Και είστε μαζί και δεν εισαι δεσμευμένος,μια χαρά μ ακούγεται. Εάν κι αυτή το βλέπει έτσι τότε πού ειναι το πρβλμ;Δεσμευμένος ?
Καθόλου καί αυτή η σχέση είναι free...δέν κάνω μόνιμες σχέσεις!!
Απλά αυτή τήν γνώριζα από Η.Π.Α...καί δέν είμαστε καί πολύ καιρό μαζί μήν νομίζεις...κάτι μήνες!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Στίς free σχέσεις μαζί είσαι...καί δέν είσαι!!Και είστε μαζί και δεν εισαι δεσμευμένος,μια χαρά μ ακούγεται. Εάν κι αυτή το βλέπει έτσι τότε πού ειναι το πρβλμ;
Δεσμευμένος θά ήμουν άν έμενα σέ κοινό σπίτι μέ κοινά έξοδα κτλ...τό έχω κάνει καί αυτό αλλά τώρα δέν μού αρέσει!!
Ετσι τό βλέπει καί αυτή...διότι αυτό έχουμε πεί καί "Συμφωνήσει" από τήν αρχή. Πρόβλημα ? Κανένα πρόβλημα!!
Αυτά δέν τά θεωρώ προβλήματα...προβλήματα είναι άλλα σοβαρότερα...όπως η υγεία η διαβίωση κτλ
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Νομιζεις θα ασχολιομουν μαζι σου μ αυτα που κανεις?και στο ειπα πριν μερες μωρη μαλακω κοβω και κοψε και συνεχισες τοτε να μου τριβεσαι,αρα τα θελει ο κωλαρετζος σου
Ανεστακο με πρασινο σπουνι την τρυπα σου ..Που ειναι τα πουτανακια μου η μαγκι και ο φιλιπς....
Ελατε πουτανακια στο μπαμπα σας.
Μην κρυβεστε πουτανακια θα σας φερθω καλα.
Φιλιπς μη στενοχωριεσαι ρε μπουλη απλα τωρα η γκομενα σου γαμιεται με τον γκομενο και λεει αντράκλα μου, εσυ εισαι αντρας ,οχι σαν τον αλλο τον ξεφτιλα...εσενα εννοει?
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Magi ο zap μού είπε...ετοιμάσου νά έρθει νά σέ ξεκωλιάσει!!Ανεστακο
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
και εσυ χάρηκες ...Magi ο zap μού είπε...ετοιμάσου νά έρθει νά σέ ξεκωλιάσει!!
αστον τωρα ψαχνει πρασινο σαπουνι
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Γιατί νά μήν χαρώ ? Μία ωραία εμπειρία... θά είναι!!και εσυ χάρηκες ...
αστον τωρα ψαχνει πρασινο σαπουνι
Μήν κάνεις τήν ακατάδεκτη!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
προβλημα σου κουκλα μου ...εδω ειναι τα μπουρδελα με διαφορα θεματα οποτε η φαπα παει ξανα στο σβερκο σου...εσυ και ο ακροατης κάνετε σαν χαζα και για αυτο εχετε και το αναλογο....αντε τωρα στα τσιμπουκια σουΓιατι μωρη ψαχνω πρασινο σαπουνι?
Ποσες αλλες σαχλαμαρες θα πεις...
Ερωτηση
Για ποιο λογο εχεις καθηλώθει σ αυτο το θρεντ?αφου δεν λες τίποτα δεν προσφερεις γνωσεις η εμπειρίες.
Πες μας τουλαχιστον για ποιο λογο εχεις καθηλωθει εδω μεσα?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
κριμα το 1.92 σου..απο εκει και περα κουμαντο στην τρυπα σουΓιατί νά μήν χαρώ ? Μία ωραία εμπειρία... θά είναι!!
Μήν κάνεις τήν ακατάδεκτη!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Πάντα κάνω κουμάντο στήν τρύπα μου...μήν νευριάζεις έχεις πολλά ακόμα νά ακούσεις...τί νόμιζες ?κριμα το 1.92 σου..απο εκει και περα κουμαντο στην τρυπα σου
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
αρχισες την κριση σου αγαμητο σκουπιδι...σου ειπα ασε τα στραπον θα παθεις μιμι μετα μεμε και παλι μπεΕνταξει θα πω εγω αφου δεν θες να πεις εσυ.
Κοιτας να μαζεψεις πελατακια υποτακτικά σωστα?
Ανοιξε θρεντ αναλογο,δεν φταιει ο καθένας να ακουει της παπαριες σου εδω μεσα.
Μπορείς να πεις για τις ελλεινιδες?αν οχι τα σπραπον σου τα κωτσιδια σου και σε αλλη γειτονια,αιντεεε σαχλοκουδουνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαβαλες γλυκια μουΠάντα κάνω κουμάντο στήν τρύπα μου...μήν νευριάζεις έχεις πολλά ακόμα νά ακούσεις...τί νόμιζες ?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
αγαμητο οι ανθρωποι τον πολεμικόν τεχνών σε ακουνε και γελανε σουργελακιΜωρή αν σε βαλει κατω θα βογκας σαν γελαδα σκασε λοιπον.
1.92 ντερεκι ειναι και εγω 1.80 που ειμαι παλι λιγη μου πεφτεις και να ξερεις κανω χρονια πολεμική τέχνη
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Χαβαλέ κάνουν τά κοριτσάκια μέ τά πουστράκια...εδώ είμαστε άνδρες...καί τίς ξεκωλιάζουμε τίς γκόμενες!!χαβαλες γλυκια μου
Αυτό μάλλον γουστάρεις...μήν ντρέπεσαι!!
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Εσυ γαμας ?σημερα σου βαζω και αλλο μπελα στο πατο σου εκτος απο την αγαμια σου ,,,,
ΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ...
ΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ....
Ρε δεν βρίσκεται κανείς να την μπουκώσει να ησυχάσουμε ?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
απολαμβανω οτι μου κανει κεφι ,οσο για το μπουκομα λαθος πορτα τα εχω ολα στο κωλο του ζαπατα ..μπηκες?Εσυ γαμας ?
Ρε δεν βρίσκεται κανείς να την μπουκώσει να ησυχάσουμε ?
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Άμα θες θα μπωαπολαμβανω οτι μου κανει κεφι ,οσο για το μπουκομα λαθος πορτα τα εχω ολα στο κωλο του ζαπατα ..μπηκες?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
ειναι ο ανεστακος λι το αστερι της πατρας, που πηγε στην πανια σαν αντωνιος λι για να μην το παρουν χαμπαρι στο κωριοαγαμητο οι ανθρωποι τον πολεμικόν τεχνών σε ακουνε και γελανε σουργελακι
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
αναπληρωματικο σε στειλανε οποτε περιμενε την αλαγη ,,στο βαθος εχει πρασινο σαπουνιΆμα θες θα μπω
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Σκύψε πιαστο κι έρχομαιαναπληρωματικο σε στειλανε οποτε περιμενε την αλαγη ,,στο βαθος εχει πρασινο σαπουνι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
εδω τα χαϊρια σου ανεστακο λι, σαολιν της μαλακιαςΜωρή αν σε βαλει κατω θα βογκας σαν γελαδα σκασε λοιπον.
1.92 ντερεκι ειναι και εγω 1.80 που ειμαι παλι λιγη μου πεφτεις και να ξερεις κανω χρονια πολεμική τέχνη
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
εκει με το σαπουνι γραψε με τα νύχια σου στον τοιχο και σφύρα αναλογα...Σκύψε πιαστο κι έρχομαι