loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αδυνατώ α κουβεντιασω ετσι...
αρκει να εχεις καλη συνταξη...ουτε να τις φλερταρετε,ουτε να τις σεβεστε.Και προπαντων μην τις γαματε,μετα τρελλαινονται και μας κυνηγαμε για να τις πηδηξουμε!Μονο οι ξενες ταιριαζουν σε μας.Οι υπολοιπες να πανε να φασολιαστουν με τιποτα αλμπανια στην ομονοια ή μονες τους.Ποσως με ενδιαφερει.Χιλιες φορες βιζιτα,στουντια,στριπ μασαζ και στα γεραματα αν φτασουμε μια ουκρανα για τα συμμαζεματα.
Ρε ουρρρργιοιοιοιοι πηγαίνετε πρώτα με ένα μπάζο επειδή είναι συμπαθητική κοπέλα και μετά να γκρινιάζετε που οι γυναίκες δεν εκτιμούν τα ψυχικά σας χαρίσματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν χρειάζεται καν βίζιτες.Χιλιες φορες βιζιτα,στουντια,στριπ μασαζ και στα γεραματα αν φτασουμε μια ουκρανα για τα συμμαζεματα.
σε μερικες χωρες οι ελληναρες ως αλβανα και πακιστανα αντιμετωπιζονται ;)
ειδικα οι ιταλιδες...το οτι πολλοι πακιστονρουβαδες ειναι κλασης ανωτεροι απο μερικους που δε βλεπονται και που οταν ανοιγουν το στομα τους ανοιγει ο βορβορος δεν το σκεφτεσαι παπα μαλλον ε? ;)
και εν πασει περιπτωσει καλα ειναι να βλεπουμε την καμπουρα μας και να αφησουμε τα αλβανα και τα πακιστανα στην ησυχια τους ;)
σε μερικες χωρες οι ελληναρες ως αλβανα και πακιστανα αντιμετωπιζονται ;)
ε οχι και σαν γυφτοπακιστανους χαλαρωσε λιγο
βλεπω μαθαινεις σιγα σιγα ;)οκ ο,τι πεις ;)
βλεπω μαθαινεις σιγα σιγα ;)
ειναι αυτο που λενε κοιμησου και η τυχη σου δουλευει ή ονειραοχι απλα εχω μαθει πλεον να μην χαλαω τα ονειρα των ανθρωπων
ειναι αυτο που λενε κοιμησου και η τυχη σου δουλευει ή ονειρα
και ονειρα που πηγανε χαμενα οπως λεει και ο Μακης?
ποιος ειναι παλι ο μακης;;;ειναι αυτο που λενε κοιμησου και η τυχη σου δουλευει ή ονειρα
και ονειρα που πηγανε χαμενα οπως λεει και ο Μακης?
Δεν ακους καθολου ελληνικη εντεχνη μουσικη μου φενεται.Ακου εκει ποιος μακηςποιος ειναι παλι ο μακης;;;
εννοεις τον χριστοδουλοπουλο;(θου Κυριε!)Δεν ακους καθολου ελληνικη εντεχνη μουσικη μου φενεται.Ακου εκει ποιος μακης