Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 769
- Πόντοι
- 86
Δε πρόκειται να τα πάρω αυτό είναι σίγουρο το έχω αποφασίσει.Μέχρι να τα ξαναπάρεις τα κιλά σε λίγο καιρό
Δε πρόκειται να τα πάρω αυτό είναι σίγουρο το έχω αποφασίσει.Μέχρι να τα ξαναπάρεις τα κιλά σε λίγο καιρό
Θέλω ένα καλό Κορίτσι απλό σα εμένα σώμα κανονική η λεπτή η λίγο παραπάνω δηλαδή πχ μέχρι 5-6 κιλά.Δε θέλω γάμους και παιδιά μια απλή σχέση θέλω και τίποτα άλλο.ξεκινας λαθος... δεν σε ενδιαφερει το πληθος ,,,σε ενδιαφερει να ξερεις τι θελεις εσυ ..διοτι αν δεν ξερεις οταν φτασεις μπροστα στην γκομενα μαλακια θα πεις ,,,
σου λεω ευθεως οτι δεν ξερεις τι θελεις απο την γκομενα και για αυτο δεν εχεις εμπνευση μπλαμπλα
Λεφτα έχεις?Θέλω ένα καλό Κορίτσι απλό σα εμένα σώμα κανονική η λεπτή η λίγο παραπάνω δηλαδή πχ μέχρι 5-6 κιλά.Δε θέλω γάμους και παιδιά μια απλή σχέση θέλω και τίποτα άλλο.
αψογα ..οποτε ξεκινας με τα θελω σου ποια ειναι λεμε ειναι 5 πραγματα ...παιρνεις αυτα τα 5 πραγματα και τα βαζεις σε σειρα λογικης ...Θέλω ένα καλό Κορίτσι απλό σα εμένα σώμα κανονική η λεπτή η λίγο παραπάνω δηλαδή πχ μέχρι 5-6 κιλά.Δε θέλω γάμους και παιδιά μια απλή σχέση θέλω και τίποτα άλλο.
Δουλεύω οπότε κάτι έχωΛεφτα έχεις?
Η θες να την βγάλεις κ πιτογυρο στο παπι και καφέ στον γρήγορη μαν?
Να γαμησω απλά δε νομίζω το έχω χιλιοκανει στα μπουρδελα σχέση θέλω όχι σχέση γάμου και παιδιών σχέση ερωτική για κάποια χρόνιααψογα ..οποτε ξεκινας με τα θελω σου ποια ειναι λεμε ειναι 5 πραγματα ...παιρνεις αυτα τα 5 πραγματα και τα βαζεις σε σειρα λογικης ...
1 .να νιωθεις καλα με αυτα που ακους για αυτο και πας για καφε μαζι της με την συζητηση γνωριζεις τον αλλον και αναλογα προχωρας ...
αν θες απλα να γαμησεις χωρις πολλα πολλα βγαινεις για ποτο και οχι για καφε....στο ποτο αρχιζεις να θαυμαζεις και να εισαι σε ποιο ερωτικη διαθεση ...οι γυναικες ειναι στο αυτι και μετα στο ματι...
ειναι πολυ απλα οταν θελεις να ειναι απλα τα πραγματα ...
τοτε μην γινεις σπονσορας ...και ασε τα γιδια να μιλουν για φραγκαΝα γαμησω απλά δε νομίζω το έχω χιλιοκανει στα μπουρδελα σχέση θέλω όχι σχέση γάμου και παιδιών σχέση ερωτική για κάποια χρόνια
Δε μετράνε τόσο τα φράγκα στη ηλικια που είμαι πιο πολύ μετράνε στη ηλικια μου το να είσαι αλητακος,να έχεις λέγειν και κύκλους να γνωρίσεις κοπέλες δε έχω τίποτα από αυτά όμως.τοτε μην γινεις σπονσορας ...και ασε τα γιδια να μιλουν για φραγκα
Ναι αλλά δε είναι όλοι οι άντρες έτσι εγώ δε έκανα καμία γυναίκα πουτανα ώστε να πληρώνω τα σπασμένα και να μη βρίσκω μια κοπέλα της προκοπής.οι περισοτεροι αντρες μονη τους κανανε τις γυναικες πουτανες....και ουτε που το περνουν χαμπαρι....
θελει δωρακι η οτιδηποτε αν μπορεις και θες ....τοτε να εισαι παρον εκει και το παίρνει με την παρουσια σου ετσι καταγραφεται η παρουσια σου στη μνημη της και οχι το χρημα ...
την ωρα που εδωσες λεφτα στη γυναικα και δεν εισαι μαζι της στο μυαλο καταγραφεται το χρημα ...
οποιος καταλαβε καταλαβε οι υπολιποι την τσουγκρανα και το χαβα του...
καληνυχτα μαγκες..
Στείλε φωτό ρε μαν να κρίνουμεεπειδη εχασα τα κιλα αυτο το μπρατσο εγινε τριςκαλυτερο σε μυες τωρα που αδυνατισα θα μου κατσεις να γαμησω το κωλαρακι σου?τωρα εχω γινει κανονικος στα κιλα.
Πολύ σωστό. Και αυτοπειθαρχία να προσθέσω....θελει ψυχολογία η φροντιδα...
Και τι θα πείς στην κοπέλα ρε γατάκι ώστε να εντυπωσιαστεί ?
Οτι είσαι υπεργαμέας ?
Σίγουρα πλάκα κάνεις...
Οι κριτικές για το κοινό που απευθύνονται...θα έλεγα πιάνουν τόπο!!
Είναι χρήσιμες!!
ξεμεινε απο ιστοριες η Ακροατουλα_ μας με τοση καρπαζα που εφαγε και σα δικαιολογια κλαψας, μας λέει τις εμπειρίες της κωλοτρουπιδας του, λες και τον ρωτήσαμε να μας τις πει η πουσταρδελα και κουραδομουρα των Εξαρχείων
Ξέμεινα απο ιστορίες ?ξεμεινε απο ιστοριες η Ακροατουλα_ μας με τοση καρπαζα που εφαγε και σα δικαιολογια κλαψας, μας λέει τις εμπειρίες της κωλοτρουπιδας του, λες και τον ρωτήσαμε να μας τις πει η πουσταρδελα και κουραδομουρα των Εξαρχείων
Πολύ Cool ρε γατάκι αυτό το σκηνικό που περιγράφεις...Θα της πώ να μπεί να διαβάσει κριτικές μου στο μπού τύπε
σιγόυρη επιτυχία.
Να δες μια χθεσινή απο το κωλομπαράδικο
Κριτική για Iviskos Hotel, Πέρασμα απο Ιβίσκο + βραδινές μπύρες στο κωλομπαράδικο της ΙΘΆΚΗΣ.
Πέρασμα απο τον Ιβίσκο καθώς ειναι σε τοποθεσία που βολεύει και το προτίμησα ξανά. Πήγα με μια μιλφάρα χωρισμένη που όποτε κατεβαίνει απο Σαλόνικα με θυμάται για να φάει τη καθιερωμένη πούτσα της. Ο Ιβίσκος σαν ξενοδοχείο ειναι πολύ κομπλέ. Ωραια αισθησιακή ατμόσφαιρα - τσοντα ...www.bourdela.com
γουστάρω να σκιζω ανασκελα σφιχτά μουνάκια διψασμενων για πουτσα κωλομπαρούδων πάνω σε φθαρμένα καναπεδάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χανς Κριστιαν Αντερσεν
πριν ξεκινησεις να μας λες τα αδιαφορα και φανταστικα παραμυθακια σου, μη ξεχασεις να μας ξεφλουδισεις και κανα συκο με την κωλοσουφριδα σου μαρη ασχημομουρα, μιας και εισαι ειδικη σε τετοια μαρη χυσοσφουγγαριστρα χωρις κουβαΞέμεινα απο ιστορίες ?
Ακόμα ούτε το 1% δεν εχω γράψει απο την πολυτάραχη ερωτική ζωή μου!!
Φιλίπα είσαι ένα χαζό πουστράκι!!
Ναι ήταν τότε που σπουδαζες στο πολυτεχνείο μηχανολογοςΕγώ θυμάμαι σκηνικά στο Μπρόνξ που γαμούσες στον δρόμο έξω με βροχή...
και περνούσαν οι μαύροι...με κάτι 6πορτες κλεμμένες Cadillac 5λιτρες και έριχναν πιστολιές!!
Αν δεν άδειαζαν 15 γεμιστήρες δεν έφευγαν...αξέχαστες εποχές!!
Οταν πίνεις ξύδια ποτέ στο τέλος δεν τρώς γλυκά...
να το θυμάσαι αυτό νέουλα!!
Φορούσες και τα καινούργια παπούτσια...που σου έκανε δώρο στα γενέθλια η νονά σου ?
τοτε που επαιρνε πιπες πισω απο τους σκουπιδοντενεκεδες ηταν.Ναι ήταν τότε που σπουδαζες στο πολυτεχνείο μηχανολογος
Ξέμεινα απο ιστορίες ?
Ακόμα ούτε το 1% δεν εχω γράψει απο την πολυτάραχη ερωτική ζωή μου!!
Φιλίπα είσαι ένα χαζό πουστράκι!!
Πολύ Cool ρε γατάκι αυτό το σκηνικό που περιγράφεις...
βέβαια για Ελλάδα είναι Ok!!
Εγώ θυμάμαι σκηνικά στο Μπρόνξ που γαμούσες στον δρόμο έξω με βροχή...
και περνούσαν οι μαύροι...με κάτι 6πορτες κλεμμένες Cadillac 5λιτρες και έριχναν πιστολιές!!
Αν δεν άδειαζαν 15 γεμιστήρες δεν έφευγαν...αξέχαστες εποχές!!
Οταν πίνεις ξύδια ποτέ στο τέλος δεν τρώς γλυκά...
να το θυμάσαι αυτό νέουλα!!
Φορούσες και τα καινούργια παπούτσια...που σου έκανε δώρο στα γενέθλια η νονά σου ?
Εχεις διαβάσει Hans Christian Andersen ?
Σίγουρα δεν έχεις διαβάσει και φαίνεται...
εμένα μου αρέσει πάρα πολύ πάντως!!
Αλλά έχω μία πολύ μεγάλη διαφορά μαζί του...
οταν έδωσε εξετάσεις στη Βασιλική Σχολή θεάτρου...δεν τον δέχτηκαν διότι ήταν υπερβολικά άσχημος!!