Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κόβονται τα ναρκωτικά;

Πόσο ν'αντέξουν οι ψωνάρες χωρις τα λιγούρια και τα likes τους;

Κι αυτή είναι κι εμφανίσιμη,πιθανόν να είχε και 6ψηφιο αριθμό followers.Εδώ η κάθε μπαζόλα έχει 4ψηφιο και 5ψηφιο
12000 εχει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κόβονται τα ναρκωτικά;

Πόσο ν'αντέξουν οι ψωνάρες χωρις τα λιγούρια και τα likes τους;

Κι αυτή είναι κι εμφανίσιμη,πιθανόν να είχε και 6ψηφιο αριθμό followers.Εδώ η κάθε μπαζόλα έχει 4ψηφιο και 5ψηφιο
Καί τί νομίζεις ότι καταφέρνουν?
γίνονται περισσότερο άρρωστες,αντιπαθητικές και ματαιόδοξες
σοβαρό άνδρα,δέν πρόκειται νά βρούν!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Εσύ αδερφέ θες να χεστεις πάνω. Γάλα με μπισκότα τέτοια ώρα ? Εσύ δεν έχεις στομάχι αλεστηρι έχεις.
Ίσως έχεις στομαχακι μωρού...μα πως θα βαρυστομαχιασεις με αυτό;Αυτό επιδόρπιο είναι...!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Απ'το ινσταγκραμ δεν ψάχνουν άντρα
Τόν οποιοδήποτε άνδρα,σίγουρα δέν ψάχνουν!
ψάχνουν όμως τόν σοβαρό άνδρα -πλούσιο κτλ- πού αυτός δέν έχει καμία σχέση,μέ insta

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Απο χθεσινη συζητηση στο ινσομνια
1693484227027.png

Αν το κείμενο αφορούσε "μικρό ξαδερφάκι" τι θα περιείχε το κείμενο αυτό;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Τίτλος : Ανοιχτό μυαλό απο τα Lidl
Tοποθεσία : Κάποια ταράτσα-καφέ στο Μοναστηράκι
Χρονικές συνεταγμένες : Εχθές κατά τις 19:00

Σκηνικό : Είχα ραντεβού με μια που γνωριστήκαμε σε παραλία πριν 4-5 μέρες. 47-50 χωρισμένη που ψάχνει να περάσει καλά (παραδόξως ξηγημένη και κατασταλαγμένη για το τι θέλει, όπως αποδείχτηκε αργότερα). Επειδή είχα κάτι υποχρεώσεις προς το κέντρο, μιας και που ήμουν εκεί, αγόρασα και μια εφημερίδα και πήγα καμία ώρα νωρίτερα στο καφέ αυτό για να αράξω και να πιώ και καμία μπύρα μόνος μου με σχετική ησυχία. Δίπλα μου κάθησαν λίγα δευτερόλαπτα πριν απο εμένα και 3 κοπελιές περί τα 30. Μέτριες στην εμφάνιση, οι 2 προς το παχουλες, με μέτριο-μαζοποιημένο ντύσιμο - φόραγαν σχεδόν τα ίδια με κάποιες μικροπαραλλαγές σε χρώματα και μικροαξεσουάρ. Είχαν έρθει απο διακοπές καιελεγαν τι έκαναν.

Η πρώτη είπε ότι πήγε με μια ξαδέρφη της ή Πάρο ή Αντίπαρο, δεν το συγκράτησα και πως πέρασαν καλά. Λυσσαξαν οι άλλες για το αν βρήκαν κανένα γκόμενο και είπε ότι 5 μέρες εκεί πηδήχτηκε με 6 και πώς έπαιξε και παρτούζα. Η μια ενθουσιάστηκε και η άλλη της είπε πως δεν είναι πράγματα αυτά κτλ και αυτή που τα εξιστορούσε της είπε ότι έτσι ήθελε και έτσι έκανε, πέρασε καλά και το ευχαριστήθηκε (τίμια απάντηση και σωστή, καθώς όποιος έχει ανάγκη κάτι πρέπει να το κάνει-βεβαια μετά αυτή ψιλοσπάστηκε-στενοχωρέθηκε απο όσο κατάλαβα).

Στην συνέχεια η άλλη, που ενθουσιάστηκε πριν είπε ότι πήγαν με το αγόρι της σε κάποιο εξοχικό (δεν κατάλαβα αν ηταν δικό του ή δικό της), πέρασαν καλά και πως (αφου είπε και η πρώτη για σεξ) είπε πως δοκίμασαν και κάποια πράγματα που ήθελαν, άλλα βγήκαν, άλλα όχι και πως γενικά πέρασαν πολύ καλά, χάλασαν και λίγα λεφτά οπότε μπορούν να προγραμματίσουν ένα ακόμα ταξιδάκι. Η ξινή επέμεινε να μάθει τι δοκίμασαν και η πρώτη είπε ότι και εκείνη θα ήθελε να μάθει (δεν την είδα να κόβει φλέβες), αν ηθελε να πεί. Και είπε ότι επαιξαν με διάφορα sex toys και πως έβαλε δάχτυλο στον γκόμενό της και γουσταραν και οι 2 και το προχώρησαν και με παιχνίδα κτλ. Η πρώτη της είπε ότι αφου γουσταραν καλά έκαναν και είπε πως παλιά έχει στραπονάρει κάποιον που τον ήξεραν και έκαναν σαν αυτιστικές απ[ο τα γέλια. Πάλι λυσσαξε η ξινή και της είπε ότι περίπου είπε και στην πρώτη και πως ο γκομενός της είναι πούστης και άλλα τέτοια... Αυτη δεν απάντησε κάτι και απλά σκοτείνιασε...

Και είπε η πρώτη στην ξινή να πεί πως πέρασε η ίδια. Την πήγε ο γκόμενός της Κουφονήσια, δεν έκαναν σεξ γιατί δεν γουσταρε και του είπε πώς έχει περίοδο, γνώρισε στο καράβι κάποιον, γύρισαν Αθήνα και είπε στον γκόμενο της να φύγει απο το σπίτι γιατί δεν της βγαίνει πια, μιλάει με αυτόν που γνώρισε και της ρίχνει άκυρο "γιατί εγω δεν δίνω του μουνί μου όπου να'ναι" και τώρα σκέφτεται να του πεί του άλλου να γυρίσει πίσω μέχρι να βρεί άλλον. Η δεύτερη βουβαμάρα και η πρώτη της είπε αυτολεξί "εμένα είπες χοντρικά πουτάνα πριν,αλλά είσαι χειρότερη. Εγώ τον παίρνω, εσύ γαμιέσαι. Και νομίζεις ότι όλοι γύρω σου είναι προβληματικοί και εσύ είσαι η τέλεια. Μια μαλακισμένη είσαι. Μας τα έχεις κάνει τετράγωνα τόσα χρόνια."
Της το φύλαγε απο πριν.

Προφανώς και σκοτώθηκαν και έφυγε η ξινή και μετά απο κανένα δεκάλεπτο βουβαμάρας έφυγαν και οι άλλες δύο.

Σε λίγα λεπτά ήρθε το ραντεβού μου πιο νωρίς. Είχε καλέσει και της είπα να ανέβει πάνω κγιατί ημουν εκεί. Της είπα το σκηνικό, γελάσαμε πολύ και μου είπε ότι σημερα αν και υποτίθεται ότι οι γυναίκες το παίζουν προοδευτικές, ενδομυχα δεν είναι. Τα θεωρουν όλα αυτά ανώμαλα και αν κάποιες γουστάρουν και κάνουν το λάθος να τα λένε πέρα δώσε σε φίλες τύπου ξινή, μαζεύονται επειδή εχουν κράξιμο, όχι λόγω ηθικής,αλλά επειδή φοβούνται ότι μπορεί η πιο πεταχτή να της φάει τον άντρα κτλ.

Συμπέρασμα : Γάμα τα.
Εσύ την κανονισες την ώριμη κυρία η θέλει τον χρόνο της;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
βρισκω μια 25 χρονων, ειχε τελειωσει την σχολη της και τωρα κανει μεταπτυχιακο, την ρωταω καμια δουλεια βρηκες? εε μου λεει τωρα κανω μεταπτυχιακο, της απανταω καλα ενταξει θα μπορουσες να ειχες βρει μια δουλεια τωρα το καλοκαιρι που δεν εχεις σχολη ή εστω κανα τετραωρο ημιαπασχοληση σε μια δουλιτσα που δεν ειναι πανω σε αυτο που σπουδαζεις, μου ξανααπανταει εχω την σχολη τωρα, πω ρε φιλε οι πιο πολλες που σπουδαζουν πανεπιστημιο ετσι ειναι στην ελλαδα, εχουν πεισει τους βλακες συγγενεις οτι θα σπουδασουν και μετα θα βγουν στην αγορα εργασιας και θα βρουν κατευθειαν δουλεια με τρελες αποδοχες. και οι πιο πολλες απο αυτες κανουν ζωαρα, διακοπες χειμωνα καλοκαιρι, εξοδοι σε κλαμπακια και ακριβα εστιατορια, καποιες βεβαια εχουν βρει και βλακες χορηγους που τις εχουν μονο για το φρεσκο μουνακι τους και τους αρμεγουν στεγνα

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
744
Πόντοι
81
βρισκω μια 25 χρονων, ειχε τελειωσει την σχολη της και τωρα κανει μεταπτυχιακο, την ρωταω καμια δουλεια βρηκες? εε μου λεει τωρα κανω μεταπτυχιακο, της απανταω καλα ενταξει θα μπορουσες να ειχες βρει μια δουλεια τωρα το καλοκαιρι που δεν εχεις σχολη ή εστω κανα τετραωρο ημιαπασχοληση σε μια δουλιτσα που δεν ειναι πανω σε αυτο που σπουδαζεις, μου ξανααπανταει εχω την σχολη τωρα, πω ρε φιλε οι πιο πολλες που σπουδαζουν πανεπιστημιο ετσι ειναι στην ελλαδα, εχουν πεισει τους βλακες συγγενεις οτι θα σπουδασουν και μετα θα βγουν στην αγορα εργασιας και θα βρουν κατευθειαν δουλεια με τρελες αποδοχες. και οι πιο πολλες απο αυτες κανουν ζωαρα, διακοπες χειμωνα καλοκαιρι, εξοδοι σε κλαμπακια και ακριβα εστιατορια, καποιες βεβαια εχουν βρει και βλακες χορηγους που τις εχουν μονο για το φρεσκο μουνακι τους και τους αρμεγουν στεγνα
Τα μεταπτυχιακα πλεον ειναι η κλασικη δικαιολογια για να αποφευγουν την ερωτηση αν δουλευουν καπου. Κανουν μεταπτυχιακα,σεμιναρια,ερασμους και κλασικα στο τελος ΟΑΕΔ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σίγουρα συμφωνώ,τουλάχιστον αυτές είναι νέες!
εδώ βρίσκουν 35άρηδες 40άρηδες γκόμενες,καί αυτές είναι 45άρες 50άρες,καί τούς ''τραβάνε'' στά μαγαζιά σάν Pet!
κοντόχοντρες,ασχημονιές τού κερατά,καί αυτοί καμαρώνουν ''τά μωρά τους''
μού έρχεται αναγούλα καί μόνο πού τούς βλέπω,τό απόλυτο τσίρκο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
κανονιστηκε πάραυτα
Η ώριμη δεν σου επρηξε τους όρχεις γιατί ήξερε τι ήθελε...ενώ μία με τα μισά της χρόνια θέλει δέκα εξόδους μέχρι να αξιολογήσει τα βιομετρικά/ οικονομοτεχνικα σου στοιχεία για να να δει αν σου κάτσει...χαμένος ,χρόνος,χρήμα και ενέργεια.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Η ώριμη δεν σου επρηξε τους όρχεις γιατί ήξερε τι ήθελε...ενώ μία με τα μισά της χρόνια θέλει δέκα εξόδους μέχρι να αξιολογήσει τα βιομετρικά/ οικονομοτεχνικα σου στοιχεία για να να δει αν σου κάτσει...χαμένος ,χρόνος,χρήμα και ενέργεια.
επεσα σε περίπτωση εγω. γενικά ναι, ξέρει τι θέλει και δεν έχει χρόνο για χάσιμο η ίδια, αλλά σέβεται και τον χρόνο του απέναντι. μια χαρααα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ολα αυτα που γραφουμε για τις ελληνιδες που ζουν την ζωαρα τους στο φουλ τα γραφουμε με πικρα και απο ζηλεια που δεν θα τα ζησουμε ποτε παντως και αν ποτε πει κανεις κατι παρομοιο δημοσια τον κραζουν ολες οποτε κατανταμε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια σε αυτο το θρεντ...

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
ολα αυτα που γραφουμε για τις ελληνιδες που ζουν την ζωαρα τους στο φουλ τα γραφουμε με πικρα και απο ζηλεια που δεν θα τα ζησουμε ποτε παντως και αν ποτε πει κανεις κατι παρομοιο δημοσια τον κραζουν ολες οποτε κατανταμε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια σε αυτο το θρεντ...
εγω ξεκινησα να γραφω τα τελευταια 3 χρονια, επειδη παρατηρησα οτι τα πραγματα αλλαξαν προς το χειροτερο πολυ γρηγορα, ενταξει και το 2014 και το 2016 υπηρχαν ψωναρες,ντιβες και ηλιθιες γκομενες νεαρης ηλικιας που εβρισκαν αγαπουληδες,παπαρες, φλωρους,χορηγους, γκεουλες και τον καθε καγκουροβλακα. αλλα εβρισκες και αρκετες φυσιολογικες κοπελες που δεν ηταν μαλακισμενες
πλεον δυστυχως η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως, ειναι ολες καμμενες 100%, οποια ειναι κατω απο 30, αυτο που ζουνε καθημερινα σε αυτη την αθλια χωρα τους εκαψε τον εγκεφαλο και βρισκουν οτι ναναι γκομενους με οτι ναι κριτηρια, δεν σταυρωνεις γκομενα ελληνιδα κατω απο 30 αμα εσυ διαθετεις νορμαλ εγκεφαλο, νορμαλ εμφανιση και νορμαλ δουλεια .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
εγω ξεκινησα να γραφω τα τελευταια 3 χρονια, επειδη παρατηρησα οτι τα πραγματα αλλαξαν προς το χειροτερο πολυ γρηγορα, ενταξει και το 2014 και το 2016 υπηρχαν ψωναρες,ντιβες και ηλιθιες γκομενες νεαρης ηλικιας που εβρισκαν αγαπουληδες,παπαρες, φλωρους,χορηγους, γκεουλες και τον καθε καγκουροβλακα. αλλα εβρισκες και αρκετες φυσιολογικες κοπελες που δεν ηταν μαλακισμενες
πλεον δυστυχως η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως, ειναι ολες καμμενες 100%, οποια ειναι κατω απο 30, αυτο που ζουνε καθημερινα σε αυτη την αθλια χωρα τους εκαψε τον εγκεφαλο και βρισκουν οτι ναναι γκομενους με οτι ναι κριτηρια, δεν σταυρωνεις γκομενα ελληνιδα κατω απο 30 αμα εσυ διαθετεις νορμαλ εγκεφαλο, νορμαλ εμφανιση και νορμαλ δουλεια .
δεν πηγαινε σε καποιον συγκεκριμένο αυτό που εγραψα.απλα ειναι ασχημο οτι αντι να βελτιωνομαστε εμείς για να ζήσουμε οσα χαζευουμε στα ίνστα,να καθόμαστε συνέχεια να παραπονιόμαστε για αυτό.βαζω και τον εαυτο μου μεσα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σιγά τήν ζωή πού κάνουν,στήν πραγματικότητα δυστυχισμένες είναι!
πάνε δηλαδή ένα πληρωμένο ταξίδι στό Dubai,καί κάνουν ζωή?
είναι ελάχιστες οί γκόμενες πού κάνουν ζωάρα,οί άλλες... απλά ονειρεύονται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για το 1999 μιλάς ;
Το 2005 ;;;

Γιατί το .... 2023 ... δεν ....
Ενταξει, μια χαρα ρωσιδακια και ρουμανακια ερχονται και τωρα στα μπουρδελα. Δεν ειναι οπως παλια, αλλα δεν ειμαστε και...Ινδια απο αποψη πουτανων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom