Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ρε ΜΑΛΑΚΑ
τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις

ή έχεις καιρό να γαμησεις και γράφεις αυτές τις μαλακιες ;
Εσύ που ζεις ρε μαλακα;
Την έχεις ικανή την μέση Ελληνίδα να σκεφτεί τι θα βγει αν φάει κάνα ακα από κάνα κατακάθι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
τι μαλακιες λες ρε?οσες 20αρες ξερω που εχουν κανει σχεση θα ειναι με 30αρη,εχει απολυτο δικιο ο παπαρουπας,ολες θελουν τον εμπειρο και επαγγελματικα και στις γυναικες 30αρη,τους μικρους τους βρισκουν λουζερ και στον επαγγελματικο τομεα και στον γκομενικο,οι νεοι ειναι λογικο να μη γαμανε γιατι υστερουν επαγγελματικα και δε εχουν πολλες εμπειριες σχεσεων λογω ηλικιας,αμα ο αλλος ειναι 30αρης και δε γαμαει τοτε καποιο χοντρο προβλημα υπαρχει ή εχει αποτυχει επαγγελματικα ή δε εχει ακομα εμπειριες σχεσεων και δε ξερει πως να φερθει στο φλερτ,γιαυτο εσυ που εισαι 36 οπως ειχες πει δε γαμας,δε γαμας γιατι εισαι παρθενος απο γυναικες και επαγγελματικα ανεργος χωρις να δουλευεις για χρονια οπως ειχες πει,οι μικροι λογικο να μη γαμανε γιατι δε καλυπτουν τα 2 που θελουν οι γυναικες,οι 30-35 αμα δε γαμανε δε δικαιολογειται με ΤΙΠΟΤΑ.
ειμαι 22, επιβεβαιωνω οσα λεει ο jimis, δε γαμας για τους παραπανω λογους

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Εμ,τι φταίει ;
Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη;
Μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει και απαντάς random…
Μια φταίει το επαγγελματικό και το πόσα βγάζει κάποιος (αυτά είναι επιλογές ζωής)
Μια φταίει ο κύκλος κάποιου (άμα είσαι μονόχνοτος…)
Μια φταίει τι ακίνητα (σπίτι) έχει κάποιος (δεν νομιζω ότι σου ζητάνε Ε9, τώρα άμα μένεις με την μαμά και τον μπαμπά ΚΑΜΙΑ δεν θα σε πάρει 1η επιλογή της
Μια φταίει τι όχημα οδηγάει (αυτή η δικαιολογία μπορεί να έπιανε το 1960 που μετρημένα ήταν τα αμάξια κτλ κτλ κτλ… τώρα άμα είσαι με το λεωφορείο = δεν θα έχεις και €€€)
Μια φταίει το TikTok , Instagram κτλ κτλ κτλ

Αυτό όμως που δεν αναφέρει κανείς 7979 σελίδες, είναι τι εμφάνιση εξωτερική έχει και τα ρίχνει στις Ελλεινιδες όπως λες, αλλά τα genetics που κληρονόμησε από την μαμά και τον μπαμπά του ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ… άσχετος αν η εξωτερική εμφάνιση είναι το 1ο που κάποιος βλέπει σε 1η προσέγγιση (δεν ξέρεις τον άλλον, απλά βλέπεις αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις)

Και τέλος εννοείται : το αν ξέρεις να μιλάς σε γυναίκα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει και απαντάς random…
Μια φταίει το επαγγελματικό και το πόσα βγάζει κάποιος (αυτά είναι επιλογές ζωής)
Μια φταίει ο κύκλος κάποιου (άμα είσαι μονόχνοτος…)
Μια φταίει τι ακίνητα (σπίτι) έχει κάποιος (δεν νομιζω ότι σου ζητάνε Ε9, τώρα άμα μένεις με την μαμά και τον μπαμπά ΚΑΜΙΑ δεν θα σε πάρει 1η επιλογή της
Μια φταίει τι όχημα οδηγάει (αυτή η δικαιολογία μπορεί να έπιανε το 1960 που μετρημένα ήταν τα αμάξια κτλ κτλ κτλ… τώρα άμα είσαι με το λεωφορείο = δεν θα έχεις και €€€)
Μια φταίει το TikTok , Instagram κτλ κτλ κτλ

Αυτό όμως που δεν αναφέρει κανείς 7979 σελίδες, είναι τι εμφάνιση εξωτερική έχει και τα ρίχνει στις Ελλεινιδες όπως λες, αλλά τα genetics που κληρονόμησε από την μαμά και τον μπαμπά του ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ… άσχετος αν η εξωτερική εμφάνιση είναι το 1ο που κάποιος βλέπει σε 1η προσέγγιση (δεν ξέρεις τον άλλον, απλά βλέπεις αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις)

Και τέλος εννοείται : το αν ξέρεις να μιλάς σε γυναίκα
Πολλά από αυτά που λες πιάνουν σε κοινωνίες όπου οι γυναίκες φροντίζει να έχει αξία από μόνη της.
Εδώ η γυναίκα αποκτά αξία μέσω του χρηματοδότη της κατά κυριο λόγο.
Ακόμα και αν αρκετές είναι στο πάνω ράφι της κοινωνίας για διατηρηθούν εκεί δεν θα καταληξουν με μεροκαματιάρηδες αλλά με σουγκαρνταντυδες και άλλους που θα τις βοηθήσουν να ανέβουν κι άλλο η να μείνουν εκεί ψηλά που είναι.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Πλάκα κάνεις έτσι ; Γιατί έβγαλε η ΝΔ το 2019 , σχεδόν 40% με 2.500.000 ψήφους σε 9.900.000 εγγεγραμμένους ;
Επειδή 4.000.000 ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Αν είχαν πάει όλοι , θα έβγαζε 25%.

Αριθμητική ξέρεις φαντάζομαι .
Μελέτα τα αποτελέσματα.
τυπε ο συριζα εχει να αντιμετοπισει τη χειροτερη κυβερνηση εβερ,φτωχεια και ακριβεια και ανισοτητες στο θεο,αν ο τσιπρας χασει τις εκλογες απο τον αχρηστο διεφθαερμενο μιτσοτακη,ας παει να γινει μαναβης,κανονικα ο συριζα επρεπε αν εναι 15 μοναδες μπροστα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Λάθος κάνεις. Οι ελλεεινίδες ψηφίζουν σταθερά σύριζα και αριστερά γιατί είναι στο dna των γυναικών να εκμεταλλεύονται την κοινωνία μέσω επιδομάτων.

Τώρα βεβαια με τον κούλη που είναι πιο αριστερός από τον τσίπρα στα επιδόματα μπορεί να βραχυκυκλώσουν λίγο, αφού ο κούλης τις χρύσωσε!
για πες μας βρε τυπε ενα επιδομα που δινει το ελλαντα,γιατι εγω εψαξα και δεν βρηκα τιποτα,περα απο το κεα που τον παιρνουν μονο κατι γυφτοι,ολο με τη καραμελα του επιδοματος,οι ελλενιδες στο μεταξυ,ολες δεξιες ειναι,κοιτα λιγο τη δαπ νδ που βγαινει πρωτη στα πανεπιστημια,αφου ονειρο τους ειναι να βρουν εναν πλουσιο μπουλη να τον τυλιξουν,τι λες να ψηφιζουν οι ελλιενιδες κκε μλ,εχει και τετοιες,αλλα αυτες ειναι κατι εναλλακτικες με μουστακι,9 στις 10 ελλεινιδες δεξιες ειναι

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Μην το λες...μπορεί να είναι άνετα Ελληνίδες που ξεγελαστηκαν από τον εφηβικό τους έρωτα για το ρεμαλι του σχολείου και τώρα κάνουν έρανο στα σογια τους για να βγάλουν τον μήνα.
νεα φιλαδελφεια που λεει ο τυπος εχει ελαχιστους αλβανους και αλλοδαπους,εννια στις δεκα εκει ειναι ελλεινιδες μικρασιατισες και σμυρνιες κυριως,για αυτο ειανι λιγο σαν ζομπι οι ελλεινιδες,αφου οι κωνσταντινουπουλιτισες δε φημιζονται για ην ομορφια τους

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ο τζιμακος που χαθηκε,εχει εξεταστικη η πηγε παλι για μπανιο,ελα αγορινα να πουμε για τις βρωμοελλεινιδες!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Ήμουν σήμερα Θεσσαλονίκη,ρε μαλάκες πιτσιρικάδες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη γαμάτε μ'αυτά τα ξεκωλοπουτανάκια που έχετε γύρω σας.Είναι αδιανόητο.Εγώ πιστεύω σας παρακαλάνε αλλά εσείς :jerking:

Φυσικά τί σύγκριση να κάνεις με τις μεγαλύτερες...Ξενερωτίλα,αγέλαστες,μηδέν ερωτισμός,άντε απο δω :vomit:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ήμουν σήμερα Θεσσαλονίκη,ρε μαλάκες πιτσιρικάδες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη γαμάτε μ'αυτά τα ξεκωλοπουτανάκια που έχετε γύρω σας.Είναι αδιανόητο.Εγώ πιστεύω σας παρακαλάνε αλλά εσείς :jerking:

Φυσικά τί σύγκριση να κάνεις με τις μεγαλύτερες...Ξενερωτίλα,αγέλαστες,μηδέν ερωτισμός,άντε απο δω :vomit:
Ελπίζω να έκανες έστω κίνηση σε κάποια τέτοια περίπτωση.
Οι πιτσιρίκες δεν νομίζω να θέλουν να τις αποκαταστησεις πρώτα για να σου κάτσουν όπως συνήθως συμβαίνει σε όσες είναι σε "ηλικία γάμου".

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Ησουνα Σαλονικα Σαββατοβραδο και επεστρεψες πριν τις 1 ρε τυπε;
Η καλυτερη ωρα ειναι αυτη για Σαλονικη, το χοντρο παιχνιδι γινεται μετα τις 2-3 που εχουν πιει τα γκαυλακια :headbaning1:

Νομιζω πως χρειαζεσαι μια γαμιστρωνα εκει γυρω στα Λαδαδικα, για να κανεις παιχνιδι. Αμα εχεις ταξιδι επιστροφης και τιμονι, γαμησε τα...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
751
Πόντοι
96

Δασκαλε για ΠΡΩΤΗ φορα αυτοαναιρεισαι η κανω λαθος?:rockon::rockon::rockon::rockon:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206

Συνημμένα

• IMG_1025.jpeg
    IMG_1025.jpeg
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Ησουνα Σαλονικα Σαββατοβραδο και επεστρεψες πριν τις 1 ρε τυπε;
Η καλυτερη ωρα ειναι αυτη για Σαλονικη, το χοντρο παιχνιδι γινεται μετα τις 2-3 που εχουν πιει τα γκαυλακια :headbaning1:

Νομιζω πως χρειαζεσαι μια γαμιστρωνα εκει γυρω στα Λαδαδικα, για να κανεις παιχνιδι. Αμα εχεις ταξιδι επιστροφης και τιμονι, γαμησε τα...

Μετά τις 2-3 έχω να βγω χρόνια,δεν ξέρω τί γίνεται.Πάντως τα γκαυλάκια αποκλείεται να πίνουν και να κάνουν παιχνίδι με άγνωστους.Αυτό είναι... διαχρονικό

Εννοείται όποιος μπορεί να πληρώνει γαμιστρώνα στο κέντρο...μαγκιά του.Αλλά και πάλι,αν δεν είναι πιτσιρικάς ή μεγαλύτερος με δικτύωση,μόνο για ύπνο θα τον έχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom