ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 216
Πες τα βρε άνθρωπε, αυτό ακριβώς, γιατί αρκετοί δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.Βro, εγώ δεν τα πιστεύω αυτά με τις μουνοπαγίδες. Τώρα έχω ένα leasing αξίας περίπου 40Κ, όταν το παλεύω λίγο με το φλέρτ και την παραμύθα γαμάω αλλά δε βλέπω τίποτα γκόμενες να με κυνηγάνε και χεστήκανε για το αμάξι, όλες οι >30 έχουν δικό τους αμάξι. Και τα χρόνια που δεν είχα αμάξι όταν το πάλευα γάμαγα (και πιο εύκολα από Ελλάδα λόγω κουλτούρας και ηλικίας) και πιτσιρικάς με μια μηχανή της πλάκας το ίδιο. Δε βλέπω διαφορά δηλαδή. Θα κάτσει η άλλη επειδή το αμάξι σου κάνει 50Κ και δε θα κάτσει επειδή κάνει 30Κ ή 25Κ; Μαντράς στον Ασπρόπυργο είναι; Θα κάτσει επειδή βγάζεις την Χ αύρα σαν τύπος και πιστεύει ότι θα περάσει ωραία. ΟΚ, αν έχεις καμιά Aston Martin να το καταλάβω ότι τραβάς τις golddiggers και αλλάζει το πράγμα, αλλά με τον κουβά των 30, 40 και 50Κ ποιος ασχολείται;
Νομίζει ο άλλος πως αν πάρει ένα γκόλφ ή ένα Α3 ξέρω γω θα τον περάσουν για 'πετυχημένο' ή δεν ξέρω εγώ τι.
Το αμάξι είναι απλά ένα εργαλείο όπως σωστά λες, για να κάνεις τη δουλειά σου (ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός). Κάπου χρειάζεται να υπάρχει κι αυτό.
Τα καλά ακριβά αυτοκίνητα είναι γούστα αναψυχής, τελούν άλλον σκοπό, και ναι, αν περιμένεις να σε κοιτάξει γκόμενα λόγω αυτοκινήτου είσαι χαμένος από χέρι!