Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Είσαι τό κατακάθι τού Site...μόνο αυτό σού λέω...τι να πουλισω τα γερασμενα σου σπλαχνα ?αντε μωρη
Καί απορώ μέ τήν διαχείριση...πώς σέ κρατάει ακόμα εδώ!!
Είσαι τό κατακάθι τού Site...μόνο αυτό σού λέω...τι να πουλισω τα γερασμενα σου σπλαχνα ?αντε μωρη
Αυτό θέλει ακριβώς η σιχαμενη βγάζει μάτι,πάμε όλοι μαζί αναφορά να φύγει από εδώ μέσα η Μάγκι η βρωμιάρα.Φεμινιστριες δε χωράνε εδώ μέσα.Μωρη άπλητη Μάγκυ δε θα σου κάνουμε το χατηρι όλοι οι άντρες να γίνουμε γκέι ούτε εγώ ούτε ο Ανέστος ούτε ο ακροατής είμαστε αδερφές.Αρχιδια να στο πω εγω
Τους θες ολους πουστιδες
ασε την τρελιτσα σου πουσταριοΕίσαι τό κατακάθι τού Site...μόνο αυτό σού λέω...
Καί απορώ μέ τήν διαχείριση...πώς σέ κρατάει εδώ!!
Γι'αυτό πάμε όλοι αναφορά εγώ της έκανα αναφορά να φάει Μπαν από εδώ μέσα.Είσαι τό κατακάθι τού Site...μόνο αυτό σού λέω...
Καί απορώ μέ τήν διαχείριση...πώς σέ κρατάει ακόμα εδώ!!
οι αντρες γαμανε το μουνι απο ολες τις μπαντες ...και ας κλαίτε και οι 3 μαζι...και δεν σας εχουν καμια αναγκηΑυτό θέλει ακριβώς η σιχαμενη βγάζει μάτι,πάμε όλοι μαζί αναφορά να φύγει από εδώ μέσα η Μάγκι η βρωμιάρα.Φεμινιστριες δε χωράνε εδώ μέσα.Μωρη άπλητη Μάγκυ δε θα σου κάνουμε το χατηρι όλοι οι άντρες να γίνουμε γκέι ούτε εγώ ούτε ο Ανέστος ούτε ο ακροατής είμαστε αδερφές.
δεν θα ρολαρεις πουσταριο και θα το δειςΤο θεμα ειναι οτι δεν ρολαρει το θρέντ το μπαχαλευουν τα γαμιολια.
Εγω λεω να μη τους απαντάμε και να ατα αφηνουμε να τσιριζουν
Ρε καλοσυνάτε όπως σε λέει και ο αγαπητός συνάδελφος υπουργαρας κάνε ένα διάλειμμα πήγα χτες δουλειά γυρισα πήγα σήμερα γύρισα ενδιάμεσα στο διάλειμμα μου στη δουλειά μπήκα πάλι εδώ ήσουν είμαι σίγουρος ακόμα και στον ύπνο σου αν κοιμάσαι δηλαδή βλέπεις τον υπουργαρα και τον παπαφιλιπς άλλη δουλειά εκτός από το να μας σπας τα νεύρα δεν έχεις;Μάγκι είσαι ότι χειρότερο σε αντιπαθώ πιο πολύ και από το παπαφιλιπ και υπουργαρα εξαφανίσου από το σάιτ δε θέλουμε φεμινίστριες εδώ μέσα ψωφο στις φεμινίστριες.
Βουλωστο Μάγκι θα φας Μπαν και θα φύγεις μας έχεις σπάσει τα νεύρα σκάσε τώρα.οι αντρες γαμανε το μουνι απο ολες τις μπαντες ...και ας κλαίτε και οι 3 μαζι...και δεν σας εχουν καμια αναγκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν θα ρολαρεις πουσταριο και θα το δεις
Εξω η Μάγκι από το σάιτ.Παμε μαζικη αναφορα στη Μάγκι
Καλω ολα τα μελη να της κανουν αναφορά...
Εξυπηρέτει συμφέροντα
ευαισθησίες ? δεν ειμαστε το ιδιο οποτε δεν σκαφτόμαστε το ιδιο ..εχω αλλεργια στα πουστρε ..αν σου αρεσουν γλυφτα εγω τα σουταρω οπου τα πετυχω μπας και ξανα ακουσουμε αντρικη λεβεντικη αποψη εδω μεσαΡε καλοσυνάτε όπως σε λέει και ο αγαπητός συνάδελφος υπουργαρας κάνε ένα διάλειμμα πήγα χτες δουλειά γυρισα πήγα σήμερα γύρισα ενδιάμεσα στο διάλειμμα μου στη δουλειά μπήκα πάλι εδώ ήσουν είμαι σίγουρος ακόμα και στον ύπνο σου αν κοιμάσαι δηλαδή βλέπεις τον υπουργαρα και τον παπαφιλιπς άλλη δουλειά εκτός από το να μας σπας τα νεύρα δεν έχεις;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩευαισθησίες ? δεν ειμαστε το ιδιο οποτε δεν σκαφτόμαστε το ιδιο ..εχω αλλεργια στα πουστρε ..αν σου αρεσουν γλυφτα εγω τα σουταρω οπου τα πετυχω μπας και ξανα ακουσουμε αντρικη λεβεντικη αποψη εδω μεσα
κλεισανε τα ψητοπολεια και νομιζεις οτι ειμαι το σουβλακι σου μπινε...Βουλωστο Μάγκι θα φας Μπαν και θα φύγεις μας έχεις σπάσει τα νεύρα σκάσε τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξω η Μάγκι από το σάιτ.
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις; και γιατί σε εμένα;ευαισθησίες ? δεν ειμαστε το ιδιο οποτε δεν σκαφτόμαστε το ιδιο ..εχω αλλεργια στα πουστρε ..αν σου αρεσουν γλυφτα εγω τα σουταρω οπου τα πετυχω μπας και ξανα ακουσουμε αντρικη λεβεντικη αποψη εδω μεσα
σιγα εισαι και γρια φλερταρεις με το εγκεφαλικοΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ
Δε φτάνει που είσαι λεσβια θα κρίνεις τους χοντρούς,εγώ μπορεί να είμαι χοντρός αλλά είμαι άντρας εσύ είσαι λεσβια δηλαδή μη κανονική μη φυσιολογική εγώ είμαι φυσιολογικός τουλάχιστον θέλω κοπέλες.κλεισανε τα ψητοπολεια και νομιζεις οτι ειμαι το σουβλακι σου μπινε...
Ρε καλοσυνάτε όπως σε λέει και ο αγαπητός συνάδελφος υπουργαρας κάνε ένα διάλειμμα πήγα χτες δουλειά γυρισα πήγα σήμερα γύρισα ενδιάμεσα στο διάλειμμα μου στη δουλειά μπήκα πάλι εδώ ήσουν είμαι σίγουρος ακόμα και στον ύπνο σου αν κοιμάσαι δηλαδή βλέπεις τον υπουργαρα και τον παπαφιλιπς άλλη δουλειά εκτός από το να μας σπας τα νεύρα δεν έχεις;
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις; και γιατί σε εμένα;
Που να καταλάβεις η τύπισσα μιλάει σα πιωμενη σα πρεζου.Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις; και γιατί σε εμένα;
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΑΜΙΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩσιγα εισαι και γρια φλερταρεις με το εγκεφαλικο
φερέφωνο χωρις εντασηΔε φτάνει που είσαι λεσβια θα κρίνεις τους χοντρούς,εγώ μπορεί να είμαι χοντρός αλλά είμαι άντρας εσύ είσαι λεσβια δηλαδή μη κανονική μη φυσιολογική εγώ είμαι φυσιολογικός τουλάχιστον θέλω κοπέλες.
ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ SITEφερέφωνο χωρις ενταση
ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΜΛΚΕΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ Η ΜΑΓΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΡΑ,ΤΙΣ ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΚΕΙ,ΨΩΦΟ ΣΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.σιγα εισαι και γρια φλερταρεις με το εγκεφαλικο