Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.550
Πόντοι
9.297
Μια κοντή γυναίκα πάντα μριονεκτει απέναντι σε μια ψηλή οπότε η 1,60 δεν λέγεται μουνάρα. Αυτό είναι κανόνας, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά γιατί είναι η αλήθεια. Και πότε δεν είπα ότι οι μουνάρες είναι απροσιτες, εσύ το είπες αυτό. Όσο για το ποιοι γαμάνε τις μουνάρες επιπέδου Μπελουτσι ακόμα και άσχημοι να είναι είναι φραφκατοι. Αφραγκοι και άσχημοι αποκλείεται. Γενικά οι αφραγκοι δεν έχουν πρόσβαση στις υπερμουναρες κακά τα ψέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πλούσιες και διάσημες παντρεύονται επιχειρηματίες. Καμία δεν πήρε δημόσιο υπάλληλο, ούτε εργάτη, ούτε δάσκαλο. Χεσμενους τους έχουν αυτούς.
Όταν ο μέσος νεοέλληνας είναι ταπας θα βλέπει για αστέρι μια μέση κοντοκωλα...και αυτή θα νιώθει ασφάλεια γιατί θα ξέρει ότι δεν κοιτάξει αλλού.
Ισορροπία τρόμου...και μιζέριας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.550
Πόντοι
9.297
Αν η άλλη γουστάρει, θα πηδηχτεί.
Κάθε γυναίκα ''σπάει'' τους κανόνες για εκείνον που γουστάρει. Οι δικαιολογίες είναι για εκείνους τους οποίους θέλει να αποφύγει.
Σε μικρές κοινωνίες υπερισχύει το ",τι θα πει ο κόσμος"...ελαχιστοτατες είναι τόσο αποστασιοποιημένες από αυτό ώστε απλά να αφεθούν....άλλωστε ο μέγας Snoop Doggy Dogg είπε σε άσμα του ότι " μπορεί να είναι μαζί του αλλά σκέφτεται εμένα" .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.709
Πόντοι
4.895
Σε μικρές κοινωνίες υπερισχύει το ",τι θα πει ο κόσμος"...ελαχιστοτατες είναι τόσο αποστασιοποιημένες από αυτό ώστε απλά να αφεθούν....άλλωστε ο μέγας Snoop Doggy Dogg είπε σε άσμα του ότι " μπορεί να είναι μαζί του αλλά σκέφτεται εμένα" .
Στις μικρές κοινωνίες μια χαρά ξεσκίζονται και στο λέω έχοντας ζήσει σε δύο μικρές κοινωνίες.
Τώρα, τι λένε τα τραγούδια, είναι να είχαμε να λέμε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.005
Πόντοι
3.656
Στις μικρές κοινωνίες μια χαρά ξεσκίζονται και στο λέω έχοντας ζήσει σε δύο μικρές κοινωνίες.

Ξεσκίζονται...στη μαλακία :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.950
Πόντοι
6.056
Η Μόνικα Μπελούτσι , που είναι το πρότυπο .... μουνάρας για πολλούς απόεσάς εδώ μέσα .....

1696181930581.jpeg

yamato-sinking-ship.gif

Συνημμένα

• 1696181980322.jpeg
    1696181980322.jpeg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τυπε τι λες τώρα;

Αόρατοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι άντρες

Γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας/εμφάνισης,ανα πάσα ώρα και στιγμή βρίσκει άντρες.Όχι άντρα

Οι άντρες θα πάνε...ή έστω θα βγούνε...με οποιαδήποτε τους κάτσει...μέχρι 60

Λογικο, αφου καταφεραν οι γυναικες να κυκλοφορουν με αερα 10ριου και εχουν κανει τους αντρες να νιωθουν...4ρια μπροστα τους.

Τετοια αποκλιση μεταξυ του τι νομιζουν οι γυναικες πως ειναι και τι νομιζουν πως ειναι οι αντρες δεν υπαρχει παρομοια στον πλανητη

Και υποτιθεται οτι απο φυσεως τα δυο φυλα ειναι ισοδυναμα απο αποψη ελκυστικοτητας προς το αλλο φυλο αλλα και επιθυμιας για ερωτικη συνευρεση

Οι ιστορικοι του μελλοντος θα εχουν πολλα να γραψουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.550
Πόντοι
9.297
Ξεσκίζονται ΜΕ ΠΟΙΟΝ;Το γείτονα και τον συμμαθητή που γνωρίζονται μια ζωή;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Μια κοντή γυναίκα πάντα μριονεκτει απέναντι σε μια ψηλή οπότε η 1,60 δεν λέγεται μουνάρα. Αυτό είναι κανόνας, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά γιατί είναι η αλήθεια. Και πότε δεν είπα ότι οι μουνάρες είναι απροσιτες, εσύ το είπες αυτό. Όσο για το ποιοι γαμάνε τις μουνάρες επιπέδου Μπελουτσι ακόμα και άσχημοι να είναι είναι φραφκατοι. Αφραγκοι και άσχημοι αποκλείεται. Γενικά οι αφραγκοι δεν έχουν πρόσβαση στις υπερμουναρες κακά τα ψέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πλούσιες και διάσημες παντρεύονται επιχειρηματίες. Καμία δεν πήρε δημόσιο υπάλληλο, ούτε εργάτη, ούτε δάσκαλο. Χεσμενους τους έχουν αυτούς.
Κατ αρχην:
Μου μπλεκεις ποιους παντρευονται οι μουναρες με ποιους γαμιουνται.
Αν για σενα ειναι το ιδιο τοτε μαλλον πρεπει να εξηγησω καποια πραγματα λιγο πιο αναλυτικα,αλλα δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ λιγο τις γυναικες.
Αλοιμονο αν διαλεγαν τους ιδιους για ωμο γαμησι και γαμο.
Παμε παρακατω:
Σιγα μη παρουμε και μεζουρα φιλε για να τις μετρησουμε.
Ναι φιλε μου κι ομως μπορει να ειναι καποια μουναρα και 1,60 αν εχει κωλαρα ωραιο στηθος χειλαρες ματαρες κτλ ενω μια 1,70 να ειναι καπως σα ξυλαγκουρο.
Εν μερει συμφωνω οτι το υψος μεχρι ενα οριο(οχι πανω απο 1,75) προσθετει ποντους σε μια δεδομενα για αλλα χαρακτηριστικα ομορφη κοπελα.
Κι ομως εσυ θεωρεις τις μουναρες απροσιτες απο κοινους θνητους και φτωχαδακια.
Εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα "μοντελο" αποδοχης των ανδρων απο τις μουναρες στο οποιο καποιος πρεπει να εχει "κατι" σε αφθονια για να τις εχει.
Δεν σκεφτηκες καν οτι πισω απο μια μουναρα μπορει να κρυβεται ενας μπερδεμενος χαμηλης αυτοεκτιμησης ανθρωπος που θα εκανε αλλα αντι αλλων επιλογες.
Οποτε φιλε μη καθεσαι τωρα να αναλυεις το μυαλο και τις προτιμησεις των γυναικων.
Οι γυναικες δε θελουν να τις καταλαβεις αλλα να τις γαμησεις.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.709
Πόντοι
4.895
Ξεσκίζονται ΜΕ ΠΟΙΟΝ;Το γείτονα και τον συμμαθητή που γνωρίζονται μια ζωή;
Δε νομίζω ότι απαγορεύεται το πήδημα μεταξύ τους και το έχω δει να συμβαίνει. Όπως και να πηδιούνται με ενστόλους λ.χ. που βρέθηκαν σε επαρχιακό μέρος με μετάθεση ή άλλους ''περαστικούς'' ως εκ του επαγγέλματός τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.550
Πόντοι
9.297
Δε νομίζω ότι απαγορεύεται το πήδημα μεταξύ τους και το έχω δει να συμβαίνει. Όπως και να πηδιούνται με ενστόλους λ.χ. που βρέθηκαν σε επαρχιακό μέρος με μετάθεση ή άλλους ''περαστικούς'' ως εκ του επαγγέλματός τους.
Ο ένστολος είναι "αποκατάσταση"...οι εκπαιδευτικοί έχουν πάντα πολλές ευκαιρίες λόγω του ότι είναι πάντα ξένοι μέσα σε ξένους και συχνά την βρίσκουν μεταξύ τους....εγώ προσωπικά είμαι ένας μοναχικός ξένος μέσα σε μια μικρή κοινωνία όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.550
Πόντοι
9.297
Κατ αρχην:
Μου μπλεκεις ποιους παντρευονται οι μουναρες με ποιους γαμιουνται.
Αν για σενα ειναι το ιδιο τοτε μαλλον πρεπει να εξηγησω καποια πραγματα λιγο πιο αναλυτικα,αλλα δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ λιγο τις γυναικες.
Αλοιμονο αν διαλεγαν τους ιδιους για ωμο γαμησι και γαμο.
Παμε παρακατω:
Σιγα μη παρουμε και μεζουρα φιλε για να τις μετρησουμε.
Ναι φιλε μου κι ομως μπορει να ειναι καποια μουναρα και 1,60 αν εχει κωλαρα ωραιο στηθος χειλαρες ματαρες κτλ ενω μια 1,70 να ειναι καπως σα ξυλαγκουρο.
Εν μερει συμφωνω οτι το υψος μεχρι ενα οριο(οχι πανω απο 1,75) προσθετει ποντους σε μια δεδομενα για αλλα χαρακτηριστικα ομορφη κοπελα.
Κι ομως εσυ θεωρεις τις μουναρες απροσιτες απο κοινους θνητους και φτωχαδακια.
Εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα "μοντελο" αποδοχης των ανδρων απο τις μουναρες στο οποιο καποιος πρεπει να εχει "κατι" σε αφθονια για να τις εχει.
Δεν σκεφτηκες καν οτι πισω απο μια μουναρα μπορει να κρυβεται ενας μπερδεμενος χαμηλης αυτοεκτιμησης ανθρωπος που θα εκανε αλλα αντι αλλων επιλογες.
Οποτε φιλε μη καθεσαι τωρα να αναλυεις το μυαλο και τις προτιμησεις των γυναικων.
Επιβεβαίωση θέλουν...το σεξ είναι με τον χρηματοδότη κατά κύριο λόγο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.750
Πόντοι
456
Οι γυναίκες θέλουν να τις πηδήξεις, αφού τις καταλάβεις πρώτα...ή να κάνεις ότι τις καταλαβαίνεις.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.987
Πόντοι
1.336
Συγκρίνεις Γαλλίδες με ελλεεινιδες.. Οι ελλεινιδες είναι πολύ κατώτερου και χαμηλόυ επιπέδου πολιτισμικα. Ούτε ξένες γλώσσες δεν ξέρουν..
Καλά πέτυχες και εθνικότητα που στις ξένες γλώσσες είναι για τον πουτσο (Γάλλοι, Ιταλοί και Ισπανοί κατά μέσο όρο με τα αγγλικά είναι μαλωμενοι). Το επίπεδο πάντως και η αισθητική δυστυχώς στην χώρα μας είναι πάρα πολύ χαμηλά δυστυχώς και όλοι συνεχίζουν να προωθούν αυτό το life style...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.579
Πόντοι
456
Λογικο, αφου καταφεραν οι γυναικες να κυκλοφορουν με αερα 10ριου και εχουν κανει τους αντρες να νιωθουν...4ρια μπροστα τους.

Τετοια αποκλιση μεταξυ του τι νομιζουν οι γυναικες πως ειναι και τι νομιζουν πως ειναι οι αντρες δεν υπαρχει παρομοια στον πλανητη

Και υποτιθεται οτι απο φυσεως τα δυο φυλα ειναι ισοδυναμα απο αποψη ελκυστικοτητας προς το αλλο φυλο αλλα και επιθυμιας για ερωτικη συνευρεση

Οι ιστορικοι του μελλοντος θα εχουν πολλα να γραψουν
bnbnbn.JPG

Πολλές γυναίκες θα καταλάβουν πολύ αργότερα αν έκαναν σωστές επιλογές στη ζωή του ή οχι.
Στην φωτο ο Πιρς με τη γυναίκα του. Όταν παντρεύτηκαν αυτός ήταν 48 και αυτή 38.
Επειδή ο Πιρς είναι άντρας με αρχές τώρα που έγινε έτσι πάλι τη στηρίζει και είναι δίπλα της.

Οι πιο πολλές γυναίκες και κυρίως οι δικές μας ψάχνουν άνδρα σαν τον Πιρς Μπρόσναν αφού φακλανοποιηθούν πρώτα.
Πριν τη φακλανοποίηση το παίζουν πριγκήπισες.
Πως να το κάνουμε όμως το σύστημα έτσι δεν δουλεύει για κανέναν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι ελληνιδες γυναικες εχουν παρει αέρα πολυ.Το μονο σιγουρο.Σε αυτο βεβαια φταινε κατι ανθρωπάκια που για εμενα δεν θεωρουνται ΑΝΤΡΕΣ.Φερονται στις γυναικες λες και ειναι βασιλισσες και στο τελος βεβαια τρωνε κι ενα ωραιότατο κέρατο...Το προβλημα ειναι οτι την πληρωνουμε ετσι εμεις οι ελαχιστοι πλεον που παραμειναμε σωστοι αντρες!Τωρα πια ακομα και παρατηρηση να κανεις στην γκομενα σου θα θεωρηθείς αλητης,επικινδυνος κτλ.
Εγω βλεπω οτι οσο περνανε τα χρόνια που υποτιθεται οτι παμε μπροστά,τοσο περισσοτερο παμε σε μια εποχή που οι γυναικες θα κανουν κουμαντο σε όλα....
Γυναικοκεντρισμος λέμε αυτό θέλουν να πετύχουν οι καριολες.Οι μαλακές οι μουνοδουλοι φταίνε ρε που τις γλύφουν όλη τη ώρα για να φάνε αποριψη και μετά αυτές νομίζουν με ένα μουνακι ότι είναι κάποιες.Εμεις οι άντρες έχουμε τα αρχιδια άρα εμείς είμαστε οι ανώτεροι αυτές έχουν μια σταλιά τρύπα άρα εμείς είμαστε οι δυνατοί και στο μέγεθος γεννητικών οργάνων αλλά επίσης εμείς έχουμε μυϊκή δύναμη κάτι που οι γκόμενες δε έχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom