Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
ειδα το μυαλο του οποτε το μπρατσο τι να το κανω οταν το μυαλο ειναι μπιφτέκια
επειδη εχασα τα κιλα αυτο το μπρατσο εγινε τριςκαλυτερο σε μυες τωρα που αδυνατισα θα μου κατσεις να γαμησω το κωλαρακι σου?τωρα εχω γινει κανονικος στα κιλα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
ειμαι 1.81 90 κιλα πρωην μοσχαρι παρακαλω τα εχασα με διαιτα σκληρη οχι να μας την λες κιολας,εμενα με καυλωσε ο κολος σου και θελω να σε γαμησω μωρη λεσβια να σε κανω να νοιωσεις γυναικα που ειναι και το φυσιολογικο ασε τα λεσβιιλικια.
με το παρδον μορφονιε αλλα με αποκαλεσες τραβελι ...και σε ρωταω την πουτσα μου θα την γλύψεις?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
με το παρδον μορφονιε αλλα με αποκαλεσες τραβελι ...και σε ρωταω την πουτσα μου θα την γλύψεις?
οχι μονο αν εισαι λεσβια αλλιως οχι να εχεις μουνι κανονικα και απλα να εισαι βλημμα και να πηγαινεις με γυναικες αλλιως τραβελια δε γαμαω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
κριμα ..εσυ χανεις..
Εε όχι τώρα πουτσες είπαμε μόνο γυναίκες έστω Λεσβιες αλλά κανονικά με μουνι όχι αλλιώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε σου είπα.
πάρε ένα τσαντάκι, βάλε ότι λεφτά έχεις μέσα
πάρε και ένα κλύσμα, καπότες και τρία πακέτα τσιγάρα
και έφυγες για γκάζι
Δε το έχω ρε μλκ τη αλητεία τι να λέμε τώρα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Εε όχι τώρα πουτσες είπαμε μόνο γυναίκες έστω Λεσβιες αλλά κανονικά με μουνι όχι αλλιώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε το έχω ρε μλκ τη αλητεία τι να λέμε τώρα.
δεκτο ...σε τι εισαι καλος ..

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
Xειμώνα θα βγούμε γκάζι. Πάρε απλά έστω ένα μπουφάν με γούνα στη κουκούλα.
Όλα τα άλλα θα τα κανονίσω εγώ.
Γιατί χειμώνα και όχι τώρα καλοκαίρι?ντυνόμαι σα αλήτης μερικές φορές να ξέρεις περίμενε να δεις σε πμ που θα σου στείλω.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Xειμώνα θα βγούμε γκάζι. Πάρε απλά έστω ένα μπουφάν με γούνα στη κουκούλα.
Όλα τα άλλα θα τα κανονίσω εγώ.
τυπε ακομα σκαναρω μην ετοιμάζεσαι να τον παρεις ...γιατι θα στον παρω μεσα απο την πιατσα:2funny::2funny:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
οκ...επομενο δεν γινεται να εχεις μονο ενα καλο
Το πρόσωπο μου είναι ωραίο δεύτερο καλό επίσης στο σεξ δε είμαι καθόλου ξενέρωτος μα καθόλου είμαι ωραίος τύπος.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
δε σε έπιασα.
επίσης να επαναλάβω
κάθε πόστ στη σελίδα είναι στα πλαίσια του χαβαλέ
χαβαλε τυπε οποτε να κανω τη μεταφραση εκανα αστειο πανω στο αστειο σου που θες να τον κατεβασεις στο γκαζι με γουνα στην κουκουλα ...τωρα το κατάλαβες?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Το πρόσωπο μου είναι ωραίο δεύτερο καλό επίσης στο σεξ δε είμαι καθόλου ξενέρωτος μα καθόλου είμαι ωραίος τύπος.
αψογα ...οποτε θεωρεις οτι το προβλημα ειναι τα κιλα σου η ο τροπος που σκέφτεσαι και βγαίνει στην συμπεριφορά σου...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
αψογα ...οποτε θεωρεις οτι το προβλημα ειναι τα κιλα σου η ο τροπος που σκέφτεσαι και βγαίνει στην συμπεριφορά σου...
Ούτε στα κιλά πλέον μόνο στη έλλειψη αυτοπεποίθησης η οποία δε βοηθάει στο λέγειν και στη επικοινωνία με τις γκόμενές.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Ούτε στα κιλά πλέον μόνο στη έλλειψη αυτοπεποίθησης η οποία δε βοηθάει στο λέγειν και στη επικοινωνία με τις γκόμενές.
βρε αγορι μου σοβαρα τωρα ...αμα οντως θεωρεις οτι εισαι καλος τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει να φλερταρεις ..καταλαβαινω γινεται χαμος απο τσολια ομως δεν ειναι ολη η πολη ετσι ...οποτε τι θα πει εχεις ελλειψη ....ακομα και αν ο πυχης σου ειναι ποιο ψηλα πας και βλεπεις ..κανενας δεν ειναι ανωτερος απο εσενα μεχρι να στο αποδείξει

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
βρε αγορι μου σοβαρα τωρα ...αμα οντως θεωρεις οτι εισαι καλος τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει να φλερταρεις ..καταλαβαινω γινεται χαμος απο τσολια ομως δεν ειναι ολη η πολη ετσι ...οποτε τι θα πει εχεις ελλειψη ....ακομα και αν ο πυχης σου ειναι ποιο ψηλα πας και βλεπεις ..κανενας δεν ειναι ανωτερος απο εσενα μεχρι να στο αποδείξει
Δε σε κάνουν οι γκόμενές να χαλαρώσεις είναι η αλήθεια να φλερτάρεις χαλαρά έχουν ένα στιλ περίεργο οι περισσότερες και γενικά δε ξέρω είμαι λίγο κότα στο φλερτ.Επειδη ξέρω ότι οι Ελληνίδες έχουν υψηλά στάνταρ και σε εμφάνιση και σε στιλ δηλαδή αλητεία και έτσι εγώ νοιώθω άβολα με όλο αυτό.Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον αν δε τρολαρειs,αν και δε γνωριστήκαμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες άρχισα να σε συμπαθώ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Δε σε κάνουν οι γκόμενές να χαλαρώσεις είναι η αλήθεια να φλερτάρεις χαλαρά έχουν ένα στιλ περίεργο οι περισσότερες και γενικά δε ξέρω είμαι λίγο κότα στο φλερτ.
θελω να εισαι λογικος και εχεις το λογο μου δεν θα μασας τα αρχιδια σου...

Οι γκομενες και εγω μαζι στο κεφαλι μας η καθε μια εχει το εργακι της με τα θελω της ...δεν ειμαστε ελευθερα πλασματα οπως ο αντρας που νιωθει ευτυχία με ενα καλο σεξ ...

Οποτε οταν φας ακυρο εσυ στα αρχιδια σου διοτι οτι και μουτρα να εχεις εαν δεν ειναι αυτα που θελουμε εκεινη την στιγμη δεν εχεις ελπιδα ..οποτε δεν φταις εσυ ..προπονηση θελει

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Μέχρι να τα ξαναπάρεις τα κιλά σε λίγο καιρό
αμα βρει ανθρωπο να νιωθει καλα δεν θα εχει την αναγκη να ειναι τοφαλος ...εγω καποια στιγμη ημουν με εναν δεν ειχα ορεξη να γυμναστω και επειδη ενιωθα ασχημα μαζι του ετρωγα τοσα γλυκα ειχε φτασει η κυταριτιδα στα γονατα ...οταν απαλλάχτηκα απο αυτο ..τσουπ αρχισα ξανα να γυμναζομαι ...θελει ψυχολογία η φροντιδα...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
θελω να εισαι λογικος και εχεις το λογο μου δεν θα μασας τα αρχιδια σου...

Οι γκομενες και εγω μαζι στο κεφαλι μας η καθε μια εχει το εργακι της με τα θελω της ...δεν ειμαστε ελευθερα πλασματα οπως ο αντρας που νιωθει ευτυχία με ενα καλο σεξ ...

Οποτε οταν φας ακυρο εσυ στα αρχιδια σου διοτι οτι και μουτρα να εχεις εαν δεν ειναι αυτα που θελουμε εκεινη την στιγμη δεν εχεις ελπιδα ..οποτε δεν φταις εσυ ..προπονηση θελει
Απλά δε το έχω με το φλερτ με το παιχνιδι δε το έχω νοιώθω ότι δε είμαι στα στάνταρ των Ελληνίδων όχι εμφανισιακά αλλά γενικά θέλουν τους μάγκες οι Ελληνίδες τους αλήτες εγώ δε είμαι τέτοιος είμαι απλός δε είναι εμφανισιακά έχω δει χειρότερους από μένα να έχουν γκόμενά με παντόφλες κοιλιές και χοντρους,απλά δε είμαι αυτό που θέλουν οι Ελληνίδες,οι Ελληνίδες είναι Τσαουσές γλωσουδες εγώ είμαι απλός άνθρωπος.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Απλά δε το έχω με το φλερτ με το παιχνιδι δε το έχω νοιώθω ότι δε είμαι στα στάνταρ των Ελληνίδων όχι εμφανισιακά αλλά γενικά θέλουν τους μάγκες οι Ελληνίδες τους αλήτες εγώ δε είμαι τέτοιος είμαι απλός δε είναι εμφανισιακά έχω δει χειρότερους από μένα να έχουν γκόμενά με παντόφλες κοιλιές και χοντρους,απλά δε είμαι αυτό που θέλουν οι Ελληνίδες,οι Ελληνίδες είναι Τσαουσές γλωσουδες εγώ είμαι απλός άνθρωπος.
ξεκινας λαθος... δεν σε ενδιαφερει το πληθος ,,,σε ενδιαφερει να ξερεις τι θελεις εσυ ..διοτι αν δεν ξερεις οταν φτασεις μπροστα στην γκομενα μαλακια θα πεις ,,,

σου λεω ευθεως οτι δεν ξερεις τι θελεις απο την γκομενα και για αυτο δεν εχεις εμπνευση για μπλαμπλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom