Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.703
Πόντοι
3.656
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες. Ξέρω άπειρους άσχημους που με βασικό μισθό έχουν γαμήσει μουνάρες 8 και 9 ( απλά όχι διάσημες).

8-9 δύσκολο,εκτος αν τις είχαν γκόμενες στο σχολείο

Με βασικό μισθό,το 6αρι είναι ταβάνι

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.395
Πόντοι
456
Τίς γκόμενες πού βλέπουν κάποιοι μέ ασχημάνδρες...καί νομίζουν ότι είναι μουνάρες...η εξήγηση είναι απλούστατη!!
Εχουν νά γαμήσουν πολύ καιρό...ίσως καί χρόνια...καί οι ασχημομέτριες 4.5άρια 5άρια καί 5.5άρια...είναι μουνάρες γιά αυτούς.
Ωραία γκόμενα πάνω από 7άρι χωρίς χρήμα...μόνο στό όνειρο του θά τήν γαμεί ο άσχημος άνδρας...καί όταν λέω χρήμα...αρκετό χρήμα!!
Ασχημος καί μετριοάσχημος άνδρας μέ πενιχρά οικονομικά...δέν θά δεί ποτέ μουνάρα γκόμενα στήν ψωλή του...
Ενώ ο ωραίος-γαμάτος άνδρας καί πλούσιος νά μήν είναι...απλώς νά έχει τά απαραίτητα...τόν θέλουν...τόν ποθούν...τόν γουστάρουν οι μούνες!!
Ασχημος = ποτέ γκόμενα...μόνο μέ χρήμα.
Ασχημομέτριος = 5άρακια έως 6.5άρακια μέ σχετικό χρήμα καί καλή θέση επαγγελματική.
Ωραίος-γαμάτος = 7άρια 8άρια καί 9άρια...απλά καί μόνο μέ τήν εξωτερική του εμφάνιση...καί τά πολύ βασικά οικονομικά!!

:heavymetalbig:

Θα μπορούσα να σου βάλω φωτο από ένα 8 άρι που είχα κάποτε, αλλά δε θίγω ποτέ κυρίες.
Μοιάζει με τη Lena Heady στο πρόσωπο, δεν είχε ίχνος κυτταρίτιδας, 1,72 ύψος.
Δεν είχα ιδιαίτερο χρήμα, δεν είχα θέση, δεν ήμουν αγύμναστος αλλά ούτε και με μυς. Ήμασταν και οι δύο στα 30 περίπου και ήταν έρωτας απλά.
Κάποιοι γενικεύετε πολύ επικίνδυνα τελικά εδώ μέσα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.703
Πόντοι
3.656
Θα μπορούσα να σου βάλω φωτο από ένα 8 άρι που είχα κάποτε, αλλά δε θίγω ποτέ κυρίες.
Δεν είχα ιδιαίτερο χρήμα, δεν είχα θέση, δεν ήμουν αγύμναστος αλλά ούτε και με μυς. Ήμασταν και οι δύο στα 30 περίπου και ήταν έρωτας απλά.

Ήταν ξένη όμως

Eλλεεινίδα θα μπορούσε να σου κάτσει αντίστοιχη στα 30...απο έρωτα;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.395
Πόντοι
456

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εχει να κανει με ολο το πακετο,αν δεν φτιαξουν χαρακτήρα συμπεριφορά να ξέρουν να προσεγγίζουν να ξέρουν πως μπορουν να εχουν πολλες επιλογές και να μπαλαρουν σαφως η εμφάνιση μονη της δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Η αυτοβελτίωση ασχολείται συνολικα και οχι μονο σε επιμέρους στοιχεία.
Ρε μαν τόση ώρα αυτό δε λέμε; Πάρε για παράδειγμα τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο. Αν τον δούνε να φοράει σκισμένες φόρμες άκυρο. Για τον ιδιο με στυλακι, προσεγμένο ντύσιμο και αξεσουάρ μπορεί να πούνε αχ τι ωραίος.

Εμείς είτε στο γυμναστήριο τη δούμε με φόρμες, είτε στη δουλειά λερωμένη κτλ πάλι να είναι κωλάρα θα είναι κωλάρα. Τέλος .

Κάθεστε και ασχολιοσαστε ποιος ειναι ωραιος ποιος ειναι άσχημος.
Η ουσια ειναι οτι οι γυναίκες δεν κοιτανε την εμφάνιση και αν τη κοιτανε ειναι σε 10η μοιρα.
Χρήμα χαρακτήρας συμπεριφορά κοινωνικο στατους κ.α υπερτερουν της εξωτερικης εμφάνισης
Αυτό δεν λέμε ρε; Ότι είναι τόσο πουτάνες που γαμιουνται με πιθήκια για ένα στάτους ή φράγκα. Εφόσον φυσικά πουτανα είναι η γυναίκα που το δίνει για τα φράγκα.
Αδερφέ ο Γεωργούλης ο βλάχος ο Θεοχάρης και ο Μπεγνής ήταν ωραίοι άντρες απλά είναι γκέι όλοι τους πλην του Γεωργούλη και δε έχουν σχέση με τον μέσο Έλληνα.
Σαφώς και είναι καλύτεροι από τον μέσο Έλληνα. Είπα απλά ότι υπάρχουν και ακόμη καλύτεροι. Σε κάθε περίπτωση είναι μια κατάσταση που μπορεί να συζητήσεις ότι ο Α είναι λίγο καλύτερος από το Β. Μιλάμε για φάση Arsenal ή Manchester United και εδώ είμαστε Β τοπικό.
Ok άτομο μου!!
Καί εγώ έχω δεί τόν ήλιο...νά δύει στήν Ανατολή!!
Ρέ τί ακούμε εδώ μέσα!!
Απίστευτο!!!! :2funny:

Μήπως ζεις κλεισμένος σπίτι σου; Μήπως έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ και θεωρείς τους τύπους που κυκλοφορούνε έξω νορμάλ?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
8-9 δύσκολο,εκτος αν τις είχαν γκόμενες στο σχολείο

Με βασικό μισθό,το 6αρι είναι ταβάνι
8 δύσκολο? Οι φοιτήτριες που γαμιουνται με συνομηλίκους για ένα καφέ ενώ είναι μουνάρες δεν σου λέει κάτι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
Εχει να κανει με ολο το πακετο,αν δεν φτιαξουν χαρακτήρα συμπεριφορά να ξέρουν να προσεγγίζουν να ξέρουν πως μπορουν να εχουν πολλες επιλογές και να μπαλαρουν σαφως η εμφάνιση μονη της δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Η αυτοβελτίωση ασχολείται συνολικα και οχι μονο σε επιμέρους στοιχεία.

Για ποια αυτοβελτίωση μιλάς ρε παλίκαρε;

Το μόνο στο οποίο έχεις αυτοβελτιωθεί, είναι στις αρλούμπες που γράφεις. Κάθε φορά είναι όλο και μεγαλύτερες. :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.703
Πόντοι
3.656
8 δύσκολο? Οι φοιτήτριες που γαμιουνται με συνομηλίκους για ένα καφέ ενώ είναι μουνάρες δεν σου λέει κάτι;

Μουνάρες φοιτήτριες να γαμιούνται για ένα καφέ...δεν υπάρχουν.Πόσο μάλλον με τους συμφοιτητάκους γύρω τους,που πιθανότατα τους αγνοούν παντελώς.

Μπάζα...εως απλά γαμήσιμες,αυτές ναι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το ωραίο είναι υποκειμενικό ποιους θεωρείς ωραίους άντρες ?
Πάρε μία γεύση!!

x1.png
x2.png
x3.png

Οταν θά μπορέσεις νά βάλεις κάτι αντίστοιχο σέ 8άρι πού λές από γκόμενα σέ Photo...θά τό σχολιάσω!!
Μέχρι τότε όλα τά άλλα είναι...γιά νά περνάει η ώρα!!
Μήπως ζεις κλεισμένος σπίτι σου; Μήπως έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ και θεωρείς τους τύπους που κυκλοφορούνε έξω νορμάλ?
Τό βρήκες αυτό είναι...πού νά ξέρω εγώ από αυτά πού λές ?
Αυτός είναι καί ο λόγος πού ήρθα εδώ...γιά νά τά μάθω!! :2funny:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πάρε μία γεύση!!

x1.png
x2.png
x3.png

Οταν θά μπορέσεις νά βάλεις κάτι αντίστοιχο σέ 8άρι πού λές από γκόμενα σέ Photo...θά τό σχολιάσω!!

Αυτοί που στέλνεις είναι μοντέλα η πλειοψηφία των Ελλήνων δε είναι έτσι καν,αν θέλουν τέτοιους οι Ελληνίδες τοτε αμερικη επίσης οι 2 πρώτοι είναι οντως ωραίοι ο τελευταίος έτσι και έτσι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Τίς γκόμενες πού βλέπουν κάποιοι μέ ασχημάνδρες...καί νομίζουν ότι είναι μουνάρες...η εξήγηση είναι απλούστατη!!
Εχουν νά γαμήσουν πολύ καιρό...ίσως καί χρόνια...καί οι ασχημομέτριες 4.5άρια 5άρια καί 5.5άρια...είναι μουνάρες γιά αυτούς.
Ωραία γκόμενα πάνω από 7άρι χωρίς χρήμα...μόνο στό όνειρο του θά τήν γαμεί ο άσχημος άνδρας...καί όταν λέω χρήμα...αρκετό χρήμα!!
Ασχημος καί μετριοάσχημος άνδρας μέ πενιχρά οικονομικά...δέν θά δεί ποτέ μουνάρα γκόμενα στήν ψωλή του...
Ρε τρόμπα ... μου λες ότι έχω να γαμήσω χρόνια ... και δεν αξιολογώ αντικειμενικά τις γκόμενες ;

Όταν βλέπω τύπο ... με στυλ Μπιλς Γκέητς στα νιάτα του ... ή στηβ τζομπς ......
με γκομενάρα 1.75 .... μπούτια λίγο μεγαλύτερο διαμέτρημα από γάμπες ... με μίνι .... γυαλιστερά ....
να περπατάει ... επιδέξια τα mules με τακούνι ουρανοξύστη ...... και στραπλες με ΦΥΣΙΚΟ ΒΥΖΙ ....

Θα την πεις ότι είναι 4.5 ή 5 ;
Δεν παίζει ..... τέτοια γκόμενα με αυτά τα specs .... είναι από 7/10 και βάλε.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ρε μαν τόση ώρα αυτό δε λέμε; Πάρε για παράδειγμα τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο. Αν τον δούνε να φοράει σκισμένες φόρμες άκυρο. Για τον ιδιο με στυλακι, προσεγμένο ντύσιμο και αξεσουάρ μπορεί να πούνε αχ τι ωραίος.

Εμείς είτε στο γυμναστήριο τη δούμε με φόρμες, είτε στη δουλειά λερωμένη κτλ πάλι να είναι κωλάρα θα είναι κωλάρα. Τέλος .

Αυτό δεν λέμε ρε; Ότι είναι τόσο πουτάνες που γαμιουνται με πιθήκια για ένα στάτους ή φράγκα. Εφόσον φυσικά πουτανα είναι η γυναίκα που το δίνει για τα φράγκα.

Σαφώς και είναι καλύτεροι από τον μέσο Έλληνα. Είπα απλά ότι υπάρχουν και ακόμη καλύτεροι. Σε κάθε περίπτωση είναι μια κατάσταση που μπορεί να συζητήσεις ότι ο Α είναι λίγο καλύτερος από το Β. Μιλάμε για φάση Arsenal ή Manchester United και εδώ είμαστε Β τοπικό.

Διαφωνώ αδερφέ ο Γεωργούλης ήταν θεός στα νιάτα του επίσης ο βλάχος ήταν πολύ ωραίος τώρα θεωχαρης και Μπεγνής λίγο πιο κάτω από τους άλλους 2 αλλά και πάλι κούκλοι και εκείνοι απλά από αυτούς άντρας είναι μόνο ο Γεωργούλης οι υπόλοιποι είναι αδερφούλες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτοί που στέλνεις είναι μοντέλα η πλειοψηφία των Ελλήνων δε είναι έτσι καν,αν θέλουν τέτοιους οι Ελληνίδες τοτε αμερικη επίσης οι 2 πρώτοι είναι οντως ωραίοι ο τελευταίος έτσι και έτσι.
Καί ποιός σού είπε ότι πλειοψηφία τών ανδρών...είναι ωραίοι-γαμάτοι στήν Ελλάδα...αλλά καί παγκόσμια ?
Αντίθετα είναι άσχημοι-σκατάδες...αυτός είναι ο λόγος πού οι ωραίοι γαμούν...καί οι άλλοι είναι στήν ουρά...μέ τό ταπεράκι!! :2funny:
Ρε τρόμπα ... μου λες ότι έχω να γαμήσω χρόνια ... και δεν αξιολογώ αντικειμενικά τις γκόμενες ;

Όταν βλέπω τύπο ... με στυλ Μπιλς Γκέητς στα νιάτα του ... ή στηβ τζομπς ......
με γκομενάρα 1.75 .... μπούτια λίγο μεγαλύτερο διαμέτρημα από γάμπες ... με μίνι .... γυαλιστερά ....
να περπατάει ... επιδέξια τα mules με τακούνι ουρανοξύστη ...... και στραπλες με ΦΥΣΙΚΟ ΒΥΖΙ ....

Θα την πεις ότι είναι 4.5 ή 5 ;
Δεν παίζει ..... τέτοια γκόμενα με αυτά τα specs .... είναι από 7/10 και βάλε.
Αυτές οι γκόμενες πού λές...είναι λόγο Promo πού εμφανίζονται οι πλούσιοι!!
Πίσω από τόν καθρέπτη τών σόσιαλ όμως...υπάρχουν άλλες γκόμενες γιά αυτούς!!
Αλλά εγώ δέν μιλάω γιά τέτοια επίπεδα πλούτου!!
Μιλάω γιά απλούς καθημερινούς άνδρες...πού είναι φτωχοί καί ασχημομέτριοι!! :undecided:
Ο πλούσιος θά τήν βρεί τήν άκρη μέ τίς γκόμενες όπως καί νά έχει...ο φτωχός ποτέ!!
Οσο γιά τό στύλ πού λές δέν ξέρουμε τί κρύβεται από πίσω...
Αν έχουν δηλαδή χαρτί αυτοί οι ασχημάνδρες...τό λογικό είναι ότι έχουν!!
Σέ λίγο θά μού πείς ότι είναι 7άρια κάί 8άρια οι γκόμενες...καί ο άλλος δέν έχει νά πάρει τσιγάρα!! :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Αυτές οι γκόμενες πού λές...είναι λόγο Promo πού εμφανίζονται οι πλούσιοι!!
Όταν τις βλέπω σε γαμιστρώνες της σειράς με τύπους που οδηγούν 316 του 1992 ... ή κανένα πεζό του 1997 ....

τι συμπέρασμα να βγάλω ; Ότι είναι εκκεντρικοί λεφτάδες ;
Και με ντύσιμο αντίστοιχα ... που κάνει 250€ μαζί με ρολόϊ και κινητό .......

Προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι μπατήρια που γαμάνε μουνάρες.
Αν θες να με επαληθεύσεις πήγαινε παρασκευή ή σάββατο ή άλλη αργία ....

και δες τι μπαινοβγαίνει σε γαμιστρώνες ....

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πάρε μία γεύση!!

x1.png
x2.png
x3.png

Με τον Skarsgård συμφωνώ απολύτως. Τον πρώτο δεν τον ξέρω αλλά έχει αυτό το άσχημο σαγόνι με τις γωνίες κάτι που οποίο φυσικά δε μου αρέσει στις γυναίκες. Τετράγωνα πρόσωπα κτλ. Καλύτερος ο Ian Somerhalder υπό αυτή την έννοια.

Το τραγικό είναι ότι ο Skarsgård έχει κάτω από 50 χιλιάδες ακόλουθους ενώ το μέσο πουτανακι στην Ελλάδα έχει 10 χιλιάδες για πλάκα.

Η Κρεμλίδου έχει 300χ+
Το καταλαβαίνετε αυτό το πράγμα; Ηθοποιός του Hollywood, πρωταγωνιστής και μια τέτοια να έχει 6 φορές τους ακόλουθους του. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα είναι ντροπή αυτό το πράγμα.
Ο κανόνας λέει ότι οι άσχημοι έχουν τις μουνάρες.

Για πες ρε τύπε ο σνικ πως κυκλοφορούσε την Ηλιάνα;

Η Ντούα Λίπα πως γίνεται να έχει τόσο άσχημους άντρες;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Διαφωνώ αδερφέ ο Γεωργούλης ήταν θεός στα νιάτα του επίσης ο βλάχος ήταν πολύ ωραίος τώρα θεωχαρης και Μπεγνής λίγο πιο κάτω από τους άλλους 2 αλλά και πάλι κούκλοι και εκείνοι απλά από αυτούς άντρας είναι μόνο ο Γεωργούλης οι υπόλοιποι είναι αδερφούλες.
Βλέπεις αδερφέ; Διαφωνούμε λίγο με την σειρά και το ποιος χάνει και σε ποια σημείο. Τι σχέση έχουν αυτοί με τον μέσο Έλληνα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όταν τις βλέπω σε γαμιστρώνες της σειράς με τύπους που οδηγούν 316 του 1992 ... ή κανένα πεζό του 1997 ....

τι συμπέρασμα να βγάλω ; Ότι είναι εκκεντρικοί λεφτάδες ;
Και με ντύσιμο αντίστοιχα ... που κάνει 250€ μαζί με ρολόϊ και κινητό .......

Προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι μπατήρια που γαμάνε μουνάρες.
Αν θες να με επαληθεύσεις πήγαινε παρασκευή ή σάββατο ή άλλη αργία ....

και δες τι μπαινοβγαίνει σε γαμιστρώνες ....
Ελα νά σού δείξω φραγκάτους πού δέν έχουν αμάξι κάν...πάνε μέ τό μετρό...μέ ρούχα από τήν εργασία...φόρμες κτλ
Δέν είναι λόγος αυτός πού λές!!
Καί ένα άλλο στά μπουρδελοξενοδοχεία...είναι η ερωτική διάθεση καί καύλα τής στιγμής...πού τό μέτριο κάποιοι τό βρίσκουν υπέροχο!!
Καί τό υπέροχο...απίθανο!!
Αν μάλιστα έχουν πιεί κιόλας τό οποίο είναι φυσιολογικό...τό βρίσκουν απίστευτο!! :undecided:
Με τον Skarsgård συμφωνώ απολύτως. Τον πρώτο δεν τον ξέρω αλλά έχει αυτό το άσχημο σαγόνι με τις γωνίες κάτι που οποίο φυσικά δε μου αρέσει στις γυναίκες. Τετράγωνα πρόσωπα κτλ. Καλύτερος ο Ian Somerhalder υπό αυτή την έννοια.

Το τραγικό είναι ότι ο Skarsgård έχει κάτω από 50 χιλιάδες ακόλουθους ενώ το μέσο πουτανακι στην Ελλάδα έχει 10 χιλιάδες για πλάκα.

Η Κρεμλίδου έχει 300χ+
Το καταλαβαίνετε αυτό το πράγμα; Ηθοποιός του Hollywood, πρωταγωνιστής και μια τέτοια να έχει 6 φορές τους ακόλουθους του. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα είναι ντροπή αυτό το πράγμα.
Ο κανόνας λέει ότι οι άσχημοι έχουν τις μουνάρες.

Για πες ρε τύπε ο σνικ πως κυκλοφορούσε την Ηλιάνα;

Η Ντούα Λίπα πως γίνεται να έχει τόσο άσχημους άντρες;
Ο κανόνας είναι ότι τό χρήμα είναι στήν πρώτη γραμμή...όπως καί τά κονέ!!
Μήν κοιτάς τούς διάσημους...παίζονται πολλά παιχνίδια εκεί!! :undecided:

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Πλέον μάγκες μόνο η εικόνα παίζει ρόλο στη κοινωνία . Τι ρούχο θα φορέσεις , τι τατού θα έχεις ..δεν τον νοιάζει τι άνθρωπος είσαι , απλά τι δείχνεις προς τα έξω

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.395
Πόντοι
456

Εγώ καραγκιόζης δε γίνομαι για να εκθέσω κάποια μετά από χρόνια, βάζοντας φωτο από facebook, την ώρα που αυτή συνεχίζει τη ζωή της.
Αν η Heady δε σου κάνει ως παράδειγμα, τότε απλά το προσπερνάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom