papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 134
- Like
- 52.381
- Πόντοι
- 27.261
δε μπορω να σου απαντησω, γιατι προσωπικα δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη την κουβεντα-διαμαχη σας, γι'αυτο και δεν μπαινω σφηνα σε σας.Εσύ Φίλιπς συμφωνείς μέ τά γραπτά τής Ουρσουλα καί τής Magi ?
Θέλω καθαρή τοποθέτηση!!
Αν συμφωνείς σέ κάποιο ποσοστό π.χ συμφωνώ στό 20% η στό 50% αιτιολόγησε το!!
Δηλαδή συμφωνώ σέ αυτό καί αυτό...καί διαφωνώ στό άλλο!!
-Νά σου θυμίσω ότι η Magi έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις καί η Ουρσουλα είναι όλο ειρωνία καί κακία-
απεναντιας, εγω μπηκα σφηνα γιατι δε συμφωνησα με τις αποψεις του ανεστακου και του πανουλη κ. , οι οποιοι αυτοι ξεκινησαν να με βριζουν χωρις λογο, επειδη με το μονοψηφιο αη-κιου που εχουν, εβγαλαν συμπερασμα μονοι τους, οτι υποστηριζω τον ντακ, ενω δεν εχω γραψει κατι τετοιο πουθενα.
οπως επισης δεν εχω γραψει τιποτα απολυτως απο ολα αυτα που νομιζουν.
κοινως μονοι τους τα λενε και μονοι τους δινουν τα ευσημα εναλλαξ και μαζι με σενα σε καποια.
οταν λοιπον εχεις να κανεις με 2 πανιβλακες, θα τους γλεντησεις αναλογως και θα πας σε αυτον που ειναι ο λογικος της υποθεσης.
εδω βεβαια εχουμε παει σε χαβαλε πιο πολυ, το οποιο εσεις το εχετε παρει προσωπικα.
ουτε αυτο εχετε καταλαβει και φαινεται απο τις απαντησεις σας.
εσυ κανεις το ιδιο, σορρυ κιολας
βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις, ενω σε καποια, η απαντηση ειναι μπροστα σου αρκει να κανεις καποια κλικς.
τον ντακ εγω τον ξερω απο παλια εδω μεσα και αν ψαξεις, ειχα γραψει ποιος ειναι εδω και πολυ καιρο πριν, πριν καταλαβω οτι οντως ηταν αυτος. ο τροπος γραφης του μου τον θυμισε τοτε και απλα τον αφησα μεχρι να το οριστικοποιησω, οπου και εγινε κλασικα.
- απο εδω ο ανεστακος.
#183,697
#183,710
- απο εδω ο πανουλης κ. η' αλλιως το μουνοπανο (οπως λες), που ουτε τον ηξερα καν αυτον τον γελοιο πουθενα και χωρις λογο εγραψε αυτο.
#183,732
εδω και ολα μου τα μηνυματα στο θρεντ, αν θες να μελετησεις.
https://www.bourdela.com/forum/search/6377541/?page=6
νομιζω σε υπερκαλυψα με αποδειξεις και οχι με στυλ ανεστακου-ψυχολογου της φαπας και της χουφτας, μου ειπε μελος, μου εστειλε μελος κλπ
Τελευταία τροποποίηση: