Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Τι βλέπουν τα γέρικα ματάκια μου παρά τον καταρράκτη;

Ο Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε μετά τον κρεμπιέ που του έριξα στον κωλαρίνο το γύρισε στο "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"; :2funny::2funny::2funny:
μπορει να μην ειδε τα ποστς σου:coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
μπορει να μην ειδε τα ποστς σου:coffee:

Φυσικά .:coffee:

Αφού με έχει στη Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονια λίστα με αυτούς που αγνοεί. :coffee:

Τώρα το γιατί είναι πάντα ενήμερος γι αυτά που γράφω και αναφέρεται κάθε λίγο και λιγάκι σε εμένα, παραμένει μυστήριο. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Φυσικά .:coffee:

Αφού με έχει στη Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονια λίστα με αυτούς που αγνοεί. :coffee:

Τώρα το γιατί είναι πάντα ενήμερος γι αυτά που γράφω και αναφέρεται κάθε λίγο και λιγάκι σε εμένα, παραμένει μυστήριο. :coffee:
απο τις παραθεσεις :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Η Magi δέν είναι είναι άσχημη γκόμενα...είναι μέτρια αντκειμενικά...αλλά έχει έναν "Αέρα" Brutal που τήν περιορίζει!!
Οσο γιά τήν γλώσσα της...είναι πιό μεγάλη από τό μπόι της!!
Στήν ηλικία της...αρκετές άλλες γκόμενες έχουν αποσυρθεί...
Τήν Magi τήν αξιολογώ...μέ 5...πού γιά εμένα είναι αρκετά υψηλή βαθμολογία...άν υπολογίσουμε καί τήν ηλικία της!! :sunglasses:

:heavymetalbig:
Δεκτο... Για φωναξε και τον προϊστάμενο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Ούτε στην παράθεση εμφανίζεται η ανάρτηση αυτού - αυτής που έχεις θέσει σε αγνόηση. Εμφανίζεται μόνο η ανάρτηση αυτού που παραθέτει.
α δεν το ηξερα αυτο....
λοιπον λεω να κατσικωθω σημερα σε αυτο το νημα ..:coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Εμενα ομως 3 μελη μου στέλνουν π.μ και μου λενε οτι σε εχω ξεφτιλισει και να συνεχίζω να σε ξεφτιλιζω και εσενα και τη βρωμα την αλλη.

Αυτό που εσύ και ο Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε λαμβάνετε συνεχώς υποστηρικτικά π. μ. από μέλη φιλικά προσκείμενα σε εσάς, που όμως δεν επιθυμούν να σας υποστηρίξουν ανοιχτά, φέρνει σε νήματα που ανοίγουν μερικοί κρυφοφανερόπουστες τύπου:
Ψάχνω ενεργητικό τράβελο με εικοσάποντη ψωλη, όχι για μένα, αλλά για έναν φίλο μου. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Αυτό που εσύ και ο Λακοζελικοφυλοβιοτελοσταλονε λαμβάνετε συνεχώς υποστηρικτικά π. μ. από μέλη φιλικά προσκείμενα σε εσάς, που όμως δεν επιθυμούν να σας υποστηρίξουν ανοιχτά, φέρνει σε νήματα που ανοίγουν μερικοί κρυφοφανερόπουστες τύπου:
Ψάχνω ενεργητικό τράβελο με εικοσάποντη ψωλη, όχι για μένα, αλλά για έναν φίλο μου. :coffee:
μου λειπει Βανταμας στα πολιτικα δεν κανει γκελ εδω σαν ψυχολογος-Βελτιωτης:undecided:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
μου λειπει Βανταμας στα πολιτικα δεν κανει γκελ εδω σαν ψυχολογος-Βελτιωτης:undecided:

Επειδή είναι πολυτάλαντος είπε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε κάτι γνωστό γι αυτόν, και καινούργιο γι εμάς. :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.955
Πόντοι
3.506
Κάποτε νόμιζα πως ο Βιταμας είναι ο πάτος του βαρελιου

Μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν και αυτοί που του ζητάνε συμβουλές αυτοβελτιωσης και αναίρεσα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
γιδογαμης ανεστακος Ζαν εθεαθη να κανει μαγκες κραβ μαγκα το πρωϊ στο κοτετσι
boy-fight.gif

Zapata method of male self - improvement and evolution
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
749
Πόντοι
81
Απο γνωριμίες γυναικών πως πατε; Πόσες γνωρίζετε καθε χρόνο ή μήνα; Πρώτα ραντεβου, τρόποι προσέγγισης, με ποσες σεξ, με ποσσες περιπέτεια μια δυο εβδομάδων( εκει που παει να το δέσει η άλλη για σχέση αφου έχουν πέσει 3-4 κρεβάτια), της το κόβεις.
Για πείτε κανα στατιστικό

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Απο γνωριμίες γυναικών πως πατε; Πόσες γνωρίζετε καθε χρόνο ή μήνα; Πρώτα ραντεβου, τρόποι προσέγγισης, με ποσες σεξ, με ποσσες περιπέτεια μια δυο εβδομάδων( εκει που παει να το δέσει η άλλη για σχέση αφου έχουν πέσει 3-4 κρεβάτια), της το κόβεις.

Αυτά είναι ερωτήσεις ταμπού φίλε :grin:

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
53
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά τα πάω πολύ καλά......not

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Θά πρέπει νά συμφωνήσω μέ κάτι πού πάντα ισχυρίζεται ο φίλος μου ο Balkan...άσχετα τήν αντιπαλότητα πού μπορεί νά έχουμε!!
Η διαφορά μίας γκόμενας π.χ. 6άρι μέ 7άρι είναι χαώδεις...φανταστείτε λοιπόν όταν μιλάμε γιά 7.5άρια...8άρια...καί 8.5άρια ποιά είναι!!
Οι άνδρες σέ ποσοστό άνω τού 90% αξιολογούν λανθασμένα τίς γκόμενες...τό 5άρι τό βλέπουν 7άρι καί τό 5.5άρι 8άρι!!
Δέν τό κάνουν πάντως εσκεμμένα...

:heavymetalbig:
αυτο ειναι αληθεια.... ειτε υποκειμενικα εχουν διαφορετικο γουστο. ειτε μιλαει η αγαμια...

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
53
Πόντοι
0
Ναι αυτό κατάλαβα και εγώ

Οι ελλεινιδες δεν ερωτεβοντε..είναι με το γκομενο.απο συμφέρον..γιατί αυτός έχει πλούσιο μπαμπά.αμ δε μπορούν να βρούνε πλούσιο.
Αναγκαστικά τα φτιάχνουν με κάποιο από τη παρέα τους..ούτε αγκαλιές οι ελλεινιδες ούτε χαμόγελα ούτε φιλιά,τίποτα..οι σχέσεις τους είναι απλά μια οικονομική δοσοληψηα..δίνω μουνι..δίνεις λεφτά..χορηγία
.ένα καλό γάμο..σιχαματα οι ελλεινιδες
Γενικά παρατηρώ ότι παίζει φλερτ μόνο μέσω κοινών γνωστών. Φλερτ έξω σε μαγαζί δεν θα πετύχεις τόσο , εκτός αν είναι κάνα event που γίνονται πιτα οι μισές και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Γενικά παρατηρώ ότι παίζει φλερτ μόνο μέσω κοινών γνωστών. Φλερτ έξω σε μαγαζί δεν θα πετύχεις τόσο , εκτός αν είναι κάνα event που γίνονται πιτα οι μισές και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Κοινωνικά γνωριζουμε οτι δεν βαδίζουμε καλα ....καθημερινά ακουμε την ψυχασθένεια που κυκλοφορεί..οποτε αυτο και μονο κοβει τον αυθορμητισμο σε ολους και ποιο πολυ στις γυναίκες μιας και ο αντρας ειναι ποιο δυνατος ...Αυτο σημαίνει οτι σε μια στραβη η γυναίκα θα αναγκαστει αν προλάβει να δωσει χτύπημα μη αναστρέψιμο ...Καποτε τα πραγματα ηταν ποιο χαλαρα πλεον οχι...
Και καπως ετσι ο κοσμος μοιάζει με αγέλες και κάπως ετσι το φλερτ μένει στο κοπαδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom