Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Προσέχετε μόνο μην σας μείνει συνήθειο και σας μαζέψουνε!!!
νο, ι πριφερ το γκοου εντ πλέι γουιδ μαι πουλ! Ιτ ις μορε φανι δαν γιορ νιου ινγκλις!
δεαρ αρ τουεντυειτ πιπολ γουοτσινγκ γιου σεη στουπιντ θινγκς
μπιχεηβ...
ορ θινγκς μαιτ γκετ αγκλι!!!!
ναοου μπι ε γκουντ γκερλ εντ σεντ γιουρ ρομεο του γουεαρ χι κεημ φρομ...
Φακλάνα;;;;;νο ιτ γουος γουιδαου μονευ! ιτ γος τζαστ α φακλανα!
δις ιζ γουάτ χάπενς γουέν γιου ντοντ αντερστάντ δε λάνγκουατζ οφ λοβ... :-
θενξ μπέημπυ. Άι έητ μάι άις κριμ νάου εντ άι ριγκένντ μαι πάουερσ ιν ορντερ το κονφροντ δις τουφεης σνεηκ γουιθ α τονγκ λαικ αν ιγκρεκ εντ κατ χερ ιντου πισις ιφ νεσεσερυ...Γιου αρ ιζυ νοτ ας...
Λιβ χερ αλόουν εντ σετ χερ φρι Μπικοζ γουι γουιλ χαβ άγκλι ντικομπλικέισιονς... Γιου μιν γουίτς γιου γουιλ μπι μπερνντ φορ γιορ κραιμς αγκενστ λαβ....
Κονσερνινγκ εβρυμποντι ελσ....
Ιφ γιου αρ ταιρντ το ριντ ΚΟΥΙΤ! Γουι Χαβ ολ οφ γιου ρίτεν ον Άουρ γκρεητ Μπολς οφ Φάιερ
Εντ ντου νοτ μπλεημ ας... Μπαιτ χαζ πουτ α σπελλ ον ας εντ γουι κανοτ ράιτ πρόπερλυ...
ΛΑΒ ΠΡΙΒΕΗΛΣ!!!!!!!!!!!!!!
Γιορ θρετς ντου νοτ πας χίαρ...
ντοντ φαιτ ιτ...
ιτ's ποιντλεςς
γιου σπικ εντ γιου σπικ εντ γιου μεηκ θρετς του μαι φεης
μπατ γιου γουιλ λουζ
αι ντιντ πουτ ε σπελλ ον μπουμπ...
ας φορ γιου...
αμ σεττινγκ μαι ντραγκον αγκαινστ γιου
γιουρ ντευς αρ οβερ
γιου γουιλ μπι τοστεντ..
δις τουφεης σνεηκ γουιθ α τονγκ λαικ αν ιγκρεκ
λαβ νταζ νοτ εξιζτ... δε γκοουλ ις ονλυ δε μανυ!
αυτο με το γυαλι που κολλαει??Tι τρεχει με τις Ελληνιδες ???
Ειμαι σε παραλια της ΒΑ Αττικης . Οι περισσοτερες Ελληνιδες εχουν υφος δηθεν , φορανε γυαλι των 200€ .. παιζουν με το κινητο 2 ωρες (και μετα τριβουν their clitoris at home ) και οταν τους την πεφτεις ειτε στραβομουτσουνιαζουν ...ειτε ειναι ψυχρες ειτε οταν ερχονται μαζι σου αρχιζουν τα interview ... Τι δουλεια κανεις ?(Πως σε Λενε.. Τι δουλεια κανεις ?? κοιτανε τα σηματα στα κλειδια .. κτλ) .. Μετα δεν υπαρχουν αντρες ...
Εντωμεταξυ τρεχουν οι μουνοδουληδες με τις ξαπλωστρες σαν τους καγκουρες απο πισω ...
.. Μετα δεν υπαρχουν αντρες ...
αυτο με το γυαλι που κολλαει??
δλδ για να μη θεωρειται καποια ελεηνιδα πρεπει να φοραει οτι να ναι γυαλια???
κι αν δεν εχει τι να κανει δλδ,να καθεται να κοιταει το υπερπεραν??
δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους εδω μεσα...
αυτο με το γυαλι που κολλαει??
δλδ για να μη θεωρειται καποια ελεηνιδα πρεπει να φοραει οτι να ναι γυαλια???
κι αν δεν εχει τι να κανει δλδ,να καθεται να κοιταει το υπερπεραν??
δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους εδω μεσα...
σε μενα λες το ξυπνα?Silva !! ΞΥΠΝΑ !!! Εγω φοραω γυαλι των 150 Ευρω..Eχω Master's . Αμαξι των 22,000 € . Ομως δεν το παιζω ντιβα !!! Ουτε θεωρω τον εαυτο μου διαδοχο του πριγκιπα του Μονακο .. Ελληνιδες κατεβαστε λιγο το υφακι ... Ολοι σας βριζουνε !!! και οι μαγκες σας πηδανε και σας παρατανε ...
Είναι τι συμβολίζει αυτό το γυαλί...Νομίζουν όλες πως είναι μουνάρες επειδή ακολουθούν πιστά τη μόδα.
Φιλε και κατι αλλο !!!! Θες Ελλεηνιδα να μου το παιξεις Beverly Hills CA , ..Μην μου καθεσαι 8 ωρες στην παραλια με ενα φραπε ... !!!! παρε το αγορι σου και καντου ενα τραπεζι .. Πηγαινε χλιδατες διακοπες .. !! Παρε μια 911 Porsche .. και μετα αντε να παει στο διαολο ... πουλα μου μουρη !!!
πρεπει να χεις φαει πολλα ακυρα απο γκομενες ε??????
πολυ χωλη ρε γμτ....