Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.962

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
Τα λεγε ο Δημητράκης ότι δεν γαμάει ο Έλληνας και τον κοροϊδευαν τα κωλόπαιδα :confused:
λειπει και ο Μεγιστος Δημητρακης... :( σοφα και μεστα λογια και ωραια ζεστα χεσιματα σε καδους στο Μεταξι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Και η 25αρα μπορεί να στα κάνει όλα άμα σε γουστάρει,και η 30αρα,και η 40αρα,το θέμα είναι όμως να έχεις την κωλοφαρδία να τη βρεις

Και λεω κωλοφαρδία γιατί στην Ελλάδα αυτό χρειάζεσαι πρώτα,αυτές έχουν τις επιλογές κι εσύ όχι
Ναι αλλα αυτες ΔΕΝ εχουν την επαγγελματικη επιλογη που εχουμε εμεις.Για αυτο καθονται αγαμητες για χρονια και τις πιανουν ολα αυτα τα ψυχοσωματικα που τις πιανουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποτε δεν τρωμε αγκαλια με κινητο η Η/Υ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Είναι υπερβολικά αμυντικές με αγνώστους.Ακόμα κι αν δεν έχεις πχ καμια εγκληματική φάτσα και φαίνεσαι καθωσπρέπει άτομο,πάλι γι'αυτές είναι το ίδιο.

Ενώ οταν είναι με γνωστούς τους,είναι σαν να βλέπεις άλλο άνθρωπο.Γελάνε,μιλάνε,γι'αυτό και φυσικά μόνο από παρέες κάνουν γνωριμίες
Μονο σε σχολες, σχολεια και εργασιακους χωρους γινονται αυτα.Οχι ετσι απλα εξω στον δρομο....

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Πρέπει να μας αναλύσεις την ιδέα των δημοσίων επιλεκτηρίων. Η Ελλάδα μπορεί να αντιγράψει το παράδειγμα Βόρειας Κορεας ή πρώην ΕΣΣΔ; Πρεπει να βγούμε από την ΕΕ; Λαός δίψα για φτηνό μουνί. Πως θα σπάσει η φαύλη οικογενειοκρατία στην Ελλάδα; Το υλικό εντός των συνόρων επαρκεί ή πρέπει να εισάγουμε από τρίτες χώρες; Και αν ναι με τι κόστος; Καίρια ερωτήματα :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
Πρέπει να μας αναλύσεις την ιδέα των δημοσίων επιλεκτηρίων. Η Ελλάδα μπορεί να αντιγράψει το παράδειγμα Βόρειας Κορεας ή πρώην ΕΣΣΔ; Πρεπει να βγούμε από την ΕΕ; Λαός δίψα για φτηνό μουνί. Πως θα σπάσει η φαύλη οικογενειοκρατία στην Ελλάδα; Το υλικό εντός των συνόρων επαρκεί ή πρέπει να εισάγουμε από τρίτες χώρες; Και αν ναι με τι κόστος; Καίρια ερωτήματα :rockon:
εγω λεω να μας πληρωνουν οι γκομενες να τις γαμαμε και για να τις παντρευτουμε να μας δινουν σπιτια,αμαξια,ομολογα και λεφτα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
εγω λεω να μας πληρωνουν οι γκομενες να τις γαμαμε και για να τις παντρευτουμε να μας δινουν σπιτια,αμαξια,ομολογα και λεφτα
Θα είναι όπως τότε που έλεγε ο Σοϊμπλε για ελεγχόμενη χρεοκοπία εντός Ε.Ε., μόνο που τώρα θα κάνουμε ελεγχόμενα γαμήσια τύπε μου. Θα κρατάμε απλα το παιχνίδι ζωντανό μέχρι να σπαρταρανε :alivedick:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι αλλα αυτες ΔΕΝ εχουν την επαγγελματικη επιλογη που εχουμε εμεις.Για αυτο καθονται αγαμητες για χρονια και τις πιανουν ολα αυτα τα ψυχοσωματικα που τις πιανουν.

Ναι,αλλά αυτές όμως έχουν την επιλογή να γαμιούνται τζάμπα με οποιονδήποτε

Ο αγάμητος που ψάχνει γκόμενα στα σοσιαλ,προφανώς δεν θα πήγαινε στις επαγγελματίες αν του καθόταν κάποια απ'αυτές τις αγάμητες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
την αντικατασταση πληθυσμου προωθουν οι φιλελε μαζι με αριστερους,σε αντικατασταση πληθυσμου θα προχωρουσουμε και εμεις

φιλελε,αριστεροι,μπουμερς,μεταναστες και φεμινιστριες πακετοστην δυση και αναπληρωση τους απο κουκλακια απο Β.Κορεα,καμποτζη,βιετναμ και αλλες ασιατικες χωρες

φυσικα μαζι με κλεισιμο καθε ειδους συνορων :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

Ο αγάμητος που ψάχνει γκόμενα στα σοσιαλ,προφανώς δεν θα πήγαινε στις επαγγελματίες αν του καθόταν κάποια απ'αυτές τις αγάμητες
Απο μια ηλικια και μετα το κριτηριο ειναι να βρουν τον μηνα που θρεφει τους 11 οχι καποιον να τις κανει να χυνουν...μονο αν πληεωθουν το δινουν...ερασιτεχνες πουτανες δηλαδη που στοιχιζουν πολυ ακριβοτερα και προσφερουν λιγοτερα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

Δασκαλε δεν εχεις δει τα βιντεο του Δικασπολου που λεει για τον μισανδρο νομο του 50-50% συμμετοχη ανδρων-γυναικων στις επιχειρησεις που προωθει ο τσιπρας με τον κουλη?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
την αντικατασταση πληθυσμου προωθουν οι φιλελε μαζι με αριστερους,σε αντικατασταση πληθυσμου θα προχωρουσουμε και εμεις

φιλελε,αριστεροι,μπουμερς,μεταναστες και φεμινιστριες πακετοστην δυση και αναπληρωση τους απο κουκλακια απο Β.Κορεα,καμποτζη,βιετναμ και αλλες ασιατικες χωρες

φυσικα μαζι με κλεισιμο καθε ειδους συνορων :rockon:
Θα προτιμήσει λες ο μοντελάκιας ο Σαντμαν το ασιατικό από το 20χρονο Ελληνάκι με τα μπούτια και την κωλαρα; Αυτός θέλει ομοιομορφία γενικά, ούτε να του μαγειρεύει δε θα το έπαιρνε το μπασμένο

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Θα προτιμήσει λες ο μοντελάκιας ο Σαντμαν το ασιατικό από το 20χρονο Ελληνάκι με τα μπούτια και την κωλαρα; Αυτός θέλει ομοιομορφία γενικά, ούτε να του μαγειρεύει δε θα το έπαιρνε το μπασμένο
τουμπες θα εκανε ο Δασκαλος :sunglasses:

η εναλλακτικη ειναι να παρει τα βουνα σαν τον πατερ Κλεομενη μεσα στον καπιταλιστικο κοσμο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είναι υπερβολικά αμυντικές με αγνώστους.Ακόμα κι αν δεν έχεις πχ καμια εγκληματική φάτσα και φαίνεσαι καθωσπρέπει άτομο,πάλι γι'αυτές είναι το ίδιο.

Ενώ οταν είναι με γνωστούς τους,είναι σαν να βλέπεις άλλο άνθρωπο.Γελάνε,μιλάνε,γι'αυτό και φυσικά μόνο από παρέες κάνουν γνωριμίες
Ειναι το κλασσικο συμπτωμα των ελληνιδων.
Οτι εχει ο μπαξες της παρεας και μονο.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
καλησπερα φιλοι μου! ωραιο το θεμα.. γι αυτο μπηκα για να πω την γνωμη μου.. δεν φταινε οι Ελληνιδες ή Ελλεινιδες οπως τις λετε.. το κακο το χει δημιουργησει σιγα σιγα η τηλεοραση με την συνεχη προβολη του πλουτου και το πως περνανε οι πλουσιοι. αυτο το γαμημενο πλυντηριο εγκεφαλου εχει χαλασει τις κοπελες και ονειρευονται μονο τον πλουσιο πριγκιπα και στο τελος το 60 % μενει στο ραφι με ενα σκυλακι για συντροφια και το υπολοιπο 40% κανει ανωμαλη προσγειωση στα θελω της και περνει προκειμενου να μην μεινει στο ραφι με τις αραχνες εναν μεροκαματιαρη αντρα να κανει οικογενεια.. 2ον γιατι τις λετε ελλεινιδες? επειδη δεν μας καθονται?? θα σας πω εγω γιατι δεν μας καθονται που το χω αναλυσει λιγο.. τις τελευταιες δεκαετιες εμεις οι αντρες εχουμε γινει μεγαλυτερες κουτσομπολες απο τις γυναικες.. οταν γαμησουμε μια κοπελα χωρις να εχουμε σκοπο για σχεση παμε και το διατυμπανιζουμε παντου οποτε αυτην την κοπελα την εκθετουμε. σκεφτηκατε ποτε οτι αυτη η κοπελα αυριο μεθαυριο θα πρεπει να παντρευτει να κανει οικογενεια?? αμα μαθευτει οτι γαμιεται απο δω και απο κει με τον καθενα ποιος θα την παρει?? θα πρεπει να αλλαξει πολη να βρει αντρα.. σωστα?? οποτε δικο μας το λαθος που δεν μας καθονται ευκολα οι ελλεινιδες οπως λετε.. αμα κρατουσαμε το στοματακι μας κλειστο τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο ευκολα για ολους!! αυτα!! θα τα ξαναπουμε πρωτα ο θεος!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σαν το γκομενάκι,να το φιλάς,να το χουφτώνεις,να σε κοιτάει με πόθο,δεν έχει.Αυτό δεν το βρίσκεις στα μπουρδέλα

Εξάλλου όσοι είναι με γκόμενες,βλέπεις κανέναν να είναι πεσμένος;Μια χαρά περνάνε.Πεσμένοι είναι μόνο όσοι είναι μπακούρια.Είναι τεράστιο boost στην ψυχολογία όταν έχεις μια γκόμενα που το βλέπεις ότι γουστάρει να είναι μαζί σου.Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ'αυτό.Κι όποιος λέει το αντίθετο,λέει μαλακίες.

Ναι,ωραίο το μπουρδέλο για να γαμάς ρωσίδες,ρουμάνες κλπ που δεν θα γαμήσεις στην κανονική σου ζωή,αλλά χρειάζεσαι και συναίσθημα ρε γαμώτο
Εισαι θυμα απο μονος σου ρε σαντμαν.
Να ξερεις οτι ολα αυτα τα τρεφερουδια καποια στιγμη τελειωνουν και αρχιζει μετα η ρουτινα και η ξενερα,αντι να μου τα λες εσυ ως μεγαλυτερος στα λεω εγω ως μικρότερος,θα μου πεις τι ρολο παιζει αυτο,ολο εχει να κανει με την εμπειρια του καθενα,εγω μεγαλωσα στους δρομους και η πλατεια ειναι το δευτερο σπιτι μου,εχουν δει τα ματια μου πολλα.
Δεν αξιζει να δωθεις για καμια γκομενα,θα σε πατησουν και σε πεταξουν σαν την τριχα απο το ζυμαρι.
Αυτοι που θα σε αγαπησουν αληθινα και πραγματικα ειναι οι γονεις σου και κανεις αλλος,ολοι οι αλλοι θα σε απογοητευουν,ειδικα οι γυναικες με τις οποιες εσυ θα χτιζεις καστρα.
Εγω δεν ψαχνω να.με αγαπησουν οι γκομενες ουτε και το θελω.
Ειμαι απλα ενας ευελικτος τυπος που πουλαει παραμυθια για να ρηξει στο κρεβατι γρήγορα και χωρις κανενα κοπο καποιο γκομενακι εστω και επι χρημασι.
Προτιμω να δωσω μια 50αρα χυμα και να μου κατσει παρα να τη χαλαω αριστερα δεξια να τυραννιεμαι και στο τελος να μην μου κατσει.
Βγες απο το κλαμπ προμοτορα πολιτη κλπ τσιρακιων αυτοι η ειναο βολεμενοι με μια γυναικα και αυτο τους αρκει η ειναι μονο λογια εδω μεσα απλα για να επιβεβαιωσουν τη καθε γκομενα.

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Αυτοί που θα σε αγαπησουν πραγματικά είναι μονο οι γονείς σου (μεγάλη αλήθεια ζαν Κλοντ.Να είσαι καλά .Δυστυχως κάποιοι και καποιες μόνο το συμφέρον .)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom