Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εισαι θυμα απο μονος σου ρε σαντμαν.
Να ξερεις οτι ολα αυτα τα τρεφερουδια καποια στιγμη τελειωνουν και αρχιζει μετα η ρουτινα και η ξενερα,αντι να μου τα λες εσυ ως μεγαλυτερος στα λεω εγω ως μικρότερος,θα μου πεις τι ρολο παιζει αυτο,ολο εχει να κανει με την εμπειρια του καθενα,εγω μεγαλωσα στους δρομους και η πλατεια ειναι το δευτερο σπιτι μου,εχουν δει τα ματια μου πολλα.
Δεν αξιζει να δωθεις για καμια γκομενα,θα σε πατησουν και σε πεταξουν σαν την τριχα απο το ζυμαρι.
Αυτοι που θα σε αγαπησουν αληθινα και πραγματικα ειναι οι γονεις σου και κανεις αλλος,ολοι οι αλλοι θα σε απογοητευουν,ειδικα οι γυναικες με τις οποιες εσυ θα χτιζεις καστρα.
Εγω δεν ψαχνω να.με αγαπησουν οι γκομενες ουτε και το θελω.
Ειμαι απλα ενας ευελικτος τυπος που πουλαει παραμυθια για να ρηξει στο κρεβατι γρήγορα και χωρις κανενα κοπο καποιο γκομενακι εστω και επι χρημασι.
Προτιμω να δωσω μια 50αρα χυμα και να μου κατσει παρα να τη χαλαω αριστερα δεξια να τυραννιεμαι και στο τελος να μην μου κατσει.
Βγες απο το κλαμπ προμοτορα πολιτη κλπ τσιρακιων αυτοι η ειναο βολεμενοι με μια γυναικα και αυτο τους αρκει η ειναι μονο λογια εδω μεσα απλα για να επιβεβαιωσουν τη καθε γκομενα.

Τις προάλλες πέρναγα έξω από ένα σινεμά κι εκείνη την ώρα μάλλον τελείωσε η ταινία,βγαίνανε έξω όλοι αγκαλιά μ'ένα γκομενάκι.Να πω την αλήθεια,ψιλοζήλεψα.Κάτι τέτοια σου λείπουνε όταν δεν έχεις γκόμενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα σας πω εγω γιατι δεν μας καθονται που το χω αναλυσει λιγο.. τις τελευταιες δεκαετιες εμεις οι αντρες εχουμε γινει μεγαλυτερες κουτσομπολες απο τις γυναικες.. οταν γαμησουμε μια κοπελα χωρις να εχουμε σκοπο για σχεση παμε και το διατυμπανιζουμε παντου οποτε αυτην την κοπελα την εκθετουμε. σκεφτηκατε ποτε οτι αυτη η κοπελα αυριο μεθαυριο θα πρεπει να παντρευτει να κανει οικογενεια??
και γιατι στον υπολοιπο κοσμο ειναι πιο ευκολες ενω και εκει οι αντρες συζητανε τα γκομενικα τους και το διατυμπανιζουν οπως λες?

η γαλλιδα , η ρωσσιδα, η φινλανδεζα, η αμερικανα, η βραζιλιανα, η ταυλανδεζα, η ινδη δεν θελουν και αυτες να κανουν καποια στιγμη οικογενεια?

εχεις παει εξω να δεις πως σε κοιτανε στα ματια χαμογελοντας οι ξενες? οσες σε γουσταρουν 1 στις 10 αλλα το δειχνουν ενω εδω ξυνιζουν τα μουτρα τους για να μην τις πουν ευκολες!!!

εχεις κανει σχεση με ξενη?

γαλλιδα σχεση μου ελεγε πως ξαφνιαστηκε απο ελληνιδες φιλες της που κλαιγοντουσαν οτι εξαφανιστηκαν οι αντρες και εκεινη την στιγμη ηρθε ενας ψηλος , εμφανισιμος νεος να τις μιλησει και τον πηραν απο τα μουτρα και εφυγε. οταν τις ρωτησε γιατι τον διωξανε αφουν ηταν ωραιος της απαντησαν "ε να μην μας παρει για ευκολες" οποτε μου ειπε ποσο ατυχοι ειμαστε οι ελληνες που ενω ειμαστε ευγενικοι εχουμε τετοιες γυναικες, γι αυτο εξω οποιος παει κανει παπαδες, και εκει κουτσομπολευουν οι αντρες ποιες πηδανε αλλα δεν εχουν κομπλεξ οι γυναικες, και μπροστα στους συγγενεις τους φλερταρουν, εδω θεωρειται αμαρτια και στις ισλαμικες χωρες.

και ο μαλακας ο Sad_man καθεται και μαλακιζεται αντι να την πεσει στις ξενες ή να μεταναστευσει εξωτερικο,

ή εστω να ρηξει λιγο τα στανταρ του και να καταδεχτει να μιλησει σε καμμια κοντη σαν την καλλυ μινογκ, μπιμπελό

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τις προάλλες πέρναγα έξω από ένα σινεμά κι εκείνη την ώρα μάλλον τελείωσε η ταινία,βγαίνανε έξω όλοι αγκαλιά μ'ένα γκομενάκι.Να πω την αλήθεια,ψιλοζήλεψα.Κάτι τέτοια σου λείπουνε όταν δεν έχεις γκόμενα
για να ειχε πολλα ζευγαρια μαλακια ταινια θα ηταν :undecided:

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
και γιατι στον υπολοιπο κοσμο ειναι πιο ευκολες ενω και εκει οι αντρες συζητανε τα γκομενικα τους και το διατυμπανιζουν οπως λες?

η γαλλιδα , η ρωσσιδα, η φινλανδεζα, η αμερικανα, η βραζιλιανα, η ταυλανδεζα, η ινδη δεν θελουν και αυτες να κανουν καποια στιγμη οικογενεια?

εχεις παει εξω να δεις πως σε κοιτανε στα ματια χαμογελοντας οι ξενες? οσες σε γουσταρουν 1 στις 10 αλλα το δειχνουν ενω εδω ξυνιζουν τα μουτρα τους για να μην τις πουν ευκολες!!!

εχεις κανει σχεση με ξενη?

γαλλιδα σχεση μου ελεγε πως ξαφνιαστηκε απο ελληνιδες φιλες της που κλαιγοντουσαν οτι εξαφανιστηκαν οι αντρες και εκεινη την στιγμη ηρθε ενας ψηλος , εμφανισιμος νεος να τις μιλησει και τον πηραν απο τα μουτρα και εφυγε. οταν τις ρωτησε γιατι τον διωξανε αφουν ηταν ωραιος της απαντησαν "ε να μην μας παρει για ευκολες" οποτε μου ειπε ποσο ατυχοι ειμαστε οι ελληνες που ενω ειμαστε ευγενικοι εχουμε τετοιες γυναικες, γι αυτο εξω οποιος παει κανει παπαδες, και εκει κουτσομπολευουν οι αντρες ποιες πηδανε αλλα δεν εχουν κομπλεξ οι γυναικες, και μπροστα στους συγγενεις τους φλερταρουν, εδω θεωρειται αμαρτια και στις ισλαμικες χωρες.
φιλε ειναι η νοοτροπια κιολας...στο εξωτερικο γινεσαι 18 χρονων πρεπει να φυγεις απο το σπιτι να φτιαξεις το δικο σου, εδω τις κακομαθαινουν τις ελληνιδες οι γονεις τις πληρωνουν ολα τα εξοδα μεχρι να βγαλουν το πανεπιστημιο και να παντρευτουν οποτε δεν εχουν αναγκη το πορτοφολι του αντρα αφου εχουν τον μπαμπα για πλατη! εγω νομιζω ισχυει πολυ αυτο που λεω στις επαρχιακες πολεις. επειδη η κοπελα μενει μαζι με τους γονεις της οπως προειπα και στην επαρχια μαθευονται ολα πολυ γρηγορα προσεχει πολυ τις κινησεις της... οταν παει να σπουδασει θεσ/νικη αθηνα γαμιεται σαν το σκυλι δεν την νοιαζει . οι ξενες ειναι πιο απελευθερωμενες και δεν εχουν ταμπου σ αυτο το θεμα γιατι δεν υπαρχουν τοσο στενοι δεσμοι με την οικογενεια. εγω αυτο πιστευω!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια πως γινεται αυτο, λεω τι μαλακια κανει ο σαντμαν στην ζωη του και ο ιδιος μου κανει λαηκ????!!!
Opera Snapshot_2021-06-06_182732_www.bourdela.com.png

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε ειναι η νοοτροπια κιολας...στο εξωτερικο γινεσαι 18 χρονων πρεπει να φυγεις απο το σπιτι να φτιαξεις το δικο σου, εδω τις κακομαθαινουν τις ελληνιδες οι γονεις τις πληρωνουν ολα τα εξοδα μεχρι να βγαλουν το πανεπιστημιο και να παντρευτουν οποτε δεν εχουν αναγκη το πορτοφολι του αντρα αφου εχουν τον μπαμπα για πλατη! εγω νομιζω ισχυει πολυ αυτο που λεω στις επαρχιακες πολεις. επειδη η κοπελα μενει μαζι με τους γονεις της οπως προειπα και στην επαρχια μαθευονται ολα πολυ γρηγορα προσεχει πολυ τις κινησεις της... οταν παει να σπουδασει θεσ/νικη αθηνα γαμιεται σαν το σκυλι δεν την νοιαζει . οι ξενες ειναι πιο απελευθερωμενες και δεν εχουν ταμπου σ αυτο το θεμα γιατι δεν υπαρχουν τοσο στενοι δεσμοι με την οικογενεια. εγω αυτο πιστευω!
ε αρα δεν φταιμε οι ελληνες που ειπες , οτι κανουν και οι ξενοι κανουμε.

οι ελληνιδες αρμενιζουν στραβα , οπως αρμενιζουν μονο στο ισλαμ και χωρις να ειναι μουσουλμανες

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
προσπαθησε να καταλαβεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που ειδες, πληρωσαν το εισιτηριο στο γκομενακι, τα πατατακια και σπορακια που ροκανιζε το γκομενακι οσο εβλεπε το εργο, τα νερα και αναψυκτικα που ρουφουσε για να μην πνιγει, την βενζινη το παγωτο κτλ και μετα το γκομενακι το πηγαν και σπιτι του σαν καλοι μαλακες που ειναι και στατιστικα παντα, εμειναν ΑΦΡΑΓΚΟΙ και τουλαχιστον εκεινη την νυχτα δεν το γαμησαν.

την επομενη το γκομενακι το μεσημερι θα φαει με τους γονεις του και το απογευμα θα βγει με τις φιλες του και θα λεει ολα τα χθεσινα για τον μαλακα και οι φιλες του θα το ζηλευουν που περασε το απογευμα του ωραια και τσαμπα

ο μαλακας την επομενη θα παει για δουλεια και το απογευμα θα βγει με τους φιλους του εκει κοντα που μενει γιατι δεν εχει λεφτα και θα παει σε μια καφετερια θα πιει εναν σκετο καφε και θα χαλβαδιαζει καλλιτερα γκομενακια απο αυτο που εχει

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ναι γιατι εχουν μαθει να ζουν με την φοβια να μην μαθει ο πατερουλης τους οτι η κορη του γαμιεται απο δω και απο κει και τον στεναχωρησουν μιας και ζουνε κατω απο την ΙΔΙΑ στεγη... αν δεν εμεναν μαζι και ηταν ανεξαρτητες απο μικρες τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα!! γι αυτο βλεπεις οι ξενες ειναι τοσο απελευθερωμενες στο θεμα του σεξ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
προσπαθησε να καταλαβεις οτι οι πιο πολλοι απο αυτους που ειδες, πληρωσαν το εισιτηριο στο γκομενακι, τα πατατακια και σπορακια που ροκανιζε το γκομενακι οσο εβλεπε το εργο, τα νερα και αναψυκτικα που ρουφουσε για να μην πνιγει, την βενζινη το παγωτο κτλ και μετα το γκομενακι το πηγαν και σπιτι του σαν καλοι μαλακες που ειναι και στατιστικα παντα, εμειναν ΑΦΡΑΓΚΟΙ και τουλαχιστον εκεινη την νυχτα δεν το γαμησαν.

την επομενη το γκομενακι το μεσημερι θα φαει με τους γονεις του και το απογευμα θα βγει με τις φιλες του και θα λεει ολα τα χθεσινα για τον μαλακα και οι φιλες του θα το ζηλευουν που περασε το απογευμα του ωραια και τσαμπα

ο μαλακας την επομενη θα παει για δουλεια και το απογευμα θα βγει με τους φιλους του εκει κοντα που μενει γιατι δεν εχει λεφτα και θα παει σε μια καφετερια θα πιει εναν σκετο καφε και θα χαλβαδιαζει καλλιτερα γκομενακια απο αυτο που εχει

Φίλε αυτοί μετά πάνε σπίτι και τις ξεσκίζουν απ'όλες τις τρύπες.Μην ακούω μαλακίες ότι δεν τις γαμάνε

Ενώ οι μπακούρηδες γυρνάνε σπίτι απ'τη μπακουροέξοδο και τον παίζουν

Ποιος απ'τους δυο πέρασε καλύτερη βραδιά,ο ένας με το γκομενάκι ή ο άλλος με την αντροπαρέα;

Στο κάτω κάτω,αν είναι ξοδέψω λεφτά,ας μου τα φάει το γκομενάκι,όχι τα ποτά με την ψωλαρία

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φίλε αυτοί μετά πάνε σπίτι και τις ξεσκίζουν απ'όλες τις τρύπες.Μην ακούω μαλακίες ότι δεν τις γαμάνε

Ποιος απ'τους δυο πέρασε καλύτερη βραδιά,ο ένας με το γκομενάκι ή ο άλλος με την αντροπαρέα;

Στο κάτω κάτω,αν είναι ξοδέψω λεφτά,ας μου τα φάει το γκομενάκι,όχι τα ποτά με την ψωλαρία
Μήπως να ριχνες λίγο τα στάνταρ σου μπας και βρεις καμία να συνεχίσεις τη ζωή σου ρε μαν όπως γουστάρεις; Κάνει κρα ότι ψάχνεις συντροφικότητα και είναι κρίμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εχω παει ποτέ σε σινεμα με γκομενα που δεν εχω γαμησει και μαλιστα και την ιδια μερα.

2 μαλιστα τις εχω βαλει χερι και μεσα στο σινεμα, το ενα ηταν το παλιο ντραηβ-ιν τσονταδικο της θεσσαλονικης κοντα στο αεροδρομιο οπου το καναμε μεσα στο αμαξι πριν πολλα χρονια

και μια αλλη προπερσι που χωθηκαμε στο εμπορικο κεντρο μακεδονια στους σινεμαδες με τα εισητηρια πολυ νωριτερα και ξεμοναχιαστηκαμε στις αποθηκες με τα καθαριστικα που εχουν κοντα στις τουαλετες.

....α και τα εισητηρια ο καθενας τα δικα του για να μην νομιζει παλι ο φιλος σαντμαν οτι γαμας μονο με σπονσοριλικια

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846

Κοίταξε όμως μην φάει πολλά το γκομενάκι σε σημείο που φτάσει και το σπιτάκι...
Και μετά ξέρεις υπάρχει ο απολογισμός.Μαζι τα φάγαμε!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν εχω παει ποτέ σε σινεμα με γκομενα που δεν εχω γαμησει και μαλιστα και την ιδια μερα.

2 μαλιστα τις εχω βαλει χερι και μεσα στο σινεμα, το ενα ηταν το παλιο ντραηβ-ιν τσονταδικο της θεσσαλονικης κοντα στο αεροδρομιο οπου το καναμε μεσα στο αμαξι πριν πολλα χρονια

και μια αλλη προπερσι που χωθηκαμε στο εμπορικο κεντρο μακεδονια στους σινεμαδες με τα εισητηρια πολυ νωριτερα και ξεμοναχιαστηκαμε στις αποθηκες με τα καθαριστικα που εχουν κοντα στις τουαλετες.

....α και τα εισητηρια ο καθενας τα δικα του για να μην νομιζει παλι ο φιλος σαντμαν οτι γαμας μονο με σπονσοριλικια
ποια ταινια ειδατε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποια ταινια ειδατε?
στο τσονταδικο ηταν μια ανωμαλη που η γκομενα γαμαγε με στραπον εναν πουστη οποτε επειδη δεν μας αρεσε το θεαμα την βρηκαμε μεταξυ μας. ενω μπαινοντας εδειχνε κατι παρτουζες με γυμνιστες σε παραλια με θαμνακια πιο καλη.

στο αλλο ηταν μια γλυκαναλατη ρομαντικη κομεντι που ηταν ακομη πιο αδιαφορη , οποτε παροτι ειναι πολυ πιο προσφατη δεν την θυμαμαι καθολου. μια που ερωτευτηκε καποιον απο την δουλεια

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Εκτός από αυτά που λέει ο αμάμητος, είναι άπειρες οι γκόμενες που κάθονται σε σκατοσχέσεις απλά για να έχουν έναν να τις ανέχεται ο οποίος είναι και ο ίδιος κομπλεξικός. Τις προάλλες μίλαγα με μία στο ινστα, καλό μουνί ξανθό από Κρήτη αλλά καμμένο εγκεφαλικά. Σε κάποια φάση πετάει "μπορείς να γράψεις ότι δεν έγινε κάτι μεταξύ μας γιατί είδε τα μηνύματα ο δικός μου και ζηλεύει;" Φαντάσου τώρα τι αρρώστια παίζει. Θέατρο η γκόμενα, ο άλλος να βρίζει, χέσε μέσα. Αυτά που βλέπει ο άλλος έξω και ζηλεύει τώρα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
στο τσονταδικο ηταν μια ανωμαλη που η γκομενα γαμαγε με στραπον εναν πουστη οποτε επειδη δεν μας αρεσε το θεαμα την βρηκαμε μεταξυ μας. ενω μπαινοντας εδειχνε κατι παρτουζες με γυμνιστες σε παραλια με θαμνακια πιο καλη.

στο αλλο ηταν μια γλυκαναλατη ρομαντικη κομεντι που ηταν ακομη πιο αδιαφορη , οποτε παροτι ειναι πολυ πιο προσφατη δεν την θυμαμαι καθολου. μια που ερωτευτηκε καποιον απο την δουλεια
η θεωρια μου επιβεβαιωνεται λοιπον

με τις γκομενες βλεπεις μαλακιες ταινιες :headbang2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και αργοτερα ειδαμε για μενα μια πολυ καλυτερη πολεμικη πραγματικη ιστορια του παγκοσμιου πολεμου που ενας στρατιωτης πηγε ενα μηνυμα στην αλλη πλευρα του μετωπου οπου θα κινδυνευε και αδερφος του, στην διαδρομη ξεκινησαν 2 και ο ενας πεθανε νωρις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η θεωρια μου επιβεβαιωνεται λοιπον

με τις γκομενες βλεπεις μαλακιες ταινιες :headbang2:
αυτες που επιλεγουν οι γυναικες ναι, αμα η επιλογη ειναι απο εμας ενταξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom