tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.043
- Πόντοι
- 3.656
την θεωρεις ασχημη δηλαδη;
Έχεις άποψη δηλαδή σύντροφε ;
Για πες μας ... πως τη σχημάτισες ....
την θεωρεις ασχημη δηλαδη;
κατσε και εσυ στο σκαμνι βλεπω εχεις τα ορμονικα σου...Για να κρίνεις τη νοημοσύνη μου ... πρέπει να είσαι πιο πάνω από μένα ..........
Δεν ... έχεις δείξει κάτι τέτοιο .......
Συνέχισε ! Το πας καλά.
Αξιόλογες γυναίκες από τό Net ?μπαζα δεν ηταν ρε μαν μου ουτε χοντρες...πιστευω να σε καλυπτει
εγω δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο αλλα οχι οτι δεν βρισκεις απο νετ και αξιολογες γυναικες
ασχημη δεν ειναι ...γελιο εχει,αλογα εχει κανει καποιους...Έχεις άποψη δηλαδή σύντροφε ;
Για πες μας ... πως τη σχημάτισες ....
βγαλε το σπερμα απο τα ματια λεμε ...κοιτα ποσες σελιδες σε χυνουν ,,,τοσες που ζηλεψε και το αλλο αδεσποτο και ηρθεΤιποτα δεν κανεις γαμιολα απλα σε χυνουνε πατοκορφα
υπηρχαν και υπαρχουν και τωρα τσατ ρε Λακη
οτι κουσουρια εχουν οι απεξω εχουν και αυτες απο το νετ ρε συ...και εχω βρει και τρελες και πουτανες και οτι θεςΑξιόλογες γυναίκες από τό Net ?
Τί νά σού πώ άν βρήκες εσύ...είσαι πολύ τυχερός...μόνο αυτό σού λέω!!
Η απόψη μου πάντως είναι ότι δέν βρίσκεις...καί ότι οι γκόμενες είναι μέ πολλά κουσούρια!!
εγω δεν αμφισβητω το εξω αμφισβητω οτι δεν προκειται καποιος να βρει γυναικα απο το νετΠοιά είναι αυτά ρε τύπε ;
Ειλικρινά τώρα .... δεν υπάρχει τίποτε .......
Αν υπήρχε κάτι ... που μπαίναν 500 γκόμενες ... την ημέρα ... ΝΑΙ ... ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ...
οι μάγκες θα παίζαν μπαλίτσα.
Αλλά που ; Για τι μιλάμε ;
Από την άλλη ... σε εμπορικά ... πλατείες ... παρουσιάσεις βιβλίων ... ερασιτεχνικές θεατρικές ....
μαθήματα χορού ..... ομιλίες .... ΕΚΕΙ ΝΑΙ !!!!!
Ορμονικα εσυ έχεις
ναι τοσο εχει ...και κατσε εσυ να πουλας μαγκια οτι εισαι ο γαμαω...ζαχαρονεροΝαι θα δώσεις 3 ευρω και μια μπυρα
Αντε κανε παραπερα μωρη ξεκωλιάρα
Αξιόλογες γυναίκες από τό Net ?
Τί νά σού πώ άν βρήκες εσύ...είσαι πολύ τυχερός...μόνο αυτό σού λέω!!
Η απόψη μου πάντως είναι ότι δέν βρίσκεις...καί ότι οι γκόμενες από τό Net είναι μέ πολλά κουσούρια!!
κέρβερος και εσυ η σκυλα μου...ζαχαρονεροΠοιο αδεσποτο μωρη χολερα.εσυ εισαι αδεσποτη σκυλα
εγω δεν αμφισβητω το εξω αμφισβητω οτι δεν προκειται καποιος να βρει γυναικα απο το νετ
Γιά εμένα δέν είναι τό ίδιο...άλλωστε γκόμενα από Net δέν θέλω ούτε νά τήν βλέπω...η από γνωριμίες τρίτων!!οτι κουσουρια εχουν οι απεξω εχουν και αυτες απο το νετ ρε συ...και εχω βρει και τρελες και πουτανες και οτι θες
απλα θα σου πω οτι ημουν μοντ σε τσατ με 400 ατομα καθε μερα...εκλεισε βεβαια λογω κωλυματος του υδιοκτητη...Αν μπαίναν κάπου γυναίκες ... και γράφαν ... αγγελίες πχ ... όπως στο παλιό γνωστό γυναικείο φόρουμ ναι !
Αλλά όταν δεν υπάρχει τσατ ... δεν υπάρχουν αγγελίες ... και σελίδες γνωριμίας ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ pm που τα πληρώνουν ηλίθιοι ....
Που ;;;;
απλα θα σου πω οτι ημουν μοντ σε τσατ με 400 ατομα καθε μερα...εκλεισε βεβαια λογω κωλυματος του υδιοκτητη...
σεβαστη η αποψη σου..Γιά εμένα δέν είναι τό ίδιο...άλλωστε γκόμενα από Net δέν θέλω ούτε νά τήν βλέπω...η από γνωριμίες τρίτων!!
Αν τήν κοπέλα δέν τήν γνωρίσω μόνος μου...μέ οποιοδήποτε τρόπο...δέν μέ καλύπτει...ποτέ...καί δέν τό κάνω...είναι η κοσμοθεωρία μου αυτή!!
στο φάρυγγα σου γραφει το ονομα μου ....που θες αγριαδεςΕσυ εισαι η σκυλα μου,σου πεταω ενα κοκκαλο και το τρως κατευθειαν
Εξαρτάται ... ποια μορφή νετ ......οτι κουσουρια εχουν οι απεξω εχουν και αυτες απο το νετ ρε συ...και εχω βρει και τρελες και πουτανες και οτι θες
ε καλα εχει και τετοιες καμμενες φουλ αλλα το καλο ειναι οτι φαινονται αμεσως οποτε κοβεις λασπηΕξαρτάται ... ποια μορφή νετ ......
Υπάρχει μία συγκεκριμένη .... που αυτές που μπαίνουν .........
Είναι μόνο από αυτές που πάνε σε καταλήψεις ... και τις παίρνει νουμεράδα όλη η κατάληψη ...
όσοι δεν είναι σε κώμα ή κλινικά νεκροί τέλος πάντων !