Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
803
Πόντοι
81
Μόνη όχι..αλλά συνήθως λέει ότι θα ήταν πάει με μια φίλη η ξαδέρφη...και ο μαλακας πείθεται και την αφήνει....εκτός βέβαια αν και ο ίδιος θέλει να τον χώσει κάπου αλλού άρα η απουσία της συζύγου εξυπηρετεί και τον ίδιο .
Ότιδηποτε μπορεί να βρει ως δικαιολογια..
Ξερετε τι κέρατο πέφτει..πανω απο τα μισα διαζύγια είναι απο κέρατο
:thumbsup:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Μόνη όχι..αλλά συνήθως λέει ότι θα ήταν πάει με μια φίλη η ξαδέρφη...και ο μαλακας πείθεται και την αφήνει....εκτός βέβαια αν και ο ίδιος θέλει να τον χώσει κάπου αλλού άρα η απουσία της συζύγου εξυπηρετεί και τον ίδιο .

Αν μιλάμε για μπουρδελο-οικογένειες,εντάξει

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
μυρίζεις και εσύ ανεστακο Ζαν με νέο κλωνοπροφίλ, η' ιδέα μου είναι ? :think:
:coffee::coffee:.. την μπανανα κομμάτι κομμάτι την ξεφλουδίζουν και παντα με αργο τροπο να απλωθουν τα αρωματα της... ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
:coffee::coffee:.. την μπανανα κομμάτι κομμάτι την ξεφλουδίζουν και παντα με αργο τροπο να απλωθουν τα αρωματα της... ...
κάποιοι την τρώνε με τη φλούδα μονοκοπανιας.
για να δούμε για να δούμε... :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
κάποιοι την τρώνε με τη φλούδα μονοκοπανιας.
για να δούμε για να δούμε... :coffee:
κατσε να κανω μια σουμα απο το υπάρχον ...

είμαστε στη φαση που η ελλαδα καλλιεργεί το κερατο αντι για καπνα :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
κατσε να κανω μια σουμα απο το υπάρχον ...

είμαστε στη φαση που η ελλαδα καλλιεργεί το κερατο αντι για καπνα :coffee:
εκεί στο Λεόντιο έχει ωραία βοσκοτόπια πάντως, από όσο είδα στο χάρτη.
τώρα για κερατα.... μάλλον από τίποτα τραγογιδα θα εννοεις :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Μαζι σου σε αυτα που λες τυπε !!
Ομως συγκεκριμενα μια παντρεμενη , τι δικαιολογιες θα πει στον συζυγο για να παει ΜΟΝΗ διακοπες ??
Ότι δικαιολογίες πει και αυτός για να φύγει τριήμερο με πουτάνα :confused:

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
45
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει το ίδιο τύπε , παραπάνω από μια φορα. Μου συνέβει πρόσφατα με μια πορνη Ιταλίδα καργιολα

Γιατί είναι πουτανα φίλε για αυτό.

Δεν το θέλει τον άλλο. Εσυ γουστάρεις , θέλει την προσοχή σου κλπ , αλλα δε σε θέλει για τίποτα σοβαρό. Θέλει να καυλαντισει να υγραίνει το μουνακι της.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά. Σταματα να απαντάς. Είχα επίσης μια που ακόμα κι όταν παντρεύτηκε μου έλεγε να βρεθουμε.

Επειδή αυτή που λες είναι ωραίο μουνι μπορεί να γίνεις καψούρης μαζί της και να φας τα μούτρα σου , για αυτό πρόσεχε. Στη χειρότερη έρχεται τυπας και σε μαχαιρώνει ,γιατί αν την πιάσουν (ναι και αυτό μου έχει συμβεί) θα λέει ότι εσυ το ξεκίνησες και ήσουν φορτικός

Μακριά από βοθριλα φιλε
Θεωρώ πως το έβαλες στο σωστό πλαίσιο.

Η υπόθεση έκλεισε οριστικά πάντως :cheesy:

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ολες πάνε παραλία τώρα οποτε δύσκολα να πετύχετε κεντρο και μαγαζια.
Οποιος θέλει να παρει ματι να μπαλαρει κλπ θα τη κανει για παραλίες
Εχουν ξεκωλιαστει ολες στις ξαπλωστρες να κάνουν ηλιοψησιμο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Παίδες θέλω και εγώ να μοιραστώ την μαρτυρία μου για την κατάσταση που αντιμετώπισα πρόσφατα στην εργένικη (εδώ και δύο χρόνια) ζωή μου.

Γνωριμία με μια πανέμορφη γυναίκα περίπου 8 χρόνια μικρότερη, ελάχιστα πριν τα 30 της, μέσα από τον επιχειρηματικό μου κύκλο. Πρώτο ραντεβού σε καλό κρεατάδικο των νοτίων προαστίων, υπέροχο vibe και ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ενώ βαριέμαι εύκολα ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.

Μετά μια βόλτα με τα πόδια, μετά με το αμάξι, τη γύρισα σπίτι της, έπεσαν αρκετά φιλιά και την καληνύχτισα.

Καθημερινή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αλλά τεράστια δυσκολία στην επικοινωνία τις βραδινές ώρες και γενικά τις ώρες που φαινομενικά είναι σπίτι της. Κάτι μου βρώμαγε και μετά από συνεχείς ερωτήσεις έμαθα πως είναι σε σχέση εδώ και κάμποσα χρόνια (πάνω από τρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς), ενώ εικάζω πως συζεί με τον σύντροφό της.

Επειδή στη ζωή μου δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ να μου κάνουν άλλοι (κάποιοι θα με βρίσετε γιατί θα ήταν καλή καβάτζα - η κοπέλα είναι άγγελος πραγματικά εμφανισιακά), θέλω να κόψω επικοινωνία.

Η απορία μου είναι γιατί ενώ το έχω δηλώσει αυτή δε με αφήνει; Ακούω κοπλιμέντα που ούτε η μάνα μου δεν μου έχει πεί, ενώ προσπαθεί μέσα στην ημέρα να δηλώσει την παρουσία της με μηνύματα. Τονίζει συνεχώς δε πως τόσα χρόνια δεν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ( δεν το τρώω για να είμαι απολύτως ειλικρινής).

Και όχι, δεν είναι στα χωρίσματα με τη σχέση της... Και της έχω ξεκόψει πως δεν επιθυμώ να είμαι η καβάτζα της για τις δύσκολες ώρες...

Any thoughts on that από τους πιο παλιούς; Είναι πρωτόγνωρο να συμβαίνει αυτό σε εμένα, να μην με αφήνει να ξεκόψω.
Ταπεινή μου γνώμη: φύγε τρέχοντας γιατί θα μπλέξεις συναισθηματικά και θα διαλυθείς στο τέλος. Και ξέρεις γιατί; διότι εξαρχής την ''πήρες στα σοβαρά''. Και θέλεις να τη δεις σοβαρά, δεν την είδες ως την παρτόλα που θα την κουτουπώνεις για πλάκα και μετά θα την πετάξεις στα σκουπίδια.
Αν έχεις τη δύναμη να την δεις σαν ένα κομμάτι κρέας, πήδα την αλύπητα και παράτα την. Αν όχι, φύγε τώρα για να σώσεις την ψυχική σου υγεία και άφησέ την εκεί που έχει επιλέξει να είναι. Έτσι κι αλλιώς, εκεί θα μείνει, εσύ πιθανότατα είσαι ένα ευχάριστο διάλειμμα που της τονώνει την αυτοπεποίθηση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Κοίτα,σίγουρα ζηλεύουμε το ότι πλέον όλες κοιτάνε συνομηλίκους ενώ στην εποχή μας θέλαν μεγαλύτερους.

Επίσης,το ότι κάνουν σχέσεις/γαμιούνται πιο εύκολα σε σχέση με παλιά.Δε μιλάω και για το ντύσιμο,που στην εποχή μας δεν υπήρχε σορτσάκι ενώ τώρα κυκλοφορούν όλες ημίγυμνες
Στην εποχή μας και μάλλον είμαι μεγαλύτερος, υπήρχαν μεγάλες ... ταξικές-γεωγραφικές-οικονομικές διαφορές στο ντύσιμο .

Τώρα έχει έρθει μία εξίσωση αριστερού τύπου. Έχουν αλλάξει και οι αναλογίες.
Στα καλά προάστεια έχει πολύ περισσότερο κόσμο και έχει πολλά λιγούρια οπότε το ντύσιμο είναι πολύ πιο ξεφτιλισμένο . Και το γυναικείο ακόμη περισσότερο . Στα χάλια, ίσως είναι ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με 30 χρόνια πριν .

Σορτς το 1990 .... φόραγαν λίγες μουνάρες σε επιλεγμένα μέρη ... και παραλίες ............
Ναι δεν φόραγαν τα μικρά στο σουλάτσο στην κάθε γειτονιά .... ακόμη χειρότερα μπουστάκια ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Έχετε παρατηρήσει οτι έχουν εξαφανιστεί οι ελλεινιδες?διακοπαρουνε από τον Ιούνιο μήνα με τα λεφτά του χορηγού..εγώ στους δρόμους της Αθήνας όλο κάτι ψωλές μέσα στη κατάθλιψη βλέπω που πάνε και φεύγουν από δουλειά..από γυναίκες έχει μόνο κάτι κοριτσακια13χρονων κατι θείες και κάτι γριές απο 40 και πανω.οι 20αρες 25αρες30αρες είναι εξαφανισμένες!!μάλλον είναι στα νησιά και Στο εξωτερικό.. τζάμπα διακοπές ..με τα λεφτά του χορηγού αγαπουλη τους!!
Το πιο πιθανό είναι να μιζεριαζουν οικογενειακά στις κοντινές παραλίες .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Το πιο πιθανό είναι να μιζεριαζουν οικογενειακά στις κοντινές παραλίες .
Μπητσόμπαρα ... αν και δεν είναι τόσο ανθηρά όσο πριν την κρίση ...
είναι ιδανικά μέρη για καριολίκι ....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχετε παρατηρήσει οτι έχουν εξαφανιστεί οι ελλεινιδες?διακοπαρουνε από τον Ιούνιο μήνα με τα λεφτά του χορηγού..εγώ στους δρόμους της Αθήνας όλο κάτι ψωλές μέσα στη κατάθλιψη βλέπω που πάνε και φεύγουν από δουλειά..από γυναίκες έχει μόνο κάτι κοριτσακια13χρονων κατι θείες και κάτι γριές απο 40 και πανω.οι 20αρες 25αρες30αρες είναι εξαφανισμένες!!μάλλον είναι στα νησιά και Στο εξωτερικό.. τζάμπα διακοπές ..με τα λεφτά του χορηγού αγαπουλη τους!!
Μη μας λυπάσαι , χτυπά αλύπητα με δόσεις αλήθειας , τηγανοκεφαλε φιλε μας

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Μήπως έχουν εξαφανιστεί γιατί σε πήραν πρέφα ότι την πέφτεις σαν απελπισμένος σε όλες τις υπάλληλους του ίδιου καταστήματος ή παίρνεις ζευγάρια στο κατόπι;

Λέω εγώ τώρα!
Τι ασυναρτησιες λες παλι ρε ψωνιο..
Ακου υπουργαρας...πιο ξενερωτο ονομα δεν μπορούσες να βαλεις?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
dragon ball z sunglasses GIF
dragon ball maestro roshi GIF