Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟτσαγακι και βιαγκρα
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟτσαγακι και βιαγκρα
εδω κυκλοφορουν γαμιαδες ...μεταφερσου στα πουστρακια και ολα καλαΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥεδω κυκλοφορουν γαμιαδες ...μεταφερσου στα πουστρακια και ολα καλα
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑκαλησπερα σε ολους...
ρε παιδια τι εγινε γιατι τοσα χοντρα καριολικια...
διαβαζο της τελευταιες 5 σελιδες και μπινελικια βλεπω....
εγω λεω να χαλαρωσουμε ολοι ....
Πουστρακια ο άνθρωπος που έχει πάει 600 φορές σε πουτανες ?κάτσε καλά.εδω κυκλοφορουν γαμιαδες ...μεταφερσου στα πουστρακια και ολα καλα
και αλλες ρυτίδες?ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ
ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
λες αντρα και κλαίμε απο τα γελια πουστοπραμαΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ
ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΘΩΟΣ
Εδώ μας τα έχει κάνει τσουρέκια μια φεμινίστρια η μαγκι θέλει να τους κάνει ολους αδερφές με το ζόρι φασιστρια στο μεγαλειο.Ο ακροατής έχει πάει 600 φορές σε πουτανες και τον λέει γκέι η μάγκι καταλαβαίνεις τώρα τι θέλει η Μάγκυ να τους βγάλει όλους αδερφές.καλησπερα σε ολους...
ρε παιδια τι εγινε γιατι τοσα χοντρα καριολικια...
διαβαζο της τελευταιες 5 σελιδες και μπινελικια βλεπω....
εγω λεω να χαλαρωσουμε ολοι ....
ΜΩΡΗ ΠΡΕΖΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΩ Η ΕΣΥκαι αλλες ρυτίδες?
αντε κουκλιτσα μου για τους πουστηδες και θα βρεις ηρεμια ..εδω μωρη με τριχες στα δοντια θα φευγειςΜΩΡΗ ΠΡΕΖΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΩ Η ΕΣΥ
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΜΙΣΑΝΔΡΗαντε κουκλιτσα μου για τους πουστηδες και θα βρεις ηρεμια ..εδω μωρη με τριχες στα δοντια θα φευγεις
ουτε με βιαγκρα τσαπερδοναΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΜΙΣΑΝΔΡΗ
δηλαδή φυσιολογικόςχοντρόςκαιμπουστης24Δε φτάνει που είσαι λεσβια θα κρίνεις τους χοντρούς,εγώ μπορεί να είμαι χοντρός αλλά είμαι άντρας εσύ είσαι λεσβια δηλαδή μη κανονική μη φυσιολογική εγώ είμαι φυσιολογικός τουλάχιστον θέλω κοπέλες.
ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΕΚΩΛΟΜΗΤΡΑουτε με βιαγκρα τσαπερδονα
τα παπαρακια σου ρουφανΜΠΑΝ
ΜΠΑΝ
ΜΠΑΝ
μπαρμπι του ψητοπολειου
τριχουλες στα δοντια σπερμα στα ματια μελανιες στα κωλομερια ...ενω στα πουστρακια ο κωλος παει εναλαξ θα παίρνεις και μια ανασαΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΕΚΩΛΟΜΗΤΡΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΠΡΕΖΑΚΙ
έχουν βγάλει αφρούς από την αγαμία οι μαλάκεςετσι θα σκουζετε απο εδω και περα
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΟΥΣΤτριχουλες στα δοντια σπερμα στα ματια μελανιες στα κωλομερια ...ενω στα πουστρακια ο κωλος παει εναλαξ θα παίρνεις και μια ανασα
Εσύ άτομο μου συμφωνείς μέ τήν λεσβία ?έχουν βγάλει αφρούς από την αγαμία οι μαλάκες