Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.920
Πόντοι
3.656
Αμα πας Πάρο οι πιο ξέκωλες οι Ελληνίδες είναι.Οι ξένες μπροστά τους φαίνονται σαν καλόγριες.
Εκεί πάνε και οι περισσότεροι Ελληνες να βρουν γκόμενα.

Και που είναι ξέκωλες,τι έγινε;

Με τα κινητά,τα ινσταγκραμ και τις φίλες τους τη βγάζουν,μέχρι να γυρίσουν πίσω στον γκομενο τους στην Αθήνα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Αμα πας Πάρο οι πιο ξέκωλες οι Ελληνίδες είναι.Οι ξένες μπροστά τους φαίνονται σαν καλόγριες.
Εκεί πάνε και οι περισσότεροι Ελληνες να βρουν γκόμενα.Στα τουριστικά μέρη με τα μεγαλύτερα πάρτυ Χερσόνησσο,Μάλια,Κάβο κτλ έχει ελάχιστους Ελληνες.

Ελληνίδα σκοτώνεται στη δουλειά σαν παρουσία.

Γενικά μόνο οι γκόμενες πληρώνονται απλά για να είναι παρούσες.
Έχει αγόρι αυτή η ανθυπομετριοτητα;Φαντάζομαι πως θα ειναι...ο "τυχερός."..:uglystupid::zombie:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.920
Πόντοι
3.656
Ο Ελληνας άνδρας δεν εχει χρήματα, δεν εχει εργασία η αν εχει τα χρήματα που παίρνει είναι ελάχιστα.
Είναι φτωχός κατά βάση, τι να τον κάνουν οι γκόμενες ?
Πολλοί απο αυτούς τους άνδρες κατοικούν ακόμα με τους γέρους τους, δεν έχουν σπίτι δικό τους.
Δεν εχουν χρήματα, δεν εχουν αυτοκίνητο, δεν εχουν σχεδόν τίποτα.
Η γκόμενα τους μάρανε ?
Αδιέξοδο.

Για τις αντίστοιχες γυναίκες έχεις να πεις κάτι;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506
Η σύγχρονη Ελληνίδα ψάχνει τον οικονομικά αποκατεστημένο, με ισχύ και προσβάσεις παντού.
Μια τρύπα στο νερό κάνει.
α. Πόσοι τέτοιοι νομίζει ότι υπάρχουν στη χώρα;
β. Και από όσους υπάρχουν, πόσοι τέτοιοι άραγε σκοπεύουν να "επενδύσουν" σε ελλεηνίδα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Που είναι ο Τζόνυ ο Αμέρικαν, να σας μάθει κόλπα;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Εγώ βλέπω σήμερα στο δρομο μια με σορτσάκι πόρνη ελλεινιδα γύρω στα 22.λεω να μιλήσω?πάω με το αμάξι κάνω το κυκλο αυτή περπατούσε με το που γιριζω πίσω βλέπω έναν σαν γιφτο από το Μενίδι με μια μηχανή άσπρη δεν ειδα καλά μαρκα αλλά ήταν μεγάλη μηχανή.
Ανέβηκε πάνω η κότα τη πήρε και φύγανε να πάει να τη γαμησει..τις περιμένουνε μακριά από τό σπιτι τους οι γαμιαδες για να μη δίνουνε δικαιώματα στη γειτονιά οι σκατοελλεινιδες και τις πούνε πουτανες..φανταστείτε τώρα να είχα μιλήσει στη πόρνη που το σκεφτόμουνα..θα είχε σκάσει ο γαμιας με τη μηχανή σε μισό λεπτό και θα έπρεπε ή να πω συγνώμη η να παίξω μπουνιες..στην Ελλάδα άμα κάνεις καμάκι σε αγνωστες στο δρόμο..μπορεί να μπλέξεις πριν το καταλάβεις..
φιλε περα απο αυτό που λες ,στην σημερινη εποχη ειναι επικινδυνο να φλερτάρεις μια γυναικα...Εγω το εχω κοψει αυτο το αθλημα.Καλυτερα πέσιμο μεσω insta ας πουμε κι αυτο προσεκτικά παρά εξω.Εγω οσες φορες την επεσα σε πουτανακι εξω ,ποτέ δεν κερδισα κατι.Σε περνάνε και για ληγουρι να ξερεις.Το θεωρω γενικα οτι με το να την πέσεις χυμα σε μια αγνωστη οι πιθανότητες να καταληξει σε γνωριμια ειναι γυρω στο 5% και ισως λεω και πολυ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Μεσογειακές χώρες πάνω κάτω τα ίδια είναι.Ισως Ισπανία μόνο γαμάς λίγο ευκολότερα αλλά εκεί παίζει τρελός φεμινισμός.Μου έλεγε ένας Ισπανός τον είχαν καταγαμήσει οι γκόμενες στα δικαστήρια έσκασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους.
Εκεί ό,τι μαλακία ισχυριστεί μια γκόμενα θεωρούν οτι έχει δίκιο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.424
Πόντοι
11.146
....μετενσαρκωθη με την ιδια ασθενεια της πολλαπλης προσωπικοτητας !!!!
Γεμ΄σε ο τοπος χθεσινα-προχθεσινα προφιλ που κανουν κ συζητηση μεταξυ τους :2funny::2funny::2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.920
Πόντοι
3.656
Μεσογειακές χώρες πάνω κάτω τα ίδια είναι.Ισως Ισπανία μόνο γαμάς λίγο ευκολότερα αλλά εκεί παίζει τρελός φεμινισμός.Μου έλεγε ένας Ισπανός τον είχαν καταγαμήσει οι γκόμενες στα δικαστήρια έσκασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους.
Εκεί ό,τι μαλακία ισχυριστεί μια γκόμενα θεωρούν οτι έχει δίκιο.

Τυχαίο είναι που μόνο οι μεσόγειοι μεταναστεύουν για να γαμήσουν;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Τυχαίο είναι που μόνο οι μεσόγειοι μεταναστεύουν για να γαμήσουν;

Μεσόγειο είναι το περιβάλλον εχθρικό για το γαμέα.Σλαβικές χώρες όλες οι γκόμενες ψάχνουν πούτσο,ο άντρας θεωρείται ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και καλοπέρασή τους.Μεσογειακές χώρες η οικογένεια καλύπτει και στηρίζει πάντα την κόρη ανεξαρτήτως επιλογών σε άντρες.Σλαβικές χώρες οι γονείς περιμένουν να φάνε απο την κόρη όχι το αντίθετο.
Οπότε για τις γυναίκες οι μεσογειακές χώρες είναι παράδεισος.Το λένε και οι ίδιες άμα θέλω να νιώσω καλά ταξιδεύω Ιταλία όπου όλοι οι άντρες με φλερτάρουν μου κάνουν κοπλιμέντα κτλ.Πολωνία θα της πουν είσαι χοντρή,τρέξε να χάσεις κανά κιλό κτλ.

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Τα έχουμε πει ότι οι ελλεινιδες είναι οι πιο πουτανες κουρβες και ξεκολιαρες..άμα πας μια βόλτα Αθήνα όλε με το κολο και το μουνι έξω είναι.οι ξένες τουρίστριες είναι πολύ πιο κανονικά ντυμένες από τις πουταναρες..
φιλε περα απο αυτό που λες ,στην σημερινη εποχη ειναι επικινδυνο να φλερτάρεις μια γυναικα...Εγω το εχω κοψει αυτο το αθλημα.Καλυτερα πέσιμο μεσω insta ας πουμε κι αυτο προσεκτικά παρά εξω.Εγω οσες φορες την επεσα σε πουτανακι εξω ,ποτέ δεν κερδισα κατι.Σε περνάνε και για ληγουρι να ξερεις.Το θεωρω γενικα οτι με το να την πέσεις χυμα σε μια αγνωστη οι πιθανότητες να καταληξει σε γνωριμια ειναι γυρω στο 5% και ισως λεω και πολυ
Τι τρέχει με τις Ελλεηνίδες ?
Η σύγχρονη Ελληνίδα ψάχνει τον οικονομικά αποκατεστημένο, με ισχύ και προσβάσεις παντού.
Αν εχει και μια αξιοπρεπή εμφάνιση ο άνδρας τοσο το καλύτερο.
Η Ελλεηνίδα εμφανισιακά ας είναι και άσχημη, χοντρή, κοντή και ηλικιακά μεγάλη.
Μαλάκες υπάρχουν κανένα πρόβλημα.
Βλέπω ο μισογυνισμός και η χολή που βγάζετε ορισμένοι καλά κρατεί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν φταίτε εσείς με τα μυαλά που κουβαλάτε και την συμπεριφορά σας, που οι γυναίκες σας έχουμε σε απόσταση ή στην απόρριψη;
Τελικά δεν μπορεί να φταίμε, να κάνουμε λάθος ΟΛΕΣ και να είστε εσείς οι σωστοί! Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλουδάκι σας. :angry:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Βλέπω ο μισογυνισμός και η χολή που βγάζετε ορισμένοι καλά κρατεί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν φταίτε εσείς με τα μυαλά που κουβαλάτε και την συμπεριφορά σας, που οι γυναίκες σας έχουμε σε απόσταση ή στην απόρριψη;
Τελικά δεν μπορεί να φταίμε, να κάνουμε λάθος ΟΛΕΣ και να είστε εσείς οι σωστοί! Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλουδάκι σας. :angry:
Που είσαι εσύ? Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι έξω και διδάσκει επί του πρακτέως

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.056
Πόντοι
10.411
:sad2:

dxZme9f.png

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Που είσαι εσύ? Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι έξω και διδάσκει επί του πρακτέως
Ε ναι δεν χτυπάω και κάρτα :D:
Μπαίνω όποτε έχω χρόνο και διάθεση αλλά με αυτά που βλέπω μου χαλάει τελικά :undecided-old:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σεβασμός στις γυναικες παρακαλω....Κι αυτο γιατι το αξιζουν:bigdick:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Αντικοινωνικες εντελώς είναι οι ελλεινιδες..
αφου τις παρακαλανε ολοι την ωρα μικροι και μεγαλοι,εδω η αλλη ειναι 20 χρονων και χοντρελο, και στο ταμειο που δουλευει στο σουπερ μαρκετ ενω ειναι τιγκα στον κοσμο στα ταμεια, βλεπεις λιγουρες που προσπαθουν να την γνωρισουν καλυτερα και της μιλανε λιγουριστικα και χαιρονται αυτο το μισο λεπτο που θα κατσουν διπλα της να τους περναει τα πραγματα και θα προσπαθησουν να πιασουν συζητηση,
υστερα η αλλη παει γυρναει σπιτι της ανοιγει τα μηνυματα στο ινστα της εκει να δεις της καριολας που γινεται απο ατομα που θελουν να την γνωρισουν,
υστερα βγαινει εξω σε ενα κλαμπακι, αλλα πεσιματα απο εκει,
εμ λογικο ειναι η αλλη να την ψωνισει και να ειναι απαιτητικη και επιλεκτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom