Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Παίδες θέλω και εγώ να μοιραστώ την μαρτυρία μου για την κατάσταση που αντιμετώπισα πρόσφατα στην εργένικη (εδώ και δύο χρόνια) ζωή μου.

Γνωριμία με μια πανέμορφη γυναίκα περίπου 8 χρόνια μικρότερη, ελάχιστα πριν τα 30 της, μέσα από τον επιχειρηματικό μου κύκλο. Πρώτο ραντεβού σε καλό κρεατάδικο των νοτίων προαστίων, υπέροχο vibe και ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ενώ βαριέμαι εύκολα ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.

Μετά μια βόλτα με τα πόδια, μετά με το αμάξι, τη γύρισα σπίτι της, έπεσαν αρκετά φιλιά και την καληνύχτισα.

Καθημερινή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αλλά τεράστια δυσκολία στην επικοινωνία τις βραδινές ώρες και γενικά τις ώρες που φαινομενικά είναι σπίτι της. Κάτι μου βρώμαγε και μετά από συνεχείς ερωτήσεις έμαθα πως είναι σε σχέση εδώ και κάμποσα χρόνια (πάνω από τρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς), ενώ εικάζω πως συζεί με τον σύντροφό της.

Επειδή στη ζωή μου δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ να μου κάνουν άλλοι (κάποιοι θα με βρίσετε γιατί θα ήταν καλή καβάτζα - η κοπέλα είναι άγγελος πραγματικά εμφανισιακά), θέλω να κόψω επικοινωνία.

Η απορία μου είναι γιατί ενώ το έχω δηλώσει αυτή δε με αφήνει; Ακούω κοπλιμέντα που ούτε η μάνα μου δεν μου έχει πεί, ενώ προσπαθεί μέσα στην ημέρα να δηλώσει την παρουσία της με μηνύματα. Τονίζει συνεχώς δε πως τόσα χρόνια δεν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ( δεν το τρώω για να είμαι απολύτως ειλικρινής).

Και όχι, δεν είναι στα χωρίσματα με τη σχέση της... Και της έχω ξεκόψει πως δεν επιθυμώ να είμαι η καβάτζα της για τις δύσκολες ώρες...

Any thoughts on that από τους πιο παλιούς; Είναι πρωτόγνωρο να συμβαίνει αυτό σε εμένα, να μην με αφήνει να ξεκόψω.
Μου έχει τύχει το ίδιο τύπε , παραπάνω από μια φορα. Μου συνέβει πρόσφατα με μια πορνη Ιταλίδα καργιολα

Γιατί είναι πουτανα φίλε για αυτό.

Δεν το θέλει τον άλλο. Εσυ γουστάρεις , θέλει την προσοχή σου κλπ , αλλα δε σε θέλει για τίποτα σοβαρό. Θέλει να καυλαντισει να υγραίνει το μουνακι της.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά. Σταματα να απαντάς. Είχα επίσης μια που ακόμα κι όταν παντρεύτηκε μου έλεγε να βρεθουμε.

Επειδή αυτή που λες είναι ωραίο μουνι μπορεί να γίνεις καψούρης μαζί της και να φας τα μούτρα σου , για αυτό πρόσεχε. Στη χειρότερη έρχεται τυπας και σε μαχαιρώνει ,γιατί αν την πιάσουν (ναι και αυτό μου έχει συμβεί) θα λέει ότι εσυ το ξεκίνησες και ήσουν φορτικός

Μακριά από βοθριλα φιλε

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
σημερα λιγο μετα τις 10 περνουσα με τον ηλεκτρικο απο το οακα, ειχε σημερα αυτη την παπαρια το waterboom, επρεπε να ειχε τελειωσει η συναυλια πριν λιγο, και ειχε μαζεψει πολυ κοσμο που περιμενε να μπουνε μεσα στα βαγονια στον σταθμο της ειρηνης, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειχε απο κοπελες μονο πιτσιρικες απο ηλικιες 14 εως 18 χρονων, ενω απο αγορια εβλεπες και πιτσιρικαδες αλλα ειχε και πολλους μαντραχαλαδες 25 και 30 χρονων , τους καταλαβαινες ποιοι ειχαν παει γιατι κρατουσαν νεροπιστολα και ειχαν την αδιαβροχη θηκη για το κινητο.
δηλαδη οι ανω των 18 εχουν ερθει σε τοσο δυσκολη θεση που δεν τους καθονται οι 25 χρονες και πανε οι βλακες να την πεσουν σε κανα πιτσιρικι σε εκδηλωσεις στυλ waterboom που μαζευει μικρες, γιατι η μικρη δεν θα εχει απαιτησεις οπως αμαξια και ταξιδια
βεβαια οι γκομενες που ειναι ανω των 18 εννοειται οτι εχουν στο πιατο μια λαοθαλασσα λιγουρων, επομενως στα αρχιδια τους για τους πιο μικρους, εξαλλου αυτοι ειναι μπατιρια χωρις αυτοκινητο και λεφτα
Τι Αμερικλανιά είναι πάλι αυτή τύπε; Μαζεύονται και παίζουν με τα νεροπίστολα; :confused:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Τι Αμερικλανιά είναι πάλι αυτή τύπε; Μαζεύονται και παίζουν με τα νεροπίστολα; :confused:
ναι μια καινουργια παπαρδελα που για αυτο πανε κατι 16χρονα κυριως, αλλα μαζευει και μεγαλυτερους ηλικιακα μονο αντρες βεβαια οπως 25 χρονων που πανε εκει να βρουνε καμια γκομενιτσα του λυκειου επειδη δεν τους καθεται καποια στην ηλικια τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Φύγαμε με την κολλητή μου για να περάσουμε κάπου οι δυό μας το τριήμερο.Και ενώ όλα κυλούν τόσο ωραία(μπάνιο στη θάλασσα,ξεκούραση και ηρεμία)έχουμε τα αγόρια μας να μας παίρνουν τηλέφωνο ή να μας στέλνουν κάθε τρείς και λίγο για να μάθουν τί κάνουμε και πώς είμαστε.Και αφού τους έχουμε διαβεβαιώσει ότι είμαστε μιά χαρά και έχουμε προσπαθήσει με διακριτικό τρόπο να τους δώσουμε να καταλάβουν πως αυτό που κάνουν καταντάει κουραστικό,αυτοί δέν χαμπαριάζουν με τίποτα.Η φάση είναι πως και οι δύο λένε πως αυτό που κάνουν,το κάνουν από αγάπη,ενδιαφέρον και ανησυχία.Λές και είναι καρμπόν οι απαντήσεις τους ένα πράγμα... Τί να το κάνεις το ενδιαφέρον και την αγάπη όταν καταντάει κουραστική; Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που είμαστε κάπου μακριά τους,αλλά και πάλι... Ειλικρινά δηλαδή,δέν θα σας εκνεύριζε άν σας συνέβαινε κάτι ανάλογο; Μέχρι τώρα,δέν έχουν δώσει και οι δύο δείγματα ζήλιας ή καταπίεσης,οπότε δέν μπορούμε να καταλάβουμε τί τους έπιασε ξαφνικά και μας έχουν σπάσει το νευρικό σύστημα!

Συμπεράσματα:

1.Και να τις βλέπετε μόνες,δε σημαίνει ότι είναι 'μόνες'

2.Οι δικοί τους για να μην πάνε μαζί,μάλλον θα δουλεύουν,ενώ αυτές ξύνουν το μουνί τους

3.Το μουνοδουλίκι πάει σύννεφο

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Φύγαμε με την κολλητή μου για να περάσουμε κάπου οι δυό μας το τριήμερο.Και ενώ όλα κυλούν τόσο ωραία(μπάνιο στη θάλασσα,ξεκούραση και ηρεμία)έχουμε τα αγόρια μας να μας παίρνουν τηλέφωνο ή να μας στέλνουν κάθε τρείς και λίγο για να μάθουν τί κάνουμε και πώς είμαστε.Και αφού τους έχουμε διαβεβαιώσει ότι είμαστε μιά χαρά και έχουμε προσπαθήσει με διακριτικό τρόπο να τους δώσουμε να καταλάβουν πως αυτό που κάνουν καταντάει κουραστικό,αυτοί δέν χαμπαριάζουν με τίποτα.Η φάση είναι πως και οι δύο λένε πως αυτό που κάνουν,το κάνουν από αγάπη,ενδιαφέρον και ανησυχία.Λές και είναι καρμπόν οι απαντήσεις τους ένα πράγμα... Τί να το κάνεις το ενδιαφέρον και την αγάπη όταν καταντάει κουραστική; Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που είμαστε κάπου μακριά τους,αλλά και πάλι... Ειλικρινά δηλαδή,δέν θα σας εκνεύριζε άν σας συνέβαινε κάτι ανάλογο; Μέχρι τώρα,δέν έχουν δώσει και οι δύο δείγματα ζήλιας ή καταπίεσης,οπότε δέν μπορούμε να καταλάβουμε τί τους έπιασε ξαφνικά και μας έχουν σπάσει το νευρικό σύστημα!

Συμπεράσματα:

1.Και να τις βλέπετε μόνες,δε σημαίνει ότι είναι 'μόνες'

2.Οι δικοί τους για να μην πάνε μαζί,μάλλον θα δουλεύουν,ενώ αυτές ξύνουν το μουνί τους

3.Το μουνοδουλίκι πάει σύννεφο
1 πηγαν μονες για να ξεμπουρδελεψουν και να πηδηθουν

2.τους δικους τους τους εχουν γραμμενους στο μουνι τους

3.ανεκαθεν πήγαινε συννεφο το μουνοδουλικι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
1 πηγαν μονες για να ξεμπουρδελεψουν και να πηδηθουν

2.τους δικους τους τους εχουν γραμμενους στο μουνι τους

3.ανεκαθεν πήγαινε συννεφο το μουνοδουλικι

1.Σιγά μην πηδηχτούν.Απλά πήγαν για να δειξουν τους κώλους τους στην παραλία και να βγαλουν καμια φώτο για τα λιγουρια τους στο ινσταγκραμ

2-3.Εννοείται

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
ανεστακο πόσα δάχτυλα κανονισες να σου βάλει στην πρώτη συνεδρία αυτοβελτιωσης και τι λάδι θα χρησιμοποιήσει για την πρώτη επαφή ? :think:
Μλκα ΠΕΘΑΙΝΩ με την "αυτοβελτίωση"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
Μλκα ΠΕΘΑΙΝΩ με την "αυτοβελτίωση"
ναι ρε μακράν.
ανεστάκος Ζαν έδωσε ρεσιτάλ μαλακίας με αυτό το προφίλ.
πέτυχε και μένα στο δρόμο... γάματα δηλαδή.
αν και κάτι μυρίζομαι ότι ξαναέκανε νέο, αλλά μέχρι στιγμής θολώνει τα νερά η σουπιά του Λεοντίου :tooth:

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
1.Σιγά μην πηδηχτούν.Απλά πήγαν για να δειξουν τους κώλους τους στην παραλία και να βγαλουν καμια φώτο για τα λιγουρια τους στο ινσταγκραμ

2-3.Εννοείται
Γιατί ρε φιλε ξερεις πόσες το δινουν πιατο οταν πάνε διακοπές
Το ξερω απο φιλες και φιλους που πηδηξαν παντρεμένες και δεσμευμενες μονες σε διακοπες

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Το ξερω απο φιλες και φιλους που πηδηξαν παντρεμένες και δεσμευμενες μονες σε διακοπες

Τους είδες;Σου δειξανε καμια φώτο;Ή απλά...σου είπανε;

Στα λόγια...όλοι γαμάνε

Αλλά η πραγματικότητα είναι μία.Μονο οσοι πάνε με γκόμενα,θα γαμήσουν

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Τους είδες;Σου δειξανε καμια φώτο;Ή απλά...σου είπανε;

Στα λόγια...όλοι γαμάνε

Αλλά η πραγματικότητα είναι μία.Μονο οσοι πάνε με γκόμενα,θα γαμήσουν
Καλά τώρα σ αρεσει να ζεις σε ενα αλλο κόσμο...εγω σου ειπα τι έγινε...

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
803
Πόντοι
81
Μαζι σου σε αυτα που λες τυπε !!
Ομως συγκεκριμενα μια παντρεμενη , τι δικαιολογιες θα πει στον συζυγο για να παει ΜΟΝΗ διακοπες ??

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Δεν σε αφήνει γιατι έχεις λεφτά..γιατί το έχεις απορία?δεν εχεις καταλάβει ότι σε θέλει για τα λεφτά σου?ο γκόμενος της αφραγκος θα είναι..αλλά τα έχει αναγκαστικά μαζί του γιατί ήτανε στην ίδια παρέα..και έγινε το κονέ..εσένα σε βλέπει σαν ευκαιρία να βρει ένα πλούσιο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα υπάρχει πείνα λογικό είναι να κάνουνε έτσι...
Είπαμε ρε συ ,αλλά όχι κι έτσι ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Ομως συγκεκριμενα μια παντρεμενη , τι δικαιολογιες θα πει στον συζυγο για να παει ΜΟΝΗ διακοπες ??
Μόνη όχι..αλλά συνήθως λέει ότι θα ήταν πάει με μια φίλη η ξαδέρφη...και ο μαλακας πείθεται και την αφήνει....εκτός βέβαια αν και ο ίδιος θέλει να τον χώσει κάπου αλλού άρα η απουσία της συζύγου εξυπηρετεί και τον ίδιο .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Γα καθυστερημένα τρεντουλοπιτσιρικια που έχουν αποβλακωθει από την διαδικτυακή υπερεκθεση.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ότιδηποτε μπορεί να βρει ως δικαιολογια..
Ξερετε τι κέρατο πέφτει..πανω απο τα μισα διαζύγια είναι απο κέρατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom