο κατά πολύ ανώτερο από αυτό της μέσης γυναίκας...φυσικά οι γυναίκες μέλη μας είναι τα κοσμήματα που κάνουν πιο λαμπερό το αγαπημένο μας σαη!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Το παρακάτω σκηνικό θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Ελλάδα;

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Ρε μαλάκες έπιασα κουβέντα με την κοπέλα που έρχεται σπίτι για τα νύχια της γυναίκας μου.
Φυσικά αφού θα θελα να την γαμήσω η κουβέντα πήγε στο σεξ.
Μου λέει δεν φαντάζεσαι τι έχω ακούσει απο πελάτισσες.
Πόσο τον έχει ο ένας, πως την γάμησε ο άλλος, αν μυρίζουν τ αρχίδια τεστοστερόνη, αν έχει τρίχες στον κώλο.
Έμαθα είπσης οτι έχει 2 πελάτισσες στα 29 που κάνουν iglooing
Δείτε τι είναι το iglooing:

About​

Iglooing is a slang term for a sexual act that involves defecating into a condom, putting the condom in the freezer, then using the frozen result as an anal pleasure toy. Though it dates back to the mid-2000s online, the term went viral on social media in 2023 after a clip of the podcast Sexted My Boss in which the hosts read a fan-submitted story about a person who met a man supposedly into the fetish became popularized on TikTok.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Συνήθως όταν βλέπω άσχημη με κοντό μαλλί η με μαλλί μωβ εκεί πάει το μυαλό μου...
Δεν νομίζω ότι έστω ψιλοεμφανισιμη κοπέλα θα είναι λεσβία.
Προσωπικά όσες λεσβίες γνωρίζω είναι όλες αρχετυπικά άσχημες, με πολύ άσχημη συμπεριφορά και μισανδρία. Νορμάλ λέσβω δεν υπάρχει, ιδιαίτερα σημερα. Το λέω γιατί απο πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Πλέον δεν έχουν τρόπους και νομίζουν ότι ο τσαμπουκάς είναι στάση ζωής. Τσαμπουκάδες απο κιουπια 1,50 που αν φάνε κανένα κλωτσίδι θα πέσουν Σαρωνικό να κάνουν τις σημαδουρες. Α, εχω και στατιστικό, ότι είναι μακράν πρώτες σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας παντού στον κόσμο που επιτρέπει την ομοφυλοφιλία, αλλά αυτά δεν τα μαθαίνουμε...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Ρε μαλάκες έπιασα κουβέντα με την κοπέλα που έρχεται σπίτι για τα νύχια της γυναίκας μου.
Πόσο τον έχει ο ένας, πως την γάμησε ο άλλος, αν μυρίζουν τ αρχίδια τεστοστερόνη, αν έχει τρίχες στον κώλο.

About​

Iglooing is a slang term for a sexual act that involves defecating into a condom, putting the condom in the freezer, then using the frozen result as an anal pleasure toy. Though it dates back to the mid-2000s online, the term went viral on social media in 2023 after a clip of the podcast Sexted My Boss in which the hosts read a fan-submitted story about a person who met a man supposedly into the fetish became popularized on TikTok.
Απο πάντα οι κομμώτριες και οι νυχουδες ήξεραν τα πάντα για όλη τη γειτονια, καθώς οι γυναίκες είναι ηλίθιες και ανοίγονται σε όποιον άσχετο μπορείς να φανταστείς, εκτός απο τον ενδιαφερόμενο. Έτσι λοιπόν οι κομμώτριες ήξεραν ποιός την έχει μεγαλύτερη ή γαμάει καλύτερα και τους έτρωγαν τους άντρες στο τέλος. Επίσης, η μέση ελληνίδα έχει κόμπλεξ με το σεξ. Αντί να κάνουν πράγματα μη σιχαμένα, πάνε και χέζουν σε καπότες και βάζουν το σκατό πάλι στον κώλο τους, αλλά αν παει ο Χ και ο Ψ και της πούν να της βάλουν εκεί κανένα καβλί θα το παίξουν παρθένες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Προσωπικά όσες λεσβίες γνωρίζω είναι όλες αρχετυπικά άσχημες, με πολύ άσχημη συμπεριφορά και μισανδρία. Νορμάλ λέσβω δεν υπάρχει, ιδιαίτερα σημερα. Το λέω γιατί απο πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Πλέον δεν έχουν τρόπους και νομίζουν ότι ο τσαμπουκάς είναι στάση ζωής. Τσαμπουκάδες απο κιουπια 1,50 που αν φάνε κανένα κλωτσίδι θα πέσουν Σαρωνικό να κάνουν τις σημαδουρες. Α, εχω και στατιστικό, ότι είναι μακράν πρώτες σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας παντού στον κόσμο που επιτρέπει την ομοφυλοφιλία, αλλά αυτά δεν τα μαθαίνουμε...
Τι ηλικίας είναι οι λεσβίες στις οποίες αναφέρεσαι;
Γιατί θυμήθηκα δύο όμορφες παντρεμένες γνωστές μου ,γύρω στα 50 πλέον,που συχνά μπαλαμουτιαζοταν και πήγαν και διακοπές μαζί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο πάντα οι κομμώτριες και οι νυχουδες ήξεραν τα πάντα για όλη τη γειτονια, καθώς οι γυναίκες είναι ηλίθιες και ανοίγονται σε όποιον άσχετο μπορείς να φανταστείς, εκτός απο τον ενδιαφερόμενο. Έτσι λοιπόν οι κομμώτριες ήξεραν ποιός την έχει μεγαλύτερη ή γαμάει καλύτερα και τους έτρωγαν τους άντρες στο τέλος. Επίσης, η μέση ελληνίδα έχει κόμπλεξ με το σεξ. Αντί να κάνουν πράγματα μη σιχαμένα, πάνε και χέζουν σε καπότες και βάζουν το σκατό πάλι στον κώλο τους, αλλά αν παει ο Χ και ο Ψ και της πούν να της βάλουν εκεί κανένα καβλί θα το παίξουν παρθένες.
Δεν είναι άσχετο το άτομο που περιποιείται το μαλλί τους...όποιος έχει πρόσβαση εκεί,έχει πρόσβαση στα μύχια της ψυχής τους.

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
μα ρε μλκ παγωμένα σκατά;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Τι ηλικίας είναι οι λεσβίες στις οποίες αναφέρεσαι;
Γιατί θυμήθηκα δύο όμορφες παντρεμένες γνωστές μου ,γύρω στα 50 πλέον,που συχνά μπαλαμουτιαζοταν και πήγαν και διακοπές μαζί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι άσχετο το άτομο που περιποιείται το μαλλί τους...όποιος έχει πρόσβαση εκεί,έχει πρόσβαση στα μύχια της ψυχής τους.
ΜΙλάω για νεότερες. Οι γυναίκες πιο παλιά ήταν και ποιο κλασάτες και δεν έδιναν δικαιώματα.

Και η κομμώτρια άσχετη είναι για να μιλάς για τέτοια πράγματα. Δεν θα πας στον μπαρμπέρη να μιλήσεις για τις πίπες της γυναίκας σου π.χ. Κάποια πράγματα καλό είναι να κρατιουνται για τον καθένα μας.

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
ΜΙλάω για νεότερες. Οι γυναίκες πιο παλιά ήταν και ποιο κλασάτες και δεν έδιναν δικαιώματα.

Και η κομμώτρια άσχετη είναι για να μιλάς για τέτοια πράγματα. Δεν θα πας στον μπαρμπέρη να μιλήσεις για τις πίπες της γυναίκας σου π.χ. Κάποια πράγματα καλό είναι να κρατιουνται για τον καθένα μας.

Πριν κάτι χρόνια όταν πήγαινα σε μια κομμώτρια (τώρα πάω μπαρμπέρη ) μου είχε τύχει να μου πεί αυτή οτι έπιασε τον άντρα της να την κερατώνει με μια συνάδελφό του και οτι θα έπρεπε να πάει με τον πρώτο που θα βρεί μπροστά της αλλά λόγο ήθους δεν το έκανε.
Ακόμα σκέφτομαι πόσο μαλάκας ήμουνα που δεν ήμουν εγώ ο πρώτος που θα έβρισκε μπροστά της.. αυτές είναι οι μαλακίες της ζωής.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Εαν θεωρει κανεις πως οι γυναικες της υπολοιπης ευρωπης ειναι καλυτερες πλαναται απλως.

Αυτο που τρεχει σημερα ετρεχε ανεκαθεν.

Σημερα υπαρχουν χιλιαδες εως εκατομμυρια μικρα σαιτ για να σου μπουν στα ματια σχετικα για μια ελλεηνιδα,ενω παλιοτερα που οι δουλειες ητανε βαριες,αγροτικες-οικοδομη,και δεν υπηρχε η τοση πληροφορια αλλα και δεν ειχες το χρονο να τα ψαξεις ολα αυτα που συμβαινουν σημερα.

Ενας αλλος λογος ειναι,πως οι μερες π διανυουμε καθως και οτι ερχεται,επενδυει στην πληροφορια.Παλιοτερα οτι ειχε σχεση με πληροφορια ηταν ρουφιανος,σημερα ειναι επαγγελμα που μπορεις να βιοποριζεσαι.

Εδω ακομα και το bou τεινει να γινει ιστοτοπος με ελευθερια εκφρασης,με βωμολοχιες,ενημερωσης.Και καπου αναμεσα στα νηματα ψαχνεις να βρεις κ κανα καλο κορμι να γαμησεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

About​

Αυτό το αν μυρίζουν τα αρχιδια τεστοστερόνη πρώτη φορά το ακούω...από γυναίκα.Τη πρώτη φορα που το άκουσα ήταν από τον εκπαιδευτη του σκύλου μου που μου είχε πει να τον βάζεις κάποιες φορές μπροστά στα αρχιδια σου για να του κόβεις τον αέρα.Να μυρίζει τη τεστοστερόνη...(όχι να μου τα γλύφει βέβαια)

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Αυτό το αν μυρίζουν τα αρχιδια τεστοστερόνη πρώτη φορά το ακούω...από γυναίκα.Τη πρώτη φορα που το άκουσα ήταν από τον εκπαιδευτη του σκύλου μου που μου είχε πει να τον βάζεις κάποιες φορές μπροστά στα αρχιδια σου για να του κόβεις τον αέρα.Να μυρίζει τη τεστοστερόνη...(όχι να μου τα γλύφει βέβαια)
Ήταν σίγουρα εκπαιδευτής;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αποτελεί μέγιστη αλήθεια
ότι όλοι οι άνδρες πάνε στην ζωή τους με χοντρές επειδή
τα κάνουν όλα. Δεν υπάρχει όμως άνδρας να γαμάει σε ροή χρόνου χοντρή. Θα την έχει για πίπες όπως σου είπα
ή θα βρει άλλη. Ισχύει 100%. Ακόμα κι ένας αγάμητος θα την βαρεθεί. Εδώ βαριέσαι μουναρα, δεν θα βαρεθείς χοντρή; :2funny:είναι στην φύση του άνδρα. Μάλιστα ορισμένες είναι επιπέδου μπουρδέλου δηλαδή αίσχος
κι έρχεσαι και λες, είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος για να γαμήσει ένα τσουβάλι σκατά για δέκα λεπτά; :2funny:
κι όμως πληρώνουν για τέτοια τανκς. :2funny: Γενικώς η αγαμία στην Ελλάδα είναι σε απίστευτο βαθμό λόγω στέρησης σε συνδυασμό
με τον φόβο μην φάει άκυρο κάποιος. Όλα αυτά όμως είναι δεύτερα. Εμένα με νοιάζει κι έχει νόημα αυτό, η υγεία, η μάσα, η ρέκλα, η καλή παρέα και τα προς το ζειν. Να γαμήσεις βρίσκεις αν την πέφτεις. Το βλέπω ψυχρά.
:rockon:
Γιατί υπάρχει άνδρας σέ ροή χρόνου πού νά γαμεί αδύνατη ?
Θά τήν έχει γιά πίπες τήν χοντρή η θά βρεί άλλη ? Εδώ τρόμαξε νά βρεί αυτή τήν μοναδική γκόμενα του, άλλη θά βρεί ? Πολύ χλωμό.
Γιά τίς προτεραιότητες τής ζωής, υγεία, μάσα, ρέκλα, καλή παρέα καί τά πρός τό ζήν...συμφωνώ απόλυτα!!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
968
Πόντοι
81
Καλα δεν έβγαζε και ποτε όμορφες γυναίκες η Ελλάδα.. Άσε τι λενε στα καναλια. Οι ελλεινιδες είχαν πάντα πρόβλημα με τα κιλα τους και είναι αγυμναστες.. Επίσης φάτσα παραξενη,μεσανατολιτικη, είναι όλες κόπι πειστ μαύρο μαλλί φάτσα αγελάδα που βοσκει στο λιβάδι, κωλος αεροδρόμιο και ελλεινικη ξινίλα.. Όλες όμως!!
Έχω γνωστή που έγινε αγνώριστη με πλαστικές μύτη,σαγόνι,έβαλε κ ψεύτικους μπλε φακούς.Από ασχημόπαπο έγινε κούκλα και μοιράζει χυλοπίτες.Μεσα σε αυτή την κατάσταση με φουλ μακιγιάζ κ ωραιοποίηση έχω χασει αυτή την καβλα που είχαν μερικές καβλοφατσες με μυτογκες κ ειδικά σε συνδυασμό με μεγάλα στήθη, που εβλεπα παλαιότερα.Τωρα σπάνια βλέπεις τέτοιες φάτσες δυστυχώς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο Σάμπ έτσι έλεγε.. Δεν καταλαβαίνει ότι Αθήνα γαμανε ελάχιστοι. Εκεί που μένει είναι λίγο πιο καλά σε εχεση με αθηνα..παντως χωρίς Σάμπ το νήμα δεν τραβαει
Εξαφανιστηκαν και τα τρολια που μισούσαν τους αντρες που προκαλούσαν τον σαμπ
Καλά αυτό ότι δέν γαμούν είναι γενικό τό φαινόμενο, δέν είναι μόνο στήν Αθήνα οι άνδρες είναι αγάμητοι παντού στήν Ελλάδα.
Ασε τώρα ο κάθε πικραμένος πού λέει τά δικά του.Χωρίς χρήμα, εμφάνιση, τρόπους, κτλ ο Ελληνοψωλέας θά βλέπει τήν γκόμενα...μέ τό κυάλι!!
-Πολλοί βγάζουν γκόμενες 2.5άρια 3άρια καί 3.5άρια, καί προσπαθούν νά πείσουν τόν εαυτό τους ότι έβγαλαν τήν Super γκομενάρα-

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom