Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (0 μέλη και 141 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
683
Πόντοι
81
Οι γυναίκες κάνουν παρέα μεταξύ τους, σεξ με το χέρι ή δονητή τους και μία στο τόσο που θα χρειαστούν πούτσο θα πάνε με το top 10%. Ενώ οι άντρας για αγκαλιές και φιλιά θα πάει αναγκαστικά με γυναίκα και στο σεξ αναγκαστικά πρέπει να βρει γυναίκα πάλι. Γι αυτό οι αριθμοί δεν βγαίνουν.

Και παρέα και χάδια μεταξυ τους, τουλάχιστον οι νεότερες γενιές.

Για εμας ειναι ταμπου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
Άμα θέλαμε μονο να γαμήσουμε,θα πηγαίναμε μονο με πουτάνες μια ζωή και θα'μασταν όλοι ευτυχισμένοι.Αλλά βλέπεις ότι τελικά κανείς,ή έστω λίγοι,είναι ευτυχισμένοι μόνο με πουτάνες,οι πιο πολλοί σχέσεις ψάχνουν για να νιώθουν και κάποιο συναίσθημα.

Και ψυχολογικά να το πάρεις,σαφώς είσαι πιο ανεβασμένος όταν είσαι με γκόμενα που σε γουστάρει παρά με πουτάνα
εγωισμος λεγεται. θες να εχεις μια γκομενα εξαρτημενη απο σενα. αυτο δεν εχει να κανει με την μοναχικοτητα. αλλωστε ΠΟΤΕ δε θα μας καταλαβουν οι γυναικες ποσο απλοι ειμαστε....
ολα περιπλοκα πια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
Εγώ νόμιζα ότι μας θέλουν για το σεξ όπως εμείς. :2funny:

Οι φιλίες με τις γυναίκες τον μαλθακευουν τον άντρα και τον καταντούν σαν αυτές.
τυπε φιλιες ειπαμε οχι αδερφατο των ιπποτων.
ενας καφες, ενα ποτο. διευρυνση κυκλου....

δε περιμενεις ποτε "βοηθεια" απο φιλες... γυναικειος ανταγωνισμος.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Και παρέα και χάδια μεταξυ τους, τουλάχιστον οι νεότερες γενιές.

Ανέκαθεν δεν είχαν ταμπού να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται οι γυναίκες μεταξύ τους και στα παλιότερα χρόνια.

Για εμας ειναι ταμπου.
Ε δε συγκρίνεται το να χαιδευεις τριχωτούς και να γαμάς σκατά με το γυναικείο κορμάκι :tits:
Έτσι τα έκανε η φύση. Απόλαυση για λίγους και ικανούς το μουνάκι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
εγωισμος λεγεται. θες να εχεις μια γκομενα εξαρτημενη απο σενα. αυτο δεν εχει να κανει με την μοναχικοτητα. αλλωστε ΠΟΤΕ δε θα μας καταλαβουν οι γυναικες ποσο απλοι ειμαστε....
ολα περιπλοκα πια

Βασικά θες η άλλη να είναι μαζί σου επειδή σε γουστάρει.

Μετά είναι κι ο εγωισμός και η ανδρική υπερηφάνια,λες δεν γίνεται να γαμάω μόνο αν πληρώσω,όπως είναι πλήγμα και για την δημόσια εικόνα σου να είσαι συνέχεια ασυνόδευτος

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
683
Πόντοι
81
Ανέκαθεν δεν είχαν ταμπού να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται οι γυναίκες μεταξύ τους και στα παλιότερα χρόνια.

Ε δε συγκρίνεται το να χαιδευεις τριχωτούς και να γαμάς σκατά με το γυναικείο κορμάκι :tits2:
Έτσι τα έκανε η φύση. Απόλαυση για λίγους και ικανούς το μουνάκι.

Ισχυει οτι η σωματικη επαφη μεταξυ γυναικων ηταν παντα απενοχοποιημενη.
Αλλα πλεον οι νεαρες δεν δισταζουν να προχωρησουν, περα απο τις αγκαλιτσες και τα φιλακια.

Το μουνακι δεν ειναι απολαυση για λιγους και ικανους. Αν ηταν, θα ειχαμε εξαφανιστει ως ειδος και κουμάντο στον πλανητη θα εκανε αλλο πρωτευον θηλαστικο.
Το ΚΑΛΟ μουνακι ναι, θελει κοπο και τροπο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
οποτε βολευεσαι.... αλλιως οπως ειπα! ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ...
το μονο που χρειαζεται ειναι να βαλεις νερο στο κρασι σου και να κανεις οτι θελει αυτη.... δηλαδη αντι για κρασι να μεινεις με το νερο...

επιλογη σου ειναι.

στα μετρα σου παντως δεν ερχεται καμια σημερα.
Νερό δε θέλω. Κρασί θέλω.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Το μουνακι δεν ειναι απολαυση για λιγους και ικανους. Αν ηταν, θα ειχαμε εξαφανιστει ως ειδος και κουμαντο στον πλανητη θα εκανε αλλο πρωτευον θηλαστικο.
Μετά τη χειραφέτηση οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους στο δυτικό κόσμο. Αυτό δείχνει ότι οι γυναίκες δεν θα κάνουν από μόνες τους αρκετά παιδιά για τη "διαιώνιση του είδους" εκτός αν τους το επιβάλλει η κοινωνία με το ζόρι.

Όπως φαίνεται το επόμενο "Πρωτεύον θηλαστικό" θα είναι οι μουσουλμάνοι.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206
Καλα φιλε, εσυ θελεις και τραβελους
Δεν το λεω για να σε θιξω, αλλα...οταν εχει καποιος ιδιαιτεροτητες ειτε σωματικες ειτε πνευματικες οι γυναικες το μυριζονται και φυσικα τον αποφευγουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
δε ξερω. αλλος νομιζει οτι του χρωσταει η ζωη για καποιο λογο. αλλος οτι ειναι αδικημενο μοντελο.

απο γυναικα κατανοηση δε περιμενουμε, ειτε μας αρεσει ειτε οχι... ουτε καν στηριξη... αλλο αν τυχει και συμβουν...

τι κινητρο εχει σαμπ καποια για να ειναι μαζι σου? μενεδημος εσυ? το εχεις σκεφτει? τι κινητρα δινεις σε μια γυναικα ωστε να απολαμβανει την παρεα σου? την κανεις να γελα? ασφαλεια νιωθει καποια μαζι σου? εχεις καμια κληρονομια απο πισω να περιμενει? καθαριζεις κανα 2χιλιαρο το μηνα? εχεις γυαλιστερο αμαξι? εισαι πολυπλευρη προσωπικοτητα? σκυλια/γατια/λατινχοροι/σινεμα/βιβλια ???

και το βασικοτερο ολων. φιλες εχετε? αν ναι ισως ειστε καταλληλοι για σχεση. αν ουτε φιλες εχετε μη περιμενετε φως στον ηλιο... το φρεντζον ειναι και αυτο κατι. οτι εχεις κοινωνικες επαφες και ενα κυκλο...

αλλιως φτιαξτε κυκλους
Ρε τύπε μην τον ξυπνάς θα αυτοκτονήσει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Οι σκέτοι άνδρες, μόνο το γαμησιακό . Οπότε ποτέ δεν μένουν μόνο με μία.
Δεν παίζουν αποκλειστικότητες.

Το συντροφικό ... όσοι θέλουν να το καλύψουν ... είναι το κόσκινο ...

είναι οι απειροελάχιστοι .... ναυάγια ... σούργελα ... λελέδες ... ρεζίλια .... κτλ .

Οι κανονικοί άνδρες, οι βαρβατίλες ........

άπαξ και γαμάνε κάποιες ώρες .... τις υπόλοιπες .... μπορεί να παίζουν σκάκι .... χαρτιά .... ghosts n goblins ...
να τρίβουν 4 βδομάδες ένα κοντάκι του 1930 ανγκλαί ... για να το περάσουν 5 διαφορετικά λινέλαια ....

να χτίζουν μάντρες ... να γκρεμίζουν .......

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΤΕ;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
Βασικά θες η άλλη να είναι μαζί σου επειδή σε γουστάρει.

Μετά είναι κι ο εγωισμός και η ανδρική υπερηφάνια,λες δεν γίνεται να γαμάω μόνο αν πληρώσω,όπως είναι πλήγμα και για την δημόσια εικόνα σου να είσαι συνέχεια ασυνόδευτος
το να σε γουσταρει προυποθετει τον εγωισμο τυπε!!! ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. για αυτο που ειμαι. για το ποσο επιτυχημενος και γαματος ειμαι (εστω στα μυαλα της)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Ο μάγκας .... έχει παντού πρόσωπο .... πάει πίνει καφέδες μόνος του ... γνωρίζει αφεντικά σερβιτόρες πελάτες θαμώνες γείτονες .... γίνεται όνομα .........

Αν δεν τον ξέρει κανείς κάπου που πίνει καφέδες 5-10-15 χρόνια ... είναι απλά ναυάγιο ........

Μπορεί να τον ξέρουν αφεντικά,σερβιτόρες,θαμώνες...αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον θέλουν και γκόμενες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.069
Πόντοι
2.356
ε αυτο ειναι το προβλημα... στη σημερινη εποχη ολοι σου λενε. "να εισαι ο εαυτος σου"

αλλα οταν ειναι να παντρευτεις. "βαλε νερο στο κρασι σου" "κανε καμια υποχωρηση" κλπ

ξερεις που καταληγει η φαση ειδικα οταν σε κανουν οτι θελουν? σε αλλαζουν και στην ουσια αυτο τα σκοτωνει ολα...

στο τελος πετανε και ενα "δεν ησουν οπως οταν σε γνωρισα" ενω αυτες σε εκαναν ακριβως οτι και οπως ηθελαν!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να τον ξέρουν αφεντικά,σερβιτόρες,θαμώνες...αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον θέλουν και γκόμενες
τα δαμασμενα αλογα θελουν ολοι οχι τα ατιθασα

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Καλα φιλε, εσυ θελεις και τραβελους
Δεν το λεω για να σε θιξω, αλλα...οταν εχει καποιος ιδιαιτεροτητες ειτε σωματικες ειτε πνευματικες οι γυναικες το μυριζονται και φυσικα τον αποφευγουν
Τίποτα δεν μυρίζονται αδερφέ μου. Τίποτα. Μην έχετε παιδαριώδη μυαλά ορισμενοι. Τα μπαζάκια ή τέλος πάντων οι μέτριες μια χαρά μου τη πέφτουν. Τα τρανς τα προτιμώ γιατί αν με παρακολουθείς σωστά μιας κ ξεψαχνίζεις, έχω αναφέρει ότι οι γυναίκες ιερόδουλες είναι άθλιες πια...

Και επίσης αν με παρακολουθείς σωστά απέχω κ από τρανς πια...να παρακολουθείς σωστά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
ε αυτο ειναι το προβλημα... στη σημερινη εποχη ολοι σου λενε. "να εισαι ο εαυτος σου"

αλλα οταν ειναι να παντρευτεις. "βαλε νερο στο κρασι σου" "κανε καμια υποχωρηση" κλπ

ξερεις που καταληγει η φαση ειδικα οταν σε κανουν οτι θελουν? σε αλλαζουν και στην ουσια αυτο τα σκοτωνει ολα...

στο τελος πετανε και ενα "δεν ησουν οπως οταν σε γνωρισα" ενω αυτες σε εκαναν ακριβως οτι και οπως ηθελαν!!!!

Στη σημερινή εποχή,το μοτο είναι 'να είσαι όπως σε θέλουν να είσαι'.Κι αυτό αφορά όλους τους τομείς,όχι μονο το γκομενικό

Όπως και δεν υπάρχει γαμος/σχέση χωρίς υποχωρήσεις,και στην ανάγκη συντροφικότητας πολλοί τις κάνουν

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206
Τίποτα δεν μυρίζονται αδερφέ μου. Τίποτα. Μην έχετε παιδαριώδη μυαλά ορισμενοι. Τα μπαζάκια ή τέλος πάντων οι μέτριες μια χαρά μου τη πέφτουν. Τα τρανς τα προτιμώ γιατί αν με παρακολουθείς σωστά μιας κ ξεψαχνίζεις, έχω αναφέρει ότι οι γυναίκες ιερόδουλες είναι άθλιες πια...

Και επίσης αν με παρακολουθείς σωστά απέχω κ από τρανς πια...να παρακολουθείς σωστά.
Στο παρων θρεντ πριν μερικες σελιδες εγραψες για τα τραβελια, δεν χρειαζεται να σε ξεψαχνιζω. Ε μα, ο ενας τραβελιαζεται, ο αλλος ειναι αεργος και μετα αναρωτιουνται τι τρεχει με αυτες τις ελλεηνιδες:cheesy:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.905
Πόντοι
206

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα δαμασμενα αλογα θελουν ολοι οχι τα ατιθασα
Σε μακροχρονιες σχεσεις που ειχα στο τελος μου πεταξαν οτι δεν εχω αλλαξει/ωριμασει απο τοτε που με γνωρισαν, και το ελεγαν με αρνητικη εννοια. Δεν ξερουν τι θελουν
Αμα σε αλλαξουν ξενερωνουν, αμα παραμεινες Peter Pan παλι ξενερωνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom