Μια κοντή γυναίκα πάντα μριονεκτει απέναντι σε μια ψηλή οπότε η 1,60 δεν λέγεται μουνάρα. Αυτό είναι κανόνας, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά γιατί είναι η αλήθεια. Και πότε δεν είπα ότι οι μουνάρες είναι απροσιτες, εσύ το είπες αυτό. Όσο για το ποιοι γαμάνε τις μουνάρες επιπέδου Μπελουτσι ακόμα και άσχημοι να είναι είναι φραφκατοι. Αφραγκοι και άσχημοι αποκλείεται. Γενικά οι αφραγκοι δεν έχουν πρόσβαση στις υπερμουναρες κακά τα ψέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πλούσιες και διάσημες παντρεύονται επιχειρηματίες. Καμία δεν πήρε δημόσιο υπάλληλο, ούτε εργάτη, ούτε δάσκαλο. Χεσμενους τους έχουν αυτούς.
Κατ αρχην:
Μου μπλεκεις ποιους παντρευονται οι μουναρες με ποιους γαμιουνται.
Αν για σενα ειναι το ιδιο τοτε μαλλον πρεπει να εξηγησω καποια πραγματα λιγο πιο αναλυτικα,αλλα δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ λιγο τις γυναικες.
Αλοιμονο αν διαλεγαν τους ιδιους για ωμο γαμησι και γαμο.
Παμε παρακατω:
Σιγα μη παρουμε και μεζουρα φιλε για να τις μετρησουμε.
Ναι φιλε μου κι ομως μπορει να ειναι καποια μουναρα και 1,60 αν εχει κωλαρα ωραιο στηθος χειλαρες ματαρες κτλ ενω μια 1,70 να ειναι καπως σα ξυλαγκουρο.
Εν μερει συμφωνω οτι το υψος μεχρι ενα οριο(οχι πανω απο 1,75) προσθετει ποντους σε μια δεδομενα για αλλα χαρακτηριστικα ομορφη κοπελα.
Κι ομως εσυ θεωρεις τις μουναρες απροσιτες απο κοινους θνητους και φτωχαδακια.
Εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα "μοντελο" αποδοχης των ανδρων απο τις μουναρες στο οποιο καποιος πρεπει να εχει "κατι" σε αφθονια για να τις εχει.
Δεν σκεφτηκες καν οτι πισω απο μια μουναρα μπορει να κρυβεται ενας μπερδεμενος χαμηλης αυτοεκτιμησης ανθρωπος που θα εκανε αλλα αντι αλλων επιλογες.
Οποτε φιλε μη καθεσαι τωρα να αναλυεις το μυαλο και τις προτιμησεις των γυναικων.
Οι γυναικες δε θελουν να τις καταλαβεις αλλα να τις γαμησεις.