Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Λόυσα, πούτσα και χορό?
Κάπως έτσι.

Άλλωστε δεν βγήκε καθόλου τυχαία το απόφθεγμα που αναρτήσατε κύριε.

Ακολουθήστε αυτές τις αρχές, και αφήστε τους άλλους να καταστρώνουν σχέδια και να κάνουν μάχες επί χάρτου.

Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ Καλή Λαμπρή με υγεία και ευτυχία.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αδελφουλες παθητικές ειναι αυτοί που εβαλες
.ωραίοι άντρες ήτανε.ο γκλετσος ο Σόμμερ και ο Γεωργούλης..αλλά τώρα έχουνε γεράσει..εγώ όταν λέμε για ωραιο άντρα.κατι τέτοιο σκεφτομε σαν αυτους τους 3....ο υπουργός όταν λέει ωραίος.εννοει μούσια μαυριδερους και αγυμναστους.γενικά ο καθένας έχει αλλά μυαλά και ιδεες
Ο Γεωργούλης ήταν όντως μοντέλο πανέμορφος και ο γκλετσος καλός ήταν για ξανθός αλλά ο Σόμμερ δε ήταν κάτι ποτέ το ιδιαίτερο και εννοείται πως τώρα και οι 3 έχουν γεράσει και είναι χάλια.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες μετά τα 25-26 θέλουν τρία πράγματα από τον άνδρα:

1. Να αισθάνονται προστατευμένες .

2. Να αισθάνονται τη σιγουριά της οικονομικής σταθερότητας.

&

3. Ο γαμιάς τους να είναι εχέμυθος.

Η εμφάνιση έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Κοίτα, αν είναι ζητούμενο η εχεμύθεια του γαμιά, σημαίνει ότι η σχέση δεν είναι επίσημη. Άρα, στο μουνί τους η οικονομική σταθερότητα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297

&

Παπάρια εχεμυθοι είναι οσοι τρώνε από τον κύκλο...είτε θα τους δουν κάπου είτε θα κελαηδανε στα καφενεια μόλις πιουν λίγο παραπάνω.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Ασχημουλης ναι κακασχημος όχι,κακασχημος είναι ο Ρήγας.Ακου μπρο αντικειμενικά ωραίοι άντρες είναι 3 ο Δημήτρης βλάχος από τους λατρεμένους μου γείτονες,ο δεύτερος Άρης από το ευτυχισμένοι Μαζι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και τέλος ο Μέμος Μπεγνής από τους λατρεμένους γείτονες περίμενε να δεις.Δες και τους 3 ειναι γκέι και οι 3 ο Μπεγνής το έχει πει επίσης πιάσαν το Μπεγνή με το Βλάχο στη Μύκονο νομίζω διακοπές και τέλος ο Θεοχάρης αν τον δεις δε το έχει πει αλλά μιλάει τέρμα αδερφιστικα και ντύνεται Φλώρικα με ροζ ριγέ παράξενα.Οι ωραίοι επειδή είναι ωραίοι και τους νοιαζει μόνο το σώμα τους τίποτα άλλο παίρνουν και αναβολικά πολλοί και μετά ούτε να τους σηκωθεί δε γίνονται λόγω αναβολικών και γίνονται αδερφες ενώ ένας γνησιος μπισμπικης με τις ατέλειες τους πάντα θα είναι άντρες.Οι ωραίοι κάποια στιγμή θα γίνουν αδερφες γιατι έχουν κατακτήσεις στις γυναίκες και έχουν βαρεθεί να γαμανε μουνια και δοκιμάζουν αλλά πράγματα μετά.
Βαθύτατη ανάλυση

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

&

Λίγο λες εγώ θα σου πω οι γυναίκες από τα 26-40 θέλουν τον άντρα με οικονομική σταθερότητα και τη εμφάνηση την έχουν χεσμενη.Οι 18-25 κοιτάνε εμφάνηση και όχι φράγκα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Λίγο λες εγώ θα σου πω οι γυναίκες από τα 26-40 θέλουν τον άντρα με οικονομική σταθερότητα και τη εμφάνηση την έχουν χεσμενη.Οι 18-25 κοιτάνε εμφάνηση και όχι φράγκα.
Το ίδιο ακριβώς λέμε.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Παπάρια εχεμυθοι είναι οσοι τρώνε από τον κύκλο...είτε θα τους δουν κάπου είτε θα κελαηδανε στα καφενεια μόλις πιουν λίγο παραπάνω.

Μόλις αρχίσει το κελάηδημα, τελειώνουν και τα γαμήσια.

Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κάθεσαι με μια γυναικοπαρέα που τις έχεις πάρει όλες και να τις βλέπεις μεταξύ τους να το παίζουν κυρίες η μια στην άλλη.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Το ίδιο ακριβώς λέμε.
Επίσης σε ένα μαγαζί που δούλεψα ως γκεστ σταρ για μια φορά ως γκαρσονι είχα παρατηρήσει πάνω στη δουλειά έναν πολύ χοντρό με μια αδύνατη 25 χρόνων και οι 2 παράξενο μου φάνηκε μάλλον θα είχε λεφτά ο τυπακος δε εξηγείται αλλιώς

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Συμφωνούμε χωρίς τίποτα να είναι νόμος,έχω παρατηρησει 30 αρες να τα φτιάχνουν με κοιλιακούς συναισθηματικά ανώριμες όλα παίζουν.

Σαφώς και δεν είναι νόμος. Άλλωστε είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ασχημουλης ναι κακασχημος όχι,κακασχημος είναι ο Ρήγας.Ακου μπρο αντικειμενικά ωραίοι άντρες είναι 3 ο Δημήτρης βλάχος από τους λατρεμένους μου γείτονες,ο δεύτερος Άρης από το ευτυχισμένοι Μαζι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και τέλος ο Μέμος Μπεγνής από τους λατρεμένους γείτονες περίμενε να δεις.Δες και τους 3 ειναι γκέι και οι 3 ο Μπεγνής το έχει πει επίσης πιάσαν το Μπεγνή με το Βλάχο στη Μύκονο νομίζω διακοπές και τέλος ο Θεοχάρης αν τον δεις δε το έχει πει αλλά μιλάει τέρμα αδερφιστικα και ντύνεται Φλώρικα με ροζ ριγέ παράξενα.Οι ωραίοι επειδή είναι ωραίοι και τους νοιαζει μόνο το σώμα τους τίποτα άλλο παίρνουν και αναβολικά πολλοί και μετά ούτε να τους σηκωθεί δε γίνονται λόγω αναβολικών και γίνονται αδερφες ενώ ένας γνησιος μπισμπικης με τις ατέλειες τους πάντα θα είναι άντρες.Οι ωραίοι κάποια στιγμή θα γίνουν αδερφες γιατι έχουν κατακτήσεις στις γυναίκες και έχουν βαρεθεί να γαμανε μουνια και δοκιμάζουν αλλά πράγματα μετά.
Διαφωνώ. Άλλο το έχουν κατακτήσεις επειδή είναι όνομα και άλλο η εμφάνιση.
.ωραίοι άντρες ήτανε.ο γκλετσος ο Σόμμερ και ο Γεωργούλης..αλλά τώρα έχουνε γεράσει..εγώ όταν λέμε για ωραιο άντρα.κατι τέτοιο σκεφτομε σαν αυτους τους 3....ο υπουργός όταν λέει ωραίος.εννοει μούσια μαυριδερους και αγυμναστους.γενικά ο καθένας έχει αλλά μυαλά και ιδεες
Και πάλι διαφωνώ. Υπάρχει αυτό που λέμε κλασσική ομορφιά. Ο Ρουβάς ήταν κοντά σε αυτό. Από πιο ξανθούς θα έλεγα το Chris Evans ( Captain America) αλλά και πάλι ξαναλέω σαν κάπτεν Αμέρικα. Πιο πριν ήταν και αυτός μπακαλιάρος. Κλασσική περίπτωση αδύνατου τύπου με ελαφριά γράμμωση που νομίζει ότι είναι γυμνασμένος.
Τίς γκόμενες πού βλέπουν κάποιοι μέ ασχημάνδρες...καί νομίζουν ότι είναι μουνάρες...η εξήγηση είναι απλούστατη!!
Εχουν νά γαμήσουν πολύ καιρό...ίσως καί χρόνια...καί οι ασχημομέτριες 4.5άρια 5άρια καί 5.5άρια...είναι μουνάρες γιά αυτούς.
Ωραία γκόμενα πάνω από 7άρι χωρίς χρήμα...μόνο στό όνειρο του θά τήν γαμεί ο άσχημος άνδρας...καί όταν λέω χρήμα...αρκετό χρήμα!!
Ασχημος καί μετριοάσχημος άνδρας μέ πενιχρά οικονομικά...δέν θά δεί ποτέ μουνάρα γκόμενα στήν ψωλή του...
Ενώ ο ωραίος-γαμάτος άνδρας καί πλούσιος νά μήν είναι...απλώς νά έχει τά απαραίτητα...τόν θέλουν...τόν ποθούν...τόν γουστάρουν οι μούνες!!
Ασχημος = ποτέ γκόμενα...μόνο μέ χρήμα.
Ασχημομέτριος = 5άρακια έως 6.5άρακια μέ σχετικό χρήμα καί καλή θέση επαγγελματική.
Ωραίος-γαμάτος = 7άρια 8άρια καί 9άρια...απλά καί μόνο μέ τήν εξωτερική του εμφάνιση...καί τά πολύ βασικά οικονομικά!!

:heavymetalbig:
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες. Ξέρω άπειρους άσχημους που με βασικό μισθό έχουν γαμήσει μουνάρες 8 και 9 ( απλά όχι διάσημες).
Ο Γεωργούλης ήταν όντως μοντέλο πανέμορφος και ο γκλετσος καλός ήταν για ξανθός αλλά ο Σόμμερ δε ήταν κάτι ποτέ το ιδιαίτερο και εννοείται πως τώρα και οι 3 έχουν γεράσει και είναι χάλια.
Μάγκες σε κάθε περίπτωση όλα τα ονόματα που έχουν αναφερθεί είναι καλύτερα από το μέσο Έλληνα που τον βλέπουμε να κυκλοφορεί με μουνιά 2-3 μονάδες καλύτερους από αυτόν γιατί όταν ένας άντρας 3-4 κυκλοφορεί 7αρα γκόμενα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.763
Πόντοι
3.656

&

Το 3 τι σημαίνει,ότι θέλουν τα 2 πρώτα σε παντρεμένο;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Διαφωνώ. Άλλο το έχουν κατακτήσεις επειδή είναι όνομα και άλλο η εμφάνιση.

Και πάλι διαφωνώ. Υπάρχει αυτό που λέμε κλασσική ομορφιά. Ο Ρουβάς ήταν κοντά σε αυτό. Από πιο ξανθούς θα έλεγα το Chris Evans ( Captain America) αλλά και πάλι ξαναλέω σαν κάπτεν Αμέρικα. Πιο πριν ήταν και αυτός μπακαλιάρος. Κλασσική περίπτωση αδύνατου τύπου με ελαφριά γράμμωση που νομίζει ότι είναι γυμνασμένος.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες. Ξέρω άπειρους άσχημους που με βασικό μισθό έχουν γαμήσει μουνάρες 8 και 9 ( απλά όχι διάσημες).

Μάγκες σε κάθε περίπτωση όλα τα ονόματα που έχουν αναφερθεί είναι καλύτερα από το μέσο Έλληνα που τον βλέπουμε να κυκλοφορεί με μουνιά 2-3 μονάδες καλύτερους από αυτόν γιατί όταν ένας άντρας 3-4 κυκλοφορεί 7αρα γκόμενα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.
Αδερφέ ο Γεωργούλης ο βλάχος ο Θεοχάρης και ο Μπεγνής ήταν ωραίοι άντρες απλά είναι γκέι όλοι τους πλην του Γεωργούλη και δε έχουν σχέση με τον μέσο Έλληνα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.763
Πόντοι
3.656

Εσυ πόσο χάλια είσαι και δε σε κοιτάει ούτε αλβανίδα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ok άτομο μου!!
Καί εγώ έχω δεί τόν ήλιο...νά δύει στήν Ανατολή!!
Ρέ τί ακούμε εδώ μέσα!!
Απίστευτο!!!! :2funny:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Από το να βλέπω καγκουροκαφρους με βερμουδιτσες για να φαίνονται τα τατουάζ και τα αποτριχωμενα μπουτακια τους( λες και ψάχνουν για χρηματοδότες) καλύτερα αυτός από μια μεριά.
Πες τα ρε μύστη βαρέθηκα να βλέπω 65 κιλά ατριχους και φλώρους και κάτι τέτοιοι πάνε για δουλειές γκαρσονια σε μπαρ οτιδήποτε,τι στο πεοντα να τα κάνουν τα λεφτά αφού ούτε σε πουτανες πάνε και κολαουζοι γλυφτες των Ελληνίδων είναι χωρίς να τις γαμανε με το πουλί στο χέρι είναι τα φλωρια.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τίς γκόμενες πού βλέπουν κάποιοι μέ ασχημάνδρες...καί νομίζουν ότι είναι μουνάρες...η εξήγηση είναι απλούστατη!!
Εχουν νά γαμήσουν πολύ καιρό...ίσως καί χρόνια...καί οι ασχημομέτριες 4.5άρια 5άρια καί 5.5άρια...είναι μουνάρες γιά αυτούς.
Ωραία γκόμενα πάνω από 7άρι χωρίς χρήμα...μόνο στό όνειρο του θά τήν γαμεί ο άσχημος άνδρας...καί όταν λέω χρήμα...αρκετό χρήμα!!
Ασχημος καί μετριοάσχημος άνδρας μέ πενιχρά οικονομικά...δέν θά δεί ποτέ μουνάρα γκόμενα στήν ψωλή του...
Ενώ ο ωραίος-γαμάτος άνδρας καί πλούσιος νά μήν είναι...απλώς νά έχει τά απαραίτητα...τόν θέλουν...τόν ποθούν...τόν γουστάρουν οι μούνες!!
Ασχημος = ποτέ γκόμενα...μόνο μέ χρήμα.
Ασχημομέτριος = 5άρακια έως 6.5άρακια μέ σχετικό χρήμα καί καλή θέση επαγγελματική.
Ωραίος-γαμάτος = 7άρια 8άρια καί 9άρια...απλά καί μόνο μέ τήν εξωτερική του εμφάνιση...καί τά πολύ βασικά οικονομικά!!

Το ωραίο είναι υποκειμενικό ποιους θεωρείς ωραίους άντρες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom