kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.069
- Πόντοι
- 2.356
τυπε η αληθεια ειναι οτι τιποτα δε μυριζουν οι γκομενες....Στο παρων θρεντ πριν μερικες σελιδες εγραψες για τα τραβελια, δεν χρειαζεται να σε ξεψαχνιζω. Ε μα, ο ενας τραβελιαζεται, ο αλλος ειναι αεργος και μετα αναρωτιουνται τι τρεχει με αυτες τις ελλεηνιδες
αν μυριζαν δε θα γαμουσαν οι μαλακες....
η γκομενα πιστευει ο,τι βλεπει και μονο. αν εισαι μαγος η ταχυδακτυλουργος θα το χαψει.
το θεμα ειναι, ξερεις τα θελω της για να μπορεσεις αντιστοιχα να τη θαμπωσεις?
οταν εγω βγω σα λετσος δε θα με προσεγγισει καμια...
αμα παρω μαζι μου κανα τουβλο 200αρικα και τα δειχνω θα μου την πεσουν απο 15 ως 75 χρονων...
απο εκει και περα το παιχνιδακι εσυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ. ο κανονας του παιχνιδιου που ολοι φερεται να αγνοουν ειναι οτι ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
γυναικα χωρις παιξιμο δε πεφτει. πας στο κυνηγι χωρις οπλο? στο ψαρεμα χωρις καλαμι και δολωμα?
το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει τι δολωμα θελει το ψαρι που θες...
το που θα ψαρεψεις ειναι σχετικο οπως και το τι ψαρια θα πιασεις. αλλα το ΚΑΛΑΜΙ και το δολωμα εσυ το εχεις. και το ΠΟΥ θα ψαρεψεις παλι ΕΣΥ το αποφασιζεις. αν ειναι ακαταλληλος ο εξοπλισμος σου φροντισε να τον προσαρμοσεις η να τον βελτιωσεις