Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Και τι σε νοιαζει εσενα ρε μπούλη αν δεν μπορω να πηδηξω την εφημερίδα, εσυ δεν πηδαγες τη γυναικα σου στην εφημεριδα θα κολλήσουμε?
Χαχααχαχαχ
μονο χουφτα ανεστακο, παρτο χαμπαρι :2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Εγω κρατάω στατιστικα δικα μου,το 87% των ζευγαριων πριν χωρίσουν ειχαν διακοψει το σεξ πανω απο μήνα και καποια περιπου τα μισα πανω απο 6 μηνες.
Όταν έχεις άλλου είδους προβλήματα πολύ πιθανό να έχει κοπεί το σεξ, ιδίως από κάποιο ικανό χρονικό διάστημα συμβίωσης και μετά.
Αν τώρα πάλι τα προβλήματα είναι ήσσονος σημασίας και υπάρχει ερωτική επαφή, δε σημαίνει ότι το σεξ είναι η συγκολλητική ουσία.

Δεν ξέρω τι στατιστικά έχεις και δηλώνοντας ψυχολόγος είσαι αρμοδιότερος εμού ερχόμενος και σε επαφή με παραπάνω ανθρώπους, σκόρπιες σκέψεις παραθέτω απλά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Το δικό σου εχει πιασει,μονη σου ειπες οτι εχεις να γαμήθεις καιρό
και εσυ καιρο εχεις ανεστακο, το 5λεπτο σεξ που κανεις με τη χουφτα σου καθε μερα στο βεσε της αυτοβελτιωσης δεν πιανεται να ξερεις :2funny::2funny::2funny:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Μιλάς γιά τήν κόρη τής φίλης μου πού είναι Demisexual...η γιά
Οχι δέν προσπαθώ νά τίς εντάξω...σέ κατηγορίες...διότι η μία είναι Demi καί η άλλη str8!!
Αρα δέν νομίζω ότι ξεκινώ μέ μειονέκτημα!!
Κοίτα μέ τήν κόρη τής φίλης μου τήν Demisexual...
Χαχα ναί,δεν προσπαθείς κάν αφού τα έχεις ήδη καταφέρει;;;;

Ρέ σύ άμα κατηγοριοποιείς τόσο μπετόναρμε είσαι ένα βήμα απ το να κατηγορήσεις μετά,δύσκολο να τ αποφύγς

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736
Η μπαλα στην εξέδρα, αντι να πεις οχι αλλαζεις θέμα
Καλα το πας βουτυρακι στο ψωμάκι μου εισαι μωρη βρώμα

ενα ενα τα πραγματα να βγαινει νοημα...
1. δεν ειναι ολα για ολους

2 στην προσωπικη μου ζωη οταν θελει το μουνι μου να χυσει θα παω με γαμια που δεν αναγνωριζει υποταγη και κυριαρχια αλλα φυσικη ερωτικη πραξη που η οποια σταση και να γαμιομαστε ειναι μονο για ποιο δυνατο οργασμο..οποτε ο ανεστακος ειναι χιλιομετρα μακρια...

3. στο φετιχιστικο κομματι της ψυχαγωγιας μου τα κουμαντα τα εχω εγω γιατι σέβομαι το χρονο μου και δεν θελω λαθη , σε καθε μου βημα ξερω απο πριν τι θελω !!

4.στο τελος ακροατη η ο ανεστακος θα γαμησει θα ισιωσει και θα πινουμε ποτακι Η σαν το μουνι στα βραχια θα τον τρίβω...
οποτε το μουνακι σου και στα βραχια ..εδω ολο μασας τα μασημένα:2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
οποτε το μουνακι σου και στα βραχια ..εδω ολο μασας τα μασημένα:2funny::2funny:
πηγε για αυτοβελτιωση

Shredding Jerk Off GIF by hamlet

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
241
Πόντοι
21
Ξέρω περιπτωση ψωλαρά με 23άρι κομπρεσέρ, που όργωνε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση το νιμού της "δικιάς" του και παρόλα αυτά, αυτή τον χαιρέτησε. Έμεινε με τη μαλαπερδα στο χέρι και τράβηξε για άλλες πολιτείες. Εμφανίσμος, ανεξάρτητος οικονομικά. Συνεπώς δεν αρκει μόνο το πότισμα της γλάστρας. Δεν αντλεί επιβεβαίωση μόνο από αυτο η γυναίκα, τουλάχιστον όπως φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Ξέρω περιπτωση ψωλαρά με 23άρι κομπρεσέρ, που όργωνε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση το νιμού της "δικιάς" του και παρόλα αυτά, αυτή τον χαιρέτησε. Έμεινε με τη μαλαπερδα στο χέρι και τράβηξε για άλλες πολιτείες. Εμφανίσμος, ανεξάρτητος οικονομικά. Συνεπώς δεν αρκει μόνο το πότισμα της γλάστρας. Δεν αντλεί επιβεβαίωση μόνο από αυτο η γυναίκα, τουλάχιστον όπως φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση.
μη δινεις βαση στον ανεστακο, ειναι πανασχετος με το θεμα σχεση και γυναικα, αλλα θα το καταλαβεις στην πορεια και εσυ.
ασε τι τσαμπουναει εδω, απο φαπα σε φαπα παει, ειναι ο τζανετακος μας για να περναει η ωρα.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
241
Πόντοι
21
Αν τις γαμας καλα, τις πας ωραιες διακοπες, εισαι οικονομικα ανεξαρτητος, αρχιζουν να πλαθουν σεναρια στο μυαλο τους για γαμους, παιδια κλπ. Οταν βλεπουν πως δεν εχεις ορεξη να πραγματωσεις αυτα τα σεναρια αρχιζουν οι επιθεσεις, οι γκρινιες και τελικα ο χωρισμος.
Έχει βάση αυτό που λες. Δεν έχω και περισσότερα στοιχεία για ανάλυση.
Σε μια άλλη αντίστοιχη περίπτωση που ξέρω, κολλητού μου, τον παράτησε γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της.Μάλλον τίποτα παρτούζες και τέτοια θα εννοούσε. (Λέω εγώ τώρα με το πτωχό μου το μυαλό). Ο φίλος και καλός γαμιάς ήταν, και ταξιδάκια της πρόσφερε, αλλά και ήταν υπέρ της οικογένειας. Μάλλον μπορεί να ηταν κλασική περίπτωση ψωλοαρπάχτρας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Μην μπερδεύεστε δεν ειναι μονο σεξ για να κρατήσει σχεση
Εγω βαση στατιστικων το 87% αυτων που χωρισαν ειχαν να κανουν σεξ πανω απο 1 μηνα και σχεδον οι μισοί το 48% ειχε να κανει σεξ πανω απο ενα 6μηνο.
excited newspaper GIF

ουτε εφημεριδα ανεστακο :2funny::2funny::2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χαχα ναί,δεν προσπαθείς κάν αφού τα έχεις ήδη καταφέρει;;;;

Ρέ σύ άμα κατηγοριοποιείς τόσο μπετόναρμε είσαι ένα βήμα απ το να κατηγορήσεις μετά,δύσκολο να τ αποφύγς
Οχι ρέ σύ τίποτα δέν έχω καταφέρει...η μία είναι Demisexual...καί μάλιστα μού έχει γνωρίσει καί τήν γκόμενα της!!
Η άλλη από τό μπαράκι είναι ξεκάθαρα str8...αλλά ήταν πρώην παντρεμένη...καί εγώ δέν κάνω κονέ μέ παντρεμένες!!
Τίς θεωρώ πολύ κουραστικές...παλαιά είχα κάνει κονέ μία φορά μέ παντρεμένη καί τό μετάνιωσα...γιά νά σού πώ τήν αλήθεια!! :undecided:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Που ειναι τα πουτανακια μου η μαγκι και ο φιλιπς....
Ελατε πουτανακια στο μπαμπα σας.
Μην κρυβεστε πουτανακια θα σας φερθω καλα.
Φιλιπς μη στενοχωριεσαι ρε μπουλη απλα τωρα η γκομενα σου γαμιεται με τον γκομενο και λεει αντράκλα μου, εσυ εισαι αντρας ,οχι σαν τον αλλο τον ξεφτιλα...εσενα εννοει?
μόνο χούφτα ανεστακο και Πανούλης κ. στο σαπόρτ να σου κρατάει την πόρτα του βεσε
:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φιλικα θα σου πω,πως μ αυτές τις δυο δεν έπρεπε να σχοληθεις ιδιαίτερα.
Θες πηδημα πηδας και φευγεις,τωρα αν αναζητας σχεση ειναι δυσοίωνο.
Κοίτα η μία η Demisexual τήν ξέρω αρκετό καιρό...αλλά μόνο μία φορά γαμηθήκαμε...δέν τήν βλέπω ώς γαμήσι!!
Περισσότερο ώς παρέα τήν έχω...άν καί αρκετά μικρότερη μου...αλλά είναι όμορφη καί έχει χαβαλέ!!
Τήν άλλη από τό μπαράκι...ο προβληματισμός μου ο σοβαρός είναι ότι ήταν παντρεμένη...καί εκεί κάπου κολλάω!!
Βέβαια δέν τήν ξέρω καλά αλλά σιγά-σιγά τήν γνωρίζω...θά τήν πάω στήν Χαλκίδα τήν Κυριακή καί θά τήν μάθω καλύτερα!! :undecided:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Οχι ρέ σύ τίποτα δέν έχω καταφέρει...η μία είναι Demisexual...καί μάλιστα μού έχει γνωρίσει καί τήν γκόμενα της!!
Η άλλη από τό μπαράκι είναι ξεκάθαρα str8...αλλά ήταν πρώην παντρεμένη...καί εγώ δέν κάνω κονέ μέ παντρεμένες!!
Τίς θεωρώ πολύ κουραστικές...παλαιά είχα κάνει κονέ μία φορά μέ παντρεμένη καί τό μετάνιωσα...γιά νά σού πώ τήν αλήθεια!! :undecided:
Καλή φάση ουάου μοιάζει να εχεις επιλογές,γκουντ λάκ!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλή φάση ουάου μοιάζει να εχεις επιλογές,γκουντ λάκ!
Σιγά τίς επιλογές πού έχω...απλά τό καλοκαίρι η γκόμενα μου θά φύγει γιά τίς Η.Π.Α μόνιμα...από ότι λέει!!
Καί κοιτάω από τώρα... μήπως κάνω κανένα κονέ γιά free σχέση!! :undecided:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Σιγά τίς επιλογές πού έχω...απλά τό καλοκαίρι η γκόμενα μου θά φύγει γιά τίς Η.Π.Α μόνιμα...από ότι λέει!!
Καί κοιτάω από τώρα... μήπως κάνω κανένα κονέ γιά free σχέση!! :undecided:
Σούπερ,και δεσμευμένος και ελεύθερος όλα τάχεις καλα σ λέω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σούπερ,και δεσμευμένος και ελεύθερος όλα τάχεις καλα σ λέω
Δεσμευμένος ?
Καθόλου καί αυτή η σχέση είναι free...δέν κάνω μόνιμες σχέσεις!!
Απλά αυτή τήν γνώριζα από Η.Π.Α...καί δέν είμαστε καί πολύ καιρό μαζί μήν νομίζεις...κάτι μήνες!! :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom