papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.568
- Πόντοι
- 27.261
Να σε ρωτήσω χθες η γυναικα σου γαμηθηκε με τον γκόμενο?
Zapata method of male self - improvement and evolution
Να σε ρωτήσω χθες η γυναικα σου γαμηθηκε με τον γκόμενο?
Κατσε εχω και αλλα ράμματα για τη γουνα σου
Ξανακολλα μου και θα δεις
Αν φτάσεις στην ηλικία μου (που δεν νομίζω ότι θα σώσεις), και τρέφεις ακόμη την αυταπάτη ότι οι εκδιδόμενες σε αντιμετωπίζουν όχι ως ένα συμπαθητικό γεροντάκι, αλλά ως εραστή, καλύτερα τράβα για ψυχιατρική γνωμάτευση από τώρα.
Εσυ με τις γκόμενες ειστε σαν αδελφάκια?
Χαχαχααχαχχααχ
Χαχαχαχαχαχα αχα
Χαχαχαχαχαχααχ
Η μεγαλύτερη τιμωρια ειναι να τις αφησεις εγκυες να γεννήσουν το παιδι σου και εσυ να εχεις 5 μερες τη βδομαδα φρι να γκομενιζεις
Έχεις τιμωρήσει καμία έτσι ή το λες θεωρητικά;
Οχι αυτο ειναι θεωρητικό.
Εξάλλου δεν είμαι εκδικητικός τόσο..
Το λεω για οποιον θελει να τιμωρήσει
Ο συγκεκριμενος παιζει να μην εχει δει ολογυμνο γυναικειο κορμι ουτε σε φωτογραφια...Πεταμενα λεφτα δινει και νομιζει πως κανει κατι!Κατσε εχω και αλλα ράμματα για τη γουνα σου
Ξανακολλα μου και θα δεις
Ενα ρόζ μπαχαλάκι ?αλητεία ? ? ενα ροζ μπαχαλακι εισαι ζουζουνα
Ααα!! Καλά σίγουρα μιλάς γιά ασχημομέτριο...μέ κάποια φραγκάκια...πού τά χώνει μέ "Τρόπο"...σέ κάτι παλιοξεκωλιάρες!!Ειπα, Καλουδια........
υπαρχουν αρκετες απο 7/0 συν που για καποιον λογο αναζητουν πχ. ο αλλος να εχει χρηματα η να ειναι παραγοντας
η να ----γυαλυζει------ σιγουρα κρυβει συνφερον ολο αυτο.... ---μετριος συν / οχι μαιμου....
μπορει ετσι να εχει μαθει, ετσι να προσδιοριζει την αξια-υπαρξη της ----σιγουρα κρυβει πουτανια-----
αλλα δεν μπορεις να τις προσδιορισεις ως επαγγελματια του σεχ..... δεν ειναι βιζιτα......
αφου τα εχεις δει η και μπορει να εχεις γνωρισει καποια στιγμη.....
Ελα Ανεστακο σαν .... οταν γαμανε οι αντρες εγω τους θαυμαζω ,,,οποτε μην με ανακατευεις εγω σου ειπα θα περασω για να στα κόψω ...Μωρη παπαρω εχεις κοινο τους μαζεψε ο παπαφιλιπς.
Αλεξ
Σαιντ
Υπουργαρα
Μαξιμιλιεν
Ναι τύπε, παιρνουμε εντολες απο τον παπαφίλιπποΜωρη παπαρω εχεις κοινο τους μαζεψε ο παπαφιλιπς.
Αλεξ
Σαιντ
Υπουργαρα
Μαξιμιλιεν
εσενα σου κραταω τον αραπη αλλα το απολαμβανω τους γαμιαδες να ριχνουν φαπες στον ανεστακο σαν.. εχει κοσμο κατσε λιγο σαλονακι και θα σε φωναξω αμα χρειαστείςΕνα ρόζ μπαχαλάκι ?
Καλά εσύ μού τήν λές...γιά νά σέ εξευτελίζω καί νά καυλώνεις ανωμαλιάρα...καί νά βάζεις τά στραπόν στήν κωλοτρυπίδα σου!!
Αλλά νά μού λές...ότι είμαι καί γκόμενα μωρή?
Σίγουρα δέν είσαι η μόνη...καί άλλες ξεκωλιάρες εδώ μού τό έχουν πεί...σάς έχει φάει η αγαμία καί η ζήλια...παλιοβρώμες!!
Εμένα μού κλάνεις μία μάντρα αρχίδια...είσαι μία λεσβία πού μισείς τούς άνδρες!!εσενα σου κραταω τον αραπη αλλα το απολαμβανω τους γαμιαδες να ριχνουν φαπες στον ανεστακο σαν.. εχει κοσμο κατσε λιγο σαλονακι και θα σε φωναξω αμα χρειαστείς
ενταξει καταλαβα ...παρε το μουνι σου απο τα βραχια και πετα το στα μπαζα ..καλύτερα ζαργανα μου?Εμένα μού κλάνεις μία μάντρα αρχίδια...είσαι μία λεσβία πού μισείς τούς άνδρες!!
Καί μάλιστα υπάρχουν τενεκέδες εδώ...πού πιστεύουν τίς μαλακίες πού λές!!
Είσαι γιά τά μπάζα!!
Νά σέ ρωτήσω κάτι ?ενταξει καταλαβα ...παρε το μουνι σου απο τα βραχια και πετα το στα μπαζα ..καλύτερα ζαργανα μου?
μετα θα ρωτήσεις αν σου μεινει σαλιο ...πρωτα πετάχτηκες εκει εχουμε μείνει στο πετα απο την ξεπετα..Νά σέ ρωτήσω κάτι ?
Τί είναι αυτά πού λές ?
Ολη μέρα είσαι υπό την επήρεια ουσιών ?
Δέν σέ σώζει τίποτα...μωρή ξεκωλιάρα!!
Πραγματικά σέ θεωρώ μία ανόητη γυναίκα...είσαι καί 42 χρονών γαιδούρα...δέν ντρέπεσαι μωρή ?μετα θα ρωτήσεις αν σου μεινει σαλιο ...πρωτα πετάχτηκες εκει εχουμε μείνει στο πετα απο την ξεπετα..
Πραγματικά σέ θεωρώ μία ανόητη γυναίκα...είσαι καί 42 χρονών γαιδούρα...δέν ντρέπεσαι μωρή ?
Αλλά τί ρωτάω οι λεσβίες ντρέπονται...όχι βέβαια...μόνο μισούν τό ανδρικό φύλο!!
Επίσης μαθε πρωτα τη σημαίνει αντρας και μετα ξεφτιλίσου για αυτο που εισαι εσυ . που ειδες εσυ αντρα στον καθρέφτη σουΠραγματικά σέ θεωρώ μία ανόητη γυναίκα...είσαι καί 42 χρονών γαιδούρα...δέν ντρέπεσαι μωρή ?
Αλλά τί ρωτάω οι λεσβίες ντρέπονται ?...όχι βέβαια...μόνο μισούν τό ανδρικό φύλο!!
και μαθε και οτι οι πραγματικοι γαμιαδες καποιοι απολαμβανουν αυτο το υπεροχο τρίγωνο...αλλα εσυ κανε γλυφοκωλι στο μαναρι σου ζαπαταΠραγματικά σέ θεωρώ μία ανόητη γυναίκα...είσαι καί 42 χρονών γαιδούρα...δέν ντρέπεσαι μωρή ?
Αλλά τί ρωτάω οι λεσβίες ντρέπονται ?...όχι βέβαια...μόνο μισούν τό ανδρικό φύλο!!
Νά γίνω άνδρας ?Θα σε τρελαίνει η ιδεα οτι απλαμβανω τον αντρα και την γυναικα διοτι δεν καταφερες ουτε αντρας να γίνεις ουτε γυναικα να απολαυσεις ...
επίσης με ψυχαγωγεί η άγνοια σου και ο τροπος που γλύφεις το πληκτρολόγιο...
Ναί θά τό μάθω από εσένα στά 56 μου...τί σημαίνει άνδρας!!Επίσης μαθε πρωτα τη σημαίνει αντρας και μετα ξεφτιλίσου για αυτο που εισαι εσυ . που ειδες εσυ αντρα στον καθρέφτη σου
Ποιό τρίγωνο μωρή σαδίστρια σέ εμένα τά πουλάς αυτά ?και μαθε και οτι οι πραγματικοι γαμιαδες καποιοι απολαμβανουν αυτο το υπεροχο τρίγωνο...αλλα εσυ κανε γλυφοκωλι στο μαναρι σου ζαπατα