Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (0 μέλη και 142 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
Στο παρων θρεντ πριν μερικες σελιδες εγραψες για τα τραβελια, δεν χρειαζεται να σε ξεψαχνιζω. Ε μα, ο ενας τραβελιαζεται, ο αλλος ειναι αεργος και μετα αναρωτιουνται τι τρεχει με αυτες τις ελλεηνιδες:cheesy:
τυπε η αληθεια ειναι οτι τιποτα δε μυριζουν οι γκομενες....
αν μυριζαν δε θα γαμουσαν οι μαλακες....

η γκομενα πιστευει ο,τι βλεπει και μονο. αν εισαι μαγος η ταχυδακτυλουργος θα το χαψει.
το θεμα ειναι, ξερεις τα θελω της για να μπορεσεις αντιστοιχα να τη θαμπωσεις?

οταν εγω βγω σα λετσος δε θα με προσεγγισει καμια...

αμα παρω μαζι μου κανα τουβλο 200αρικα και τα δειχνω θα μου την πεσουν απο 15 ως 75 χρονων...

απο εκει και περα το παιχνιδακι εσυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ. ο κανονας του παιχνιδιου που ολοι φερεται να αγνοουν ειναι οτι ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
γυναικα χωρις παιξιμο δε πεφτει. πας στο κυνηγι χωρις οπλο? στο ψαρεμα χωρις καλαμι και δολωμα?
το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει τι δολωμα θελει το ψαρι που θες...

το που θα ψαρεψεις ειναι σχετικο οπως και το τι ψαρια θα πιασεις. αλλα το ΚΑΛΑΜΙ και το δολωμα εσυ το εχεις. και το ΠΟΥ θα ψαρεψεις παλι ΕΣΥ το αποφασιζεις. αν ειναι ακαταλληλος ο εξοπλισμος σου φροντισε να τον προσαρμοσεις η να τον βελτιωσεις

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206

η γκομενα πιστευει ο,τι βλεπει και μονο. αν εισαι μαγος η ταχυδακτυλουργος θα το χαψει.

αμα παρω μαζι μου κανα τουβλο 200αρικα και τα δειχνω θα μου την πεσουν απο 15 ως 75 χρονων...

απο εκει και περα το παιχνιδακι εσυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ. ο κανονας του παιχνιδιου που ολοι φερεται να αγνοουν ειναι οτι ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
γυναικα χωρις παιξιμο δε πεφτει. πας στο κυνηγι χωρις οπλο? στο ψαρεμα χωρις καλαμι και δολωμα?
το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει τι δολωμα θελει το ψαρι που θες...

το που θα ψαρεψεις ειναι σχετικο οπως και το τι ψαρια θα πιασεις. αλλα το ΚΑΛΑΜΙ και το δολωμα εσυ το εχεις. και το ΠΟΥ θα ψαρεψεις παλι ΕΣΥ το αποφασιζεις. αν ειναι ακαταλληλος ο εξοπλισμος σου φροντισε να τον προσαρμοσεις η να τον βελτιωσεις
Δεν ειναι το οτι δεν καταλαβαινουν, απλα καμια φορα εθελοτυφλουν. Επειδη τις γαμας καλα, η επειδη εχεις λεφτα η επειδη δεν μπορουν να βρουν τιποτα καλυτερο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.201
Πόντοι
3.656
'Βαρβατίλες' αφήστε τα αυτά.Όσοι παντρευτήκατε,ψάχνατε ΚΑΙ συντροφικότητα.Και κολλήσατε,και ερωτευτήκατε και ΠΥΡΦΟΡΙΣΑΤΕ μ'αυτήν που παντρευτήκατε.Αλλιώς δε θα παντρευόσασταν ποτέ.
Όλα τα ξέρεις.
Το μόνο που δεν ξέρεις, είναι γιατί δεν έβγαλες ποτέ γκόμενα.
Και γιατί συνεχίζεις ... την ίδια τακτική , εξασφαλισμένης αγαμίας.

Ναι . Ξέρω. Ήσουν άτυχος που δεν γεννήθηκες στο χόλυγουντ και να είσαι κολλητός με το γιό του σινάτρα
να σου φέρνει γκόμενες στο πιάτο .

Τέτοια ατυχία, εσύ και άλλα 35 δις άνδρες γεννημένοι από το 1900 και μετά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

Εννοείται δε μυρίζουν τίποτα,παρα μονο βλέπουν

Εσύ μπορεί να γαμας κάθε μέρα στα μπουρδέλα,αλλά στα μάτια τους είσαι αγάμητος αν σε βλέπουν χωρις γκόμενα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.201
Πόντοι
3.656
Μπορεί να τον ξέρουν αφεντικά,σερβιτόρες,θαμώνες...αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον θέλουν και γκόμενες
Με αυτά, μπορεί να ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΙΞΕΙ .
Χωρίς αυτά, είναι ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Όλα τα ξέρεις.
Το μόνο που δεν ξέρεις, είναι γιατί δεν έβγαλες ποτέ γκόμενα.
Και γιατί συνεχίζεις ... την ίδια τακτική , εξασφαλισμένης αγαμίας.

Ναι . Ξέρω. Ήσουν άτυχος που δεν γεννήθηκες στο χόλυγουντ και να είσαι κολλητός με το γιό του σινάτρα
να σου φέρνει γκόμενες στο πιάτο .

Τέτοια ατυχία, εσύ και άλλα 35 δις άνδρες γεννημένοι από το 1900 και μετά.

Έτσι,πετα τη μπάλα στην εξέδρα,σαν τον φίλο σου τον δικηγορο οταν δεν θέλει ν'απαντήσει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.201
Πόντοι
3.656
Εσύ μπορεί να γαμας κάθε μέρα στα μπουρδέλα,αλλά στα μάτια τους είσαι αγάμητος αν σε βλέπουν χωρις γκόμενα
Καλά αν βγαίνεις Σάββατο βράδυ και Παρασκευή , σε ζευγαροξενυχτάδικα με ψωλαρίες
είσαι και μαλάκας. Καλά κάνουν και σε αποφεύγουν . Για το καλό της ράτσας.

Πάνε ψωλαρία σε μπαρ και ελληνάδικα ... θέλουν και να βγάλουν γκόμενα ......

Κανονικά ούτε μέσα δεν έπρεπε να τους βάζουν .

Έτσι,πετα τη μπάλα στην εξέδρα,σαν τον φίλο σου τον δικηγορο οταν δεν θέλει ν'απαντήσει

Ποιά μπάλα στην εξέδρα ;
Πόσες χυλόπιτες έφαγες τα τελευταία 25 χρόνια ;
ΚΑΜΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ.

Κλαίγεσαι που δεν είχες άκρες, να σου φέρουν γκόμενα στο πιάτο .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Καλά αν βγαίνεις Σάββατο βράδυ και Παρασκευή , σε ζευγαροξενυχτάδικα με ψωλαρίες
είσαι και μαλάκας. Καλά κάνουν και σε αποφεύγουν . Για το καλό της ράτσας.

Πάνε ψωλαρία σε μπαρ και ελληνάδικα ... θέλουν και να βγάλουν γκόμενα ......

Κανονικά ούτε μέσα δεν έπρεπε να τους βάζουν .

Ε τι να κάνεις,αν δεν ε΄χεις άλλη παρέα,με ψωλαριες θα βγεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιά μπάλα στην εξέδρα ;
Πόσες χυλόπιτες έφαγες τα τελευταία 25 χρόνια ;
ΚΑΜΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ.

Κλαίγεσαι που δεν είχες άκρες, να σου φέρουν γκόμενα στο πιάτο .

Γιατι παντρεύτηκες;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
Εννοείται δε μυρίζουν τίποτα,παρα μονο βλέπουν

461443112_122184204008222398_2211728352815188426_n.jpg

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.006
Πόντοι
1.056
Απο τις γυναίκες μπορείς να μάθεις πράγματα για το πως σκέφτονται οι άλλες γυναίκες.

Αυτό ισχύει αν τις έχεις γαμήσει.Αν δεν τις έχεις γαμήσει δε σου λένε την αλήθεια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Αυτό ισχύει αν τις έχεις γαμήσει.Αν δεν τις έχεις γαμήσει δε σου λένε την αλήθεια.

Και να μην τις γαμήσεις,με τη συναναστροφή κάτι μαθαίνεις.Συν το ότι αποκτάς και οικειότητα μαζί τους

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206
Γιατι παντρεύτηκες;
Περιμενεις σε ενα φορουμ να σου απαντησει καποιος για την συζυγο του?
Δεν ξερω για τον συγκεκριμενο, εγω θα παντρευομουν μονο αν γκαστρωνα καποια
Αλλος αν εβρισκε προικα
Παιζουν πολλοι και διαφοροι λογοι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Αν και μέσα μέσα σε βρίζω καλά του λες. Τον ρώτησα και εγώ γιατί παντρεύτηκε και δεν απαντάει. Με έχει στη λίστα του αλλα συνέχεια βλέπει τι γράφω με κάποιο μαγικό τρόπο.

Συνέχισε να του τη μπαίνεις τύπε.κάτι σαν να βλέπω Ρεάλ εναντίον Μπαρτσελονα είστε.

Αλλά σε ναυάγια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
ποτε δε ξερεις ποτε θα πουν ΟΛΗ την αληθεια τυπε... να εισαι σιγουρος! εδω κορη λεει ψεματα στον πατερα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Περιμενεις σε ενα φορουμ να σου απαντησει καποιος για την συζυγο του?
Δεν ξερω για τον συγκεκριμενο, εγω θα παντρευομουν μονο αν γκαστρωνα καποια
Αλλος αν εβρισκε προικα
Παιζουν πολλοι και διαφοροι λογοι

Δεν είπα να απαντήσει για τη συζυγο του,τον ρώτησα γιατί παντρεύτηκε γενικά.

Λες και αν παραδεχτεί ότι...ερωτεύτηκε,θα νομιζει ότι τον θεωρούμε αδερφή :2funny:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206
Δεν είπα να απαντήσει για τη συζυγο του,τον ρώτησα γιατί παντρεύτηκε γενικά.

Λες και αν παραδεχτεί ότι...ερωτεύτηκε,θα νομιζει ότι τον θεωρούμε αδερφή :2funny:
Οτι και να απαντησει, καποια θα βρουν να του την πουν, σε φορουμ ειμαστε
Εγω λεω οτι θα παντρευτω μονο αν γκαστρωσω καποια και στα αρχιδια μου αν με κοροιδεψουν γιατι δεν εχω γκαστρωσει καποια συγκεκριμενη
Αλλιως θα ηταν αν η γκαστρωμενη ηταν η Ελενη ή η Ντασα, δεν θα ελεγα τιποτα πλην κολλητων

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Αν και μέσα μέσα σε βρίζω καλά του λες. Τον ρώτησα και εγώ γιατί παντρεύτηκε και δεν απαντάει. Με έχει στη λίστα του αλλα συνέχεια βλέπει τι γράφω με κάποιο μαγικό τρόπο.

Συνέχισε να του τη μπαίνεις τύπε.κάτι σαν να βλέπω Ρεάλ εναντίον Μπαρτσελονα είστε.

Αλλά σε ναυάγια

Όπως έχω κι εγώ εσένα στη λίστα μου αλλά εσύ δεν αντέχεις χωρις να με διαβάζεις.Έτσι είστε οι θαυμάστριες,όσο σας φτύνουν τόσο κολλάτε,τα ξέρω κι απο κάτι άλλα αρχίδια που ευτυχώς πήραν πόδι απ'το σαιτ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.006
Πόντοι
1.056
Και να μην τις γαμήσεις,με τη συναναστροφή κάτι μαθαίνεις.Συν το ότι αποκτάς και οικειότητα μαζί τους

Αμα δεν τις έχεις γαμήσει δεν υπάρχει λόγος να σου πουν την αλήθεια.Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Αμα δεν τις έχεις γαμήσει δεν υπάρχει λόγος να σου πουν την αλήθεια.Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη.

Η γυναικεία...ποια; :2funny:

Το θάψιμο που ρίχνει η μια στην άλλη δεν υπάρχει

Και μετά το παίζουν φεμινίστριες :jerking:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206
Εχω να κανω σχεση με ελλεηνιδα απο το 2018. Εσυ εδωσες καμια ευκαιρια στις ελλεηνιδες απο τοτε που ξεχυθηκες στο μπλοκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom